if tomorrow never comes?

jag känner mig sådär gullig och kär idag, det är en sån mysig känsla. känner mig inte irriterad på nått, är glad som tusan. jag vill bara säga att jag är så fruktansvärt glad över att jag har min älskade pojkvän, min familj som är bäst och så alla mina vänner. vad vore jag uten er alltså? jag älskar er!

ville bara få sagt det :)

ikväll så blir det faktiskt att gå ut. allex och carro har lyckats övertala mig, jag faller för grupptrycket, haha. nä, men det ska faktiskt bli kul :) jag ska fara till lägenheten och hämta smycken och strumpbyxor och sen ska jag duscha. mamma håller på med världens godaste middag. kallmarinerad fläskfile och potatis gratäng ;) sen är det massa gott till!  

nu ska jag gå och snossa på min tröttkille som ligger och snarkar..



RASTLÖS!

godagens! jag har precis kommit hem från finland/haparanda. en riktig snabbsväng blev det, men vi hann med det vi skulle :) jag josse anna och josses syster har alltså shoppat idag. jag hittade mig mina jeans leggings som jag har letat, sen köpte jag en vit tunika och en korall rosa tröj/tunika. hittade hur mycket som helst, men jag fick trösta mig med att vi faktiskt åker till sthlm snart, men jag är nöjd med det jag köpte ;p svinsnyggt.

jag är förbannat rastlös, vette tusan vad jag ska göra idag? hm. väntar iaf på jim just nu, men det lär ju dröja som vanligt. ska gå och läsa nu tror jag, var ett tag sen jag läste i min jenna jameson. hade ju glömt bort den..

sorry, I just pretend

det var inte alls en bra dag idag. jag ska aldrig mer skriva att dagen kommer bli bra, för då blir det precis tvärt om!

ja, vad ska min dag bestå av idag då? jo fåse, det som jag alltid gör.. INGENTING!


lavliiii morning!

kolla in vädret idag då! synd att man inte har någon skoter, man kanske får ta sig någon lång promenad. för ute ska jag då vara :)

annars så har dagen börjat väldigt bra. vaknade typ halv nio, kunde absolut inte sova mera. sen hade mamma gjort en dunderfrukost åt hela familjen, god och nyttig var den :) kanske man skulle gå och klä på sig och bege sig ut redan nu? det lät som en bra ide. det känns som en bra dag idag! :)




LOV!

nu har vi äntligen fått lov! efterlängtat kan jag då säga. nu slipper jag tidigar mornar, kan stiga upp när jag vill :) skööönt! fast jag kanske ska börja stiga upp i tid och fara på gymmet, innan frukost. fast får väl se hur det blir med den saken ;p har ju en tendens att skita sig om jag nu säger så.

fast idag har jag varit mycket duktig :D jag och allex har gått en långpromenad. vi hann nog prata om allt mellan himmel och jord under tiden vi gick. skönt var det att gå idag, solen sken och man slapp då frysa. och nu är jag nyligen hemkommen från tc. jag och carro har varit på step! svinkul! nu är jag totalt besatt av aerobic och step, kommer gå varenda vecka. och då jag inte kan fara så kommer jag nästan gråta, så kul är det ;D

nu ropar mamma på mig, disken väntar. SUCK!

ikväll ska jag se grey's anatomy, fan vad jag saknat de.

Fettisdag

ja idag är det meningen att man ska proppa i sig massvis med semlor, bruna bönor och fläsk. själv så gillar jag ingenting av det, så idag ska jag istället äta något annat flott ;p jag har kommit in i en riktig flottperiod nu, den måste få ett stopp! håller ju på att träna inför beach 09, egentligen helt meningslöst! haha. får se ut som ett fläskberg på standen i sommar, lovely!

jag är faktiskt spy/proppmätt just nu. ja och mamma har lagat min favorit pastasås, och till efterrätt så har vi ätit massvis med blåbärspaj :) fan så gott det var! det är tur att man är bäst på att baka ;)

kom just på att vi har ju för tusan sportlov nu, eller imorgon får vi de egentligen. men man kan säga att vi har det nu eftersom att vi kommer ha världens slöaste lektion imorgon. och vad tusan ska jag göra under det här lovet? jag är pank ända fram tills jag ska till sthlm och västerås. så jag kan ju knappast hitta på något som kostar pengar, och hur mycket gratis finns det att göra? inget. tror det kommer bli ett väldigt lugnt lov..

förresten så tänker jag säga grattis till min snygging! han har klarat sitt "svetsprov" så nu har han någon licens tydligen. jag är inte så insatt, men jag är ändå glad för hans skull :)



nu ska jag smeta lite smink på mitt ansikte. jag har inte sminkat mig sen i lördags! haha, fräsch jag är.


