volley

ska och spela volleyboll nu med allex sara mari danne, säker nån mer. är  inte skinande sol idag, men det är varmt som fan förde! ikväll blir det mest troligt luleå, hoppas det blir. annars tar jag bussen och sover på en bänk tills morgon bussen går ;p haha.

tycker synd om min jim som tvingades stanna i norge över helgen, lider verkligen med dig. men på söndag då jävlar kommer jag skutta till jobbet och då jag vaknar är min älskling hemma!:)

?

jag kan aldrig få vara glad, eller glädjen får aldrig hålla i sig i mer än en dag. vad har gud emot mig?! idag har jag kännt mig lycklig som aldrig förr och gladare än nånsin. allt har vara så lätt, så som det brukar vara då det närmar sig att jim ska komma hem. men lyckan vara aldrig länge för mig, alltid är det nått som ska förstöra..

ingen ide att försöka vara glad nå mer, bitterheten är den som tillhör mig mest när inte jim är hemma. jag får kämpa för att hålla humöret uppe. och när jag väl lyckas och då allt känns bra så bara rasar allt. ska aldrig mer ställa in mig på någonting. aldrig mer!

FAN!!


det var den dagen det

nu är jag totalt död. har inte sovit särskilt bra inatt pga av att lisa vägra sova. så mitt i allt vaknade jag av att hon asgarva, typ 4 kanske klockan var? ja iaf, hon sov seriöst inte ens lite på hela natten. när klockan ringde såg jag att det var strålande sol så vi skyndade oss och göra oss färdig sen gasa vi hem till grytnäs och hämtade mat :) sen har vi tillbringat hela dagen på frevis. och skönt har det varit! har till och med badat fler gånger ;p haha, ska berätta en kul sak. eller jag orkar inte, läs på lisas blogg ist. det handlar om näsblod och bad :D haha!

lite senare så kom allex och sebbe dit, sen jenny, sen mari och daniel. så vi har varit några stycken, kul har det varit :) har spelat volleyboll, ätit glass, badat, stekt osv. sommar kallar jag det! :) sen då vi skulle börja fara så kom segis fors och jonne dit. dom skulle spela volleyboll och resten som redan var med oss skulle vara med, men vi var alldeles för less för att stanna, hade faktiskt hunnit vara där i 5 timmar och det räcker då gott och väl. jag har till och med blivit brun idag :) för att vara mig så är jag brun tycker jag. men jag är faktiskt röd också, har bränt mig på bröstet såg jag då jag satte mig i bilen. imorgon så är väl all färg gone :( brukar vara så. alltså jag är svinigt jävla trött. ska äta middag nu strax, duscha och sen ska jag då vila. om det inte dyker upp nå annat kul ;p

IMORGON NATT KOMMER JIM HEM! :) ska gå och lägga mig tidigt imorgon så att det går fort ;) åh vad jag saknar han!

snart så.

är ca 3 timmar kvar tills jag slutar jobba. ska cykla hem då och packa och hämta bilen sen ska jag fara till lisa och sova :) det ska bli mysigt eftersom att jag inte sett henne på hela sommaren i princip. det lär bli godis och skit ikväll, det vet jag. kan inte hålla mig helt enkelt ;p är det samma väder imorgon som det varit idag sitter vi i bilen tidigt påväg till någon strand. för imorgon är jag LEDIG! :) och skönt ska det bli. jag och heidi har konstaterat att vi nog är väldigt utbrända, vi håller nog snart på att gå in i väggen ;o haha..



sen jobbar jag 7-12 på torsdag. har fixat vikarie fredagen så det blir nog att fara på lk med jim då :) sen jobbar jag lördag och söndag natt. inte det roligaste, hade velat vara i luleå hela helgen, men jag får tänka på pengarna ist. ååh, det är inte länge till torsdag! :D känner mig som ett litet barn som väntat på tomten, hihi.

jobb jobb jobb.

idag är det badväder och jag sitter här inne vid datorn och väntar på att klockan ska ta och bli tolv så jag kan börja någongång. känns inte så lockande att jobba idag om jag ska vara ärlig, hade hellre legat på en strand och svettats. imorgon är jag faktiskt ledig och då får man hoppas att det är lika fint :)

vill ni veta det bästa av allt? på torsdag natt kommer min älskling hem!! :D jag längtar. nu ska jag gå och äta upp frukosten och sen cykla iväg. idag orkar jag inte ta bilen, stor ide då vädret är som det är ..


pite dansar och ler.

tänkte ta och skriva lite om helgen till er som är intresserade :)

