FEST ;)

nu ska jag bara fixa håret och sminka mig sen kommer Lisa och hämta mig så bär det av till nyborg ;p tror kvällen kommer bli riktigt lyckad :D


ikväll är det inga bekymmer som ska få mig förbannad eller ledsen, ska bara har KUL, det var allt för länge sen..


torsdagar

dom brukar oftast vara bra! senaste tiden har som varit den bästa dagen i veckan, men nu blir jag bara deprimerad av den, av alla dagar. har ingen lust till någonting alls, blir stolt då jag väl tar mig ut och tänker på annat, men det är inte alltid så lätt. även om det är det bästa..

ikväll har jag och mammi gymat, sen bastat och det var grymt skönt efteråt! bokade spinning till imorgon bitti, blev så sugen då jag kolla in i spinninglokalen :) och imorgon är det klassfest. jag hoppas att den får mig att bara ha riktigt kul för en kväll, men det tror ja jag kommer ha. med alla tok i klassen ;D har inget att ha på mig :( och det fanns då ingenting på chili så det får bli nått gammalt. tur att lisa kommer och fixar sig med mig :) är så jäkla trist och fixa sig själv. nu ska jag gå och sova så jag orka spinna imorgon, natti!


jag saknar dig! ♥

plugga!

böckerna bara ligger i mitt rum och skräpar och jag mår dåligt varje gång jag kollar på dom för omvårdnadskursen måste vara klar innan praktiken. så jag måste nog öppna böckerna idag och gasa igenom nå kapitel! och jag har en jävla ångest då jag tänker på att jag bara är på kapitel 5 i matte A! behöver fan göra matte B innan jag går ut skolan, tror inte jag kommer lyckas. och gör jag inte det så skjuter jag mig eller nått för då kan jag inte flytta till umeå efter studenten. jag måste skärpa mig! för jag vet att jag kan, bara jag vill och orkar. det mesta handlar faktiskt om inställning, och min är helt fel! måste intala mig att matte är kul :) haha..


igår så var vi och körde skoter, jag heidi josse anna och empi. körde till ryssbält och grilla ;D skull egentligen träna på dan men de var ju så fint väder så jag och heidi for på kvällen ist. sen skulle vi ju då hyra film, och LÄTT det är att gå in på lhs då man omringas av allt gott. så våran kvällsmat blev chips och godis ;) så idag blir det gymet igen i hopp om att hålla sig ifrån sötsakerna. det första vi stoppa i oss i munnen i morse var ju då såklart choklad, men dom ynka godisarna kan man räkna bort tycker jag :D haha. åh, att det ska vara så svårt att hålla sig ifrån sötslisk. men men, man tränar ju trots allt :) Annars hade man varit ett fetto!

nu ska jag faktiskt gå och äta lunch och sen plugga. jag längtar till imorgon! :D


morgonpigg

så går det när man har alldeles för mycket att tänka på, min skalle är fullproppad med skittankar. drömmer varje natt, det brukar jag aldrig göra. det är helt sjukt för det är alltid om exakt samma person.

nu ska jag äta en nyttig frukost sen slå på ett avsnitt av oth, nu har jag 3 st att se :D sen blir det att fara och gyma med heidi. längtar tills mina nya träningskläder kommer som jag beställt :) man blir mer sugen på att träna om man har nå snyggt att ha på sig ;) tycker då jag, haha..



kom på att vi har klassfest på fredag, tror de kommer bli riktigt skoj! ;)


TRÖG!

