sommar och sol

todde det skulle bli skitväder när jag slog upp ögonen i morse. det var mulet och blåste, men mitt i allt var det strålande sol :) och fast det blåser går det att sola, det är varmt!

jag mamma pappa erika och tobbe har suttit ute och stekt, druckit alkoholhaltiga drycker och babbla ;p nu ska jag gå i duschen och fixa mig så att jag blir människa idag. det blir nog lugnt ikväll, ganska trist för jag är sugen på galej. nåja, studentveckan närmar ju sig ;) tagga!

haha och på tal om studentvecka, idag har jag inhandlat min tredje studentklänning! men en ska säljas så då tycker jag inte att den här räknas ;) men det blir den jag köpte idag, svinsöt! det är exakt en sån jag tänkt på, ungefär. blir nog skitbra det här.

ha en bra kväll !


things would never be like before, and I ignore it




var ett tag sen jag skrev här, men har haft mycket plugg och skolarbeten. rest uppgifter som jag kom på i sista sekunden, men det brukar ju vara sådär. kom även på att jag har ig i samhälls, men det vägrar jag ha så dom senaste dagarna har jag pluggat som ett tok till ett prov som jag gör imorgon. sen är det over, finito!

i helgen är jag övergiven. typ alla mina vänner beger sig till umeå och brännbollsyran, lite jag också vill vara där, men är man en fattiglapp så är man. typsikt. men jag har hört rykten om att dom lovat 25 grader i helgen, så det är ju inte heller helt fel i så fall :)

och äntligen så börjar jag bli frisk, kanske man skulle häva sig på nå pass ikväll? har inte tränat på över en vecka, det känns som att magen hänger. måste komma igång nu, har ångest som tusan.

nu ska jag kämpa vidare med samhällsen och sen blir det nog att fara och träna.


kan någon förklara för mig varför livet ska vara så jävla komplicerat?!


WHY?!

just nu så är mitt liv som en ända berg och dalbana. antingen är jag superglad eller så är jag nere på botten. jag orkar inte ha det såhär mera.

VARFÖR?!


soon, soon..

idag har dom sista lektionerna på gymnasiet blivit avklarade. känns nästan sorgligt, fast ändå grymt skönt! allt som händer nu är så overkligt. om två veckor så är vi där, dit vi längtat i tre långa år. det är sjukt, helt ofattbart. vi har även planerat lite till studentveckan, men det ska planeras bättre på torsdag efter våran utedag.

imorgon ska jag göra min allra sista uppgift sen är det färdigt! inget mer plugg på ett bra tag framöver. åh vad jag ska njuuuuta!




ångest!

inatt har jag kramats med toalettstolen. mamma hämtade kudde och täcke så jag ahr sovit på toagolvet hela natten, resten håller jag tyst om. tycker synd om jim, haha. och idag mår jag piss, vette fan hur jag ska överleva den här dagen?

nåja. det var ända rätt trevligt igår, (tills detta inträffade). vi var ett helt gäng här hos mig och spela kubb, drack och jyra på. faktiskt trevligt med såna kvällar också, och inte bara samma gamla vanliga hotell. nu ska jag bädda ner mig och tycka synd om mig själv. och eventuellt äta, om jag lyckas.


hihi!



om ca 1 timme så kommer jag ligga i min renbäddade säng och gossa med min pojkvän. jag känner lycka!

fast jag är samtidigt ledsen och besvärad över att se min lilla vän vara så ledsen och trasig. jag finns för dig gumman, det vet du! och du ska klara det här, vi ska hjälpa dig. och vi vet att du kommer lyckas, för det har du gjort förr.


tankar



har suttit och funderat hela dagen lång. den stora funderingen är vad jag ska göra efter sommarn?! jag vet vad jag vill jobba med, men är samtidigt för slö för att plugga vidare på en gång. ett som är säkert är då att jag vill bort från kalix. det kanske är dax att börja söka jobb runt om i svergie? eller utomlands? jag vill iaf bort!

jag har sån ångest om dagarna för att jag inte gör någonting vettigt alls. ångest över saker som kommer hända, som kommer förändra mitt liv. både till det dåliga och positiva. jag är trygg i det jag lever nu och är rädd för förändringarna som kommer komma. men jag föröker trycka undan allting så gott det går, jag låtsas som om inget kommer förändras.

nog om det..

fatta om man hade bott i typ stockholm eller nått annat stort ställe. då hade man kunnat gå ut på krogen vilken veckodag det än hade varit, eller göra en massa annat skoj! vad finns det att göra här egentligen? ingenting. jag ska bort härifrån efter sommarn, så är det bara :) nu återstår bara jobb sökandet osv. fast innan allvaret börjar så blir det en utlandsresa. det kommer vara välbehövligt! ska bli så kul att bara åka iväg och härja i två veckor. även fast inte resan eller nått är bokad så längtar jag redan ;p haha!