åkte iväg med bussen 10 på fredagmorgon, och var framme typ ett. aldrig mera buss säger jag då bara! tar ju år. när vi kom fram var det skollhett och jag visste inte hur jag skulle överleva dagen, haha. hur ska det gå för mig på utlandet? ojoj. nåja, vi traskade på stan och första stoppet blev gina. där for vi fram som nå tok! ;D hittade mig tre klänningar och nå bälten. var inte mycket, men ändå är jag pank nu. kul liv, lever fattig till 27 aug.

när vi blev less kom krille och plockade upp oss och vi åkte dit. fick träffa robin som var SVART! och då menar jag svart. men han for lika fort han. låg ute och solade ett tag, men det var omöjlig. fick sitta i skuggan som inte var ett dugg svalare. drack ett vinglas innan jag gick i duschen och började förbereda kvällen :) när vi var klara åt vi jättegott och sen åkte vi in till stan, eller nån hamn när jag skulle möta upp heidi carro och jennfi :) och då kommer jag till den värsta händelsen under pdol, deras dricka blev beslagtaget av polisen direkt dom stiger ur bilen. snacka om att förstöra ungdomars kvällar! dom var ganska upprörda ;) nog är det då alltid dom det händer nå sånt för. undra vad som kommer hänta på lk? haha. när dom pratat klart med polisen gick vi och satte oss baki nå buskar och började dricka. som tur var hade ju jag så att det räckte tills vi kom in på området.

vi hade rätt trevligt där i buskarna ;) spelade volleyboll med barnfamiljer som också var på fyllan. det gick vilt till och fick mig en knock i skallen av någong gubbe, trodde jag skulle svimma, men det gick bra som tur var, haha ;p sen fortsatte vi att pimpla lite mer och till slut blev vi på fylla och började traska mot området. heidi och carro skulle hämta dricka av segis och dom och jag hade lovat jennfi att se håkan med henne. DUMT VAL! så vi gick in på området och då delade vi på oss. håkan hellström är den värsta artisten jag vet, EN ända låt går att höra på och den väntade jag på under hela spelningen. kvävas höll man också på att göra, inte värt att ble kvävd för håkan ;p haha. när han äntligen tystnade gick jag och jennfi till öltältet där heidi och carro var :) satt där tills vi skulle se takida typ.

ALDRIG MER! jag säger då det. ska aldrig mer ställa mig långt fram då man ska se någon artist. fick ren jävla panik! slag, spott, bultar var det ända jag såg och var med om så jag och jennifer blev less och gick på sidan där det var betydligt mycket bättre med plats. men heidi och carro stannade däremot och det skulle dom inte gjort för båda svimmade. haha, ojoj vilken kväll. men KUL var det, jäkligt skoj!

hann åka några karuseller med JO innan som stängde, och det var riktigt skoj ;p sen ringde jag eve eftersom att vi skulle sova på samma ställe. vi gick och köpte mat och sen började vi traska hem. färden hem var den värsta i mitt liv. gick i en timme typ! det kändes då som evigheter och fötterna och benen var inte i det bästa skicket. plågsamt var det, usch. sen då vi väl var framma sprang jag in och kastade mig i sängen. tror aldrig att en säng varit så skön som just då.

hade varkligen velat stanna igårkväll också, men pengarna räckte absolut inte till och jag hade ingenstans att sova så det blev buss hem. jag har nog aldrig varit så sliten och trött, hela kroppen värkte och jag sov hela vägen typ. när jag kom hem så blev jag deprimerad. vill flytta nu på en gång! bara jag hade kunnat så hade jag gjort det, jag vill inte bo här mer. det är så jäkla kul att komma bort från kalix, men då man väl kommer hem igen blir man hängig och deppig. hade jag inte jobbat i helgen hade jag flytt till luleå i helgen, men nu när man har ett jobb så är det omöjligt. flyr ju snart på utlandet så jag får längta till det :)











finns mer bilderpå min pixbox :)

depp!

ja då var man tillbaka i kalix igen. jag hatar verkligen den här staden mer och mer för varje dag som går! vem vill bo här då man kan flytta? inte då jag.

nu ska jag till emma, ska hämta upp johanna nu. Hej!


