90210



äntligen har jag satt det första avsnittet på nedladdning! ;)

nobody is perfect

klockan är 22:21 och jag sitter med mitt feta arsle på datastolen och trycker i mig chips och godis. har just kommit hem till grytnäs, det är ganska omöjligt att sova med ett gäng fulla människor som skriker så jag sover här inatt. gissa om jag ville stanna?! jag vill också vara ett fyllo ikväll! fast imorgon kommer jag vara glad och må superbra ;) okej, kanske inte då väckarn ringer för då kommer jag vela skjuta den. åh, det kändes hemskt att lämna partygänget hemma för att själv fara till mitt andra hem och sova. nu ska jag faktiskt tvätta bort sminket och sen ska jag krypa ner, kommer somna på direkten.

haha, juste! hur störd är man inte om man kommer helt oinbjuden på en förfest, och sen tror att man får stanna? det är så jävla respektlöst att bara klampa in hos någon utan att ens ha frågat om man får komma eller inte. nåja, vissa tror ju att man är bjuden och välkommen överallt.

äh! nu ska jag sova, utan min älskling :( godnatt.




<3


julkänslor?

godmorgon :) har precis kommit hem till grytnäs. mamma håller på och julstädar som nå tok, och spela hög julmusik. inga förändringar på det inte, så har det varit ända sen vi var små :) jag måste faktiskt erkänna att jag får lite julkänslor, skulle bara vela vara hemma och hjälpa till och kanske baka osv. men nu är det så att jag ska jobba från 14 - 22! utan lön! trevligt trevligt. alla ska dessutom ut ikväll, men inte då jag, börjar 7 imorgon. jippie!

känner mig ganska så omotiverad till att snart brumma iväg till sjukhuset, men det brukar gå bra då man väl kommer dit. jag kommer frysa ihjäl idag, fryser som fan nu, hur ska det inte bli då jag kommer dit då? man får ju inte ha långärmat på sig, brr.  

jag tänkte hinna somna till en stund nu innan jag ska fara, är trött som fan.




ryck upp dig!

har duschat av mig mitt dåliga humör, så nu känns det lite bättre. har pratat med lisa för ett tag sen, hon skulle jobba till två sen så ska vi och fika och söka jobb. eller jag ska söka jobb, hoppas på bättre lycka den här gången. haha, jag har förresten inte fått nått svar av lisa om fikandet, men hon har faktiskt inget val :)

nu ska jag blåsa håret och sminka mig..





it's friday

jag borde vara glad över att det är helg, men så är inte fallet. är ledig idag och jag ligger insnöad i lägeheten och glor på tv. det är en sån här dag jag borde ta vara på eftersom jag jobbar hela helgen (utan lön), men icket. hade bokat spinning till kl elva, men jag avbokade. jag är världens fettknopp som inte orka träna. jag vill ha lusten tillbaka nu på en gång! sen har jag nog fått uvi också, det gör så att man blir jätte glad. mamma och farmor är dessutom i happis på ikea osv, varför följde jag inte med?!hur kan jag tro att jag ska få det roligare hemma? man kanske hoppas, men det bli aldrig så. jag vill komma iväg någonstans.

jag gör allt för att det ska vara bra, jag är snäll och omtänksam, men jag får bara skit tillbaka. hur länge orkar man försöka? jag är ju inte den jag vill vara för dig, det är så uppenbart.

jag hoppas och hoppas..


moneymoneymoney

jag gick just in på min internetbank och fick syn på att jag endast hade 400 kr kvar. jag börjar gråta! hur ska jag kunna överleva julen? alla julklappar som ska köpas, alla julnöjen och kläder som man vill ha. åh, jaja så går det då man aldrig någonsin får jobba. orkar inte ens ringa och tjata på polen osv, dom har ju ändå dom som är duktigare som går samhälls osv. nödvändigt att gå op! hade lika gära kunna gå handels typ och ändå få jobba mer än dom som går op.

