måndag

och alla måndagar är precis lika ruttna..

trött som fan på morgonen, skolan cirkulerar i huvudet, man inser att det är fem långa dagar tills det är helg igen, osvosv. nej usch, kan man inte leva i en helg hela livet? haha.

men trots att det är måndag så har jag varit riktigt flitig på skolan idag. det är inte ofta det sker så därför är jag lite extra stolt ;p ska försöka hålla i det så att jag slipper plugga ihjäl mig då jag kommer hem från skolan. ordet projektarbete ekar i mitt huvud hela tiden, och jag hoppas att jag orkar ta tag i det, snarast! nog om skolan..

just nu sitter jag helt ensam i lägenheten och nöter lite dator. väntar på att klockan ska bli halv åtta så att jag får fara på spinning. känner att det är väldigt behövligt efter en helg som denna. jag har absolut inget att berätta om lördagen, haha och det kanske är bäst. jag hade iaf grymt kul :D kanske lite för kul..





när jag vaknade upp igår så tänkte jag att det skulle bli grymt skönt med en nykter helg, men då inser jag att vi har ju fan klassfest på fredag! satan.. men alkoholintaget i helgen kommer inte att vara stort, trots klassfesten, det kan jag lova ;D haha!

nu ska jag tvätta bort sminket och sen lägga mig och dega på soffan.

happyface!

jag är lycklig!


ikväll blir det fest för hela slanten. carro och amanda ska komma till mig och jim och förfesta, och jim har ju alla hans vänner hära så det kommer säkert bli kul ;p jag ligger i soffan just nu och är väldans trött. ska på stan med jim och hans friends straxi, och sen är det bara hem och börja ladda :) synd bara att inte resten av gänget ska med ut, men det blir nog skoj iaf :)






nu ska jag ringa jim. ha en bra kväll! :D

helg!

nu tar jag helg och det ska bli förbannat skönt! sitter på skolan och väntar på pappsen, ska hem och äta osv sen ska jag till lägenheten och byta om för att sedan fara och gyma. ingen spinning idag, känner mig omotiverad. var så länge sen jag gymade så det är nog på tiden :)

och inatt så kommer min älskling hem! :D jag kommer inte kunna sova nått, jag kommer måsta vara vaken ända tills han kommer. hihi, det känns som julafton. det ska bli så roligt ;p

fjån?

jag som har längtat efter att bli vuxen och att få flytta till eget. tidigare idag då jag satt i mitt rum och packade ner allt som ska till lägenheten så fick jag plötsligt en klump i magen. men den försvinner nog då jim kommer imorgon :) det är bara han som saknas nu! allt blir nog bra direkt han kommer hem :)

och tänk, det är bara någon kilometer bort jag ska nu. planerna och flytten till uppsala vet jag däremot inte hur jag ska klara av? hahaha, och jag som varit så kaxig. det är rätt roligt om man tänker efter. nåja, jag måste kanske mogna nått år till..

nu ska jag se oth och sen göra lite engelska. sen kanske man hinner vila innan träningen, men det är tveksamt. varför kan jag aldrig ta det lugnt?

stress

det ända jag känner just nu är stress! jag tror seriöst inte att jag har tagit det lugnt en ända dag sen skolan började. och det börjar kännas nu. måste varva ner innan jag får hjärtinfarkt, haha.

just nu håller jag på och packar och tvättar kläder. jim kommer ju på torsdag, men jag ska börja bära dit mina kläder och alla nödvändigaste sakerna imorgon så jag packar klart nu så jag slipper stressa gärnet imorgon. vågar inte sova där själv imorgon så då får heidi komma och göra mig sällskap ;p

nu ska jag stressa vidare..

lite duktig iaf,

har gjort bort ett arb i social omsorg direkt jag kom hem. nu har jag ungefär 7115584765 tusen kvar att börja med. nåja, ett om dagen kanske gör att jag inte dör i pluggande? man är ju inte van lixom ;)

kan klockan bli 7 så jag får brumma till tc någongång?

ny vecka,

idag är jag ovanligt pigg. har vaknat 7 fast jag har sovmorgon till 10 ;p har hunnit äta en ordentlig frukost, sminkat mig i lugn och ro, suttit vid datorn, lyssna på musik, städat lite i rummet. nu sitter jag bara och väntar på farfar eftersom att jag inte har någon bil idag.

nu är det bara två och en halv dag kvar som jag behöver vara utan min älskling! :D wiiihooo.



