party like a rockstar!

nu ska jag bege mig till heidi där vi ska hålla till innan hotto ;p tror det kommer bli en kanon kväll :D tjaaarå..


what have I done to deserve this?!

när jag väl har kommit igång och börja träna ordentligt, vad tror ni då händer? jag går och blir sjuk. jag har suttit och varit kaxig och sagt att jag blir då aldrig sjuk. men, inatt kunde jag knappt sova pga min nästäppa och hals. halsen har klarat sig ända sen operationen fram tills nu, framsteg. men jag är irriterad som fan! jag hade sett fram emot aerobicen idag! det var svinkul sist. skit också, jag får helt enkelt vara hemma och tråka hela kvällen.

och bara för att jag tyckte synd om mig själv så har jag en blåbärspaj i ugen som väntar på mig ;) och till det ska jag ha vaniljglass, mums!

imorgon blir det en bra dag, skola från 8-9. sen hem och duscha osv, halv 11 ska jag vara hos tandläkarn och kolla upp min tandvärk. och sen då klockan blir halv ett bär det av till luleå för att shoppa lite :D vi ska stanna och äta middag där också, trevligt ;p nu ska jag gå och kolla till pajen..



hittade en väldigt charmig bild ;D mor och dotter.


hjälp?

jag har två skor som jag vill ha, men det kan ju bara bli ett par. därför behöver jag hjälp! vilken sko är snyggast?!





no stress!

nä inte alls, jag tar det superlugnt. magkatarren är tillbaka och jag mår prima, eller så inte..

jag har nyss varit på spinning och har just kommit hem. nu ska jag gå och duscha, sen skriva klart mitt arbete om demens, äta, sen plugga lite sjukvård, se andra avenyn OM jag hinner och så ska jag hinna skriva ett cv. dags att gå i duschen kanske ?

duktig flicka!

idag då klockan ringde så kände jag att jag hade svinont i skallen och i halsen så jag tänkte stanna hemma från sjukvården, fast då fick jag höra att det var studiebesök på ambulansen. jag fick dåligt samvete och steg upp och for iaf, och jag är glad att jag gjorde det för nu mår jag mycket bättre :) fick lära oss massa intressant också.

då vi var klar på amsbulansen så åkte jag till anna och såg på deras nya vovve! jag svimmade nästan, jag har aldrig sett sötare hund. det såg ut som en nallebjörn, helr rund och gossig. fan också, jag vill också ha en hund! en egen hund. då jag hade busat lite med vovven så åkte jag hem och åt lunch och nu ska jag börja plugga. jippie!

först ska jag bara leta reda på ett bra recept på någon god wok ;p hade tänkt försöka laga det idag.


still strong?

jag har varit på ett jävla humör idag. har nog inte varit så irriterad och äcklad på länge. det har inte varit en bra dag iaf, den har varit helt rutten. men nu börjar det faktiskt kännas bättre för jag vet att det är träning på en stund :) träna är det bästa jag vet då jag är på dåligt humör. jag kommer nästan alltid därifrån med ett leende på läpparna.

jag har hunnit vara hem till grytnäs efter skolan, hann plugga lite och så har mamma lagat världens godaste köttfärssås och makaroner till. sen var hon väldigt snäll och lät mig låna bilen tills imorgon :) man blir fri då man har egen bil, önskar jag hade råd med en.

efter maten la jag mig och vila i soffan och då ringde dom från junfrun och fråga om jag kunde jobba på torsdag, fan vad glad jag blir då dom ringer! :) jag behöver verkligen pengar. önskar bara att jag fick jobba mer.. så inge skola på torsdag, och ingen på onsdag heller. skönt! ;p

nu ska jag gå och tvätta bort sminket och byta om, sen gasa till nova. ska bli så skönt att komma hem efter träningen och gossa ner sig i sängen med min jim :) jag är lite smyggalen i han idag, hihi.