KULJUL!


jävla väder!

kul väder att vakna upp till. vill inte gå utanför dörren idag, vill bara vara hemma och ligga i soffan. okej, det är mysigt då det snöa (lagomt), men nu är det ju typ storm. och skotta det orkar jag då inte göra, tror jag ska bo i lägenhet resten av livet.

jag börjar kl två idag så nu ska jag äta och duscha så jag hinner med nått annat än att sova :)

home

jag ska tillbringa natten här hemma i grytnäs, och det känns faktiskt skönt. ska sova i min säng för första gången på mer än en månad. jag ska se på bra tv program och enbart lata mig :) börjar två imorgon och det ska bli skönt. fast jag hade ändå tänkt mig upp vid åtta för att hinna träna innan frukost. nu ska jag ta tag i mina latheter!

sitter och glor runt på kläder just nu och jag är så jävla shoppingsugen. hur mycket jag än handlar så finns det ändå inget nytt i garderoben känns det som. är det inte så för er också? ;p har hittat massvis med fint på ginas hemsida, synd bara att man inte är miljonär. jag ska bara önska min presentkort på gina i julklapp, kan man få nå bättre? ;) nu ska jag faktiskt kika vidare.

en bild från helgen. är jag nå blek?! fast lisa har faktiskt varit och rest, så då känns det inte så hemskt, haha..


memories, good and bad,

har sysselsatt mig hela eftermiddagen med att läsa igenom mina gamla blogginlägg. vissa blir man glada av och vissa vill man knappt läsa. och vissa fick jag skratta ihjäl mig åt, tror knappt att det är jag som skrivit. men jag ska aldrig mer läsa igenom februari månad, jag fick ont i magen, vilken jävla tid. men nu är den glömd, och jag vägrar att blicka tillbaka på den :)

haha, kolla hära tex,

"det bästa kommer vara då man ska till och inreda lägenheten, fyfan så skoj! ;p haha, jag är konstig. och jag har kommit på att jag ska bli SMAL då jag flyttar. då kan jag köpa mig vilken man jag vill, äta precis vad jag vill och hur mycket utan att nån ska säga att jag inte får eller kan. ska sluta med kolhydrarter HELT då jag flyttar, förutom på helgerna förståss :) äh, hinner ta upp flyttandet och hur mycket jag längtar tusen gånger till så jag lägger nog ner här."

fåse stämmer något av det? näe! eller det var ju kul att inreda lägenheten, även fast man kanske inte är supernöjd. men det jag ville komma till var att jag skulle bli SMAL. jag har snarare blivit FETARE! jag är bäst på att prata. nu måste jag ju börja äta som jag sa, äter ju bara flott.

ska faktiskt hem exakt nu och äta, gott. hatar dessutom att vara ensam hela tiden, är grymt less.


I'm sorry

nu är jag tillbaka, har haft lite mycket att göra dom senaste dagarna. eller nu ljuger jag, igår sov jag ju bara och mådde allmänt piss. och idag har jag varit på sjukhuset, praktiken har äntligen börjat :)

kan ju börja med att skriva lite om lördagen. jag skulle lyssnat på mig själv, jag skulle inte festat. det blev bara skit av allting, men jag hoppas att det ändå löser sig. jag är ledsen.. så min kväll var inte rolig alls, hotellet sög värre än någonsin. och när jag kom hem så vart det iaf lite bättre. lisa höll mig sällskap, men hon var så full så jag fick som ingen kontakt med henne, fick mest skratta åt hon ;p och bakismaten igår har aldrig varit så god, skulle kunna dricka bara för att maten ska bli så god. nej fy fan, nu ska jag hålla mig borta från alkoholen tills heidi fylller 18 :)

och sen kan jag säga att jag älskar sjukhuset. jag riktigt längta till praktiken, och det är ju bra :) min handledare var supersöt så jag kommer nog trivas en hel del. det ända negativa är att jag måste stiga upp 6 typ varje morgon, gissa om jag var död i morse? får lägga mig tidigare ikväll helt enkelt.

ska jag berätta nått onyttigt? jag sitter och vräker pringles och cola. det är min nya drog, i fredags vräkte jag i mig ett helt pringles rör på 10 min :D jag börjar bli lite rädd för mig själv. funderar om jag ens orka träna idag. jag håller på att förvandlas till ett fetto. nåja, nu ska jag faktiskt vila. och SKÖNT ska det bli..


