haha, snyggt!



jag hittade just världens snyggaste bild på mig och mammas kompis. hon är nog en aning i fyllan och jag är nog bara jyr. vi var nöjda över rätt så olika saker ;D haha!

alltså fatta, om ca 2 månader står vi där på scenen och skriker utanför skolan. det är ofattbart! gissa om jag ska njuta?!


Who's gonne be there after the last angel has flown

då har man gjort bort nationella i ma A. hoppas att jag klarade det, men det tror jag nog jag gjorde. kändes varken bra eller dåligt, så någonting där mitt emellan. satt från 8 till 10, sen har vi haft hål till kl 2! kul liv. jag och josse åkte till anna och väckte henne ur henns drömmar ;) sorry. sen nötte jad dator och sen somnade vi ett tag. det finns nog inget skönare än att sova på dagen, men då är man segare än segast då man vaknar till liv.

sen jag kom hem har jag hunnit plugga lite och så har jag ätit middag, och nu snart ska jag på spinning. fan så skönt det ska bli. igår vräkte jag jim och steffe i oss massor med cola och chips så jag har lite ångest idag. har gymmat tidigare och nu spinning på det, kan ju inte bli bättre :)

nu ska jag fortsätta tjata på anna om att hon ska skicka bilderna sen i helgen, hon kommer döda mig. sen ska jag fara på tc och efter det kommer jim hit och myser mig mig, förhoppningsvis :) ikväll är det den rätte för rosing, och det får inte missas. tror jag håller inne att det visas på tv för annars dyker nog inte jim upp, haha.

imorgon är man ledig och då ska jag och jim börja fixa ut grejerna ur lägenheten, bjö :(

LYCKLIG!

efter en hel bakis dag igår hos carro r, med sune tittande ;) så kom mamma och hämtade mig. när jag kommer ut ur duschen så ser jag jims bil brumma upp på gården. gissa hur glad jag blev?! :D alltid ska han luras och hålla på, det är en aning irriterande ;p fick ett samtal innan jag gick i duschen om att han inte kommer förrän om en vecka. givetvis började jag böla! det är inte kul då han ska luras. fast det är ändå värt det ;) tur att jag slapp leva med bakfylleångesten, plus saknaden av jim. gruvade mig för söndagen, men den blev en aning bra :)

nu är jag nykär och glad och jag vill vara med jim hela tiden. nu är han och träna, men jag saknar han redan! haha.

idag blir det ingen träning för jag skulle rent ut sagt spy på spinningcyckeln. sent igårkväll kom bakfyllan, och den håller ännu i sig. eller så håller jag på att bli sjuk ;s så nu ska jag plugga matte, har nationella imorgon. är svinigt rädd att jag inte klarar det, jag orkar inte hålla på med den ännu några månader till, usch! hoppas hoppa hoppas.

jag orkar inte berätta om lördagen, kan iaf säga att det var trevligt hos anna panna och full blev jag. det blev vi nog alla :) inte nog med det, på hotellet köpte jag groggar och öl så jag mådde inte bra på hemvägen till carro. dessutom blev en vän till oss skadad, ingen rolig syn alls! tills det hände var det skoj. det var tänkt att vi skulle efterfesta hos carro, men jag däckade. dom andra höll på till typ 6 på morgonen. tur att jag somna! hojja.

nåja, nu ska jag plugga lite och sen får jim komma och hämta mig :) hihi.





DÖD

jag har precis kommit hem från lägenheten, och jag är DÖD. har sprungit upp och ner i trapporna kanske 10 gånger. och för er som inte vet så är det högst upp. har kånkat på tunga kartonger och saker, så svetten sprutade. hoppas nu att pappi vill hjälpa mig och skruva isär möblerna imorgon. jim blir nog glad då han inte kommer ha så mycket kvar att göra :)

nu ska jag äta lunch och sen gå till däck plus för att sen åka med heidi på stan och köpa hårfärg :) solen steker ute (då man sitter i lä). hade jag varit ute idag hade jag fått en miljon fräknar ;p synd att jag får förbli vit i ansiktet.


They will not pushed aside and turned

kvällen igår blev ändå inte så dålig som jag trodde. jag åkte till anna och var social med min flickor tills dom skulle vidare på B4. när dom åkte dit for jag och köpte en glascola och åkte hem, fast mamma hade fest.

var ändå rätt trevligt att jyra på med henns klass vänner ;p speciellt då dom började bli alldeles för fulla. tillslut blev jag less så jag bädda ner mig i sängen och kolla på big brother hela natten. fast jag tror jag mest plågade mig igenom programmen. jag har aldrig haft så ont i magen som igår, det gick inte att ligga still, helt omöjligt. varje gång jag hade somna vakna jag igen av magen. men på nå vis somnade jag för natten, och nu i morse har jag inte ont mer. skönt!

idag är det världens finaste väder, jag vill ha en skoter! gillar inte att gå ut och gå en hel dag bara för att få ta del av solen. skit mamma och pappa som har snott farfars, annars hade jag kunnat ta den. nåja, jag får väl sitta här inne och ruttna.