;)


Swingfly - Singing that melody



min absoluta favoritlåt just nu!

grattis !



igår fyllde min älsklingsgumma 7 år. jag saknar hon! :(




lördag

godmorgon! jag har precis vaknat, men jag är trött som fan ännu. ska bränna en skiva och sen fara till lägenheten och fixa klart. har jag väl sagt tusen gånger nu, men det blir som aldrig riktigt färdigt. men idag så ;p

igår då jag kom hem från luleå så var jag och flickorna ut och åt på valhall och sen gick vi upp till anna och drack nå vinglas och sen gick på b4 och tog oss någon öl. skönt att bara umgås utan "riktigt fest". är spyless just nu och har inget sug alls till att dricka, men nästa helg blir det nog så då ska jag verkligen inte dricka i helgen. sen fick dom för sig att fara på lilla så jag och allex åkte dit med carro och anniken. kan säga att jag aldrig mer kommer fara dit, usch vilket ställe! jag och heidi for hem rätt tidigt, jag saknade sängen. och jag kan då säga att den aldrig varit så skön någonsin, efter en lång dag i luleå så hade jag svinont i benen.

och en sak som jag är jävligt glad över är att äntligen så ska jag få ta bort mina fula halsmandlar. blir i gällivare någongång snart, hoppas jag. fast om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd ;o jag har aldrig blivit sövd eller legat på sjukhus så lite läskigt är det allt. får hoppas att jag blir friskare då dom säger hejdå till mig.

nu ska jag bränna skivan och sen ska jag äta och fara till lägenheten :)

and the reason is you

bortser jag från skolan så är nästan allt i mitt liv bra just nu. ingenting känns sådär jobbigt som det brukar göra och det känns väldigt skönt :) jag som brukar må så dåligt då jim är iväg och jobbar, men nu så accepterar jag det bara. jag har blivit så pass van nu. känns så skönt att slippa vara deprimerad i två veckor. visst saknar jag han svinmycket, hela tiden, men det går bra :) det har redan gått en vecka utan att jag har hunnit reagera. och nu i helgen ska jag ha roligt med mina flickor och sen börjar en ny skolvecka. och den går fort! vipps så blir det torsdag och då kommer min älskling hem :) till en ny lägenhet som duktiga jag inrett ;) alldeles ensam, okej lite hjälp med borrning och skruvning, men annars så har jag fixat det mesta. ska till luleå och köpa köksbord imorgon och sen så är det så gott som klart. det fattas ju tusen saker, men det är inget man märker. man får köpa eftersom..
 
jag kom och tänka på en sak, hur lyckligt lottad är jag inte egentligen?! jag har världens bästa kille, en underbar familj och en massa flickor som jag tycker om oerhört mycket! varför klagar jag så pass mycket som jag gör? jag ska verkligen bättra mig, för jag har det bra, sådeså.

nu har jag fått skriva av mig lite granna, vilket man behöver göra ibland. nu ska jag gå och ta nått i mun och sen ska jag krypa ner i sängen. natti ! ;p





haaaard life

jag är helt slut. det är så mycket i skolan som jag ska hinna med, så det ända jag måste göra då jag kommer hem är att plugga, men inte gör jag det. jag börjar alltid och så fort det tar emot slutar jag, för vem ska kunna hjälpa mig? tänk att få komma hem en dag och bara känna att allt är bortgjord och att man är fri?! vilken känsla, men den får jag vänta på ett tag.