So live your life



den här låten får mig att bli på g!

tankarna har ändrats lite iaf och som det ser ut nu så blir det praty. jag ska inte vara en deppig och sur tjej ikväll. förstör bara för alla andra då, så jag har bestämt mig för att vara en glad skit ist :) det låter väl bättre? jag tänker glömma allt jag går och tänker på hela tiden och bara ha kul! problemen som finns får blir ett senare problem. nu ska jag digga partymusik och invänta maten, sen bär det av till lägenheten :)

tur att man har vänner! ♥


down,

värdelöst, det är det ända jag har att säga.

ikväll ska vi festa hos mig, och gissa om jag är sugen? nej! skulle helst ligga hemma, instängd i mitt rum. känner inte för att vara trevlig mot någon alls.


skön dag,

idag har vi slutat mellan tio och halv elva, skönt! egentligen har jag engelska, men jag orkade inte sitta och vänta på att den ska börja. jag och lisa for på myggan och åt, ett väldigt misslyckat mygganbesök. jag tog en fucacci? eller hur det nu stavas. och den första tuggan var svingod, men ju mer man åt ju mer ville man spy. och lisa den jäveln satt bara och asgarva. jag rekomenderar den inte

har kommit hem för nå tag sen och har precis laggt mig i soffan, ska försöka se lite aa. hoppas det inte lagga! fast jag kommer nog somna ganska fort. måste hinna duscha håret innan fyra iaf. ska vara på skolan då, är ju öppethus idag. har egnetligen ingen aning vad vi ska göra. tror det blir samma som det blivit varje år :) sen ska jag på tc och träna.. och imorgon är vi lediga, wiiie! ;p

nä nu ska jag sova, skiter i aa. natti!


städnarkoman

jag är sluuuuut! har storstädat hela lägenheten idag, fytusan så duktig :) men nu är jag död, jag är tröttare än fan. skulle kunna somna på bumsen. sen har vi tvättat också, så det har ju också tagit på krafterna. haha, eller det var mest jim som tvättade. så nu är det rent och fint här :) och det luktar gott också. förövrigt är min handled skadad, tror jag. jag har jätteont och kan knappt röra den. antar att jag inte är världens bästa på att boxas ;p

sen somnade jag och jim, vi la oss i soffan och båda somnade direkt. vaknade av att heidi messade, hon och alle skulle komma och hälsa på :) så jag har jyrat på med dom ikväll. nu har alla övergett mig, som vanligt, heidi och alle for ju hem, men jim den jäveln han drog ut på äventyr. så nu ska jag tröstäta och sen bädda ner mig. i våran nybäddade säng ;)

och vet ni? idag har jag sett världens sötaste hund, vid namn JONNY :D haha. han sov i min famn hela vägen till risön, oj kanske ska säga att det vart fors mammas hund :p jag vill ha en liten hundvalp! synd att inte jim jobbar i kalix :(


Nobody ever made me feel this way

ingen förstår nog hur mycket jag älskar den här killen! han gör mig till den lyckligaste människan i världen. undra vad jag skulle göra utan han? vill inte ens tänka tanken..

att vi är söta ;) kolla jims ansiktsuttryck ;p





POWERBOX!

jag skulle ljuga om jag sa att man inte behövde power för att boxas. och jag som har hånat jim för att det är en tönt sport och att det inte ens är jobbigt! hahahaha, jag dör åt mig själv. det är det jobbigaste jag varit med om, fyfan. jag orkar knappt skriva, armarna bara skakar! jag tror inte att boxning är riktigt min grej, jag satsar nog på spinning och gym. det är lite mer min grej :D och det är framför allt roligare. box kanske skulle bli skoj om man skulle ge det några gånger, men jag orkar fan inte en gång till.

från det ena till det andra, jag är en mobbad tjej. det har jag kommit fram till, ingen svarar på min ansökning om vän sökes. så jag har fått ringa hit mamma och hennes vän, så kan det gå om man inte har vänner haha! näe, dom ville komma hit självmant :) åsa skulle ta med kameran så jag får bilder från 40års festen :) kul att se dom, dom lär ju vara tokiga!

i helgen så tror jag att det blir att umgås med dom här flickorna, tror det blir fest :) det var längesen vi gjorde nått så det är nog på tiden.




nu ska jag gräva i mig nå mat, så kanske mina skakningar försvinner.

vän sökes!

när jag kommer hem från träningen är jag övergiven. är det inte någon som vill komma och umgås med mig? :) hör av er!