nä, dom här tankarna måste jag lägga lite åt sidan. får mest panik av dom. nu är det studenten som står på schemat! :D
 

helvetes sjuka!

varför just jag? jag hatar att vara sjuk. den här veckan skulle ja träna som fan, nu måste jag ligga inne på en soffa och vara döendes. jag får inte sova på nätterna heller, hostan har tagit över min sömn. jag orkar inte göra nått om dagarna heller, så dom går mycket sakta.

men ikväll är jag så utråkad som man kan bli så jag ska ta på mig tjockt med kläder och fara och kolla på fotboll :) jag måste ut! jag börjar snart klättra på väggarna. och imorgon ska jag försöka vara igång så att dagen går fort. för på torsdag så kommer nämligen jim hem :) (peppar peppar!)

nu ska jag gå och packa på mig kläderna och sen fara.

godmorning sunshine!

ännu en dag med strålande sol och värme, jag tackar då inte nej till det ;p har fått färg på min bleka kropp och idag fortsätter pressandet. fast på baksidan (där jag inte har bränt mig) ;D plus att jag är knallvit där. ska gå och ta på mig bikinin strax och ta ut en bok så jag har ro att sola baksidan.

jag har dessutom gått och blivit sjuk! mår svindåligt och kan absolut inte träna, vad ska jag nu syssla med då vi är lediga en hel vecka? jag kommer dö av uttråkning. om inte jim kommer hem snart, då kan det bli en aning roligare :)

nä, nu ska jag gå ut och lägga mig. ska dricka c-vitamin som fan också, måste bli frisk!





In some ways we grow up

igår var det tacos och vin hos allex med henne sara och carro r :) efter ett tak dök carro e upp helt oväntat, kul ;p så vi hade en trevlig kväll igår. efter några vinglas for vi på b4 och sen var resten av kvällen mycket mystisk, som allex skulle sagt :) annars, en helt perfekt kväll.

jag carro och allex har delat säng så jag har inte sovit så bra inatt, haha. ingen plats har jag fått så jag vaknade tidigt. solen sken så vi steg upp och åt frukost, och sen la vi oss och pressa. barnoljan var ingen bra ide för mig. nu är jag sönderbränd på mitt stakarns bröst, haha. jag tror att ja tål vad som helst med in känsliga hy, men nu får jag sota för det. det är inte så snyggt. helt knallröd som ni ser, haha! fast jag försöker se de hela positivt, jag har ju faktiskt fått färg ändå ;p det övergår till brunhet sen.



den här dagen har varit ganska jobbig, på sitt vis. känner mig rätt nere, även fast solen steker och det är hur bra väder som helst ute. man kan inte alltid vara på topp ju. så idag blir det en väldigt lugn kväll för både mig och allex, ingen bra ide att förtära alkohol idag. och faktiskt så känns det skönt :) börjar bli en del less.

min högsta önskan just nu är att min jim ska dyka upp här hemma, som han alltid brukar göra, överraska mig. jag skulle blir överlycklig. men han kommer ju snart :) mitt hjärta.

nu blir det tacos för andra dagen i rad och sen ska jag bege mig till allex, eller så ska hon komma hit.


solen gör en glad

idag har det varit så varmt så att man till och med har kunnat gå i t-shirt utan att frysa. på skolan har vi suttit ute och sola och sen då jag kom till allex så var det skollhett på hennes altan. hoppas vädret håller i sig i helgen, för isf blir jag mycket glad ;) solen gör en glad, det bara är så.

nu ska jag ta på mig träningskläder, ta cyckeln och cyckla till nova/tc. ska köra ett gympass och sen blir det aerobic, skönt! jag hoppas på bättre lycka idag. ska träna stenhårt idag, känner mig jättesugen på träning. till och med på gym som jag aldrig annars är sugen på.

i helgen vette tusan vad som ska göras. är det fint väder ska jag bli brun! men imorgon tror jag det blir middag och lite vin med vännerna :) det lät som en mycket bra ide, även om jag försökte prata bort mig, haha.






happiness!

min dag har spenderats i luleå med mammi. har varit till tandläkarn, och där fick jag ett mycket glädjande besked! :) 10 juni har jag tid för att ta bort tandställningen, dagen innan balen. förstår ni lyckan som finns inom mig just nu?! för nu är det helt säkert, det var de inte tidigare. det är bara en månad kvar, men det kommer kännas som evigheter ju. åh, jag kommer bli så fin i munnen nu. nu kan ja le som jag alltid velat. det här kallar jag LYCKA.