när jag slutade for jag och köpte mig ett par stövlar, men inte alls såna som jag egentligen vill ha. jag är smart, jag vet. så nu ska jag och lämna tillbaka dom och jag hatar det. tycker det är så pinsamt. tror mest jag köpte dom för tantens skull, alltid ska dom packa på en skor så man får dåligt samvete om man inte köper dom. haha, fast nog var det mitt fel med. jag har väl ändå mål i munnen :)

när jag kommer hem ska jag göra bort lite engelska, säger jag.. och sen bli det att fara på spinning/torso.

episode 3

jag var tvungen att se veckans avsnitt av oth igår innan jag la mig. vad händer?! fick gråta någon skvätt här och där, men annars så är det totlat uruselt, men ändå kan man inte låta bli att se. det är läskigt på nått sätt.. det är sig likt alls, och blir det bara värre så slutar jag se det. ska fan börja se från första säsongen så jag får se det RIKTIGA oth. fan, jag är arg på serien! ;p min favvo ska det ju vara.

om man kollar på bilden så vet man precis varför man började älska serien.



brunett igen

äntligen! och jag trivs som fan, hur har jag kunnat ha slingat hår? det har ju bara sett flottigt ut hela tiden. näe, det är brunett jag ska vara :) det är iaf vad jag tycker ;p

har hunnit vara på spinning idag, tredje dagen på raken. lite väl mycket! orkade kanappt nått idag. sen kom lisa hit och surrade lite med mig medans mamma färgade mitt hår och sen har vi sett på idol. colamannen var ändå coolast :D haha! låten satt sig ju. var många bra idag, för ovanlighetens skull. dom har bara visat dåliga tycker jag, okej inte bara, men för det mesta.


OOOH! ;)



sitter och käkar en korvmacka nu och ska snart krypa ner i sängen. idag har jag saknat jim enormt mycket, det har varit riktigt jobbigt. men nu känns det bättre då jag fått prata med han :) kommer sova gott idag känner jag, är helt slut. tur att vi är ledig imorgon ;) ska sova tills jag inte kan nå mer och sen så ska jag plugga. ska försöka få bort psykologi uppgiften iaf, tror jag och lisa skulle försöka göra den tillsammans. nä, nu ska jag borsta tänderna och sen sova!

natti..

söndag

då är det snart ny vecka igen. jag hoppas på att den går lika fort som dom brukar göra :) saknar min jim. och ännu mera saknar jag han då jag är i lägenheten.

har inte alls fått gjort speciellt mycket i helgen. helgen har bara varit plågsam och tung! igår kväll/natt så var jag livrädd. det hade jag aldrig varit om ebba sov med mig. jag hör och ser hon hela tiden, usch. det här är hemskt.. det är så jäkla tomt! jag hoppas att hon mår bra och har det jättebra där hon är. min gossi...


ikväll har jag varit på spinning/pump. kände verkligen att jag behövde träna och tänka på annat. och skönt var det, men jobbigt. nu ska jag ta mig en lååång och varm dusch och sen krypa ner i sängen. tror nästan jag ska sova med min mammi :) pappa jobbar natt så då kan ja passa på, sängen är så skön :)

godnatt.


ikea & frasses

har varit och shoppat ännu mer till lägenheten, riktigt snygga saker blev det! :) så nu ska jag snart dit och plocka undan allt skräp och fara med det på tippen och sen är det bara att sätta igån och städa. nu ska jag ringa på bordet som vi ska ha, om det finns kvar. svinsnyggt är det! :) och billigt. har även passat på att äta riktig flottismat, det var gott. lördagar får jag unna mig precis vad jag vill och idag blev det ett skrovmål.