finns det inte någon som vet hur man fixar designen här i bloggen? jag bli tokig, jag försöker och försöker, men jag lyckas inte. snälla hjälp mig någon! :)



frusen

fy sjutton vad jag har fått frysa ikväll, aldrig mer ska jag åka skoter på kvällen. jag och heidi tog deras skoter till nyborg för att se på bandy, är inte så intresserad av bandy och jag frös mest så heidi har fått stå ut med mitt frysgnäll ;D tur att josse följde med in så ja fick tina fossingarna. både jag och heidi har ju då förfryst kinden, så när vi kom fram hade vi varsin vit fläck ;) snyggt! men nu efter en lååång och varm dusch har jag börjat tina upp kinden, så nu känns det som att det brinner. ska ut med heidis skoter imorgon och grilla och det, om vädret tillåter :)

när jag vaknade idag så lös solen in i rummet och jag kunde inte sova mer, då var klocka 8! så jag steg upp och väckte mamma sen promenerade vi till nova och gyma. sen var tanken att vara nyttig resten av dagen, det började bra iaf, haha! åt tonfisksallad till lunch, men senare slank det ner en hel chokladkaka före middagen, sen på bandyn butterkaka. om jag aldrig hade börjat äta godis igen hade ja kunna hålla mig hur länge som helst. men jag tror nog att det är för att jag ska ha mens som jag är så sugen på choklad hela tiden, får hoppas de ;p gjort massa ärenden på stan idag också. knäppt id kort som blev skitsnygga ;) haha. sen varit på banken och fixat legg och mitt nya bankkort. sen skulle jag lämna tillbaka ett par brallor på team sportia bara för att ja vart snål, men då kom jag ut med ett par nya puma skor, fast dom fick jag av min supersnälla mammi :) nästan så jag måste betala dom, får dåligt samvete då hon köper nått åt mig.. ojdå vad mycket jag skrivit, jag ska gå och göra mackor i grillen nu med tobbe.


du är i mina tankar hela tiden, kan inte sluta tänka på dig! ♥


only you

andra avenyn var en riktig plåga att ta sig igenom, har fått gråta som en galning, usch! jag orkar nog inte se på oth. ska gå och prata med mamma om bra saker nu så man får tänka på något annat..


"absolut ingenting har en mening utan dig! det är bara du som kan få mig lycklig igen.. bara du!"



sportlov

och jag ser inte fram emot det! jag vet, jag är konstig..

helgen har väl varit hyffsad, festade på fredag. var ändå ganska roligt, stundvis:) tur att jag höll inne all ilska, annars hade jag flippat ur totalt.. sen på lördag låg jag bara hemma och såg film för mig själv. igår åkte jag med "mitt lag" till luleå och kollade på två matcher. först kixens match sen våran, och jag känner faktiskt inget sug alls till att spela i sommar. har ätit en del flott i helgen och jag har inte tränat sen torsdag så idag blir det hårdträning :)

ska kolla på mina två oth avsnitt som jag inte vågat se ännu, sen har jag tre andra avenyn att kolla på. sen efter det ska jag på stan och se om ja finner mig några nya skor och sen blir det nova.



jag skulle kunna döda dig! tål inte att se dig, jävla idiot!!





sista dagen :(

nu ska jag strax fara till brandstation, och idag är det sista dagen :( fyfan så tråkigt! kommer sakna det där stället och framför allt gubbarna. lätt att jag ska ha praktik där nästa år! :) har vart jäkligt roliga två veckor, även om inte allt står rätt till så har man blivit på bra humör då man kommit dit :) ska fara nu..

spinning

trodde aldrig jag skulle börja tycka det är kul, men det är svinkul! och framförallt bra träning. så jag ska nog gå mer gånger :) var på 30 minuters spinning, sen in på gymet och körde lite mage och sen basta jag och mamma, så nu känner jag mig fräsch ;p och imorgon blir det spinning/pump med brandmännen, skönt och göra bort träningen på dagen. annars har det inte hänt så mycket mer idag, rökdykt har vi ju gjort. hade nog lite höga förväntningar på det, men det var rätt fränt :)

ska packa till imorgon nu sen ska jag se greays, är dötrött så jag tror jag kommer somna i någon paus. brukar sluta så..



vill bara få vissa saker ogjorda..