PDOL!

färdigpackat och klart, sitter bara och väntar på att klockan ska gå så att vi kan åka någongång! ;p jag hoppas på en riktigt kul ikväll/helg! :D

nu pyser jag, ha de bra här hemma i skitkalix ;)



JAG ÄLSKAR DIG JIM KENNING! <3 önskar verkligen att du vore med nu.


härligt!

idag har det verkligen varit riktig sommar! som jag har längtat efter det här vädret. vaknade upp på jobbet och var på skitbra humör eftersom att det inte var ett moln på himlen. åkte hem och åt frukost, la mig och vila ett tag och sen åkte jag pappa och mamma ut till stugan. vi har solat hela dagen på klipporna bakom stugan, och skönt har det varit. synd bara att man inte kan bli riktigt brun. vi hade med oss mackor och sånt till lunch, varför är det så gott att äta ute?! :) haha, inte är det då lika gott inne. och efter vi hade ätit fick pappa en äckelgädda! och stor var den. fast det var lite synd om den då han slog den i skallen, hatar att se sånt där ;s har iaf haft det riktigt skönt idag :) förresten var mamma och pappa hit nyss med en hel färsk ananas och en loka. så snällt! :) nu har jag nått gott till filmen som jag snart ska se, och nyttigt dessutom. 

den här natten lär gå fort, hoppas jag iaf. längtar så mycket till imorgon så jag kommer vakna fem och inte kunna sova mer, hoho. hoppas verkligen att den här helgen blir lyckad! :) behöver verkligen komma bort..

knäppte några härliga sommarbiler idag :)

               


niiiiight at the jobb!

nu ska jag gå och se om det är nå bra på tv och sen ska jag krypa ner i sängen och sova. ska ju upp sex så jag måste hinna få mig lite sömn så att jag inte är tröttast imorgon. vart sugen på nå gott ikväll som vanligt, men gissa vad jag åt ist? vindruvor, vattenmelon och kiwi. mumma! man känner sig tio gånger fräschare än då man trycker flott. mitt nya liv ska börja efter utlandsresan, och jag känner mig faktiskt väldigt motiverad. jag ska få den kroppen jag vill ha, hur mycket jag än kommer att få slita. för när man väl uppnår resultat så är det värt allt slit!

på tal om utland, imorgon har dom lovat kanonvänder och om det är det så ska jag mari och jennifer på frevis. heeeeeela dagen ska vi tillbrainga där, om vädret tillåter. och det hoppas jag verkligen! håll tummarna. dom har faktiskt lovat sol och varmt som fan hela helgen. hur bra är inte det? festsuget kommer vara på topp då vi anländer till piteå :) är det superväder på lördagen då jag vaknar upp i piteå så tänker jag då inte sätta mig på en buss hem utan då blir det då havsbadet eller nå liknande. sen kanske det blir till att stanna lördagen också, vem vet :) jag får se, men det ska hur som helst bli skitskönt att komma bort från skitkalix i helgen. önskar att man kunde stanna där ett tag..

synd bara att inte min älskling är hemma, hade varit så kul att ha med dig! men jag får helt enkelt stå ut, det går bättre då jag är borta och har kul än då jag är hemma. då är det pissigt kan jag säga, men det är faktiskt bara en vecka tills du kommer nu :) det går fort. intalar mig alltid det för då går det bättre. tänker på dig hela tiden <3

nä, nu börjar jag känna mig trött. bäst att krypa innan jag blir pigg igen, godnatt !

Group 1 Crew - Forgive me

jag älskar den här låten!




och det bästa av allt var att det fanns ett oth klipp med låten. gud vad jag saknar den serien, men snart är det september och vi får äntligen se det spännande slutet! jag längtar..

I don't never give up

det gör jag ju inte, men just nu idag så känns det som att det är den ända utvägen. jag orkar inte med det hära nå mer, snälla nån, ge mig krafter att klara av det här? jag ska inte ge upp, jag vet att jag klarar det. idag behövs det verkligen samlas ihop krafter för att ta sig igenom dagen.

det är en jobbig dag idag! saknaden har verkligen börjat krypa i mig. jag vill inte mera, kom hem!


besviken!

ååh. jag hade hoppats på strålande sol och värme idag, trodde att det var det för det lös då in i mitt rum. okej, det är sol, lite grann iaf, men inget beach väder. nåja, får väl hitta på nått annat idag tills jag ska och jobba. börjar fem så nått ska jag väl kunna hitta på? men vad?