Flottis!



det blev inge chips och dipp igår, gissa hur besviken jag blev? hade längtat hela dagen efter att kvällen skulle komma så att jag fick mitt snask. fast då kvällen kom var jag inte längre så sugen som jag trodde jag skulle vara, därför ska jag vara ett onyttigt monster ikväll efter träningen ;p intressant va? haha.

förresten måste jag berätta om min fetto dröm som jag hade då jag var bakis en gång. jag är ju världens största cola älskare då jag är bakis. men jag mådde så sjukt illa så jag var tvungen att sova innan jag skulle fara och köpa cola. jag drömde en massa kommer jag ihåg, men det roligaste var att jag drömde om att jag klunkade iskall cola. jag vaknade med ett ryck och SPRANG till kylen och hittade en oöppnad cola som bara väntade på mig ;) den gången tror jag aldrig att cola varit så gott. men snacka om fetto dröm? :D


And sometimes I get nervous

wiho! idag har jag tiggt till mig mina skor som jag spanat in varje gång jag varit in på eurosko. tur att man har väldens snällaste farmor och farfar! :) det är iaf ett par ljusbruna "stövletter". jag har en känsla av att jag kommer nöta upp dom i vår ;)

annars så har dagen bestått av studiebesök och tvättning, håller ännu på och tvätta. jobbigt! men det är så himla skönt då det är färdigt :) då slipper man se den enorma tvätthögen som ger en ångest varje gång man kollar åt den. jag borde slå upp böckerna och plugga lite, men nu sitter jag och tänker att jag har ju hela lovet på mig. svinkul att plugga på ett lov? kanske man borde göra bort lite nu?

juste, imorse drömde jag helt sjuka drömmar. en av dom handlade om lisa! och en av dom handlade nog om min svartsjuka!

- jag och jim var hemma och lisa var här och hälsade på. sen skulle jag och jim fara någonstans och jim tyckte att lisa kunde stanna i lägenheten ifall hon ville, så det gjorde hon. då vi kommer tillbaka så ser jag att lägenheten ser ut som fan! alla prydnader låg efter golvet, alla tavlor var borta från väggarna och när vi kommer in till köket så var matbordet borta. då säger hon att hon haft ett knarkargäng hos oss som var typ 50 år. hon tyckte att hon kunde skänka vårat bord till dom för att dom var så fattiga, och jim höll med medans jag var skogstokig. sen springer jag ut för att jag är så arg, då ser jag att anna sitter och fikar på vårat matbord ute på vägen, haha! jag frågar vad hon gör, och hon säger att hon väntar på våran lärare för att vi ska på studiebesök. sen vaknade jag, haha. inte så intressant dröm, men det är så äckligt då man drömmer att man är där man bor. det blir så verkligt på nå vis!

och den andra..

- jim och hans kompisar skulle på en av deras sthlms resor. jag blev fly förbannad och bestämde mig för att följa efter och kolla vad dom egentligen gör då dom är där. så jag snor mammas och pappas bil och börjar färden ner, helt själv! fast då jag kommer fram visar det sig att jag inte var så hemlig, jag stampade in i något stort jävla hus där alla höll till. ingen blev sur på mig eller nått, tror nästan vi hade trevligt :D men så mitt i allt var jim och alla hans kompisar borta. jag for och letade dom och körde genom en skog med bilen. jag vet inte hur jag fick för mig att köra i en skog, men jag hittade dom iaf. jag kom fram till en liten röd stuga där hela gänget satt och kollade på porrfilm med en massa flickor, och dom gjorde dessutom allt som hörde till! jag blev såklart tokig och sprang ut och då kom jim efter och sa, hallå det här är våran porrkoja, vill du inte också vara med? hahahahaha! helt sjukt, sen vaknade jag och kastade mig över jim. usch, det där var en mycket hemsk och konstig dröm.