 ♥


all by my self,

dagen har varit superbra ända tills jim meddelade att jag ska vara själv ikväll. blev jag förvånad? nej. så här ligger jag, i soffan med massa godis och jag har precis pausat filmen. jag ser på 14 suger, snacka om att ha lite att göra!

jag borde faktiskt plugga, men det känns inte så lockande. ska väl fortsätta se nu och sen tror jag fan att jag går och lägger mig, mer deprimerande kväll har jag inte varit med om..


värsta dagen på hela veckan

men.. idag känns det faktiskt inte så hemsk som den brukar. konstigt, den här dagen gör mig alltid på dåligt humör och jag har ångest som fan över att det är skola på måndag, men inte nu. det borde komma senare ;) annars är det väldigt konstigt.

igår så kom carro och sandra hit, vi skulle spela med andra ord, men det blev det inget av. vi fick oss inga mer vänner så det blev lite svårt ;p då fick carro den "bästa" iden någonsin, vi skulle spela monopol! både jag och sandra hatar det spelet, men carro tyckte det var svinkul, haha. jag är dessutom sämst på det, kanske därför jag hatar det, haha. sen gjorde jag så att jag åkte ut med flit och dom fortsatte spela. vi förökte hitta på nått att göra hela kvällen, men det var ganska omöjligt så det blev soffan och massa prat. kanske inte det roligaste, men ibland så är ju sånt också mysigt ;p



jag och jim har sovit länge idag, det var välbehövligt. sen har vi ätit frukost och nu ligger jag i soffan och ser reprisen på körslaget. jag ska snart gå och duscha och sen hoppa i någon skön mysdress. sen ska vi till jims farmor och äta middag. vad det bkur ikväll vet jag inte, känner bara för att vara hemma och se film och snaska.

So maybe I'll sit back and just enjoy all this for now

så fort jag är ensam så kommer den där hemska magkänslan tillbaka, den har gnagit i min mage nu i någon vecka och jag har aldrig känt såhär förut. det är nått som inte stämmer?

det här är inte jag..


ångest som fan!

det blev inte att umgås nå med allex ikväll, så jag har precis kört tobbe till karlsborg. sen har jag kört runt stan och försökt komma på nått att göra, inga vänner är tillgängliga ikväll så jag har precis kommit till lägenheten.

jag var nyss upp till fors och såg vad jim och dom gjorde, men jag fick världens ångestattack och var tvungen att fara hem. gissa vad som låg bakom ångesten?! skolan! började räkna hur många månader det är kvar tills projekarbetet ska vara klart. och jag har inte ens börjat! jag har panik som fan, och det är inte bara över det. jag har massvis med skolarbeten som ska göras. egentligen så borde jag sitta hemma varje kväll och plugga arslet av mig, men istället så kommer jag hem, ligger i soffan ett tag och sen åker jag och tränar. så just nu, på en fredagkväll ska jag plocka farm mina böcker och göra ett av många försök till att starta projektarbetet.

men vad gör man? jag har ju lika inget annat att göra, lika bra att göra någon nytta då man väl har tid.


I forgot to say out loud, how beautiful you really are to me

jag håller snart på att bli galen! har varit hemma sen tre, och dsen tre har jag gått och väntat på mat. sen då vi väl ätit så gasa jim iväg som vanligt, och jag får sitta och vänta. just nu har jag väntat i två timmar på att allex ska pallra sig hem från sin pappa, och jag HATAR att vänta. det är bland det värsta jag vet, men snart borde hon vara klar ;p

mamma har fått en ny mobil idag, är faktiskt lite avis. men! jag orkar snart inte hjälpa henne nå mer, trögare människa finns nog inte. hur kan det vara så svårt att lära sig?! den är "typ" likadan som hennes förra, bara lite nytt. jag har visat samma saker typ tusen gånger. haha, bli inte arg nu mamma om du läser det här :D ni äldre människor har nog lite svårt att lära er nya saker.