är det inte nån som är sugen på att göra nå?;p

nu ska jag gå och äta frukost iaf.



jag saknar den här killen! <3


baby I like to have it my way

godmorgon! :) idag har jag fått sova ut ordentligt, och det kommer jag få göra hela veckan ;D skönt! har precis duschat och ska börja sminka mig nu och fixa håret. ska på stan och göra några ärenden och sen ska jag följa med kixen till piteå och se på nå rallygrejs?! tänkte inte följa, men då hon sa att hon bjuder på maxmat så kunde jag fan inte motstå ;) haha! dessutom är det jag som ska köra och vi ska ha deras bil! tänk kvaddar jag den? ojoj. jag kommer köra 70 på e4an, de är nog säkrast.

och i helgen är det pdol! fan vad kul. åker dit på fredag morgon och ska bo hos mammas och pappas kompisar, skönt att slippa åka hem :) ska vara med eve och hennes kompis under dan i väntan på att mina kompisar ska dyka upp ;p eller man kanske följer med robin på nån förfest i piteå? man vet ju aldrig :) fan vad jag längtar. jag och jim hade bokat ett vandrarhem som vi skulle sova på så vi kunde vara där hela helgen, men hans jobb förstör alltid våra planer. önskar han vore hemma :(

nåja, nu ska jag fixa mig och fara :)

is it you,



"And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep it real and who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking your the one that I've been waiting for.."


jag blir galen

jag sitter och kollar på utlandresor eftersom att jah och jim ska fara i augusti någongång, men det finns ju så jävla mycket så hur lätt kommer det vara och bestämma sig?! det ända jag vet är att jag vill åka till turkiet ;p helst vill jag till cypern, men det är så dyrt att leva där. och man vill ju absolut inte leva snålt då man väl far. sen så kommer kanske allex och sebbe med, hoppas, för isf bli det skitkul :D



alltså lite jag vill till cypern! vattnet ät typ knallblått..

nu ska jag kolla vidare, duscha och sen fara och knäppa kort till körkortet. man blir ju så jäkla snygg på dom där fulkorten också. usch! ojdå, kom på att det är nog dags att göra ett pass om vi ska åka. smart ide..


söndag

började att dricka hos allex igår, eller vi fixade oss snarare. sen kom sara och hämtade upp mig allex carro och josse så for vi till sara och fortsatte att dricka :) hämtade upp elli också innan vi åkte till sara och sen kom carro amanda och fanny dit ;p tappade suget totalt då vi satt vid bordet, hade planer på att fara hem och sova. kändes en aning lockande! men efter några itvingade groggar och vin så vart det kul ;p tur det, för jag tror jag hade missat nå om jag inte for. hade kännts så idag iaf ;D

lyckad kväll igår tycker jag, var skitbra på hotellet, lite för mycket folk men det gick ;p hade kul TILLS jag blev kastad i pooljäveln. vit klänning hade jag på köptet så jag stod där i princip naken. hela hotellet såg typ händelsen och där lå jag och plaska som nå fjån, haha. sen efter det frös jag bara och ville hem. filten fick bli min vän halva kvällen igår.

 

och jag vaknade i morse av att jim ringde, BRA BÖRJAN PÅ DAGEN! :) sen kände jag efter om jag var bakis, haha. och jag var inte det, så det har gått bra på jobbet idag. vilken lättnad att må bra. jag har ätit färska kantareller ikväll, fyfan så jävla gott! smörstekta med salt och peppar och så på en rostis, mmmmm! nu sitter jag här i morgonrock och ska gå och sova, börjar fan 7 imorgon. slutar 12 så då kan jag faktiskt fara hem och sova. nåja, nattinatti..


svårövertalad?

hade bestämmt mig att inte dricka en droppe idag, men allex lyckades övertala mig, svårt? haha njaae :p nåja, solen skiner och det är varmt ute så alkoholsuget är det inget fel på ;) har redan hunnit smaka vin, men jag tycker inte om det till maten så det fick stå. pappa grillar just nu och det luktar gott som fan! hunger..

nu ska jag blåsa håret torrt och sen sminka mig. snygga kläder jag lär ha idag, ååh! alltid samma problem. måste skynda mig nu. ska vara klar då jag ätit för då kommer carro och hämta mig :)


JAG SAKNAR DIG JIM ! önskar att du vore hemma dagar som denna. solen skiner och alla dina vänner ska säkert också ut. tycker synd om dig ;s med du blir ju rik så ;) tänker på dig hela tiden, jag älskar dig <3


tröstäta!

tycker synd om mig själv ikväll och har därför varit och handlat chips, dricka och godis. odet fetto ekar i min skalle! men det skiter jag i, då skolan börjar ska jag verkligen ta tag i mitt liv. allt hull ska bort och jag ska verkligen vara stenhård! men just nu får jag äta, precis hur mycket jag vill. mat gör mig glad :D hahaha..

jag ska saw två idag, totaly alone. stackars mig.. fan vad jag saknar jim just nu, ska gå och ta på mig hans gossitröja så jag kan snossa i den. <3

nu ska jag gå och vräka i mig och se paradise hotel tills saw börjar. förresten ringde sandra som jag jobbar med och sa att jag inte behöva komma förrän åtta imorgon, wihooo. en timme gör faktiskt mycket på mornarna.