jag ska nog gå i duschen nu och duscha bort brun utan sol lukten, fyfan så det stinker. sen ska jag till lägenheten och börja packa ner saker som ska hem hit. sen hoppas jag att min far hjälper mig så att vi får alla möbler som vi vill ha osv till mitt rum. hoppas jims farmor ger med sig så vi får ha platt tvn hos mig ;) när jim kommer hem är det nog lite tomt, men desto finare i mitt rum ;p hihi. har ingen aning om det var sista mars eller april som dens skulle stå tom? äh, jag börja då fixa lite smått :) synd bara att inte stor sängen ryms i mitt rum, den är så skön och snygg. fast man kan inte blanda alla möjliga träslag, det ser korkat ut. åh, jag kommer sakna lägenheten. vill bo kvar där ju! känns nästan lite sorgligt ;s haha.

nåja, nu ska jag fara. har mycket att hinna idag. ska hinna färga heidis hår innan vi ska börja fixa oss för kvällen :) jag hatar att vara sen så jag vill börja i god tid. jag hoppas på att det blir en lyckad kväll! :)



it's friday

och jag saknar min jim, värre än någonsin. blää, det här är inte roligt nå mer.

på söndag har vi varit utan varandra i tre veckor! jag börjar bli konstig nu, att vara borta från varandra är bra, men inte såhär länge. hoppas nu att han blir färdig med jobbet så jag får fara och hämta han på kallax. kommer vara överlycklig då jag får se han, nästan så det kommer pirra lite ;) hihi.

just nu sitter jag hos fammo och faffa, vi ska äta palt idag ;) mums. mamma har snört ut oss, det är tjejfest på g och jag ahr en känsla av att det blir lite sömn för mig inatt. äh, jag kan ju ändå sova länge imorgon kom jag på :)

och imorgon är det fest för anna panna. och jag längtar faktiskt, det är inte ofta jag gör det nu för tiden ;p hoppas inte heidi ska sova med alle imorgon för då blir det att sova hos henne efter hotellet. jag hatar att vakna upp utan jim då jag är bakis, ångesten bara äter på en och så blir saknaden ännu större, så imorgon SKA jag sova med någon kompis ;p 

och undra vad jag ska hitta på ikväll? alla min vänner som har pojkvän ska mysa med dom, resten ska festa. så jag känner mig ganska mobbad idag. tur att dick är snäll och bränner ut två filmer åt mig, ifall jag skulle få vara helt ensam ikväll. då har jag iaf nått att göra :) om jag nu får vara hemma.

nåja, nu ska jag gå och hjälpa fammo med gopalten :D



guess what?!



idag är jag glad, sprallig, fnittrig, pratig, rolig :D haha, ja allt som hör till lycka.

luleåbesöket med bussen var inte så dåligt som jag trodde det skulle bli. tyget till balkläningen är köpt, och även alla andra saker som behövs till den. den kommer bli skitsnygg! ;) jag älskar färgen och jag passar svinbra i den. det blev inte alls den färgen jag pratat om så länge ;p hihi.

sedan så kanske jag även kommer känna mig sådär extra snygg på balen och studenten. sådär snygg som jag aldrig någonsin kännt mig lixom ;p tandläkarbesöket blev en positv överraskning. dagen innan balen åker nog rälsen iväg, mest troligt! måste ha det där "mest troligti bakhuvudet" för att inte bryta ihop totalt ifall det går snett. men om inget går snett så ska den bort, och gissa om jag är överlycklig? okej, även om det skulle gå fel och att jag får ha den två veckor extra så vet jag ändå att jag kommer få känna mig snygg i sommar. det kommer att bli en sån befrielse :)

har nyss slitit upp mitt paket från nelly. skorna satt skitbra, och gissa hur snygga dom var i verkligheten? har lust att beställa dom rosa eller svarta också :)

nu är det bara jim som saknas, hade han varit hemma hade nog ingen orkat vara med mig just nu. jag känner mig lite smått speedad :D


I need your break when nobody is around

wiho! fick just en glädjande nyhet om vad jag kommer få tillbaka på skatten, inte illa :) nu kan jag shoppa med gott samvete i stockholm ;) känns skönt.

idag har jag som sagt varit ledig och gissa vad jag har gjort? jag har pluggat projektarbete hela dagen, från halv nio fram tills nu typ. nu har jag snart gjort bort den jobbiaste delen, sen är det sax för finslipning och sånt där tjaffs. jag känner mig tio tusen kilo lättare faktiskt :) varför har jag inte gjort det här tidigare? då hade jag lätt varit klar vid det här laget. nåja, är inte mycket kvar så.

det ska bli skönt att åka iväg på tc och träna, min hjärna känns ganska kollrig just nu. sen blir det att fara till farmor och äta köttsoppa! det var min favortitmat när jag var liten, men nu, usch. men bjuder hon så måst man ju ;p

haha, hör här då. imorgon har jag tandläkartid i luleå 8 på morgon. jag får inte ta någon bil så jag ska åka buss, kvar över 6 går den så då börjar min jätteroliga färd mot luleå. svinkul.. men vad gör man inte för att få ta bort skiten som jag har i munnen? snart är det över och jag kan inte beskriva hur skönt det kommer bli.

besöket inne hos tandläkarn tar max 15 min, sen ska jag vänta på att klockan ska bli 10. vad fan ska jag göra i luleå i en typ två timmar innan affärerna öppna?! kanske ta på mina gåkläder och går ut och promenerar, men det är alltid iskallt i luleå så jag får se. vänta måste jag iaf, jag ska köpa tyg till balklänningen, och även försöka hitta ett mönster. skönt att få det gjort, om jag nu hittar nå tyg. jag lyckas alltid ha otur ju..

nä, nu har jag nackspärr gånger tusen efter all datornötning idag. jag ska gå och äta nå innan träningen, annars dör jag.
 