nu ska jag springa ner i tvättstugan och fixa med tvätten. sen måste jag tyvärr plugga!



jag älskar dig! fast du har en liten porrkoja i smyg ;)

Abortive

god morgon! det blev en totalt misslyckad kväll igår. har slösat massa pengar helt i onödan, fast jag är pank. hade kunnat spara allt ihop och vara hemma istället, det hade varit mycket roligare. okej, hela kvällen var väl inte misslyckad. det var först vid hotellet som allt spårade ur. så jag och jim var inte mer än kanske 20 min, sen hämtade vi ut jackan och gick hem.

att det finns människor som inte kan skilja på ditt och mitt! det är fan sjukt.

nåja, förfesten var ändå rätt trevlig. förutom att jag och emma fick sitta och kolla på poker typ hela kvällen, men vi hade trevligt förde :) nu ska inte jag dricka på länge, fyfan.

jag är så satans hungrig så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. det är tomt i kylen! har frågat nästan alla mina vänner om ingen vill äta bakismat med mig, men ingen vill :( är grymt sugen! får helt enkelt vara hungrig fram tills middagen, uuuh hur ska jag klara mig? ikväll SKA jag äta chips, dipp och cola :D mumma!


Sober?!

jaf funderar starkt på att vara en nykter människa idag. jim har fått mig på andra tankar, och jag är lite smått skrämd, haha! inatt så kommer dick bär upp jim som är så full så att han knappt kan stå. han visste i princip inte vars han var eller vem han var, då förstår ni hur full han var. så jag har lekt polis hela natten lång. han skulle springa ut i trapphuset hela tiden, och hur det hade slutat vill jag inte ens tala om. lagomt irriterande! jag hatar fulla människor, haha.

och så får jag ju inte sova nu heller. jag kanske somnade fyra i natt. näe, då väcks man klockan åtta och måste vakna. jag har en tendens att också bli bakis så någon annan i min närhet är det. så just nu känns det som att jag skulle kunna kräkas, fast jag tror det är för att jag är så satans trött!

jag har ingen lust att vara bakis imorgon faktiskt, men jag har lust att ha kul ikväll ;)

åh! i såna här stunder kan man inte gör annat än att hata sin pojkvän.



KALLT

nu har jag precis kommit hem efter en mycket KALL promenad hem från b4. var inte tänkt att jag skulle dit, men jag offrade mig för annas skull :) var rätt trevligt, förutom att jag var den ända helt nyktra personen typ. skulle nog druckit iaf, men får ta igen det imorgon ;p

och bion var faktiskt inte så bra som jag trodde den skulle vara, lite mer en film för yngre. hade ju läst boken och den var svinbra. men men, nu har man sett den iaf :)

känner för en kokhet dusch just nu, hur skönt lät inte det? eller så kryper man ner under duntäcket. vilket som :) ska iaf tvätta bort sminket nu. godnatt!

Rastlös!

sitter hemma nu och är väldans rastlös. är hungrig som tusan så jag hoppas att mamma börjar med maten strax ;p vi ska äta tacogratäng idag, mums! hoppas jag inte har allt för ont i käften då vi ska äta, får tugga försiktigt. sen efter maten bär det i väg till bion, jag längtar..

haha, jag har varit och solat idag och jag ska säga att jag har brännskada i ansiktet! fan så jag ser ut, jag har aldrig varit såhär röd. hoppas färgen går ner sig till imorgon då det ska festas. fast nu syns det ändå inte speciellt mycket eftersom att jag har proppat ansiktet fullt med brunkräm, men det hettar! fytusan. jag tror att jag kan bli brun lätt som en plätt, men icket. på kroppen blir jag ändå lite brun, men i ansiket bränner jag mig alltid om jag inte använder solkräm, vilket jag skippade idag. smart!

nä, nu ska jag fördriva tiden med att fara på bolaget med min jim :) ha en bra kväll.





I taket lyser stjärnorna

ikväll blir det att gå på bio med josse och anna. ska bli roligt, var år sedan jag var på bio och såg en riktigt bra film! :)haha, jag hoppas då att den här är bra, vilket jag nästan kan garantera. är precis en sån här film som jag älskar! så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så att vi kan fara någongång. ska bli mumsigt med biopopcorn och massa annat snask också ;)





Dresses!





alltså seriöst, jag börjar gråta. varför är jag inte rik?! tänk dom här två klänningarna i sommar, då man är brun och allt.
åh, jag skulle kunna göra vad som helst för att få dom!