wow, äntligen?

sommarn är här! eller sådär skull jag inte sagt för imorgon regnar det? har varit på stranden idag med mari och jennifer, första gången jag är på stranden för i år. var inte det varmaste vädret, men helt klart ok :) badade till och med :D lite kalla vindrar, men wtf? fick liiiite liiiite färg, fler sånna här dagar önskas! helst varmare.




och jag har tagit ett klokt beslut idag, inget drickande för mig förrän pdol. tänkte gå ut imorgon även om jag jobbar på söndag, men man vet aldrig hur min bakfylla ser ut så jag håller mig på den säkra sidan. för den delen är jag ändå pank, och jag tycker det ska bli skönt med en alkhoholfri helg. förra helgen var hård, och pengarna rullade..

funderar på om jag ska fara till farmor och låna hennes nya kamera? tror inte den används särskilt mycket. kunde vara kul att foto lite med en bra kamera, min är så satans dålig. fåse hur jag gör :) nu ska jag iaf duscha, ta bilen till stan och inhandla mig snask, sen hem och lägga mig i soffan. jag börjar 7 imorgon och jag känner inte för det. bara jobbigt att ta sig upp ur sängen, men då man väl är där brukar det gå bra :)

you make me feelgood,

igår åkte jag jim tobbe och erika ut till stugan och bara myste på. basta, grilla, fiska, åt, mös osv :) sånt som man gör i stugor. ville inte vakna idag, hade kunnat vara i stugan förevigt bara, jim är med mig. skulle kunna göra vad som helst med han vid min sida. ååh, jag vill inte att du ska vara i skitnorge :( två långa veckor utan dig gör mig fan tokig. nåja, är ju inte första eller sista gången som han åker dit. är ju rätt van trots allt, men lika jobbigt är det förde ;s



det har ändå varit rätt varmt idag, inte kokhett, lagomt. lite hopp om sommarn kanske? har solat lite med mari idag, annars har jag bara tagit det enormt lugnt. somnade i soffan då vi såg top model, otrött jag var ändå. sen for jag till farmor och farfar och hälsa på lite och fick bensin i bilen ;) det satt fint det. ska gå och se tv nu och knapra chips som blev kvar från igår, fetto!


skitsommar

jag börjar bli förbannat less på den här jävla sommarn. det är mitten av juli och man har inte kunnat vara på stranden än, eller jo kanske en eller två dar men det räcker inte. det var längesen det var såhär skit! kommer åka på utlandet då jag slutar jobba, det är då ett som är säkert. jaja, nu ska jag gå och duscha sen dra på mig kläderna och JACKAN då jag går ut. kul liv!

länge sen

det var länge sen jag skrev här, men jag har inget kul att skriva om. det är tomt i skallen och jag har enormt dålig fantasi just nu. nåja, den kommer väl tillbaka. det brukar den göra :)

ska duscha nu och sen vette fan vad jag ska hitta på ?

söndagen

vaknade av att jag mådde illa som fan, sprang på toa och spydde ett antal gånger under morgonen. fyfan hur jag mådde! när jim vaknade gick vi ut, tänkte att det skulle bli bättre då, men nej. vi gick till hans farmor och jag höll på att dö på vägen dit, kändes som att jag gick och sov. tvingade i mig lite fil och salt kött och sen vände det, illamåendet försvann och jag somnade tills vi skulle äta middag. och middagen var inte dum kan jag säga, kälknöl och potatisgratäng, mumma! nu har jag laggt upp bilder på pixbox och nu ska jag gå och duscha. sen ska jag brumma iväg till heidi. vi ska se film och flotta uta bara den. iaf jag! :)

helgen har varit himla lyckad iaf, jag har haft skitkul! :)




aldrig mer

jag ska aldrig mer inta alkohol i min kropp! vill inte leva idag...

luleå fest

jobbade som ett as igår och dagen gick skitsakta, men sen äntligen blev klockan fyra och jag kunde fara hem. for och plockade upp lisa och så ragga vi lite runt stan med min "snyggsaab!" ;) middagen blev på trocadero och jag svullade i mig en hel tallrik medans lisa tog typ tre tuggor, haha. nåja, sen kom jim plocka upp mig hemma och så bar det iväg mot luleå. kanske ska säga vem vi var med, haha! tommy emma patte och steffe :)