det är tomt i huset. är hemma själv och det brukar aldrig känns så här ensamt och tyst. ingen som kom och mötte mig då jag körde upp med bilen på gården. det finns spår av ebba precis överallt. hår på mattan och hår överallt. filten i hennes älsklingsfotölj kommer jag aldrig att ta bort. det är hennes plats och där ska ingen annan sitta. nu ska jag gå ut och prata lite med henne och se så ljuset ännu brinner. fan vad det här är tungt! det är så overkligt. senast igår myste vi på och busa, och nu finns hon inte mer.. har inte kunna sova i natt. vaknade svintidigt med världens klump i magen, jag trodde jag hade drömt allt.

tomt..

jag vet att folk tycker jag är barnslig och töntig som gör en sån här stor grej av en katt, men saken är den att jag göra ingen stor grej av det. det blev en stor grej för både mig och min familj. jag älskar djur och det har jag alltid gjort, och speciellt katter. ebba har varit en del i våran familj i snart 7 år och nu är hon helt plötsligt borta. senast i morse så låg hon på mig mage och såg tv med mig precis som hon brukar. det är overkligt.. och nu kommer det att bli så tomt! hon var en glädjespridare. var jag någonsin arg eller ledsen behövde jag bara ta upp hon famnen och gossa så kändes allt bättre igen.

jag kommer ihåg en gång då jag och mamma bråka. jag satt vid barbordet, och skrek och grina. och vipps så hoppade ebba upp på min tröja och slet sig upp på min axel och börja bita mig och slicka mig i örat. det värsta hon visste var då någon här hemma skrek och bråkade. hon var så mysig! skulle kunna sitta och skriva om henne hela kvällen, men tårarna bara sprutar så jag lägger nog ner.

jag saknar hon redan och värre kommer det bli. vem ska nu komma springandes till mig då jag kommer hem till ett tomt hus? vem ska nu värma min mage?  vem ska nu springa som ett tok genom hela huset och vara sådär busig som ingen annan kan? och vem ska komma nu komma och väcka mig mitt inatten?

trodde aldrig att det skulle kännas såhär. det är ju en i familjen som är borta så det är ju inte så konstigt att man är så pass ledsen som man är.. nåja.. jag vet att hon får det bra i katthimlen med både tova och hampus. dom kommer leka och bli bästisar! det vet jag..



jag kommer aldrig glömma dig!


lillgumman..



sov gott busgumman min <3


helt färdig,

först 30 minuter svettig spinning och sen ett jävla hårt mag och ryggpass, jag är slut! nu ska jag gå och göra mig nå nyttig mat, duscha och sen se paradise.

haha, jo förresten så fick jim 9000 i böter idag då han var påväg till norge. smaskig summa! stackarn min, han har väl lite bättre saker och lägga pengarna på just nu? lägenheten syftar jag på. tycker så synd om han.. ;s

har bestämmt mig för att stanna hemma hela från praktiken dagen imorgon. kommer vara en helvetes dag imorgon och jag tänker då inte befinna mig på brandstationen när jag kan umgås med min kisse dom sista timmarna. usch, hur det låter, men vad ska man säga? ska stiga upp tidigt som fan imorgon och sossa på henne hela dagen. jag får gåshud bara jag tänker på det här. nä, nu ska jag få annat i huvudet.


tex, hur glad jag är för att Jim finns. han är den viktigaste personen i mitt liv! utan han hade jag inte varit någonting alls <3

run

nu ska jag till faffi på kalas, blir då inget fika för min del. ska på spinning/torso halv åtta, fika jag så spy jag. har rännt på stan för mig själv i eftermiddag. köpte en lampa till lägenheten, sofftvätt till soffan och kattgodis till min älskling..
har gossat med henne nyss, vill inte tänka på att det är bland dom sista gångerna vi gossa :( fanockså!


boring, som fan!