Ont som fan..

fyfan, jag har aldrig i hela mitt liv haft såhär ont i käften! jag kan ju absolut inte äta någonting alls idag. förutom att dricka då.. åh, jag kommer vara på så dåligt humör då jag har såhär förbannat ont. och det finns inga tabletter som hjälper heller. önskar att vi var helt lediga idag, men måste tyvärr på den tråkiga religionen.

jag är döhungrig, hur fan ska jag få i mig nått?!





PAIN, som fan..

det var länge sen jag hade sån här smärta i munnen efter ett tandläkarbesök. det var precis i början då jag satt fast tandställningen det kändes såhär. jag kan inte ens äta mjuka saker utan att jag vill skrika! men det braiga är ju att dom försöker snabba på det hela för att jag verkligen vill ha bort skiten innan studenten. om det nu blir så, så är all den här smärtan ganska så mycket värd :)

fan det kommer nog vara det lyckligaste dagen i mitt liv, att äntligen få känna sig någorlunda snygg. fast jag kommer nog vara snyggast i världen efter två år med järnskrot och fult leende. haha, nä men jag kommer vara lyckligast på jorden den dagen dom tar bort den. sådeså! och då kommer jag känna att det var värt det.

nog om det..

jag och jennfi har nyss varit på världens jobbigaste kombipass! vi ville nog båda kräkas inne i spinningsalen. men känslan som som befinner sig i min kropp just nu är obeskrivlig. fan så skönt! det är såna här stunder man måste tänka på då man känner att träningslusten är gone. nu ska jag snart gå och ta en lång och varm dusch och sen lägga mig och se någon bra film. imorgon börjar jag inte förrän kl ett, gissa vem som ska sova?!

och imorgon är det torsdag och sen helg! jippie. på lördag är jag och jim bjudna till tommy och emma på inflyttningsfest iaf. ska bli svinkul :) var ganska så länge sen jag festade, vilket känns bra. fast nu börjar jag bli grymt sugen ;p antar att det bara blir förfest hos dom och sen hotellet. nåja, det blir nog en bra helg. förhoppningsvis! :)

oj, jag hade ganska mycket på hjärtat i dag. nä, nu duschen!

grattis på namsdagen, haha.

till allex och till mig själv :D inte visste jag att jag hade namsdag idag, tossigt. inte för att jag bryr mig heller ;p



nu önskar jag att pappa ska skynda sig hem så att jag får låna bilen. då ska jag åka på gymet och bränna fläsk! jag har sovit i två timmar, vaknade nyss. känner mig dödssjuk så jag måste få igång kroppen på nå vis :) då passar det bra att göra bort träningen nu istället för ikväll ;p

förresten, stavas "gyma" med två eller ett m? jag skriver då alltid med ett, men jag vet inte om det är rätt, haha :D


I want to spend my time of lovin you forever

jag hade en rätt mysig dag igår, men somnade alldeles för tidigt. klockan var nog inte ens elva så sov både jag och jim, haha. nåja, vi beställde pizza köpte godis och enbart latade oss. jag fattar inte varför det måste vara just "alla hjärtans dag" för att såna här dagar ska existera.

när jag vaknade i morse så började jag storstäda, det var verkligen behövligt kan jag säga. det bara flög runt dammtussar på golven. nu är det bara toan kvar och torka golven så är det rent och snyggt :) just nu är jag hemma och håller på att tvätta, ska snart till jims farmor och farfar och äta middag. här hemma ska dom äta från kina, men jag åt ju mat därifrån igår så jag väljer palt idag :)

nu ska jag fortsätta se desperate ;p


Happy valentine's day

idag känns allt betydligt mycket bättre än vad det gjorde igår! tur att man har vänner som muntrar upp en :)

alla hjärtans dag idag, inget speciellt tycker jag. jag har då inte köpt något eller så till jim, tycker inte man behöver göra det. vi ska bara äta gott och mysa antar jag :) jag kommer ihåg förra årets alla hjärtans dag, fyfan. jag kan inte ens tänka på den. tur att allt har blivit bra :)

nu ska jag gå och föna håret och piffa till mig lite :) ha en bra dag.