FIGHT!

jag har bokat in mig på box idag, och jag är faktiskt lite rädd ;p haha! men det sägs vara skoj så jag måste ju pröva. är nog bra att variera lite, är ju alltid på spinning så.

jag har gjort bort två uppgifter i social omsorg när jag kom hem så nu kan jag bara slappa och ta det lugnt. ska nog ta en tupplur tills jenny kommer och plocka upp mig. jag har slitit så hårt med maten så jag är helt slut, haha. jag är nog inte riktig van ;) och imorgon kommer jag vara ännu dödare för då är tvättstugan bokad och så hade jag tänkt städa. räknar med att jag får göra allt själv, jim är en mycket bra hjälpreda!

sådär, nu säger jag godnatt, typ :)

nära&kära

godkväll :) kvällen igår var skirolig! är så glad för mammas och pappas skull, festen vart mer än lyckad :) fina presenter fick dom allt. är lite avis, men en del saker får ju jag också ta del av, haha. dom fick bla en digitalkamera av farmor och farfar, och den kommer användas flitigt av mig :D av mig tobbe och jim så fick dom en hotellnatt, tyckte dom förtjänade det. och glada blev dom, det visste jag att dom skulle bli :) sen fick dom en massa annat. tänk att man kan ha så kul med äldre, dom höll till och med igång längre än oss, haha ;p har knäppt en massa bilder med farmors kamera, lägger nog upp på pixbox sen. förresten, till och med farmor och farfar höll igång hela natten. det var skitkul att se ;p

så idag har jag faktiskt varit bakis. har ätit bakismat och enbart legat i soffan och glott på tv, somnade där ett tag och skönt var det. jag och mamma har varit totalt död, vi hade varsin soffa och låg och snarkade. nu har jag precis kommit till lägenheten och jag funderar på att plugga. hur ska jag finna ork till det? haha. känner mig såååå motiverad, not! jag hatar söndagar. imorgon är det bara att kliva upp hur tidigt som helst och bege sig till skolan. jag tror jag far och köper karra och inväntar jim, vi ska se filmen på fyran. den verkar bra, exakt en sån där film som jag gillar :)


mammas & pappas dag

idag är det dagen som mamma har pratat om i månader. jag hoppas den blir lyckad för deras skull! :) hon kommer snart och hämtar mig, jag ska till heidi och färga håret och sätta i hennes löshår. sen ska jag hjälpa hon med lokalen och sen ska vi fixa oss ;p ska bli kul att göra sig riktigt fin idag, och få använta min sötnos klänning :)

efter idol på b4 så for jag och carro till allex, mycket prat och tjorv blev det.sen kom carro dit, men jag for typ när hon kom haha. tack för att jag har så fina vänner! jag är så dålig på att visa att jag verkligen är tacksam över dom. läste carros blogg och fick en panik attack för att jag aldrig visa någonting. alla min vänner kan faktiskt ta åt sig!


haha, nu fick jag äntligen veta vad klockan egentligen är. på mobilen så var den halv nio då jag steg upp och på datorn var den halv åtta. jag orkade inte kolla text tv så jag satt och vänta på att barnpogrammen skulle sluta för då bruka ju nyhetsmorgon börja. så klockan var nio :) haha. nu måste jag gå och klä mig, mamma kommer nog när som helst.

ha en bra lördag, det ska jag ha! :)


hoho,

ändrade planer igen, vi ska ut och äta :) sen bli det b4, så det blev inge vara hemma ikväll. skönt ;p nu måste jag skynda mig och duscha osv, jäklar det är ju bara en och en halv timma innan vi ska fara. heeeeeeeeeej!

Cause everyone wants to feel like someone cares

jag känner mig rätt så mobbad just nu. jim har övergett mig för att fara och äta hos sin farmor och farfar, och sen blir det ingen middag med tjejorna :( vad tusan ska jag laga? kul att sitta äta fredagsmiddag helt ensam. mamma och pappa är och fixa i bygdegården till imorgon och jag har dåligt samvete för att jag inte också hjälper till. så dom kommer inte hem förrän senare och dom visste inte vad och när dom skulle äta så jag orka inte äta hemma då. jag är mobbad!

heidi skulle iaf komma hit då hon ätit middag. då ska vi färga våra hår och så ska jag stoppa i hennes löshår :) nu ska jag bli black ;) jag trivs faktiskt bäst i det, jag verka inte vela inse det, haha. sen ska vi väl bara ta det lugnt och se idol och sånt.






nu ska jag klura vidare på middagen, åh..


helg, wiiie!