chaffisen var jag och dom andra kanske var en aning oroliga? ;o med all rätt kan jag då säga. fyfan, ja ska aldrig mer kör till luleå. det gick fan bättre då jag övningskörde dit. när vi kom in i luleå så skulle jag göra ett filbyte och håller på att smälla in i en bil. bilen blir galen och tutar och jag får panik. aldrig mer köra i luleå, eller vore kanske bra om man skulle kolla döda vinkeln innan filbytet? hm ;p när vi kom fram gick vi till hotellet och började dricka. evin och några av hennes kompisar kom också dit. fast evin fick man inte se så länge den kvällen, hon vart lite för fuller :D stackarn. vi satt och drack och jyrade på tills klockan blev typ tolv sen vandrade vi ner på grace. och det var faktiskt skitskoj! när det stängde åt vi pizza och sen gick vi tillbaka till hotellet. slutade med att alla sov dära, oväntat! :) eller steffe for till nån brud och sov. tommy emma jim och jag delade säng och patte han slockande i badkaret med den där förbannades hajen som störde mig på ditresan. sen väckte jim han och tur var ju det för annars hade han varit ett russin :O sen slocknade han på golvet. hade faktiskt en skitkul kväll igår, var länge sen det var sådär kul :)

                          sorry patte jag snodde två bilder av dig ;p

jag vaknade i morse med världens bakfylla. magsjukebakfyllan brukar jag kalla den, åh vad jag hatar den. men sen åt vi hotellfrukost och då började det att gå över, vilken lättnad. har precis vaknat och nu snart blir det att fara till kixen och börja dricka igen, känner inte riktigt för det nu, men det hinner ändras ;p kinamat ska vi nog också beställa, gott. nu ska jag väcka jim och be han komma och provåka min vackra bil :)

fucking jävla pain

alltså jag går som att jag skitit ner mig. mina ben är inte i bra form! ifall det här är träningsvärk så visste jag inte att det kunde göra såhär ont. eller det är ju träningsvärk, men tror att det hänt nått mer. tänk fastnar jag i den här gångstilen? :O shit, jag är lite rädd. hoppas att värken blivit lite mildare till imorgon för då blir det att fara till luleå och gå ut där (mest troligt) , hoppas! är less kalix just nu, måste få komma bort. även om det bara är en kväll så blir det nog skönt.

nu ringer pappa på en bil åt mig, ful som fan är den men det skiter jag i! :D bara jag tar mig. ska gå och lyssna hur det går och sen så ska jag och heidi fara och steka fläsk. åh vad jag älskar våran vackra sommar!

phuuu..

vilken dag alltså. vaknade 4 av att jag inte kunde sova mera, mådde illa hade ont i magen, benen darrade hela jag var som ett vrak. har aldrig i hela mitt liv varit så nervös, ojoj. men nu har jag kortet och det är så jävla skönt ;) känner mig friare än nånsin. hur nervöst det var då jag skulle sätta mig i bilen själv för allra första gången, haha. men sen gick det bra, har varit runt och hälsat på lite folk hela dagen :) skönt att väl kunna ta sig tid till det också. man är ju inte alltid så pigg på att cykla. och bilsökandet har satt igång, kollar blocket hela tiden. ska köpa nån kruttibangbang bara så jag tar mig här hemma i kalix. annars blir jag så beroende av mamma och pappa, och så ska det ju inte vara då man har körkort :) hoppas jag hittar en, snarast!

alltså jag tror seriöst att jag sprängde mina benmuskler igår. jag har så ont så att jag kan inte gå upprätt och benen är skollheta och pulserar. nått måste gått snett för såhär ont kan man inte ha. och hur ska det inte kännas imorgon då? :O vill inte vakna upp med den här smärtan! nåja, går det inte över far jag med mina hypokondrik grejor till sjukan, haha. nämen, nog fan måste det försvinna..

nu ska jag äta och sen bädda ner mig, det har vart en lång och händelserik dag för mig dethär ;) fan nu måste jag ställa mig upp från stola, aaaah jag vill inte. PAIN!





KÖRKORT!

vilken befrielse! idag är jag lycklig ;)


shit!

jag ska och träna idag för första gången på typ tre veckor. jävla jenny, hon vet att jag hatar BODY PUMP! jag är så svag i överkroppen så jag dör typ. får mjölksyra efter en sekund. fast nu kanske min nya start på mitt nyttiga liv kan komma igång på allvar? ;p ehm, knappast nu när jag tänker efter så är alldeles för mycket kvar av sommarn. träningsvärken imorgon vill jag inte veta av. det är nya rör på sun tan, så sola ska vi också göra sen :) man ska inte behöva sola solarium på sommaren. det känns helt fel!

nu ska jag be pappa göra middag, sen ska vi bege oss mot tc.




haha!

