lycka!

för första gången på jag vet inte hur länge så känner jag att jag börjar bli lycklig, på riktigt..

nu ska jag fara till heidi och ballan och hälsa på, var som ett tag sen. känner mig skrattig och svammlig så det blir nog inte en lugn stund för dom inte :D haha! och nu är det bara två arbetsdagar kvar sen gör jag helg. på torsdag blir det lk med heidi och gänget, sen blir det tält och bilövernattning resten av helgen! hahaha. blir nog ett äventyr för sig det ;)




på den här bilden var jag brun, nu ser jag ut som ett blekt vitt vandrande fläsk!


Can we survive it out there? Can we make it somehow?

jag kommer aldrig bli lycklig om jag ska lyssna på alla andra, så jag lyssnar på mitt eget hjärta istället för alla andras. för jag vet att det aldrig skulle ljuga för mig..






haha

snyggt fylleinlägg! man ska inte skriva på bloggen på man är i fyllan, det är pinsamt, haha.

jag är bakfull hungrig och TRÖTT. ska göra korv och makaroner till frukost, sen ska jag och jobba. men innan ja åker måste ja tupplura en timme eller två.

vi hade svinkul igår! lätt värt att vara bakfull idag.


ensam

sitter hemma i ett stort hus för mig själv just nu.,är hemma själv till på söndag, läskigt och ensamt.

känner mig väldigt ensam nu också, faktiskt. börjar inse hur ensam ja faktiskt är. kändes hemskt då alle och heidi släppte av mig då dom skulle hem och sussa, själv skulle ja hem helt ensam och kliva upp på jobbet imorgon bitti.

jag saknar närhet och lycka...

but damn he's hot !




då bär det snart av till heidi för grillning osv, sen åker vi till piteå och festa loss ! :D
wihooo!



oh, this ain't supposed to happen to me

känner mig gladare än vanligt idag, vill ut och härja och göra massa kul och galet! får nog vänta tills imorgon då det bär av till piteå :D då ska vi rocka! jag är ledig imorgon men jobbar lördag och söndag. kväll på lördag förstås, får se till att inte bli allt för dålig. som ja var förra helgen. men det ska nog gå bra, är ju trots allt ledig fredag och måndag så den här helgen blir rena semestern, haha.

idag har dagen på jobbet bara svischat förbi. sen när ja kom hem har jag varit med lisa och elin och stekt på lisas altan. solen tar ju fast det är eftermiddag, trodde jag aldrig ;p haha. och nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra ikväll? solen skiner och jag är ledig imorgon. näe, hemma kan jag inte vara.

jag är sötsugen som en gris nu så jag tror jag ska baka blåbärspaj ;) som jag är proffs på! det skulle sitta fint.






Cause boy, you came around and you knocked me down



känner mig en aning förvirrad och borta just nu, men samtidigt ändå glad. livet rullar på och ja känner mig starkare och starkare för varje dag. även fast det kommer dagar då allt bara brister, men det är väl så det är. hade jag inte haft mina underbara vänner så hade ja gått under. saknar allex och carro nu faktiskt, tycker dom kan komma hem snart. men nu är det inte länge kvar hoppas jag :)

idag har ja varit ledig, och gissa vad ja gjort?! sovit hela dagen. jag behövde det, har festat varje helg fast ja jobbat så det tar på krafterna har ja märkt. och samma blir det i helgen, men skit samma :) det är ju pdol och det ska inte missas pga jobb inte. så nu längtar ja till fredag som bara den! :)

blev så uttråkad efter palten hos farmor så ikväll har ja varit till anna och jimmy och kolla på deras nya hus, svinmysigt. nu vill jag också flytta och stå på mina egna ben, men det skulle ja aldrig palla ensam. aldrig.. får vänta med det helt enkelt. 

magen knorrar även fast ja tryckte i min 6 paltar, så nu ska ja göra varma mackor tror jag. och sen se OC som jag inte vågat mig på sen jag blev kvar här hemma ensamen. måste upp före fan imorgon fast ja går kväll. måste ha tag i tandregleringen för nu är det inte roligt i min mun, börja få panik. måste få en tid snarast!

aja, natti dårå.


ett bra tag sen

kom just på att jag hade en blogg, haha. har inte skrivit alls på några dagar och inte glotta igenom mina favoritbloggar så nu har jag mycket att göra.

har hänt massa kul sen sist jag skrev. på fredagen var vi ut och åt grillbuffe ett tjejgäng. sen blev det att festa lite smått, mer eller mindre för vissa :D jag tillhörde den tråkiga skaran. fick åka hem tidigt pga av skallbank och jobb dagen efter. men det var roligt iaf, tror det var vi som höll ställningarna på B4. iaf till en början ;)