har inte skrivit här på ett tag, kan bero på att mitt liv är på topp då min jim är hemma. och nu har han lämnat mig.. vet inte riktigt hur många gånger jag skrivit det här? får tio tusentals "flaschbacks", heter det så? det känns inte lika jävligt som det brukar, men tråkigt det är det alltid. riktigt tråkigt :(



men då han kommer hem så ska vi fixa och dona i lägenheten som "vi" äntligen fått. vet inte om jag ska säga han eller vi. det är ju han som betala hyran osv, men jag kommer ju ändå bo där så jag säger vi ;p det låter bäst! vi var på ikea hela långa dagen igår och köpte det nödvändigaste, säng osv.. så vi har sovit där inatt i nysängen och den var riktigt skön :) i helgen så ska jag vara där och städa och göra det så fint :) älskar att hålla på med sånt hära. fast det kommer känns konstigt då inte jim är där :( hade tänkt göra allt klart nu i helgen, bara för att jag ska tänka på nått annat för imorgon åker vi till veterinären och avlivar min älsklings ebba!



orkar inte skriva nått om det, orkar inte ens tänka på det. kommer att bli en jävligt jobbig morgondag, det vet jag.

säger som jim sa åt mig: tur att du har lägenheten att joxa på i, du får göra vad du vill. så kanske du inte bara tänker på ebba. du är så gullig jim!

nu ska jag på stan och se om jag hittar nå snygga prydnader osv, eller plugga, eller se oth avsnittet som jag inte orkat se klart än.

whaaat?

vaknade av att carro meddelade att oth håller på att spåra ur! fan också, det är min favoritserie som jag alltid skulle älska. har precis stoppat det på nedladdning nu och jag längtar inte det minsta till att se det. varför kan det inte vara lika bra som förut? jag hoppas med heeeeela mitt hjärta, haha, att det bli bättre ;p


djurvän

jag är världens största djurvän, det vet jag! hur arg och ledsen jag än är behöver jag bara titta på ebba så kommer det fram ett litet leende. förstår mig inte på er katthatare! ni tycker säkert jag är världens tönt som älskar min katt så mycket som jag gör, men det skiter jag i. hon är min bästis som jag kanske inte får se mera snart. bara tanken skrämmer mig och jag vet inte vad jag sak göra? hon ska inte behöva dö när hon endast är 7 år och fullt frisk. blir det som det är sagt så kommer jag att ta med mig henne någonstans och gömma mig med hon. sådeså..









man behöver bara se på hon för att smälta! näe, jag ska inte låta hon dö.. då dör jag hellre själv.


och jag är ingen tönt! älskar bara min kisse.



fest hos mig, wooo

igår var det en lyckad och rolig kväll! :) var på middag i töre hos carro, vi smällde i oss tacos. skitgott! sen satte vi igång och dricka och leka en massa kuliga lekar ;) vi hade skitkul och sen när klockan närmade sig elva så bar det av till busstationen för att vänta på bussen som vi skulle ta till hotellet ;p härjade i vänthallen så tiden gick fort och vi slapp då frysa. visste blev för fulla, vissa grina och dom flesta var glada :D på hotellet var det som vanligt.. inte skitkul och inte skittråkigt.
















vaknade typ tolv idag och var så jävla trött och bakis, så jag fortsatte sova tills klockan var två ungefär. välbehövligt! sen åkte jag och jim och hämta bakismat från kina. känner att jag behöver en iskall cola just nu, det skulle inte sitta helt fel.

rummet MÅSTE jag städa nununu. annars spyr jag, det är riktigt svinigt. och så måste jag plugga som en gris! fan vilken rolig söndag. imorgon börjar praktiken på brandstationen, ser fram emot det :) hoppas man har nå kunskaper kvar då man ska vara lärare typ, haha. nä nu måste jag slita mig..