ganska less

tog med mig sparken till brandstation i morse för jag tänkte vara hurtig och sparka hem, men jag har då tränat styrketräning hela vägen. har nämligen fått bära den över hela jävla kalix, fan vad jobbigt! tänk på alla pansionärer som vill sparka (inklusive mig då :D), hur lätt är det för dom? det är ju bara och sanda halva vägarna och gågatorna. nä, det var inte kul och få bära sparkjävlen hela vägen hem. och idag har det gått brandlarm för första gången typ sen vi börja där, fan vad skönt jobb dom verka ha.. nu ska jag äta middag och sen ska jag träna.


still same shit!

dagen

har bestått av brandstationen och sen bara kommit hem och satt mig hära. har haft roligt idag, gubbarna är så roliga, haha :) även om de kommer stunder då jag bara vill gräva ner mig.. vi satt och diskuterade fika och alla kom överens om hur gott de skulle vara med det imorgon efter vi varit ute så jag har tagit på mig att baka, och ronja skulle ta med sig bulla. så imorgon blir det att flotta! :) kom på att jag inte har sett onsdagens avsnitt av oth, men jag vill inte ens se det, bli bara ännu mer deppig då.. ska iaf se andra avenyn nu och sen gå och baka. ska hinna träna också, har ingen som helst lust med det.. kanske ta mig en vilodag? 

har även insett idag att jag litar på människor alldeles för mycket, tar till mig folk så lätt och tror att jag kan dela med mig av mitt liv till alla, men så är det inte. inte ens till ens bästa vänner! dom som jag förväntar mig ska förstå mig sticker ist en kniv i ryggen på mig, så känns det..



jag drömmer om dig varje natt och tror att allt är bra, sen då jag vaknar och tror du ligger där brevid mig som du alltid brukar så finns du inte där och då bli jag istället påmind om allt igen och bryter ihop. så har varje morgon sett ut nu ett tag, och så kommer varje mrogon att fortsätta se ut så länge det är såhär.. morgon och morgon, varje natt, morgon, dag, kväll, 24 timmar om dygnet. önskar du visste hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag vill göra allt bra igen. jag saknar dig ..


så fel man kan ha..

den här natten har inte varit lika hemsk som alla andra nätter, du gav mig faktiskt hopp och dum som jag var så trodde jag verkligen att det höll på att lösa sig. hur jävla dum får man vara?! så nu sitter jag här i skiten igen och vill bara gräva ner mig.. det finns ingen i hela världen som skulle kunna förstå mig just nu, i det här läget jag sitter i. det finns bara en person jag vill dela mina problem och tankar med, men det är omöjligt just nu..







don't do this to me

var och träna igårkväll, sent på en fredagkväll! men vad ska man göra? sen har jag bara vaknat idag och farit iväg på gymet och kört ett pass. skulle kunna träna flera gånger till idag.. har inte fått specielt mycket sömn inatt så jag ska duscha nu och sen gå och sova.

ska försöka ta mig ut ikväll iaf, orkar inte med det här. fast jag tror att även om jag tar mig ut så kommer jag vara som en zombie, helst av allt skulle jag bara vela gå och lägga mig och aldrig mer vakna, så hemskt känns det.. jag skulle göra PRECIS VAD SOM HELST bara för att allt ska bli bra igen, jag vet inte vad jag ska ta mig till? har aldrig upplevt nå värre.. gör inte såhär mot mig!

försent?


"man inser inte sina fel och brister förrän det är försent,
och man inser verkligen inte hur mycket man älskar någon förrän man blir ensam.."


önskar bara att allt kunde bli bra!