 







lördagen tillbringade jag på jobbet och sen var det bara gasa hem för att börja fixa sig. det var 40 års fest på grytnäs herrgård som gällde :) åt svingod mat, drack massa, dansade, lekte och jyra på till sent på natten tills allting bara brast. men innan det gjorde det så hade jag en svinrolig kväll. tur att vi inte åkte på hotto som tankarna först var. när alla gått hem var ja fortfarande kvar, haha. gick till heidi och sov iaf :)

vaknade elva och var bakis som fan, ögonen var igensvällda. såg ut som fan. men det var bara att se glad ut och åka på jobbet. fyfan så tung dag det var igår. sen upp i morse och slita en dag till, men nu är jag ledig till på onsdag. gud så skönt :)
















måste lägga upp massa bilder på facebook sen, hade en del. nu ska jag hänga tvätt och sen gå till lisa :)


jävla drömmar!

idag vaknade jag 6 pga alla mina jävla drömmar. dom gör mig förvirrad och rädd, jag hatar dom! kan dom inte bara försvinna? så sen 6 har jag legat och vridit på mig och inte kunnat sova alls.. tur att ja fick prata av mig lite. är nog inte så som jag tror, får jag hoppas.

solen skiner och jag hade gärna lega på stranden idag också, MEN jobbet kallar så nu ska jag försöka få mig lite sol innan jag måste göra mig klar för jobbet. jobbar helgen igen, och även nästa. måste försöka byta en dag så att jag kan fara på pdol. skulle inte vara helt fel :) som tur är så är jag ledig hela lk helgen.

och sen måste jag berätta att jag har en del planer på gång efter våran cypern resa. men just nu är allt väldigt tjorvigt så allt måste ordnas upp innan jag kan bestämma mig helt. hoppas att allt blir som jag önskar. annars vet jag inte vad jag gör. det måste bli bra!

näe, solen var det :)


And if I lose my way, I’ll find another road, cause I can make a change, on my own..

trodde jag.. nu känns det som att allt jag gått igenom och byggt upp bara rasade. jag fick panikkänslor! åh, jag orkar inte känna efter längre. skulle jag göra det skulle ja falla på en gång igen. trycka undan är mitt bästa knep, även om man får ta skiten sen. jag måste ut och göra någonting! annars blir ja tokig.

som jag och carro sa - "sommaren 2009 är den bästa på länge!" NOT! trodde den skulle bli annorlunda, mycket mer annorlunda. men jag klarar mig, okej det hade väl kunnat vara bättre. men mina vänner är underbara och dom gör så att jag mår bra.

om jag tänker tillbaka en månad så har jag knappt nå minnen därifrån. så om jag jämför hur ja mådde då och nu så är det så jävla stor skillnad. och jag tänker stanna här, ingen ska få mig dit ner där jag var. aldrig i mitt liv! tror jag blivit starkare av det här. trodde aldrig att jag skulle orka resa mig igen.

men.. jag kommer aldrig sluta hoppas och önska. känner likadant ännu fast jag lever mitt liv. kan inte göra annat än att hoppas, det kommer en dag då allt faller på plats.


jag saknar dig !


Western farm

igår drog vi till boden ett gäng på western farm. fyfan så kul jag hade, det var länge sen jag hade så kul :D vaknade upp med världens bakfylla och insåg att jobbet väntade. känner mig inte levande just nu, men det var det lätt värt! behövde verkligen ha svinkul.

nu måste jag sova, ska jobba 7 imorgon bitti. uppdaterar mer imorgon ;p



bilden får ju tala för sig själv, haha!


SKÅL!




drömmarna jagar mig



om bara drömmarna skulle låta mig vara? när jag väl känner mig någorlunda stabil så finns dom där och förstör för mig, hela tiden. drömmarna i morse kunde gärna fått vara verklighet, jag ville inte vakna. för det är det som är de värsta, att vakna upp och inse att ingenting är förändrat, att man faktiskt sitter i den där skiten ännu.

ibland vill jag bara stanna kvar i drömmarna och aldrig mer vakna. tänk om allt vore så lätt?


You're gonna feel, it let me tell you now



idag är man ledig, för ovanlighetens skull. tycker inte jag varit annat än ledig den senaste veckan. men i helgen är det jag som sliter röven av mig. fre lör sön OCH måndag. sen efter det väntar två helger till, i rad. jippie! vad har ja gett mig in på för yrke då jag inte gillar att jobba helger? haha. nåja, det går bra då ja väl kommer dit :)

igår var ja i töre hos heidi och ballan. åt tacos och jyra på. det går inte att ha tråkigt då man är i deras sällskap, det är omöjligt :D har man tråkigt så åker man dit, sådeså! sen blev det färgning av hår, vilket var ganska roligt, haha. skadeglädje på hög nivå nämligen. sen då ja skulle bege mig hemåt tog ja upp fanny och amanda och körde dom på B4, själv var ja en torris och for hem och sov.