nu ska jag gå och se lite let's dance och vänta lite mer, ska se om blondinbella lyckas med sina lyft ;D

träning träning och åter träning

i veckan har jag legat i, och det känns så himla skönt. igår var jag på aerobic för första gången, och det var svinkul! :) jag såg ut som nå fjån, haha, men skit samma. det tar ju tid innan man kan de ordentligt ;p nu har jag ätit en svin god frukost, och nyttig! ska gå och byta om nu strax, jenny kommer och hämta mig snart. det blir spinning och troso idag, kul. det var i måndags jag var på spinning sist.

jag längta tills ikväll då vi ska äta tacos hemma i grytnäs, mums! sen så skulle jag nog umgås med allex :D och det ska bli jäkligt kul, var som ett tag sen sist. får se om jag får med mig jimpan också :)

nu tänker jag diska och sen är det till och fara. sen då jag har duschat ska jag ta på mig min betty boop dress ;) den kom igår, den var svinskön. lite stor var den, men det gör inget ;p

god fucking morning!

dagen har inte startat bra, det kan jag lova er.  jag är ledig idag och då ringer mamma kl 9 och väcker mig. hon berätta att jag fått en ny tandläkartid, IDAG! så idag ska jag och borra i mina feta hål, jippie!! jag har en jävla tandläkarskräck, för så fort jag sätter mig i stolen börjar jag hyperventilera. mamma har varit med mig varje gång äna tills nu, nu tycker hon att jag ska klara mig själv. jag kommer grina och skrika, ha panik. jag känner det på mig..

sådärja, då var hela dagen förstörd. jag som skulle plugga och vara flitig. jag kommer minst sagt att sova då jag varit hos tandläkarn, bedövningen gör så att man bli som en zombie. det här var ju svinkul..




skittelefon!

idag så var jag superglad för att jag hade fått min nya mobil. jag och mamma for och hämtade ut dom, sen då vi startar dom så inser vi att dom är SKIT. fan vilken rutten mobil! man kunde inte ens göra gula roliga smilysar, allt sög! så jag skiter i att köpa en ny telefon just nu, får klara mig med den jag har. den jag har är fan bättre, haha ;p

så jag rekomenderar INTE w302!

nu ligger jag i soffan och slöar, lisa är påväg hit :) så det blir mycket skratt och prat ikväll, det gillar jag. är dessutom sjukt sugen på nå flottigt och gott, inte bra. jag som ska vara utan det på veckorna, känns som om jag håller på att falla dit just nu. näe, jag ska hålla mig! :)

imorgon är vi ledig, fan så skönt! :D wiho.

hårda tider!

jag hade skrivit upp allt som jag har att plugga på ett papper idag, men jag sket i allt, det kom andra saker ivägen. imorgon ska jag ha en pluggdag, och jag ska göra så att den inte känns allt för hemsk. men hur gör man det?

har bara legat i soffan sen jag kom från skolan, lisa var förbi en sväng också. tack för att du finns gumman! jag har så mycket att tänka på just nu, så det är skönt att få prata ut ibland. hon förstår mig i alla lägen och det är jag väldigt tacksam över..




nu ska jag fara och rensa huvudet genom att sätta mig på en spinningcyckel. sen efter det blir det torso, det ska bli så skönt! tänk att få komma hem och krypa ner i sängen då man är helt slut, det finns nog inge bättre.

jag hoppas att min betty boop dress kommer i veckan! har längtat så mycket. och sen så vet jag att min mobil kommer när som helst. jag är nästan lika pirrig som på julafton ;)



everyone hate sundays! huh?

skitsöndag! imorgon börjar en lång och hemsk skolvecka, känns så nu iaf. brukar oftast gå bra då man väl är där. men sen då man kommer hem och börjar tänka på allt arbete man har att göra så känns det inte så kul längre. vet inte hur många gånger jag sagt "typ" det här om skolan? varför gör jag bara inte allt arbete? det var en jävligt svår fråga så den tänker jag inte ens försöka svara på.