ätligen helg! veckorna går rätt fort trots allt, synd bara att helgerna går så fort. jag tror det blir en bra helg det hära :) idag ska jag ut och äta med tjejorna och sen ska vi se idol osv. och imorgon är det mammas och pappas 40års fest, jag tror det kommer att bli riktigt kul! :) mycket ungdomar, så det är inte bara gammalt folk ;)

så idag har jag mycket att göra. jag och jim måste köpa alkohol, jag måste köpa smink och hårfärg, sen ska jag hjälpa mamma och pappa att ställa iordning. har lovat farmor att hjälpa henne med handling också nu när hon opererat handen. sen ska jag hinna med mig själv också, ska hinna duscha och sminka mig innan vi ska ut och äta. fast klockan är bara elva typ, så jag har god tid på mig. måste väcka jim nu och sen måste vi bege oss på stan :)

allex ringde och fråga om jag skulle med till torneå, och det lockande ju inte så lite. men jag hinner ju absolut inte ;s åh, jag hade verkligen velat. fast då kommer jag nog hem pank så det kanske ändå var klokt att stanna hemma.

nu ska jag digga pussycat - halo, jag blir tydligen aldrig less den :D tur!




jag hittade en äldre bild på mig på jims dator. ibland vill jag ha tillbaka luggen, jag hade den inte alls länge. jag tyckte bara den var i vägen. skulle jag klippa det nu skulle jag ångra mig som fan. jag hatar mitt hår just nu, och jag skulle behöva göra en stor förändring. jag kan aldrig ha det utsläppt. jag är nästan sugen på att permanenta det igen, men problemet är ju om det skulle bli för kort? äh, jag kommer lika inte göra det. får leva med mitt fula hår. hur kunde jag klippa mig kort från första början? då hade jag aldrig haft problem med håret, åååh ;p



I can make love feel just like heaven

träningen gick super, är förvånad över att jag har så pass bra ork fast jag opererats. den är ju inte som innan, men den är bra :) torson var svinjobbig, jag trodde jag skulle spräcka magmusklerna. det tar som fan i magen, men varför kan det inte synas!? bara sådär på en gång, det hade varit perfekt ;)

jag ska snart gå och göra mig mackor och te, jag ska göra såna där god mackor med massa grönsaker på. mums! :) sen ska jag duscha och bädda ner mig i sängen, och förhoppningsvis hinner jag nog se klart mitt grey's nu när jim inte är hemma. han hatar det så jag får aldrig se det, men nu jävlar ;) fast han kommer väl snart och då får jag inte se mera, så jag måste skynda mig tror jag.


sen så har jag hittat mig en ny favorit låt som jag tycker ni ska höra på!


 






och nu börja carro skivka musik åt mig, och jag vet att hon har bra musik smak så det var en mycket bra ide av henne ;)

The Game feat Lil Wayne - My life



en av mina favortilåtar just nu, älskar den! sen fann jag en tjej som sjöng låten, och jag tyckte den var skitbra med henne. lite annorlunda att höra den i en annan verson :)





ungjävel!

har precis kommit in genom dörren, har varit på skolan och sen på sjukhuset för att hämta mitt schema till praktiken. det såg ändå rätt bra ut :) bara de att jag hatar 7-16 dagar, och jag hade många såna dagar. tycker det är skönt att gå kväll, då hinner man med saker innan man börja och man slipper vara död!

och nu sitter jag här i soffan och försöker värma mig med en te kopp, det är ju svinkallt uta idag. brrr! väntar på att jim ska komma hem så jag får ta bilen hans och sen ska jag åka hem till grytan för att äta och ta det lugnt. sen halv åtta blir det spinning/torso :) det ska bli skönt..

haha, juste! ska berätta vad en cpunge gjorde på mig idag.

josse: sandra, du har gröt på ryggen.

jag: haha, va?