nu ska jag iaf ta på mig kläder och fara och hämta ut mitt pass :) senare idag betalas hela resan. FATTA?! jag längtar så jävla mycket. tur att man ska till cypern då hösten redan hälsat på i skitkalix. varför bor man här? mina barn ska inte växa upp i den här hålan, det är då ett som är säkert, haha.

nä, nu ska ja bränna en skiva, innan jag far. kommer fastna här någon timme till..


to find myself

inte ens min egna mor känner igen mig mer, och absolut inte jag heller för den delen.. vad händer?!

nåja. nu ska jag på jobbet, jobbar 14-22. sen är det bara hem och kasta sig i sängen för imorgon börjar jag 7. åh, jag känner mig bitter och omotiverad för jobb. aja, ha en bra dag.


You might think I'm happy but I'm not gonna be okay



Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more?
Before your life is over
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
No one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Everybody always gave you what you wanted
Never had to work it was always there
You don't know what it's like, what it's like



helgen som varit

har haft fullt upp hela helgen, det är först nu jag kunnat sätta mig ner och ta det lugnt. men jag klagar inte, kul har det varit :) har umgåtts med heidi hela helgen. hon är utsatt av mig dygnet runt känns det som, haha! jag är så glad att vi kommit nära varandra igen, det går inte att beskriva med ord. sen bäbistiderna ;p

fredag: på fredagen så jobbade jag till två, sen åkte jag och handla och sen hem för att packa. åkte ut till heidis stuga ett helt gäng :) åt god mat och drack en massa och jyra på ;p sen efter vi ätit bastade vi i minst två timmar. dom har så jäkla fin bastu. sen under tiden vi basta kom anna och gänget på besök :) bada gjorde vi också, så årets första dopp är gjort nu. haha! tur att man hann med det för nu verkar det inte blir varmare. det är som att hösten är här. tur att man ska till cypern snart ;)

lördag: vi vaknade rätt tidigt så då åt vi god frukost som åsa gjorde till oss, nästintill hotellfrulle :) efter det så gasa vi hem och böt kläder för då blev det tal om luleå. blev inte så mycket shopping, två shorts och ett linne/klänning. men det bästa var max! :) bakismat från max är det bästa som finns. när klockan blev fyra ringde ida och fråga om jag skulle med heidi dit på fest och middag. så det var bara och gasa hem och duscha, sminka sig och fara. jag och heidi började med att shotta, haha! bra start på festen. efter vi varit hos ida ett helt gäng så gick vi till emil och evin. där var det livat och kul ;D resten av folket skulle på hotto, men vi uteslöt det och var ute och svammla på hela natten :) rolig kväll.

söndag: var inte ett dugg bakis då jag vaknade, så det blev att smälla i sig en pizza till frukost. sen somna ett tag till och sen blev det äventyr resten av dagen. skitbra helg, har inte haft tråkigt en sekund.

läste just på mitt schema att jag jobbar 3 helger i rad nu! vill nästan gråta. nåja, det är pengar det handlar om. idag har jag hunnit vara och göra passet som jag tänkt göra i evigheter. snart är det bara en månad kvar tills vi sticker ! ;) det ska bli så jävla kul. ojoj :)

nu ska jag vila ett tag så att jag har krafter till att prata av mig med carro e ikväll :) vi skulle ta en prommis, men jag är alldelses för lat. hon gillade inte mitt förslag tror jag ;p haha. nåja, kanske hinner piggna till.






springdojjer

har varit och inhandlat mig nya jogginskor idag. storlek 35 som dom fått specialbeställa åt mig, haha. nu ska jag komma igång med träningen igen. har varit på tok för lat den senaste månaden/månaderna, och det syns! ikväll ska jag ta en lugn springtur och testa om skorna duger. man dör ju i värmen, 27 grader i skuggan. men man ska inte klaga, inte ofta det händer :)

nu är det ju trots allt beach cyprus som väntar! 24/8 - 7/9 ;) så nu blir det hårdträning. iaf en liten springtur om dagen ;p


Something that I feel I need to say, but up to now I've always been afraid

jag ska försöka stå på mina egna ben nu, vare sig jag vill eller inte. jag måste leva mitt eget liv och ta reda på vem jag är och vad jag egentligen vill. för just nu vet jag faktiskt inte det, jag är så förvirrad. det är så skönt att jag verkligen insett det alla sagt åt mig hur länge som helst. jag kan inte sitta och vänta nå mer, kommer aldrig börja må bra igen då.

men även fast jag är stolt över att jag tagit det här beslutet så är jag samtidigt så rädd. men jag vet att allt kommer ordna sig, allting har en mening. och är det menat så blir det så också.

jag kommer alltid att stå fast vid det jag sagt. jag vill inget hellre än allt ska bli bra, precis som förut. men nu måste jag pröva stå på mina egna ben. och det skrämmer mig..


RSS 2.0