Fredagen den trettonde

ofta det ska hända nå speciellt idag, knappast. jag har då inte haft otur, men en skitdag det är det. kan man kalla det otur? jag har ändå bara dåliga dagar nu för tiden.

nåja.. imorgon är det alla hjärtans dag och jag har inget planerat. vet inte ens om det ska göras något, det tvivlar jag starkt på.


If you don't love me, why do you raise my hopes?

tack godegud för att det är morgon. natten har varit skit, har knappt sovit något alls. det tog då ett jävla bra tag tills jag äntligen kunde somna ordentligt, men då har jag vaknat hela tiden. nu har jag precis kletat på slarvigt smink, ska på brandis alldeles strax.

fredag idag, och det betyder att det är efterlängtad helg nu :) undra vad man ska hitta på i helgen? säkert ingenting speciellt. ska iaf njuta av den för på måndag blir det skola igen.

nu ska jag borsta tänderna och gå ut och vänta på pappa.



I want to spend my time of lovin' you forever





So far as I remember,
you was perfectly happy to find someone like me,
in a world full of traffic.
I fulfill your dreams,
its not only a taffy...
You're the only one for me.

everything collapses?

jag orkar inte med såna här dagar, idag känns allt bara så meningslöst. varför ska livet vara så jobbigt?!

jag längtar tillbaks till tiderna då allting var så enkelt, då manbara var. man kunde vakna en sommarmorgon och gör sig oboy och mackor och sätta sig på bron och äta i solen. sen efter det var det full fart hela dagarna. man var med kompisarna runt kvarteren hela dagarna. man hade saker att göra hela tiden, och ingenting var tråkigt. man var ute från tidigt på morgonen tills på kvällen då man inte fick vara ute längre. jag saknar till och med reglerna man hade. jag önskar att jag hade en tidmaskin så att jag kunde få uppleva alla härliga tider igen. 

idag så känns det som att allting håller på att rinna ut mellan mina fingrar. det känns som att allting jag byggt upp är på väg att rasa. jag ser inte fram emot någonting, allt känns bara svart. imorgon skulle jag bara vela sova hela dagen och slippa stiga upp ur sängen.

jag måste verkligen ta tag i livet nu och sluta vara en sån himla mes! men vars i hela helvete ska jag hitta all den kraft jag behöver? jaja, vet knappt vad jag skriver eller vad jag menar så jag sätter punkt här.

skor!

jag beställde nyss hem dom översta skorna, dom kommer inte förrän i mitten av april, men jag hinner få dom innan vi åker till sthlm med klassen iaf ;p



fast jag hade hellre velat ha dom med klack! men dom kommer inte in förrän i mitten av maj, så jag hittar nog några liknande i sthlm får jag hoppas :)



You make it real

jag är fortfarande sjuk, fast det börjar bli bättre känns det som. bara hostan som irriterar, hoppas på att det är bättre tills imorgon :)

idag var det första dagen på brandstation. vi har haft kem hela dagen, så vi slapp vara ute i snövädret, tur. imorgon blir det nog roligt eftersom att vi har trafikolycka hela dagen. kem är inte min starka sida och jag är inte ett dugg intresserad för den delen heller.

när vi slutade åkte jag hem och gjorde mackor i grillen, och gott var det! åt bara gröt till lunch så jag var väldigt hungrig. sen somna jag tills middagen, då kom jim och väckte mig och då åt vi mammas spagetti och köttfärssås. efter det åkte vi till tommy och emma och kolla i huset, det börjar ju se ut som ett hus nu ;p haha.

ikväll blir det ju ingen träning så jag ska bara vara hemma, utan jim såklart. han ska ut på andra äventyr, as usual. bara jag får mig min choklad så blir kvällen räddad! är grymt sugen och man kan ju passa på då man ändå är sjuk och inte kan träna ;p hihi.



någon som tycker jag behöver sola?! haha!

Utmanad



min älskade kisse som vi var tvungen att avliva då min lillebror blev allergisk. hon var min lilla snuppa som jag aldrig kommer glömma! den här bilden togs då hon stod på bordet på altan någon sommar.