As long as I got eyes I'll have a sight for you

har ännu inte varit på afro, men jag är redan nu gladare. tur att man har världens bästa familj som man kan svammla med då man känner sig deppig :)

jag måste berätta en hemlis. jag "råkades" beställa ett par skor från nelly i morse innan jag gick till skolan, jag kunde bara inte hålla mig. dom var så söta, och inte alls dyra. kommer bli svinfina till sommarn. fast egentligen är jag fattig, men 224 spänn var inte farligt. dom som säger att man inte blir lyckligare av shopping kan ta sig i röven ;p



Sweet SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
nu ska jag packa väskan och sen fara. när jag kommer hem så ska jag bänka mig framför tvn och se på den rätte för rosing. efter det börjar dessutom andra avenyn. efter det ska jag nöta grey's eller så åker jag till allex och hämta the house bunny, som jag ännu inte sett! var ju nå fel med filmen. ska nöta tv eller filmer hela natten, tur att man är ledig imorgon då :)


ryck upp dig förfan!

wiho, nu känns allt dåligt och helvete igen, men det positiva livet har ju börjat så jag måste rycka upp mig. även fast jag inte har lust till något idag så ska jag ändå tvinga mig på afron på tc. efter det så kommer jag förmodligen vara glad, i hope so :)



It's about you, not me.

måndag igen, och nu är det tredje måndagen jag är utan min älskis. jag saknar han nått så enormt mycket, men jag känner mig rätt duktig som inte har avlidit vid det här laget. förhoppningsvis kommer han hem i veckan någon dag :) men jag hoppas inte på för mycket.

igår kväll på body pumpen fick jag någon låsning i skuldran, men det kändes bättre mot kvällen. men i natt kunde jag inte vända mig en gång för att jag hade så ont så jag fick fara och knäcka till låsningen i morse hos någon sjukgymnast, så nu känns det iaf lite bättre :) sen åkte jag på skolan och lämnade in ett arbete. och gissa vad? studentmössorna hade kommit! :D wiho, nu inser man verkligen vad som väntar. gud vad jag längtar! och det är inte länge kvar..

efter jag gjort det där på skolan åkte jag jenny och jennifer mot boden för att kolla på balklänning åt mig, och jag kan ju säga att resan var rätt så onödig! skitfula balklänningar, otrevlig tant, ja ni fattar. så jag rekomenderar inte bodens uthyringar. nu börjar jakten ordentligt, tror det blir cinderella i piteå :) eller så syr mammas kompis upp en åt mig. ska först kolla på cinderella.

nu ska jag åka på gymmet och bränna bort maxmaten vi vräkte i oss på hemvägen. skönt att göra bort träningen nu, orkar inte fara ikväll.


Positiva liv




efter att ha pratat med allex och carro, om deras nya poitiva liv så inser man faktiskt hur mycket man har här i livet som är bra. mer saker är bra än dåliga, men ändå deppar man ihop titt som tätt.

på senaste tiden har jag deppat ihop åt allt. mitt i allt är man superglad och nästa sekund känns allt meningslöst, och så ska det inte vara. så därfär tänker jag haka på deras nya positiva liv och försöka se allt ljust i saker och ting.

man mår ju tio gånger bättre och man är en mycket gladare person, och det vill ju alla vara. eller? det vill då iaf jag. från och med idag ska de positiva finnas i mig, livet är för kort för att man ska deppa bort halva livet. sådeså! :)

hoppas bara att jag lyckas, haha. det är iaf värt ett stort försök.


sundays are just fine..

jippie, äntligen söndag. idag måste jag plugga som fan, och jag ser ej fram emot det. ska försökt göra bort så många uppgifter jag kan så att veckan blir någorlunda fri.

igår hade jag världens tråkigaste lördag. jag var hemma hela dagen, förutom då jag och allex var ut på en promenad. efter middagen så snörde jag mig i soffan med mamma och pappa och såg på robinson. när det var slut kände jag mig väldigt trött så jag förflyttade mig bara till sängen, slog på grey's och sen somnade jag. det var min lördag det :D haha.

nu har jag precis ätit frukost och jag funderar på att gå på en promenad, fast nu börja det mulna igen ;s jag har bokat spinning/body pump ikväll, men jag vette fan hur jag ska ta mig upp på spinning cyckeln. när jag och allex var och gymma i torsdags så lurade hon på mig en massa helvetes övningar så idag kan jag knappt gå, hela kroppen värker! speciellt benen och rumpan. fast då har det verkligen tagit ;) och det gillar jag.

nä, nu ska jag öppna bäckerna och sen ska jag skicka in uppgifterna till min lärare. jag ska även begära ledigt imorgon ;p ska nämligen till boden och hyra balklänning :) hoppas bara man hittar någon.




jag saknar min honey!


parkeringsvakter!

jag har ju glömt att berätta om då jag fick parkeringsböter i torsdags. alltså kan man bli mer misslyckad och hatad än om man är parkeringsvakt? tror inte det.

iaf, när jag hade parkerat utanför frisörskolan, efter kanten stod jag. okej, man får inte stå där, men det fanns inga andra platser. så jag tänkte att det inte är så stor risk att dom kommer och lappar bilar utanför en skola som är skymd. nåja, jag får iaf höra ett rykte inne på frisör att dom är och lappar bilar här utanför. helvete tänkte jag, så jag kutade ut i full fart. sen ser jag att jag inte har någon lapp så jag ska precis gå in i bilen och köra iväg så kommer det någon fettogubbe och frågar om det är min volvo och ger mig lappen i handen. och vet ni vad han säger?!