så vände jag mig om så har jag tusen kilo gröt över ryggen. då har ungjävel sprättat iväg gröten med sin sked. så står han och glor ner på mig (jag satt och han stod)


jenny: HÄMTA SERVETTER!

jag: och fort ska det gå!


och då vi trodde han skulle hämta servetter så ser vi han vandra ut från matsalen. UNGJÄVEL! så jag har fått gå runt med fläckig tröja hela dan. varför är jag så segtänkt? jag hade kunna kasta hela min tallrik över honom. men sånt kommer jag ju alltid på då det är försent, åh. eller så är jag för feg helt enkelt ;) haha!

förresten, nu ligger nog anna och genomgår en hemsk operation just nu. men det går nog bra :) hoppas det iaf! hon ska då ha sån grym otur om det händer samma som med mig. det är bara tiden efteråt jag vill glömma, den var värst, men det är ju helt olika från person till person så hon kanske inte har så jätteont :) jag håller tummarna! nu ska jag lägga mig och dö en stund, hoppa i mjukiskläderna och kasta min gröttröja i tvätten. och skönt ska det bli ..





sån här utmaning ;p

10 ÅR SEDAN: för tio år sen var jag åtta år, och jag kommer inte ihåg nått speciellt från den tiden, haha. jag vet iaf att jag spelade fotboll, det var mitt största intresse.


5 ÅR SEDAN: då var jag tretton år och hade precis börjat sjuan. det var kanske i den åldern man började bli en liten fjortis ;) kommer ihåg att jag var en satunge. mamma och pappa fick jaga mig över hela kalix då vi hade smygfestat, kanske inte var precis tretton, men därikring.


1 ÅR SEDAN: när jag tänker tillbaka ett år så får jag ont i magen. det hände saker som gjorde att jag mådde skit och var sjukt ledsen. fast det var ju inte bara skit, innan allt det där så var allt riktigt bra. ångrar att jag slösade bort en hel sommar pga fotbollen.


Igår: så var jag på skolan, hem till grytnäs och åt middag. sen var jag hos lisa hela kvällen, fikade massor ;p sen hem och plugga och efter det såg jag grey's och somnade på bumsan.


5 SAKER JAG SKULLE GÖRA MED TIO MILJONER KRONOR:
resa
shoppa som ett tok
köpa värsta lyxbilen ;)
köpa ett hus och inreda det till världens snyggaste
sen skulle jag spara pengar också


5 FAVORIT FILMER:
ser inte på film allt för ofta, men pearl harbor och armageddon
kan jag se om tusen gånger utan att bli less.


5 FAVORIT TV PROGRAM:
greys's anatomy
one tree hill
sjukhuset
mm..

5 FAVORIT SAKER:
säger som sandra, kylskåpet ;)
sängen
mobilen
kan man säga affärer? där det finns mat och godis!
tvn

5 FILMKARAKTÄRER JAG SKULLE DEJTA:
äh, jag är inte så insatt ;)


jag utmanar: lisa, carro e, anna och jenny w.


nationella & gym

det gick superduperbra på nationella idag, vi har haft skriftligt i svenska b :) satt från halv tio till ett ungefär, och fick ihop fyra a4 så jag är nöjd. fast det blev många pauser ;p tur att vi har den läraren vi har. hade vi haft någon annan hade vi knappt fått röra oss.

sen då jag kom hem så böt jag bara om och for på gymet, så nu är allt bortgjort för idag. skönt ;p fast då har jag ett dumt prov att plugga till, så det hade jag tänkt ägna mig åt medans jim åker och tränar.

förresten åt vi vårrullar nyss, och jim höll på att spy. här har ja stått och laga mat och ansträngt mig :( blööö..


freeesch

nu känner jag mig som en ny människa. jag hade glömt bort hur härlig känslan var efter träning, och min hals höll! :) tack gode gud för det. nu ska jag få mig nå i magen och sen ska jag duscha och borra ner mig i sängen och slå på grey's.

ska digga lite voice radio medans jag lagar mat, känns roligare då ;p

fail

jag vet inte om jag reagerar starkt, eller reagerar jag precis som man borde? jag vet ingenting. känner mig rätt sviken och ledsen, jag har trott så mycket bra. jag känner mig korkad! det är slut med det nu.. äh, varför bryr jag mig ens?