jag har aldrig påstått att jag varit speciellt smart! även om jag skulle vela vara det ;p fick ett mess av kixen i natt, något som jag vräkte ur mig på campingen igår kväll :D 

kixen: - jag och micke åker till grekland på våran ettårsdag.
jag: - NÄ? hur länge har ni varit tillsammans?

hahaha, jag kommer aldrig att bli smartare tror jag.

iskalla sommar

solen har skinit idag, men likförbannat går det inte att sola och bada. om sommarn blir såhär skit som den är nu så dör jag. då åker jag på utlandet direkt jag slutar jobba! försökte sola idag, men det var iskallt. snälla sommarn kom hit? :( vi måste elda i JULI! det är sjukt. skönt att man flyttar söderut på ett år, fyfan vad jag ska njuta. slippa den här iskalla sommarn.

slutade 7 imorse och jim kom och hämta mig. vi for hem till mig och somnade direkt. nu har han farit till övik med viktor och steffe sen imorgon skulle dom nog mot ånge på någon utbildning. hoppas han hinner hem innan fredag kväll, för då blir det nog mest troligt sthlm! :) hoppas det blir av.

nu ska jag städa mitt rum, välbehövigt måst jag säga. sen ska jag och spela volleyboll med kixen och co. far nog och solar sen, man är inte ens lite brun. och det är snart mitten av juli.. suck!

heyheyhey,

sitter på jobbet right now, fanns inget att se på tv så jag gick hit och nötte pixbox och bloggar. är inte det minsta trött ännu, men ska snart gå och bädda ner mig. för jag hade tänkt läsa boken tills ögonen faller igen :) brukar oftast bli trött då jag läser. ska bara ringa jim och höra om han ska komma hit en sväng och pussa på mig, annars går jag till sängen på direkten.

godnatt :)

tönt?

jag upptäckte nyss att det jag skrev längst ner i förre inlägget kanske lät lite töntigt, som att jag tycker synd om mig själv, men det kan jag säga att det gör jag absolut inte. äh, skit samma för det är så jag känner, då kan det få låta hur det vill..


the end

nu har jag bara en natt kvar! fyfan vad skönt. sen är jag ledig i två dagar, och då måste jag övningsköra som tusan. ska nog ringa riitta snart och höra om hon har tid här nån dag i veckan. nu börjar jag faktiskt sakna mamma och pappa, jag känner mig som då jag var liten igen. ska bli kul då dom kommer hem idag, eller jag kanske inte träffar dom förrän imorgonbitti då jag slutar, hm fårse. det har varit så tomt och ensamt här hemma idag. har bara legat i soffan och sovit och sett tv.

rotade i skåpet i vardagsrummet och hittade jenna jamesons bok, mamma har nog beställt den. bestämmde mig för att börja läsa den, eftersom att jag hade så tråkigt. och nu har jag läst i minst en timma. den verkar skitbra, lite svårt att slita sig faktiskt. tror den bara kommer att bli bättre och bättre ju längre in i boken man kommer. den är rätt tjock, men bara den är bra så spelar det ingen roll. hatar egentligen att läsa, men det beror ju faktiskt helt på vad det är man läser. eller hur?




nu till en helt annan sak.. 

jag är alltid så mesig och låter folk behandla mig hur dom vill, utan att jag säger ifrån eller gör något åt det. nu tänker jag inte ta mer skit, jag klarar mig själv om det nu ska vara så. jag tänker vara stark, jag tänker inte visa den svaga sidan som jag ofta visar. men det värsta jag vet det är bråk, undviker bråk så mycket jag kan så även om det inte är jag som gjort nått fel så får jag ändå be om förlåtelse iaf. allt för att inte bråka, men jag är sån. måste börja stå på mig mer än vad jag gör, för ingen ska få göra hur som helst med mig. jag vet att jag är värd bättre isf!

jag är besviken, förbannad och ledsen .. just nu, men det går över snart.


ångest

kan man inte bara få kunna sjukanmäla sig så som man gör på skolan då man inte känner för att gå dit. iof så förlorar man inte pengar om man känner sig slö då och då, men det gör jag nu så därför måste jag ta mig i kragen och intala mig själv att det ska bli kul att fara till jobbet om ca en timme. ännu en natt har jag framför mig, jag dör om jag inte få sova ordentligt inatt. tiden går fort om man får sova, så jag hoppas på det bästa.

idag har jag bara legat inne hela dagen. jim kom hit vid tolv ungefär och vi har bara myst på hela dagen :) degat i soffan och lagat mat är det ända vi gjort. och nu har han precis farit :( puuuhuu. jag ska gå och göra mig nå mackor till senare ikväll så att jag inte dör som jag typ gjorde igår kväll.