- haha! (världens fulaste skratt) hoppas det sved, hahaha.

och sen gick han. efter några tusen svordomar efter han han så vänder han sig om och säger..

- och förresten, du får ju stå kvar där om du vill! hahahahahaha.

svinirriterande gubbe, det var nog dagens goda gärning för han. 300 spänn är ju egentligen inte mycket, men för mig är de faktiskt det. och det mest irriterande var att han skrattade åt mig för att jag blev så förbannad. alltså är man normal i huvudet gör man ju inte det, andra parkeringsvakter har nog lite mer folkvett än han. han måsteha himla kul på sitt roliga jobb. samma gubbe lappade jims bil en gång, då jag satt i den. och då erkände han till och med att han var misslyckad! haha. nåja, det var ändå en ganska kul historia.


Grattis lillebror!



nu ska jag och allex gå ut och gå, synd bara att jag vräkt i mig frukost, annars hade jag brännt fläsk. nåja, det är ju fint väder iaf :)


förresten

fan vilken tönt "du" är! ska man kommentera kan man väl åtminstonde stå för vem man är.. fegjävel.


You spin my head right round

sådärja, kan ju berätta att visningen igår gick bra. det var inte så farligt som jag trodde, man upp igen då man väl var klar ;p alla modeller var skitsnygga! då man kom hem hade man ett extra roligt projekt framför sig, håret skulle kammas ut och duschas! jag har nog aldrig kännt att mitt huvud har bultat så mycket som det gjorde.

knäppte några bilder, synd att man inte har nå bilder från då vi gick.


       
     
   
 

tror jag lägger upp resten på pixbox.

nu ska jag ta på mig gåkäder och sen ska jag ut och promenera i finvädret :) jag vill ha en skoter! idag hade det varit perfekt för grillning osv. får nöja mig med att mina ben bär mig ;p


shoes!



 

åh, idag har jag hämtat ut mina nya skor. helt söta var dom :) ska köpa massvis med sommarskor i stockholm eller västerås, jag längtar.

jag har precis kommit hem från genrepet, gick väl sisådär. tror det blir bättre imorgon :) men nu känns det inte lika nervöst iaf, speciellt inte då jag vet exakt  hur jag ska gå osv. aja, tror det kommer bli roligt :) nu ska jag gå och tvätta bort sminket och invänta grey's. efter det ska jag se film, hoppas att min house bunny funkar nu, för sist hackade den ihop totalt.

hur mysigt hade det inte varit att krypa ner i sängen med sin älskling och kolla på film, håå. jag saknar han!




vilken dag..

jag vaknade klockan 7, bara för att jag visste att jag hade tusen saker att fixa idag.

så halv 10 var jag på väg till sjukhuset. skulle dit och höra uti jobbet jag sökt till i sommar, och gassa vad? jag fick det :D WIHOO! fan vad skönt att veta att man har ett jobb, plus att jag får jobba där jag vill. blir avdelning 3b på kirurgsidan. bättre kunde det inte bli ;p jag är måttligt lättad just nu.

efter sjukhusbesöket så åkte jag till frisör där johanna färgade mitt hår svart. så nu är det fixat, men sedan började jakten på ett par nätstrumpisar. tror ni det finns ett par i hela kalix? nej. det är sånna här gånger man märker hur uselt det här stället är. jag får nöja mig med ett par andra som jag ska fixa rockiga. sen har jag varit till allex och hämtat skor, men ja glömde filmjävlen! kom jag just på.. jaja, iaf. nu är det bara linne och koft/jacka kvar. sen är nog allt fixat, förhoppningsvis :) vad ska jag hitta på tills vi ska iväg och ha genrep då? hm..

funderar på att ta mig ut i finvädret, men jag känner mig helt slut och trött så jag funderar på att stanna inne och göra bort massa plugg grejer. jag kommer antagligen somna om jag pluggar, men det måste faktiskt göras.

jag ska iaf inte sitta här och häcka nå mer.

yeah, right..

jag höll mig en dag från flott. men hur lätt är det då ens mamma har bakat bullar? man kommer hem och det luktar i hela huset, lätt det är att hålla sig. fast jag åt bara en och det är jag stolt över, annars brukar det vara 6 st, haha. tur att dom här bullarna inte var lika goda. hon har bakat med laktosfria grejer, så dom smakade inte som dom brukar.

idag har jag har haft världens tråkigaste skoldag. kl 9 hade jag prov som tog en halvtimma, sedan hade jag en kort mattelektion kl 12 och sen har vi haft idrott kl 2. jag har fått vänta hela dagen, och vänta är det värsta jag vet. jag känner mig helt slut, skitdag. 