nu ska jag snart promenera till nova och tc för att spinna och sen efter spinningen blir det torso. kände mig taggad tidigare idag, men inte längre. har inte tränat sen operationen så jag får se om halsen håller. i hope so! ska iaf blir skönt att rensa tankarna.

sick!

igår fick vi alla veta att carolina ekholm är den stördaste människan som finns! haha, jag har aldrig träffat sjukare människa. faktiskt, men det är rätt kul ändå :D hon är söt.



idag känner jag en fet ångest i min kropp. och det är ite bakfylle ångest, utan pluggångest. är det inte bakis så är det plugg. är det inte det, så är det nå annat. åh, jag hatar skolan. så jag måste väl borra ner huvudet i böckerna, senare. inte nu för nu ska jag njuta av söndagen då man inte är bakis :)

lördag

jag har blivit jättedålig på att skirva här i bloggen, men jag har ingen lust och ingen tid, men ibland då jag fårt id över skriver jag ju några rader :)

igår var det en lång dag. var i happis hela dagen, på ikea och sen över till det nya köpcentrat. det har blivit svinmysigt här hemma nu med det nya barbordet och allt ;p igår kväll höll jim och sebbe på att skruva upp det och bygga stolarna och dom var inte så glada, men det gick till slut. var med allex hela kvällen igår också. hann till carro och kolla hur hon mådde :) sen har vi bara jyrade vi bara på hela kvällen. vi hade lite roligt för oss :D haha!

och idag har vi sovit länge och sen har vi varit en sväng på stan. sen hem för då skulle mamma och pappa komma förbi och hälsa på :) så vi har surra med dom och fikat. känner mig jättehängig, ligger i soffan och kolla på min favorit film pearl harbor! jag får gråta.. fan vad den är bra. men nu måste jag slita mig för jag ska duscha och piffa till mig lite, sen ska vi hem till mig och äta tacos :D

jag vill göra nått kul ikväll, men vad? när man inte ska festa finns det ju inget att göra. men jag ska erkänna att jag faktiskt lite sugen ;) haha, men jag ska hålla mig. hoppas det dyker upp nå skojsigt :)


big big girl?

det var vad jag trodde. men så är inte fallet, utan det är så att jag är en mamma och pappa gris. jag saknar dom hela tiden. ringer till mamma konstant och fråga om hon ska komma och hälsa på, men hon har aldrig tid :( jag är nog inte så mogen att bo hemifrån ännu, eller på ett vis är jag det, men jag har det där mammiga i mig ändå. fast då jag väl kommer hem vill jag inte vara hemma så länge, då vill jag hit. det är konstigt det här, men jag trivs att bo hemma och jag trivs att bo hära i lägenheten. jag vet inte riktigt vad jag ska kalla hemma? jag har två hem kan man säga ;p

äh, jag ville mest säga att jag älskar min mamma och pappa jättemycket! dom är bäst! ♥





men det är väl så att man måste ju börja någonstans för att bli vuxen? man måste väl släppa taget om sina föräldrar, lite iaf? och jag har börjat med att flytta någon kilometer bort och det är en bra början för mig :)

slutet av veckan, yey!

dagen började med att jag snozade i minst två timmar, jag ville verkligen inte upp och laga mina tänder. så jag gick upp och ringde till tandläkarn och ljög ihop en historia om att jag var grymt sjuk. har en enorm tandläkarskräck, men jag fick ju en ny tid så jag kanske hinner samla mod ;p haha! sen hade jag endast 40 min på mig att duscha och sminka mig innan jag började, så jag fick fara på skolan i blött och ofixat fult hår. men det gick det med :) jag möttes av en spingandes lisa i korridoren då jag steg i in i skolan. fick en kram av henne ;) så det blev en bra start på dagen, hihi. det var som i en film då hon kom springandes, kändes sådär sakta som det brukar göra. ni vet ;p

då jag slutade åkte jag hem och plugga, laga middag och sen har jag varit med josse och anna hela kvällen :) vi hann förbi annas mor en sväng och sen har vi köpt godis och cola (jag kan bara inte hålla mig), sen åkte vi upp till anna och såg på tv och surrade. kom nyss hem och jag ska snart öppna boken och plugga till provet vi har på torsdag, inget litet ett inte. får passa på medans jag kan för då jim är hemma så kan jag inte koncentrera mig, tur att han övergav mig ikväll ;p