vi var aldrig här igår utan jag gick till anna. jag anna och josse satt och jyrade och skratta som nå tok hela kvällen :D tills anna ville vidare till b4, vilket inte jag var så sugen på. och vilket vi aldrig skulle ha gjort för då skulle gårdagens händelser inte ens funnits. varför tar jag på mig skulden? jag gör alltid det! jag är en vekling, och ja, jag vet om det. blev inte många timmars sömn inatt så jag kommer vara hyffsat trött ikväll.

just nu sitter jag och vänta på att josse och anna ska komma och hämta upp mig :) vi ska till anna och se film och flotta, myspys! tur att man har sovmorgon imorgon.






lördag kväll,

nu är man nyduschad och fräsch, ska börja sminka mig snart :) anna ska kommit hit ikväll, vi ska dricka lite vin och bara surra. får se om det händer nå kuligt sen, det tvivlar jag på. sitter och prata med allex just nu, känns lite pissigt att sitta här hemma i kalix och dricka vin när dom befinner sig i spanien och ska festa till 8 på morgonen, åh! tycker dom kan komma hem snart ;)

äh, nu ska jag inte tänka mer på det för då slutar det med att jag lägger mig och dega i soffan ;D haha. ha en bra kväll..



It's not the same when I now look and speak to him

äntligen så är det fredag, gud så skönt! men det blir måndag lika fort igen. skoldagen idag har faktiskt varit kul :) vi har äntligen börjat med vårat estetiska verksamhet, musik. haha, vi kommer ju bli ett riktigt band tror jag ;p det var faktiskt kul, även om jag SÖG på att spela trummor. jag tror jag håller mig till att sjunga, det är inte så svårt, och jag skiter i hur det låter, det är iaf kul :)

vi fick välja en massa låtar vi vill sjunga framöver, och en av dom var byz - why do w always fight. den sjöng vi på lite idag, och jag hade helt glömt bort den låten. den är faktiskt en av mina gamla favoritlåtar. texten är bra..

när jag sluta kom jim och hämta mig lisa och anna, vi körde hem lisa sen for vi på intersport och kolla på nya skor till mig. jim ska få köpa mitt ett par ;) har nämligen inte fått min julklapp. tur det eftersom att jag aldrig skulle haft råd själv. sen fika vi på lyktan och bara strosa runt på stan.

och jag fick äntligen träffa min handledare som jag hade nu sist på praktiken, jag fick en bamsekram :) åh vad jag tycker om henne! jag avlider om jag inte får jobb där till sommarn. och nu sitter jag i soffan och är nyvaken, fick sån jävla tandvärk så jag tog en stark tablett och somna. så nu känner jag mig som ny :) ska gå och börja klä på mig nu, pappa hämta mig alldeles strax.




Frozen!

har nyss kommit hem från nova, körde ett väldigt slött gympass. endast mage, lite ben och kondition. jag hade ingen ork alls idag.

det är så mycket som cirkulerar i mitt huvud just nu så det kan vara anledningen. det är så många saker som jag går och bär runt på, jag vet inte hur jag ska hantera det här?

nu ska jag gå och ta mig en lång och varm dusch, sen ska jag dricka te och se på desperate. fast det jag egentligen borde göra är att PLUGGA. jag borde inte göra annat än att plugga! jag vill vara bra i skolan, jag vill ha motivationen och tycka det är kul, jag vill göra bort alla rester, men hur fan ska man lyckas?! åh, jag blir tokig.

"gode gud, gör så att jag blir liten igen.."