och nu har jag och mammsen ätit middag. jag blir så arg då vi äter onyttig mat! speciellt då jag har planerat nyttigheter. hamburgare och pommes äts minst en gång i veckan i våran familj. jag får alltid ont i magen och den blir uppblåst, jag ser helt enkelt gravid ut. nu ska jag ta en magtablett och hoppas på att det går över, sen ska jag och mamma på afro power dance :D tror det är svinkul och svinjobbigt. mycket mamma idag märker jag ;p haha.

skönt att man är ledig imorgon, men klockan 10 ska jag vara på frisör och färga håret, black. och kl 6 på kvällen ska vi träna till hårvisningen som är på torsdag. nu måste jag fixa det sista till utstyrseln, sen är det bara invänta torsdagen ;p tror det kommer bli svinkul, men nervöst!

nu, sminkborttagning och packning av väskan.





I'm proud!

jag börjar inte först kl två idag, men gissa hur duktig jag varit? klockan åtta stod jag på crosstrainern inne på nova. kändes som att jag behövde det efter allt slisk i helgen. nu blir det inga mer sötsaker förrän till helgen, och då blir det EN dag, inte tre.

och förresten, carro skulle vara där klockan åtta, haha! inte såg jag någon carro. jag tror hon är bakis ännu :D

nu ska jag sätta mig ner och plugga till provet vi har på tisdag, har ju nästan glömt bort det helt, men jag kan ändå rätt mycket så jag känner mig lugn.


I am learning, slowly, one day at a time.

jahapp, då var det söndag igen. kan inte säga att jag hatar den här dagen just nu, för nu spelar det ingen roll vilken dag det är. bara tiden går fort så att jim kan komma hem, jag klättrar snart på väggarna.

nåja, igår firade vi allex och hanna :) vi fick svingod plock mat som dom hade gjort. vi trodde aldrig att vi skulle bli mätt, men så fel vi hade. det var iaf svingott! efter det satte vi igång och dricka. har inte så mycket att berätta, mer än att vi shakade till hopplåten och vi skrattade som aldrig förr. världens fulaste moves tror jag ;D allex höll på att dö iaf, haha. sen lekte vi nå lekar, sådär lagomt. hatar då det blir överdrivet mycket lekar. vi hade iaf jättekul :)

sen bar det av till hotellet och där kan nog alla gissa hur det var. precis som vanligt.. jag hade ändå rätt kul, fram tills jag kokade över. endel är så jävla omogna, sköt erat så sköter jag mitt. jag älskar att vara en liten förmedlare.

när det stängde så åkte jag och allex hem, jag till mig och hon till sebbe. mamma och pappa hade främmande då jag kom hem så jag satte mig och surra med dom tills klockan blev fyra. åt lite ost och kex, och drack en liter vatten. så idag mår jag svinbra. inte ett dugg bakis, fan så skönt :) har sovit till ett, ovanligt för att vara jag. idag ska jag försöka få tag i filmerna carro har bränt ut till mig, sen ska jag bara ligga i soffan och glo på film/tv.

knäppte en hel del bilder igår som jag ska lägga upp på pixbox strax.









resten finns på pixbox..


hihi!


  

kolla in min lunch va! gott var det ;) nu klarar jag mig nog tills middagen hos allex.

 


You never realize how much you love someone until you are alone..





jag hatar att vara utan min jim, men på ett sätt så är det ändå bra. det är såna här gånger jag får känna hur mycket han verkligen betyder för mig. man inser verkligen hur mycket man betyder för varandra då man inte träffas på ett tag. även fast det är det jobbigaste jag vet, så finns det inget som klår den känslan då man träffas igen. man blir som nykär på nytt, och det är den känslan som gör att jag orkar stå ut.

 
Jag älskar dig jim! ♥

en aning less kanske!

om jag säger såhär, carro e vet nog vad jag menar! hahahaha. hon och kim har fått vara min hjälp igår och även idag, jag tror dom är lite less på mig.

iaf, igår när jag laddat klart filmerna och skulle börja bränna ut dom så uppstår det lite smått med problem. jag matar in filmerna gång på gång för att sedan trycka på bränn, tror ni det händer något? näe. när jag hållt på sådär några tusen gånger ringer jag carro, så kim hjälper mig, men utan resultat. sen skiter jag i det hela och ber carro bränna ut filmerna åt mig i stället. haha, sen händer det roliga. vet ni vad felet var? jag har ingen dvd brännare ju! hahahaha, fan vad i skratta. jag hade hållt på hur länge som helst och var så jävla arg på skitdatorn. nåja, osmart vet nog alla att jag är :D

gårkvällen spenderades hos allex med mina goa vänner. vi spelade spel och bara prata på i flera timmar. vissa fick några pinsamheter avslöjade, inklusive jag! sånt som man bara vill förtränga och aldrig mer tänka på. haha, fast det är rätt kul att prata om sånt där. sen gjorde vi lappar till lekar som vi ska leka ikväll.

tur att jag for till allex och inte satt hemma och ruttna som mina planer var, tur att jag har min vänner som sliter ut mig då det behövs som mest.