mogosötis! <3


dream

somnade i soffan då jag såg miami ink och vaknade nu av världens hjärtklappning och gråt i halsen. fyfan vad skönt att att allt bara var en dröm. jag hatar drömmar! inte bra drömmar, men sånna här är cp. jag skakar ännu, tror jag måste gå i duschen för att bli en normal människa igen. uuuuh!

jag slutade halv nio, åt två smörgåsar då jag kom hem. sen la jag mig i soffan och sov tills nu. bara jag kan sova i natt, ordentligt! natten i natt har varit hemsk, har vaknat varje timme typ. har nästan varit lite läskigt på nått sätt. jag ser då iaf inte fram emot natvå nätter till.

nu sitter jag och väntar på jim och jag ska ge han världens största kram då han kommer!!

this sucks!

sitter på jobbet nu, helt ensam. har laggt alla nu så dom sover som stockar nu får man hoppas.. känns tungt att ha två nätter kvar efter den här, men som sagt så ligger det ju pengar bakom allt. får försöka tänka så, men det är inte det lättaste. jim och hans kompisar och några av mina super ikväll, hade också velat vara ute och härja. men imorgon kommer det vara skönt att veta att alla är bakis och själv är man som en ny människa ;p det är värst då man vet att alla andra är ute och ha kul, medans man sitter här i en mörk lägenhet. men nu ska jag fösöka tänka positivt och gå och fortsätta se 8 mile och äta bilpåsen som kixen och k var hit med.

"vill passa på att ge dom dagens ros! pizza och godis satt inte fel då magen höll på att braka sönder. och så snälla vänner som dom är så köpte dom det åt mig och kom hit med dig. åååh! livräddare säger jag bara, hahaha."

nu ska jag försöka att bli trött så att jag kan somna inatt. godnatt!



pics

lite bilder från gårdagen :) dock inte dom bästa bilderna för min mobilkamera är sämst!














åh vad jag ser fram emot att sätta mig på cykeln och cykla till jobbet, ska bli gudomligt! speciellt då jag vet att jim och alla i princip ska och äta grillbuffe och supa. mmmm, jag njuder verkligen. HAT!


ett tag sen

det var ett tag sen jag skrev här, men vädret har ju varit skitbra så jag har inte riktigt haft tid. igår var vi ett helt gäng nere på campingens brygga. jag mari var där först sen kom jim och alla hans vänner. vi hann badada flera gånger, nu är sommarn verkligen här :) och dom flesta av oss blev/är är brända! min axlar och näsa gör ont, men ändå så är jag inte röd där, konstigt. när vi blev less sol och bad for vi och grilla hos alle och drack några öl, trevligt trevligt..

nu ska jag gå och duscha och sminka mig, sen ska jag jim och tobbe åka till luleå och shoppa lite granna ;p sen då jag kommer hem väntar en natt på jobbet, sen efter den här har jag två till. phuuu! känns sådär lagomt kul då alla muppisar ska gå ut och äta grillbuffe ikväll och dricka öl. nåja, skönt sen då den är avklarad.

ska väcka jim nu :)

lovelovelove,



jag älskar dig ! <3

nu?

kanske sommarn äntligen är på väg trots allt ;) man får hoppas på det bästa. vi har suttit ute och fikat idag på jobbet och det gick inte att sitta till. solen brände och jag svettades som en gris. bara synd att jag inte var ledig så jag hade kunnat få färg, är kanllvit! ser ut som ett blekt fetto! usch.

på tal om fet, nu börjar det gå över styr. vad fan hände med den nyttiga och vältränade sandra? så fort jag tänker på gymet spyr jag. ligger hellre hemma i sängen och äter!



bild från igår kväll. nu har jag till och med blitt för lat för att sitta upp vid matbordet, utan nu bär jag in maten och äter i sängen. usch.. och ändå mår jag dåligt över min kropp, men trycker i mig slisk iaf. när jag fått pengar bli det att köpa guldkort å nova/träningscompaniet. och då jävlar, då börjar mitt nya liv. borde börja nu, men det är totalt omöjligt då det är sommar. 


just nu är jim på bilbingo (hans nya sport) och jag sitter hemma och vänta på att han ska bli färdig så vi kan fara ut och hitta på nått. är ju ledig imorgon och torsdag, skönt! :) jobbar natt hela helgen, lite mindre skönt, fy. hoppas att jim inte får nå jobb förrän på ett tag, är skitsugen på att åka till sthlm nästa helg. skulle vara skitkul.. fårse hur det blir med den saken ;p nu ska jag gå och äta jordgubbar (nyttigt), haha ;)


RSS 2.0