The quiet scares me cause it screams the truth

vilken rutten dag, kall och jävlig. och till råga på allt så har min mobiltelefon pajat, nog för att jag inte bryr mig om den eftersom att det en gammal rutten sak. men det är ju ändå en telefon och den har ju funkat bra. jag ska inte köpa dyra telefoner mera, jag bara tappar bort dom eller så kasta jag dom i väggen då jag blir arg.

men nu har mamma och jag beställt oss varsin w320. billigt och bra :) den funkar helt perfekt för mig, jag behöver ingen värstig. bara jag kan ringa, messa och lyssna på musik så är jag nöjd. och nu har jag bestämt mig för att vara väldigt rädd om den. jag ska vårda den som om den vore mitt barn för jag har ingen lust att köpa någon ny mobil den närmsta framtiden.

såhär ser den ut iaf :)



nu ska jag snart börja med maten och sen ska jag och jim åka och gyma. orkar inte vänta till halv åtta då spinningen börjar, vill göra bort träningen nu.


jag vill ha en hund!

alla som känner mig vet att jag är djurgalen, och att jag älskar katter. jag vill så gärna ha ett husdjur, men eftersom att min lillebror är allergisk mot katter så går det ju inte med katt. och jag tycker om hundar också (jag älskar alla djur, nästan), så nu känner jag att det är på tiden att jag skaffar mig en egen liten hund, faktiskt! :)

jag vill ha en långhårig chihuahua, så jag har suttit på blocket och kollat på massor. jag är kär i alla, skulle kunna köpa allihopa! så fort jag fått mig lite mer pengar ska jag leta reda på den perfekta lilla vovven ;) jag måste ha ett djur, annars blir jag tokig. kommer ihåg då vi hade katterna, jag var nästan alltid glad då jag var hemma. jag blir helt crazy då jag är i närheten av djur. haha, då jim och jag bråkade så behövde han bara hämta ebba så blev jag glad igen.

åh, tänk vad mysigt med en liten hund? jag skulle få en bästa kompis och jag skulle aldrig behöva känna mig ensam. och nu skulle jag faktiskt ha tid för den då vi har så lite lektioner. det skulle vara perfekt att skaffa en hund nu innan jag ska börja jobba i sommar. nåja, jag vet iaf att jag SKA ha en hund. fattas bara pengar :) och jag är säker på att jag skulle bli världens bästa matte ;)

fast mest av allt vill jag har tillbaka min ebba! men nu går inte det :(




nu ska jag gå ner och hänga tvätten, vilket inte är det lättaste eftersom att jag har sån träningsvärk i mina ben så det tar typ 5 min att ta sig ner för trappen. sen ska jag börja med mitt projektarbete!


I can make love feel just like heaven

fan vilken härlig känsla jag har i kroppen just nu! har varit på ett pump pass kl 12, så nu kan ja knappt gå. mina ben skakar, men det är så det ska kännas ;) skönt att ha gjort bort träningen på dagen. så nu har man en fri kväll, ska nog spendera den framför tvn med desperate houswifes i dvdn ;p en mycket bra ide tycker jag att det lät som. och ikväll ska jag börja se i tid så att jag kanske kan hålla min ögon öppna :)

har även hunnit vara på kum och förnyat mitt p-piller recept, det var på tiden kan jag säga. nu sitter jag här hemma och är svettig som tusan så jag ska gå och duscha. sen kommer jimpan och plocka upp mig så ska vi fara och äta middag hos hans farmor. tur att dom äter tidig middag, jag är jävligt hungrig. även fast jag åt mycket till lunch, det är nå fel. för även om jag äter svinmycket så tar det en timma så är jag hungrig igen. konstigt!

juste, projektarbetet är i stor fara just nu. jag har ingen motivation alls, det kanske är på tiden att börja?! åh, det ska bli så härligt då juni månad börjar närma sig! :D



träningsdax!

nu ska jag klä på mig och börja promenera mot tc, ska på spinning/torso. jag är riktigt träningssugen idag så jag ska göra det här passet väldigt jobbigt :D iof är det ju bara spinningen man kan påverka, haha. nåja, nu måte jag ju skynda mig ser jag.