min morgon har spenderats hos farmor. jag visste att hon har en dvd brännare så jag skulle dit och ladda hem filmerna och bränna ut, men då uppstod det problem. igen! jag tror aldrig jag hat varit så arg och less, nästintill gråtfärdig tror jag. carro och kim fick hjälpa, än en gång, men det sket sig igen, haha. jag är verkligen inget dataproffs. så carro ska hämta mina skivor snart och bränna ut filmer så att jag kan se imorgon då jag är bakis. snällt! :)

jävlar vilket långt inlägg. hurra för er som orkar läsa sån här onödig dynga. nu ska jag bränna en MUSIK SKIVA, hoho.

tjohoo!

nu har jag laddat hem twilight och the house bunny :D äntligen får jag se dom. jag och mamma ska på spinning om en timma och då ska vi fara och köpa dvd skivor så att jag kan bränna ut dom. jag vet då vad jag ska göra ikväll ;p

mina vänner ska iaf ut och äta och sen på B4, men jag är en fattiglapp som måste spara pengarna till imorgon. har redan fått röra mina sparpengar för att ha råd att gå ut imorgon. sen känner jag inte för att gå och sitta på B4 ikväll, jag har tänkt vara ful och äcklig och bara ligga hemma och se film. och jag ser nästan fram emot det, haha. desto roligare blir morgondagen ;) nåja, matteboken ropar på mig nu.

I've been travelin on this road too long, just tryin find my way back home



jag känner mig sådär kär och gossig idag, perfekt. eller så inte .. jag saknar min älskling.

idag är det änligen fredag. det kommer bli en rolig helg, förhoppningsvis. ser fram emot allex och hannas fest imorgon :) jag måste åka runt till mina vänner idag och rota i deras garderober och hoppas på att någon har nått fint att låna ut to me. det är jobbigt att vara tjej. det största problemet inför varje fest är klädvalet. varför är man inte miljonär? suck.

annars så har jag tänkt ta det lugnt idag, jag har inte tänkt att göra något speciellt alltså. igår köpte jag mina favvo pringles som jag ska vräka i mig ikväll, det är det ända jag vet. eller juste, innan ska jag på spinning, så att jag kan vräka ;p haha. tror jag ska bänka mig framför grey's hela kvällen, det är mysigt. jag vill se twilight, kanske jag ska ladda ner den och bränna ut. om inte det funkar ska carro e få göra det till mig, sådeså! :)

nu hade jag faktiskt tänkt att vara duktig. ska börja snoka runt i projketarbetet och göra ett nytt försök, av alla tio som jag gjort. önskar att jag kunde trolla! bara jag skulle få bort den här skiten så skulle jag vara fri, så varför gör jag inte bara det?! åh, jag måste skffa mig lite självdiciplin.

fucked up!

det har varit en mycket dålig dag idag. allt har varit pissigt, jobbigt och tråkigt. det blev till och med allt för pissigt för att ens fara och träna, och jag älskar step. nu har jag missat veckans pass, svinkul. sen när jag skulle duscha så ställer jag mig under vattnet som var varmt, sen blev det iskallt och då hade jag bara blött halva mig. det fanns inget varmvatten! klart man blev gladare då, absolut. och nu har mamma och pappa varsitt tvkort så jag kan inte se på okänd diagnos kl åtta som jag vill. och jag orkar inte ens säga ett ord till dom, då tar det väl hus i helvete.

den här dagen har alltså varit riktigt dålig!

jag har precis bakat mig cocosbollar som jag ska trycka till grey's. om man nu får se det?! JUSTE. cp dvdn funkar ju inte så det blir ju inget grey's tittande efter jag sett de på tv. ÅÅÅÅÅÅÅH! att livet kan vara underbart ibland.

jag saknar jim, allt skulle bli bra om han var här.



We're together I adore your eyes, I adore your sweet smile

jag blir snart tokig, det kryper i kroppen. jag vet inte vad jag ska göra. jag har varit upp klockan åtta för att köra tobbe till skolan, fast jag är ledig. snäll syster! sen har jag bara legat och dega i soffan. sen märkte jag att grey's funkar inte att se på i min xbox. det har ju funkat förut, men inte nu! så jag har fått böka hela natten med att koppla i dvdn som vi har i vardagsrummet, lagomt kul. så nu kan jag ju inte se grey's varje kväll innan jag ska sova, som det var tänkt. skitockså, jag måste fixa det där.

nåja.. igår var vi till allex och fikade. och ja, vi fikade. hon hade bakat dom sötaste och kladdigaste muffinsarna som finns tror jag. efter jag hade ätit en bit av tårtan så tog jag en muffins med rosa på, efter den så mådde jag väldigt illa. tror alla åt tills vi mådde illa ;p men gott var det! hon borde öppna ett eget fik eller något. jag lovar att hon skulle vara överlycklig hela dagarna, haha.

sen såg vi den rätte för rosing och efter det desperate. bra att jag fattade någonting av desperate, helt sjukt var det. jag skulle inte sett avsnittet, jag är ännu bara på säsong 4.

hm, vad ska jag hitta på tills klockan blir tre? finns inget att göra. kanske städar för att göra mammsen glad, jag gör nästan vad som helst. så tråkigt har jag. klockan tre ska iaf johanna testa frisyren i håret, den som jag ska ha på modevisningen. den närmar sig nu och jag är väldigt rädd, men jag tror ändå att det kommer bli grymt kul :) även fast nervositeten kommer attackera mig.

och förövrigt så kan jag berätta att jag saknar min jim otroligt mycket. jag vill att han ska komma hem till mig, det är så tomt utan han :( blää. näe, nu ska jag göra nå nytta.




mycket charmig bild ;) men ser verkligen hur mycket jim tycker om mig, haha.