Du som blivit utmanad, do it this way...
  • Gå in i mappen Mina bilder
  • Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
  • Släng upp bilden på bloggen och skriv nåt om den
  • Utmana tre andra personer och länka till dem, samt tala om att dom är utmanade


    Och jag utmanar följande...

  • Lisa

  • Anna

  • Carro R


  •  


    söndag, igen

    veckorna går så himla fort, även fast det inte känns så till en början, men vipps så är det ny vecka igen.

    det blev som jag trodde, träningsvärken är ENORM. jag kan inte gå normalt, det ser ut som att jag har skitit på mig, svinkul. när jag ska sätta mig på toa får jag dunsta ner så att jag får ännu ondare. nåja, nu vet jag att träningen har tagit där den skulle ;p

    igårkväll var jag och jim lata, vi gjorde ingenting. fast såna dagar behövs, det kan jag lova. den ända vi gjorde var och körde hans kompisar till någpn fest i sangis, sen åkte vi hem på direkten. vi vräkte i oss chees rings, cola och choklad och såg tv :) skön lördagskväll. men jag hade då inte orkat annat när jag mådde som jag mådde.

    och ännu är det ett jävla skitväder, man snöar ju snart fast. usch! jag hatar vintern, ser inget positivt alls med den. jag är en sommarmänniska! hoppas att det slutar att snöa tills imorgon iaf. på tal om imorgon så börjar jag praktiken på brandis för tredje gången :) ska bli kul! är alltid skojsigt där. skönt att slippa lite skolarbete under en vecka, fast lite måste jag nog göra hemma ändå.

    nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sex så att oth börjar och efter det börjar andra säsongen av gossipgirl :D skitsöndagar bjuder iaf på bra tv program. nu måste jag gå och duscha och sen ska jag bädda ner mig i soffan. förkylningen känns lite bättre idag faktiskt, hoppas man kan träna imorgon.




    Fix the world up for you

    vilken dag! först nu får jag en lugn stund och kan pust ut. fast det har varit en bra och nyttig dag :)

    jag och jim vaknade vid 9, då klev jag upp efter ett tag och åt frukost. sen hem och fördriva tiden lite tills allex skulle bli klar så att vi kunde fara och träna. tills slut orkade jag inte vänta längre så jag for och våldplocka upp henne, haha. hon är en mycket seg människa!

    på gymet körde jag helvetes utfallen! jag kommer inte kunna gå imorgon. sen körde jag bröst rygg och en massa mage :) så nu har jag ont i hela kroppen. och det värsta är att jag tror jag börjar få feber. har hosta, och konstigt halsont. sen har jag ont i kroppen och känner mig allmänt hängig. ni vet sådär som kan känner sig innan febern bryter ut. tobias ligger i nästan 40 graders feber så det är ju inte helt konstigt om jag skulle få det. nåja, får jag det så får jag det.

    jag känner mig som en mycket bra vän idag, haha :) allex ringde nyss och sa att sebbe inte kan ha hon på skotern ända till påläng och snäll som jag är for jag och plocka upp henne och körde hon till påläng. fast från påläng fick hon åka skoter över till deras stuga, undra om hon överlever? ;p vi har tagit bra beslut idag om att inte dricka. och det känns förbannat skönt! hoppas alla är DYNG på hotellet, så att dom mår skit imorgon. är jag inte sjuk så ska jag träna! :D

    nu ska jag gå och duscha och piffa till mig lite, sen ska jag hoppa i min mjukisdress och trava till tommy och emma där jim är :)




    Running back through the fire when there's nothing left to save

    wiie! äntligen helg :) och jag förtjänar verkligen denna helg, så duktig som jag varit på skolan i veckan. i morse ah rjag varit duktig och varit på gymet och på torso, just nu orkar magen knappt hålla upp mig. är ganska död! men det är ändå härligt att känna såhär ;) har precis duschar och nu sitter jag i morgonrock och värmer mig. jag har skrubbat hela kroppen så nu ser jag ut som en tomat, det hettar precis överallt. men ren, det är jag nog :)

    jag ska snart till farmor och farfar och äta upp deras rester av palten som blev över från igår, finns det något godare än att steka palt dagen efter? skulle inte tro det ;) sen ska ikväll ska jag och min jim umgås med allex och sebbe :)

    den här dagen känns som en bra en!