Alla hjärtans dag


dagen hade kunnat se bättre ut..




image43



bilder från praktiken


          
      
     
     


Kan även passa på att tillägga att jag klarade brandmanstestet idag! ;)
fyfan vad tungt det var, blodsmak i käften.. Men jag är stolt!


praktik

är ute på praktik nu i 2 veckor på brandstationen, hur jävla kul som helst! var lite skeptisk i början, men sen efter första dagen insåg jag hur kul det här kommer att bli. igår fick vi lära oss att spruta med alla slangar. man måste vara stark kan jag då säga. jag fick hålla i den största och grövsta slangen av alla och josse och anna stod bakom mig som stöd, men den satt dom på högsta trycket och ni tror inte jag släpper den och flyger? haha, det var roligt, kanske inte låter så, men om man såg det. idag har vi varit på katastrof övning på billerud, rätt intressant, men man fick inte se så himla mycket som jag hoppades på. vill bli ambulanssjukvårdare, men nu kan jag tänka mig att bli brandman också. fast ja tror jag skulle gilla ambulansen mer, är som mer intresserad av sjukhus och sånt, nog för att brandmansyrket också är spännande och roligt.



förövrigt så är det inte så bra med mig just nu, mår dåligt och ingenting är sig likt mer. tror aldrig jag någonsin mått såhära, är söndertrasad och det känns som att jag aldrig mer kommer att bli hel igen. det är då man kommer hem allt känns värst. tur att jag har praktiken nu så tankarna åker iväg någonananstans om dagarna. det är tungt att ta sig till brandstationen på mornarna, men man måste ju. har ju trots allt kul där även om jag mår som jag gör. hade säkert varit tio gånger roligare om jag mått bra. trodde iaf aldrig att det skulle bli såhära, jag tror ingen förstår mig om jag förklarar hur fruktansvärt ont det gör! låt mig bara spola tillbaka tiden..

vill tacka min älskade mamma för att hon finns till för mig,
hon är den ända som förstår mig. Det känns så skönt att veta
att jag aldrig kommer att tappa henne. Hon kommer alltid
finnas till för mig vad som än händer. Men det är väl det
mammor är till för? DU ÄR EN ÄNGEL! 




farmor&farfar

ska sova här inatt eftersom ja inte tar mig till praktiken imorgon. mysigt! det känns som då man var mindre då man alltid sov här. man blir uppassad som att man bor på slottet typ, haha. fan vad pinsamt imorgon om inte rösten kommit tillbaka, då kommer brandgubbarna tro att ja låter som en kille. nu ska jag gå och fika med farmor och farfar:)

andra avenyn snart :D




hahaha!

Björn Gustafsson är den roligaste jag vet! hahahaha.
ni som inte såg melodifestivalen missade verkligen nått! :D

image24





ikea

har traskat runt på ikea idag och dum som jag är följde jag med! mådde ju bra imorse, men sen då jävlar. orkade knappt stå eller gå och ja måste haft skyhög feber, när jag såg alla sängarna där inne längtade jag hem. nu mår jag ungeför lika dant, lite bättre eftersom att jag sitter ner. vill ju inte vara sjuk då praktiken på branstation börjar på måndag. det skulle vara allt för synd! nu ska mamma och pappa laga tacos och sen efter det ska jag ligga i soffan hela kvällen. såg att titanic ska vara ikväll, så man måste ju nästan se den, även om de är en lipfilm. eller så ser man melodifestivalen, fast ja tror den var innan så då hinner man se både och ;p

och på tisdag så är det dagen då jag ska göra min cystoscopi. man går in med en slang i urinröret som har en kamera på sig och kikar i urinblåsan och sen ta man nå prover. trevligt värre, som tur är ska mamma med och hålla mig i handen! har fått dras med urinvägsinfektioner minst 1 gång i månaden i tolv år! så hittar dom inget jävla fel nu vet jag inte vad jag gör. för såhär orkar jag inte ha det, åt penicilin för 3 veckor sen och nu har jag det igen. nåja, man får ju hoppas att dom hittar nå fel och att det går att åtgärda.



jag känner mig väldigt kärleksfull och kramsjuk just nu. hur kan man bli så besatt och galen i en människa?! det är rätt jobbigt. jag håller på att avlida bara av att jim är borta en helg, behöver aldrig tvivla på vad jag känner för dig ;).. alla behöver någon som DIG  jim! ♥

inget att göra?