Grattis Allex!




på din 20 årsdag :)


hihi!



jag hittade en söt bild på ellis blogg, på mig och carro från i fredags :)


It doesn’t matter if life wanna prove us wrong, we’re gonna make it through!

nu har jag varit duktig och gjort bort ett skolarbete av alla tusen jag har kvar, känns lite lättare iaf :) jag tror att jag ska snabbstäda i rummet, byta sängkläder är att måste. ska ju inte och träna först halv åtta så jag hinner ju. sen ska jag hem och bädda ner mig i en renbäddad och fräsch säng, härligt.

fast jag saknar jim :( är hemskt att sova själv då jag är så van att sova med han. jag har vaknat flera gånger i natt och försökt leta han, men sen vaknat till och insett att han faktiskt inte är här. jag tänker på han konstant, det här är jobbigt! jag måste försöka komma på hur jag har överlevt det här tidigare? hm, det är svårt. jag älskar dig !

nog om det..

imorgon ska vi på sos med sjukvården, så det blir att åka till luleå klockan åtta imorgon bitti. skönt att göra något annat för att få lite omväxling. dessutom kan ju vara rätt intressant att få se hur dom jobbar, har ingen aning om det typ.

äh, nu ska jag slita mig härifrån. känns som att jag har fått ryggskott då jag har suttit här hela dagen.


When I see you, I run out of words to say..

gud så jag har längtat efter en ny härlig skolvecka, NOT! känns hemskt och tråkigt, både med skolan och att jim är borta. nu ska jag nog passa på att plugga gärnet faktiskt, har som inget bättre för mig. och träna ska jag också göra, som ett TOK!

imorgon så fyller faktiskt allex hela 20 år! haha. man kan inte tänka sig att hon blir 20 år, det låter så stort. så imorgon blir det nog att fara dit och fika och umgås. jag längtar! måste hitta på saker nu så att tiden bara rinner iväg ;p och i helgen så blir det ju att fira henne, kul :) har ändå rätt mycket på schemat denna vecka, det gillar vi.

nu ska jag gå och äta min lunch och sen tillbaka till skolan. åkte hem eftersom att vi hade tre timmars hål, jag tillbringar inte min tid frivilligt på skolan, nej nej.



är vi inte söta? ;)


hååååh!



hade jag vetat att jim skulle lämna mig för jobb i två veckor hade jag aldrig gått upp och börjat tvätta i morse, jag skulle ha legat kvar och gossa med han. det var jätte längesen han var och jobbade, jag har glömt bort hur man hanterade det här? hur ska jag klara mig? vi har sovit med varandra varje natt i princip, sen sist han kom hem från nå jobb. det kommer bli tomt och jag kommer sakna han som ett tok :( det blir ju extra jobbigt nu då vi bott ihop.

fast även om jag känner mig deppig och jävlig nu så är jag glad för hans skull. jag vet ju hur mycket han vill jobba, och hur länge han har sökt osv, så jag hoppas att det går bra för han. men det gör det, han är så duktig :)

jag har kommit hem från luleå för ett tag sen, jag hatar att säga hejdå! det känns så jobbigt, även fast man vet att han kommer tillbaka. innan jag åkte hit till grytnäs så hämtade jag min enorma packning som jag hade packat färdigt innan vi åkte. så nu har jag något att göra fram tills jag ska och träna. jag vägra att stanna och bo i lägenheten helt själv, skönt att komma hem och bo medans han jobbar. skulle jag vara kvar i lägenheten hade jag saknat ihjäl mig! näe det funkar inte, hemma är bäst då inte jim är hemma.

nu kanske jag ska gå och börja vika in kläder i garderoben, så att jag hinner klart innan jag ska på stepmix kl 7.

nedräkningen har redan börjat, om två veckor kommer jag få känna den där underbara känslan som alltid infinner sig då jag vet att min älskling är påväg hem. åh ;s


ja, vad säger man?

igår hade vi en superrolig kväll hos allex och på B4 :) både carro och allex har skrivit om kvällen i sina bloggar, så jag orkar inte skriva. det hände en massa kuligheter iaf! ;p

en kulighet hände hände iaf på vägen hem. carro skulle släppa av mig hemma, och när jag väl stänger dörren så förvinner plötsligt fötterna, och jag ligger på backen. raklång! fyfan så jag skrattade, tror dom i bilen höll på att dö dom med :D det förklarar värken i mitt knä som jag har haft idag.

och om ni läser carros blogg så kommer ni tycka jag är störd i huvudet, ha allvarliga problem eller liknande. så jag orkar inte ens förklara mig, det är ändå ingen som förstår sig på mig och mina bekymmer :D jag kan iaf konstatera att jag inte är så normal. jag är väldigt känslig, sjukligt känslig. haha!