    Broken strings



    goooood girl!

    idag är jag en stolt en! :) jag har gjort bort muntliga nationella i svenska b, den jobbigt och piniga religions uppgiften sen har jag gjort bort engelskan också! nu känns det som att en tung sten har flaxat iväg och jag känner mig tio gånger lättare. måste komma ihåg den här känslan så att projektarbetet vill ta fart ;)

    sen har vi fått våran sthlms med klassen bokad :) vi ska bo på ett vandrarhem mitt i stan, hör och häpna! jag ska bo på ett vandrarhem. dom som känner mig förstår vad jag mena ;p vi åker den 22 april och kommer hem den 24, fast jag ska stanna hos moster i västerås så jag får flyga hem ensam :( men det ska blu kul att få träffa moster och jyra på :D åh vad jag längtar. hoppas att jag får jobba nått innan vi åker, ekonomin är inte den bästa, som vanligt..

    jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli 6 så att jag kan fara på aerobicen :) sen blir det PALT hos farmor, fytusan så gott det sak bli. kommer hamna i paltkoma resten av kvällen, men det är lätt värt det ;)

    gud vad glad jag känner mig idag :D

    summer summer!







    åh vad jag längtar till sommaren! hittade lite bilder på johannas facebook som jag snottade :)

    vad har jag gjort?!

    för att förtjäna det här! värsta träningssuget idag, efter ca halva styrkedelen fick jag akutont i magen och fick springa på toa, trodde jag skulle spy upp inälvorna. sen gick det över och jag gick tillbaka för att fortsätta köra, men det var lönlöst. slutade med att jag fick kuta och hämta jackan och gasa hem. kul om jag hade spytt på tc. har ännu ont och magen känns jätte konstig, bara jag inte åker på någon magsjuka ;s

    ska gå och vila nu, önskar att jim var hemma så att han kunde stryka mig på magen så att den blir sådär varm och gossig. det gjorde alltid mamma då jag var liten :)




    Skodille!

    kolla in alla snygga skor som jag hittade på h&m, jag vill ha allihopa! nu längtar jag till sommarn..

       
         

    KOKT ÄCKEL SKINKA!

    fan vad jag hatar mig själv! igår då var var och handla stod jag och höll i källarrökt skinka, men den har då inte lyckats komma med hem. nyss när jag stod och gjorde mackor så ser jag att jag har köpt KOKT. jag hatar kokt skinka, den smakar absolut ingenting, usch.. fan också, nu blev jag på dåligt humör. och jag har fan inge skjuts till skolan, kul det här blir då.

    Enstöring!

    det är precis vad jag känner mig som.. jag sitter fan själv i lägenheten, dag ut och dag in. börjar blir så jävla spyless på det nu. varje kväll somnar jag själv, känner mig väldigt ensam! och nu har mitt desperet tagit slut :( nu ska jag sätta igång och messa runt till mina vänner och höra om ingen vill komma och hålla mig sällskap.

    jag är svinsugen på sorbe glass, och jag ska ha det! om ingen vill göra mig sällskap går jag och handlar för mig själv.




    fan så snygg jag är!


    Going wrong




    varför måste jag vara sjuk?! jag vill träna! när jag hör den här låten vill jag bara hoppa upp på spinngincykeln och cyckla som nå tok. jag måste blir frisk nu!

    idag har jag till och med mått så dåligt att jag fptt vara hemma från skolan, det är inte ofta det händer. men nu känns det faktiskt som att jag mår bättre. jag har just duschat, så nu känner jag mig som en ny människa. ska snart fara hem till grytnäs, känns som att jag inte varit där på jätte länge. hoppas det blir nå gott till middag :)

    nu ska jag kleta på lite smink, ser ut som ett lik..

    ge mig en hund!



    jag ska köpa en sån här hund efter sommaren då jag har skramlat ihop pengar. jag vill ha den nunununu! jag är kär..

    why?!

    jag skrev ett mils långt inlägg nyss, men jag kände inte för att publicera det. det får vara..

    idag är jag bakis och snurrig för jag har tandvärk som fan så jag äter mina operations tabletter, dom är roliga ;p det som är mindre kul är att jag har tappat smaken, på en bakisdag! svinkul. den här dagen känns rutten, och imorgon är det skola igen. ångesten smyger sig på..

    RSS 2.0