Tre namn jag lyssnar till: Sandra, sandy, bellen 
Detta är jag rädd för: massor.
Tre saker jag vill ha varje dag: mat, godis, kärlek
Två saker jag absolut inte kan göra: flyga typ
Detta tycker jag om att göra: vara med jim, vänner, träna och festa
Detta vill jag göra just nu: hoppa i duschen!
Är jag kär just nu? Jo ;)
Något jag vill ha i present: massor, men pengar är nog de bästa
Detta har jag på mig just nu: långkallingar ;)
Favoritdjur: katt
Favoritlåt just nu: amanda jensen - do you love me? den är skön ;p
Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: karaktär/matte
Stjärntecken: tvilling
En bok jag älskar: hatar att läsa
En film jag älskar: armageddon och pearl harbor
Tv-program jag gillar just nu: one tree hill, cityakuten, greys anatomy, mf..
Detta äter jag gärna: grillat!
Dricker helst: vatten om jag tänker vaa nyttig annars cola.
Favoritgodis: måste vara choklad
Färg på mina ögon: bruna
Hur lång är jag: ca 160
Min favoritfärg: svart vitt grått
Favoritcitat: har inget
Senast köpta skiva: var nog tusen år sen
Udda förmåga/egenskap: kan vända naveln ut och in;)
Vad lyssnar du på just nu: inget
Har du varit med i någon skolpjäs: jo när ja var liten
Hur många barn vill du ha: 2
Har du busringt någon gång: jadå
Vilken är den plats längst bort som du har besökt: gerkland och mallorca, men vet inte vilke som ligger längst bort? haha
Badkar eller duschkabin: både och
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden: shes the man, var inte så bra, men har inte sett nå andra
Chips eller popcorn: chips
Har du rökt jordnötsskal någon gång: haha nä
Apelsin- eller äppeljuice: både
vem var den senaste du var ute och åt med? Jim
Är du bra på matlagning? jag gillar min mat iaf
Pepsi eller Coca Cola: cola
vad var det senaste du handlade? hm, typ mat
Vad har du i din väska? smink, börsen, nyklar osv
Vilken svordom använder du mest? fan
Äger du en iPod? nope
Använder du flip-flops? på sommarn
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? beror på ;p
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en ny garderob, smink och sånt där
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? nån bränd
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? hm, kommer inte ihåg
Vad var det senaste du åt? hanburgare och pommes
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? säkert!
vilket riktnummer befinner du dig i? 0923
Hur många syskon har du? 2. en riktig bror och en ebba som är min katt :D
När flög du senast? när ja var i västerås
Pratar du några andra språk? engelska
Har du gråtit offentligt? ja
Har du en stationär dator eller en laptop? stationär
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? njäe, inte just nu
Vad har du med dig in på bion? godis;p
Har du dejtat någon av en annan religion? näe
Vad är det för väder ute? mörkt, men tidigare var de sol
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? fungera fast ja sovit lite
Vilken är din favoritfrukt? annanas
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 :D
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? mamma
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? kommer överens med både och
Tycker du om att krama folk? beror på vem de är:)
kan du säga att du är trendig/modefreak? näe
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ibland
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Brukar du sjunga i duschen? haha ibland
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? hmm
Laddar du hem musik och film från internet? ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? har ju redan svara på de?
Tänker du mycket på ditt utseende? jo! fast de märks inte, haha!
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? nej 
Har du piercing? haft i näsan
Vad slösar du mest pengar på? kläder, mat/godis
Vill du ha barn? Ja!
Vad dricker du för alkohol? cider eller öl.
Vilka språk kan du? engelska
Vilken kändis är hetast? finns många
Vad har du för klädstil? olika
Tror du på ett liv efter döden? njaa, men hoppas de finns!
Vilket mobilmärke föredrar du? sony ericsson
Har du varit deprimerad? jo
Vilken hårfärg har du naturellt? mellan brunt
Är du beroende av något? Jim, nära och kära..
Hur ofta motionerar du? nästan varje dag! :)