bye ;p

Balen

nu är det bestämt, jag ska gå på balen :) jag har som tvekat ett tag nu, men nu jäklar. har varit och bokat frisyr och smink idag så nu är det bara klänningen kvar :) jag ska be till gud varje natt innan jag går och lägger mig att jag ska få ta bort tandställningen innan! annars blir jag väldigt ledsen och arg och lusten till att gå kommer vara totaly gone. jag får hoppas! :)

är det någon som har nått bra förslag på några ställen där man kan hyra eller köpa balklänning?

god morning sunshines!

vaknade kl 7, gick upp och duscha och sen då ja kommer ut från duschen ringer telefonen. då var det från tandläkarn, han som skulle laga mina tänder var sjuk. skönt! då slapp jag det idag. fast ändå irriterande, har sovmorgon till 10.10, så jag hade ju kunna sova till halv nio. men men, nu fick jag ist god tid på mig :) här ätit en god och nyttig frukost, så jag är ganska proppmätt.

det har varit världens skönaste helg. på fredag var jag och jim hos tommy och emma och spela "skippo", kommer inte ihåg hur det stavas ;p lördagen spenderades hos jenny w hela kvällen och natten. vi åt marängswich, popcorn och såg någon skräckfilm. sen blev vi 10 år på nytt, hihi ;) vilka töntar vi var, men kul var det.

och gårdagen var en slö dag. jag steg upp och körde hem till grytnäs. åt frukost, sen gick jag ut på en långpromenad. snacka om att jag behöver nya, gå/spring skor. jag får så jäkla ont i fötterna! då jag kom hem så pluggade jag lite. framsteg ;) sen åkte jag till lägenheten och städa lite innan jag jim heidi och alle skulle på bio. vi såg nya wallander och den var faktiskt bra :) 

nu ska jag gå och väcka jim, för sjuttioelfte gången.. önska mig lycka till.


 



från den ena saken till den andra, jag vill ha sommar!


This day sucks!

vaknade ca halv tolv, fick panik och sprang i stort sett upp. gjorde mig en gröttallrik och slevade i mig den, sen åkte jag på gymet. fick en hemsk känsla då jag vaknade, jag var bara tvungen att häva mig till gymet! men känslan förvärrades där så inte var jag nå gladare då jag kom ut därifrån.

sen kom jag på att det var så skönt väder ute idag så jag tog mig en långpromenad, och skönt var det. men humöret ville inte bättra på sig, och här sitter jag nu i en mörk lägenhet. totaly alone, inte blir jag på bättre humör av det inte. ångesten håller på att äta upp mig. har aldrig haft en sån här hemsk ångest någonsin, jag blir nästan lite rädd.

men, jag ska snart hem och äta en god middag och sen vidare till jenny på filmkväll. förhoppningsvis kanske jag får fram något skratt, som är äkta.

den här dagen har iaf varit skit ända till nu, jag hoppas att det vänder annars blir det jag som åker hem och lägger mig.



thank god I'ts friday!



har just kommit hem från skolan, bara en lektion idag. eller lektion och lektion, vi fick bara veta vårat betyg i psykologi. jag fick vg så jag är nöjd ;p nu sitter jag bara och vänta på att klockan ska bli elva så att jag får fara på spinning och torso. mitt nya liv går bra, än så länge :D haha..

har inga planer för helgen så jag vet då inte vad jag ska göra. är rätt skönt med någon oplanerad helg då och då :) nu ska jag gå och ta nå i munnen så att jag inte hungrar ihjäl.