heeey

var ett tag sen jag skrev. kanske har levt ett vettigt liv några dagar och inte bara suttit inne och dega vid datorn! :) var till luleå igår och fixa uti RÄLSEN och sen shoppa jag lite. hittade ändå rätt mycket så jag är nöjd :) kan ju berätta att jag åt världens starkaste pasta, fyfan säger jag bara. det osade rök ur öronen, det rann snor, jag svettades och det hettade i munnen! usch, jag hatar verkligen sådär stark mat.

och idag är det fredag. jag har inte tränat idag, och igår sket jag i det! inte bra, jag ska försöka ta mig upp imorgon (tidigt) och fara på gymet. sen imorgon kväll blir det middag hos carro ;) sen hotellet. blir säkert svninskoj..

nu ska jag och jim fara till allex och sebbe och se film, flotta och kolla utlandsresor :)

heeey!

can't sleep

ligger hära i mitt kolsvarta rum och bara stirrar. känner mig helt tom i blicken.. jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, har inte speciellt mycket att berätta. känner mig en aning nere idag, inget känns bra. är faktiskt rätt tom i huvudet med så jag skriver inget mer helt enkelt.

får ta nya tag imorgon? men det är inte alltid så lätt som det låter..

godnatt.




tankar

tusen tankar som snurrar runt i huvudet..


FAN!!!


så rätt!



nu behöver jag inte sitta och se det här klippen om och om igen..

åkte till lisa på vårat hål idag och såg det första avsnittet av säsong 6!
och det var som vi hoppats på ;) hur många gånger ska jag behöva säga
att jag verkligen älskar den här serien?!



spinning/torso

ska snart iväg på spinnging/torso, kan inte bara klockan gå? gissa om jag längtar! har inte tränat så att svetten har sprutat sen gud vet när, jag svettas aldrig ordentligt då jag gymar så då känns det som att det inte tar nå. men om svetten sprutar så VET man att det har tagit ;D äh, vad jag jyrar. ska iaf bli skönt som tusan att komma igång med tränigen igen. det svider fortfarande i min urinblåsa, men jag får hoppas att jag inte tänker på det då jag tränar. det gör så förbannat ont! orkar inte far på vc nå mer, dom packa bara på mig mer penicilin. 20 kurer på ett år, hur normalt låter det? så nej, jag ska bota det själv med mina naturknep ;)

nu ska jag gå och byta om och sen får pappa köra mig, har slut bensin i bilen och jag vill inte tanka den! finns roligare saker att lägga pengar på faktiskt :)

och vet ni vad? IMORGON KOMMER OTH :D

ajajaj,

kommit hem från skolan för nå tag sen, har uvi och det gör jäkligt ont just nu. sitter och pimplar i mig massvis med vatten så jag får springa på toa hela tiden. missade bara matten, inte så bra eftersom att jag ligger tusen kapitel efter alla och är ännu på matte A! haha, det är fan stört. hur lat får man vara? nåja, hade aldrig orkat med att sitta och ha svidandes ont och inte kunna sitta still pga av det. så nu sitter jag i min mysis dress och ska se på P.S I love you. den sägs vara bra så jag får hoppas den är det :)

spinningen börjar inte förrän halv 8 ikväll, vad tusan ska jag göra ända tills dess? hm, plugga eller sova? behöver göra båda.. nä, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen slå på filmen.




hittade en bild på mig och sara, den är nog från nått år sen. nu inser jag att jag faktiskt är lite glad över att jag har tandställning. hur snyggt är det med en huggtand och en glugg på ena sidan? okej, kanske snyggare än att ha en räls i käften, men tänk sen då? fyfan så nygg jag kommer bli ;) haha, näe, men jag hade ångrat mig i resten av livet om jag inte hade satt räls. men det är nog mindre än ett år kvar nu och det går fort! dagen då jag får ta bort tandställningen kommer vara den bästa i mitt liv, typ. vilken befrielse, och tänk att äntligen få känna sig snygg i munnen :) ja längtar som ett tok.




RSS 2.0