 

och imorgon är jag ledig, skönt! ska sova tills jag vaknar för jag har varit död dom senaste mornarna. jag och jim kanske ska på ikea imorgon kom jag på :) hoppas, jag ska tjata ihjäl mig. isf ska vi köpa ett barbord och stolar till ;) fan vad snyggt det kommer bli. sen har vi nå hyllor att spika upp också, så det kanske blir att fixa och dona imorgon :) älskar att hålla på med sånt.

nu ska jag plugga! det finns ingen återvända. godnatt..


latmaskis

jag har laggt skolan på hyllan! jag orkar inte ens se på böckerna, så fort jag skymta lite med blicken på dom så får jag genast nått annat att göra. jag brukar alltid vara ordentlig, så vad har hänt? ;s jag måste ta tag i det hära, snarast. tänk vad skönt att plugga i fall allt man ligger efter, då slipper man tänka på skolan varje dag då man kommer hem. vilken känsla det skulle vara alltså. dagen imorgon kommer att vara skit!

först väntar ett tandläkarbesök tidigt på morgonen. och jag ska laga! jag ska få dom där sprutorna i min gom. ryser i hela kroppen då jag tänker på hur det låter och knastrar då den trycks in. usch! och sen efter den hemska upplevelsen ska jag på skolan dessutom. jag kommer ju inte kunna prata eller nå. kommer nog mest troligt gå hem och sova, och det är INTE bra. ååååh! känner redan ilskan.

hade tänkt gå och öppna en bok och göra bort nå kapitel i den och sen somna till lite innan jim kommer sig hem. ikväll ska vi äta ost och kex ;) jag bara äter och äter. men nästa vecka får jag börja träna igen och då är det slutätet, for a loooong time. haha, sa jag det där? nä, men jag fick lite panik då allex ringde nyss och sa att hon ska vara nykter tills nästa löning och bara träna och träna.

nepp, nu har jag inte tid att sitta här och glotta.




utmaning ;p

och jag är lätt sämst på sånt hära, men både sandra och carro har ju utmanat mig så då måste jag ju göra den :p åh!

Reglerna är följande:

- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. jag är världens svartsjukaste människa, och det är inget jag är stolt över. jag försöker övervinna den varje dag!

2. jag är så sjukt noga när det gäller städning och att ha rent osv, men det skyller jag på min mamma för hon är tio gånger värre. jag har nog bara en släng av det :)
3. jag tycker synd om allt och alla, ser jag någon som är och fikar för sig själv tex så börjar jag gråta.

4. godis är mitt liv, eller godis och mat överhuvudtaget. allt som går att äta gör så att jag blir lycklig, haha! men det är så det är. och snart kommer det resultera i att jag får enorma fläskhandtag. tro mig, jag är på gog väg!

5. jag har haft ett förhållande i snart fyra år och jag är ännu lika kär. ingen förstår nog sig på mig då det gäller den saken ;p

och nu orkar jag inte utmana någon för alla har typ gjort det hära, så det får vara :) nu ska jag ära frukost och sen bege mig till skolan. och hey, är det någon som vill komma med till luleå idag? har en akut tid till tandläkarn och jag får inte med mig någong :( ska ju givetvis på stan efter det :D


halloween, bilder ;)



























snodde lite bilder av fanny ;p att vi var schnigga! lite ombytta roller till dag två ifall någon undra :)

hot n cold




fifan

vilken jävla helg, den har varit både bra och dålig. orkar inte skriva nått ens, det skulle ta år..

kan ju iaf säga att jag skäms som fan över igår. det var lätt den värsta hotellvistelsen ever, jag hatar hotellet numer! jag hoppas att folk fattar att jag skäms. nu såhär efteråt kan man småskratta, för hade jag sett några hålla på som vi gjorde hade jag ju dött. usch så pinsamt.. orkar inte nämna nå mer om igår, vill bara glömma.

och nu måste man tillbaka till vardagen. jag har fet ångest! jag tog hem alla böcker från skolan då jag skulle opereras, men jag har inte ens rört dom. jag måste ligga efter i allt. så nu blir det tidiga mornar och långa äckelpluggiga skoldagar. jippe!

vilket glatt inläg det blev.



RSS 2.0