Betty Boop ;)




hihi, äntligen så har jag fått tummen ur arslet. nu har jag beställt min mysdress som jag har velat ha sen den nya h&m katalogen kom. visst är den töntig och söt? ;) 

 


I think i'm back on track?

jag försöker iaf.. dom senaste dagarna har varit väldigt jobbiga och väldigt förvirrande. mer tänker jag inte gå in på.

idag har skolan börjat och det känns väl lite sisådär. jag har så mycket som ska blir färdigt, och jag ligger efter i en del ämnen. måste verkligen ta tag i skolan nu! jag ska åka på stan och köpa mig en liten söt almanacka så att jag har koll på saker :) tror faktiskt att den kan hjälpa mig, lite iaf. sen funderar jag på att åka på sjukhuset och lämna in mitt cv, men jag måste ha mina betyg först och dom gick inte att få ut tidigare idag. så det kanske får vänta tills imorgon.

på tal om imorgon, det kommer att bli en stressig dag. jag ska jobba 7-12, sen på skolan, skriva ut mina betyg på folkan, hem och plugga och sen träna. phu, det var länge sen jag hade så mycket på en dag. det har varit skönt med lov :)

haha, och igår då jag och jim såg på dh fick jag för mig att göra några nyårslöften minsann. och jag SKA hålla dom, annars är jag väldigt misslyckad.

- träna minst 5 gånger i veckan
- sluta äta godis och annat skit! en flottdag i veckan.
- börja äta nyttigare mat
- få bort fläsket där jag vill ha bort det
-
sköta skolan!
- minska på festerna

sedan har jag några egna i min skalle som jag inte tänker skriva ut.
det blir nog bäst så :)

nu ska jag faktiskt ta och plugga, och det tar emot kan jag säga. det var allt för länge sen jag gjorde det.



I'm gone!

jag skiter i den här bloggen för ett tag nu.. finns viktigare saker, eller så inte.

bye!


Christian the lion





jag stortjuter! det sprutar tårar.


I'ts not goodbye!

igår var det fredag och då hade vi så kallad "avskedsmiddag"  för våran allex och carro. vi var först på kina och åt middag, sen b4 och sen åkte jag mari carro allex och sandra till mari och spelade med andra ord. fan vilket kul spel det där är! :D mycket skratt.. 

sen blev vi less och då körde carro och allex hem mig och då var det dags att säga hejdå. det känns ännu overkligt att dom åker, ingen av oss har nog riktigt fattat det ännu. tur är väl det för annars hade det varit gråtkalas, och sånt blir bara jobbigt! vi ses ju snart igen plus att vi kan fara på semester och bo gratis hos dom ;) haha!  




men ska jag vara ärlig så känns det jävligt tråkigt att dom åker! det kommer bli så tomt.. :(


Victoria's Secret fashion show





nu ska jag lägga mig i soffan och dricka massvis med cola och äta chips och kolla på victoria's secret. kommer inte alls att få nå ångest eller så. är ju rätt nöjd med min kropp ;) snyggjävlar!


Välkommen 2009

ja vad ska man säga? tolvslaget blev som jag trodde. jag sa inte gott nytt år till en ända person, och jag grinade. vilket bra sätt att fira in det nya året. ångrar att jag gjorde vissa val för kvällen, och då får man ta skiten, så är det. nåja, men sen vände det..

jag allex jim viktor och jonas blev skjutsad till hotellet efter tolvslaget och det var kul, för en gångs skull :) vi dansade hela natten tror jag och det var inget tjaffs eller bråk där. en av dom roligare gångerna på hotell valhall :) och som vanligt så vart det lite bråk innan vi skulle somna, det är inte så ovanligt. så jag vaknade upp med kläderna på för att jag satt fast i klänningen och jim vägra hjälpa mig, haha.

vaknade av att allex stod och ropa i brevlådan, haha. så vi har jyrat på med sebbe och allex hela morgonen. sen duscha jag och for hit (grytnäs). jag har inte varit såhär bakis på länge, jag har precis vaknat, haha! var tvungen att sova så jag slapp känna hur illa jag mådde, usch och fy. nu är det slut på alla fester, och det ska bli förbannat skönt! ska börja träna som ett psykfall nu.

okej, jag tänkte sammanfatta det här året, men det jag orkar inte. så det får vara :) nu ska jag åka till lägenheten och ÄTA CHIPS och se DH ;p








hittade dom här bilderna på evins pixbox. alltså, nu är det färdigdrucket! haha..

RSS 2.0