sjuk (igen)

ja då var man sjuk igen. och jag som nyss kommit igång med träningen! grr. Fast sängliggande är jag ju inte, men så pass sjuk att jag inte orkade fara på skolan imorse och räkna matte, då man bli extra sjuk. nåja, dagen började med att jag vaknade av en perfekt dröm! ;) sen hoppade jag i kläderna och tog mig en powewalk innan frukosten i 45 min typ, skönt som tusan, men nu mår jag tio gånger värre. och jag som skulle träna gärnet i helgen för att dränka mina sorger, haha, men den planen får jag lägga på hyllan. Idag har vi storstädning hemma och ALLA ska hjälpa till, sådär lagomt kul! så nu ska jag städa och sen fara och söka jobb.

förresten, jag hoppas att jims och deras resa blir skit! hoppas skidan går av eller nått i den stilen. ÄR AVIS!

fundersam

många tankar och funderingar som snurrar runt i skallen, både bra och dåliga. allting känns piss.. skulle bara vela gå och lägga mig och sova och dra täcket över skallen och vakna då allt är bra igen. varför kan inte allt bara vara som när man var liten? inga bekymmer och allt var kul.. önska att den som betyder mest för mig kunde förstå mig på något sätt, men det är bara i min fantasi som det skulle vara så. sova nu!

Irriterad

Är grymt less just nu! varför ska alltid just JAG vara den som är fattigast av alla?! alltid vara den som får sitta hemma och ruttna då alla andra har kul. Kan aldrig göra någonting som jag vill! för allt handla ju om dom där satans jävla pengarna. den här helgen kommer suga arsle och bara just därför att jag inte har några pengar alls. Och så är jag ju inte 18 så du får man leva utan jobb ett tag till, leva på studiebiraget.. lagomt kul. Helgen får fan bestå av att träna som en gris, för det kostar ju inget.. ja jag vet, jag är tråkig!


glad

känner mig ovanligt glad idag, vet inte varför, men det behöver man inte alltid veta heller :) allt känns så lätt och roligt och just nu känns ingenting tungt. Har börjat träna idag igen efter min lilla sjukdom i halsen och de kändes bra, bara det att jag fått tillbaka lite ont, hoppas de går över :) Ikväll är det gossip girl, måste nog se det även fast jag inte tyckte det var så bra som alla säger, men man kanske måste se mer än ett avsnitt så ja gör ett nytt försök ikväll. sen är det  the beach och i huvudet på gynning kl 9, hm vad ska man välja?

MAAAT

är hungrig som fan och jim den jäveln vill inte komma hit för att lämna lite korv och ägg till mig, för makaroner finns det redan. alltså INSE hur jävla gott de skulle vara med mackisar korv och ett stekt ägg till, mumsfillibabba! :D men ja får väl lägga mig i sängen och drömma vidare :(

sjuk

sitter helt emsam hos jim ;s tråkigt! och hungrig är jag, har bara druckit ett gals yougurt sen ja vaknade och mer mat finns inte är och ja tar mig inte hem förrän 2! piss. nu ska jag lägga mig i sängen och se på andra avenyn, såg ju bara ett avsnitt igår. hade varit gott med nå mat, men ja kan ändå inte svälja typ, då kan man passa på att svälta sig :D när man ändå inte kan träna, haha ;p



Jag älskar min Jim Kenning mer än allt i hela världen! Du gör mig lycklig!