   

nu ska jag jim och hans vänner till steffe och hitta på något tydligen. jag ska då först göra ett stopp på draggen och köpa mig gotta! ;p sådeså.. och det ska bli så grymt skönt att inte vara bakis imorgon, även om jag kanske skulle velat vara med. men nästa helg då fyller allex 20, så då blir det att fira! ;D det gäller att prioritera då man är pank/fattig!


When my time comes forget the wrong that i've done






You can make it, all by yourself

gud så trött jag är idag, fattar inte varför? jag gör absolut ingenting och ända somna jag då jag lägger mig ner. min hjärna kan faktiskt vara lite överbelastad av siffror osv när jag har räknat matte idag. visst är jag duktig? ;D och nu talar jag om matte A, haha. jag skämms nästan lite, men matte är det värsta jag vet och det svårste jag vet så jag har lagt min energi på allt annat i stället, vilket jag ångrar nu.

jag blir snart tokig. för när jag nött några räknesätt ett tag och ska använda dom på något tal, så funkar det ju inte! jag blir arg och börjar skrika och slänger igen böckerna. jag orkar inte hålla på med något jag tycker är svårt, blir bara arg och grinig. hatar att jag ska vara såhär, måste verkligen skärpa mig om jag ska lyckas få G i den här kursen, det börjar bli ont om tid nu. och jag tycker synd om dom som vistas i min omgivning. jim fattar nog vad jag talar om :D aja skit samma, jag ska klara av det hära, sådeså.

vad har annars hänt idag? haha, ingenting. jag har bara räknat och legat på soffan och degat. sovit lite till och från och blippat mellan dom olika kanalera. jag börjar vara sällskapssjuk nu :) tur att jag och mamma ska se grey's och äta godis ikväll. och tur att jag ska och träna innan, annars hade jag inte stoppat i min godis. men hallå, det är ju lov? ;) mina nya liv kan fara åt skogen faktiskt.

nu ska jag fördriva lite mer tid framför tvn och sen ska jag på step kl 6. jag har längtat hela dagen, jag tycker det är svinkul! :)
 

My life would suck without you

jag håller på att bli tokig. min mage kollapsar nog snart, jag har ont konstant och jag vet fan inte vad jag ska göra. det verkar inte som om något hjälper ;s jag ska på apoteket och köpa nåhon medicin som carro sa var bra, men det måste bli imorgon, har ingte hunnit idag. seriöst, jag orkar inte med min mage mer. den ser gravid ut, både under brösten och länst ner. snyggt va? skulle inte tro det, tror jag ringer doktorn imorgon. 

nu ska jag sluta klaga, finns ju faktiskt värre saker..

just nu ligger jag i soffan och halvglor på tv. jag och jim har varit till patte och dom och sett då dick tatuerar sig, och nu ska jag vänta medans jim boxas, sen ska vi till allex och se tv :)

nu ska jag ta en tupplur så att jag inte somnar hos allex, är ju väldigt ovanligt, haha.



keso och avokado

tur att jag har upptäckt hur jävla gott det är! det går inte att beskriva hur gott det är, och det bästa är ju att det är nyttigt då man tränar osv. måste gå och göra mig mera :D mumma!




LATMASK!

jag är nog världens lataste människa. fast det är bara när det gäller skolan, och den får jag verkligen inte vara lat i. jag har massvis som ska hinnas innan studenten, jag fattar inte hur jag ska hinna? varför gör jag inte bara det som ska göras, fatta känslan efteråt! åh, jag måste verkligen söka efter orken. för någonstans där inne måste den ju finnas :)

trodde att våren var påväg, men ICKET! jag hatar snö. det är der värsta som finns, man kan inte göra någonting alls. stor lust man har att gå ut genom dörren. jag ska absolut inte bo här i snöovädret länge till, usch.

idag har jag varit duktig och tvättat, sen har jag och jim varit och gymmat lite lätt och nu har jag nyss vaknat ur min tupplur. jag tror det är middag alldeles strax, och efter den ska jag vänta på att klockan ska bli 7 så att jag kan åka på tc. det blir spinning och torso ikväll :)

nu ska jag gå och duka..




The boy does nothing



världens bästa skuttlåt! eller hur allex? ;) jag är på bra humör!


Desperate Housewives




"det finns mycket att vara rädd för,
men det vi är rädda för har inget med läskiga masker att göra,
eller plastspindlar, eller verklighetstrogna monster.
Nej, det är våra tankar som skrämmer oss mest.
Hur besegrar vi då tankarna vi har?
Jo, vi börjar med att påminna oss själva att,
det som inte dödar oss det gör oss starkare.


1 mars!

idag mår jag inte bra kan jag säga. jag har suttit med min pyttelilla macka i kanske en timme, och jag har inte fått i mig den ännu. varje tugga får jag tvinga ner och kämpa för att den ska hållas kvar. då förstår ni hur jag mår? jag är BAKIS!

men vi hade kul igår faktiskt, en riktig skrattfylla ;) fast som jag känner nu så blir det inte alkohol på länge. är der verkligen värt att må såhär dagen efter? usch, jag måste försöka få i mig mackan nu och sen ska jag sitta och vänta på den underbara känslan då man äntligen känner att man kan äta och att det är gott, haha.


RSS 2.0