Igår

Ja igår var det en rolig och bra dag! :) dagen började med att jag jim mari danne allex och sebbe for till backen och åkte lite, det var som kul för det var år sen jag åkte bräda. Sen under dagen kom vi på att vi skulle festa, så vi åkte och hämtade flotti mat till sebbe och åt middag dära. Vi vart hos henka där dom flesta skull på hotellet, så det var bara att åka hem för mig och mari. åkte till jim och såg lite film och sov och väntade på pojkarna ;p egentligen skull vi till anna då dom andra skulle på hotelle, men av någon konstig anledning så åkte vi hem. inte så värst lyckad kväll kan jag påstå, hade lätt klarat mig utan alkoholen.. För nu har min dumma hals blivit värre och jag känner mig sjuk och febrig! Kommer inte kunna träna nå knappt i veckan heller :( och det är verkligen behövligt efter kebabtallrik till middag igår och till frukost idag, usch vill spy då jag tänker på det.. är totalt död, skulle kunna somna nu på direkten, kan bero på att ja har sovit typ 4 timmar i natt. har delat säng med mari och danne och trångt har det varit. plus att danne snarka som en jätte! Ska nog inte på skolan imorgon, inte som jag mår nu.. Kan ju ändå inte vara med på idorotten så.


nu ska jag gå och väcka jim och sen ska jag till han och storstäda! bläää, men de måste göras. Sen vänta på han då han tränar och sen senare ska vi se andra avenyn, jippie! :) nått bra med söndagarna iaf.


    



fredag

Och det är deprimerande väder ute! vill helst sitta inne hela dagen. Ont i halsen och käften har jag också, försökte sova bort det, men det funkade ej. hatar att spänna käften! ska iaf vara med jim ikväll och flotta, hoppas han får mig gladare. det borde han få :) Har inte så mycket och skriva så ja gör en lista ist..

1. Kompis du träffade: jenny carita och linnea 
2. Personen du pratatade i telefon med: jim
3. Du fick SMS av: jim
4. Du kramade: mamma tror ja


Idag

5. Kläder: hade jeans, men nu har mjukisarna åkt på
6. Bättre än igår: fatta inte frågan?


Imorgon

7. Är det: lördag
8. Planer: kanske fara och åka i backen
9. Något tråkigt som händer imorgon: hoppas inte de händer nå tråkigt:)


Favorit

10. Nummer: 11
11. Färg: på kläder, svart vitt grått, typ.
12. Årstid: sommar!


Frågor och svar

13. Saknar du någon? näe.
14. Humör för tillfället? sur
15. Det första du gjorde imorse? duschade
16. Vad åt du sist? en mockaruta
17. Vad irriterar du dig på? min käft!
18. Tror du på distansförållanden? ja, jag och jim har ju typ ett. inte just nu..
19. Vem tänker du på just nu? jim för att ja skrev om han före
20. Tror du att personen tänker på dig med? nä, haha
21. Vart reste du sist? skolan
22. Vad gjorde du igår kväll? låg i soffan och såg tv
23. Liknar du din mamma eller pappa? pappa
24. Ler du ofta? jo ;D
25. Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,)?  hm?
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? näe
27. I vems säng sov du i igår natt? min egen!
28. Vilken färg har din tröja? knallgrön ;)


Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. Gråter du när du skadar dig? ja om det gör ont, haha:)


Lycka

32. Är du en glad person? för de mesta:)
33. Vad gör dig glad? massor!
34. Önskar du att du var lyckligare? jag är lycklig ;p
35. Är lycka överskattat? vet inte
36. Kan musik göra dig glad? ja


Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? jo
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? ja
39. Har du en flick/pojkvän? ja (pojk :D)
40. Är du nöjd med det? antagligen
41. Är du kär? ja


Hat

41. Vem hatar du verkligen? hemlis;)
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? säker då ja var mindre
43. Är du en mobbare? jag tycker då inte de
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? jaa
45. Har du blivit sviken någon gång? ja


Skolan

46. Gillar du skolan? nja
47. Favoritämne? karaktär
48. Värsta ämne? matte, helt klart.
49. Har du spytt i skolan nån gång? nej
50. Är skolmaten god? jo ;p ibland!


RSS 2.0