efter tandläkarbesöket så gick jag och mamma till mat och prat för att äta världens godaste macka, jag lovar att den satt där den skulle. har även köpt smycken till balen idag, svinfina. fast jag känner mig lite för fin i dom, men är det bal så är det ;p sen åkte vi ut till storheden då mamma skulle handla mat och sånt.

vi köpte varsin marabou choklad på väg hem, världens sämsta ide! på sista tiden har jag inte kunnat äta nått med mjölk i. får världens magknip och allt som hör till. men ändå är jag så dum så jag trycker i mig det. jag har ju ätit mjölprodukter i hela mitt liv så det är inte så lätt att börja vänja av sig, vilket jag måste börja göra nu. idag fick jag till och med avbryta träningen pga min magknip. imorgon är det jag som ringer läkarn och far och kollar om det är mot mjölk jag är allergisk.

nu ska jag gå och duscha sen väntar en bra tv kväll på 5, och det hade ju inte varit helt fel ifall jim varit hemma.

21.00 - världens bästa grey's
22.00 - fråga olle
22.25 - girls of the playboy mansion

imorgon blir det nya tag med träningen, fick ångest när jag inte kunde träna idag.

we still have the same problems that we did when we were 15



There comes a point in your life when you'r officially an adult.
Suddenly you'r old enough to vote, drink and engade other adult activities.
Suddenly people expect you to be responisble, serious, an grown up.
We get tallet, we get older...
but do we ever really grow up?

In some ways we grow up.
We have families, we get married, divorced.
But for the most part we still have the same problems that we did when we were 15.

No matter how much we grow taller, grow older
we are still forever stumbling.
Forever wondering, forever... young.


And I cant make the rain to drown my own sorrow

snacka om att jag behöver få jobba, nu nu nu. vi har typ ingen skola mer, och alla skoluppgifter är klara, i stort sett. fatta hur mycket man hade kunna jobba nu? istället går jag hemma och ruttnar. men iof, det är ju inte mitt fel. jag vill jobba och jag har ringt tusen gånger, men det hjälper ändå inte.

imorse då jag vaknade var det strålande sol, jag tog på mig bikinin och tog fram solstolen. när jag väl ska gå ut så mulna det igen, svinkul. och det är dessutom kallt ute, trodde det var varmt. jag är så förbannat utråkad just nu, finns seriöst inget att göra. ska och träna kl 6, men vad ska man hitta på fram tills dess? jag är till och med så uttråkad så jag sitter och kollar ut genom fönstret för att se när postbilen kommer, haha.

jag kanske ska fara på en cykelsväng eller nått, det är nog roligare än det här. sitter jag inne och ruttna såhär så saknar jag bara jim ännu mer dessutom.

tror till och med att det blir fest i helgen igen, även fast jag sa aldrig mer i söndags. vad ska man annars göra? även om inte hotellet är så kul så har man ju svinkul på förfesterna. man kanske borde förfesta hela natten? :) eller jag kom på att söndagsångesten utan jim är den värsta som finns, jag kanske avstår i helgen.

nåja, nu ska jag ut, och göra vad som helst.





mår bra!

jag mår bra av att träna! och glad blir jag. jag måste sluta göra uppehåll på helgerna.

såhär såg min lunch ut idag, visst ser det gott ut? ;p var bara tvungen att visa, haha.




jag ska nog avboka spinningen idag och gå ut och promenera istället. tror jag ska gå till anna och hälsa på och gossa med deras nya hundvalp ;)


Cause I've been waiting here forever



måndag igen. och det innebär skola och en massa träning och nyttigheter! ska träna som aldrig förr i veckan, känner att jag behöver det. och kul ska det bli :) är alldeles för kort tid kvar till sommarn.

när jag vaknade i morse var det sol, nu har det mulnat igen och blivit kallt. tänkte cyckla till skolan, men nu ångrade jag mig. tänk att vädret påverkar en så pass mycket som det gör? det är sjukt. tar nog bilen nu, far på lektionen och sen på gymmet. tänkte gymma lite lätt efter skolan och sen ikväll far jag nog på spinning och torso. det blir bra det här.. nu ska jag gå och göra mig en tonfisksallad och vara nyttig.

det har inte ens gått en vecka sen jim for, men jag har börjat sakna han så fruktansvärt mycket nu. hur ska jag klara mer än en vecka till? det här är jobbigt. älsko!

näe, mat var det.


It was a simple time, it was a good time

det har börjat bli mycket dåliga uppdateringar under helgerna, men det är väl inget dåligt, eller? det visar ju bara att jag har mycket att göra så datorn prioriteras inte helt enkelt :) ska ta och berätta om helgen, som har varit super!

fredag: skola, klippning, vila på soffan, middag och sen anna resten av kvällen. åt snaskis och såg tv, film och jyrade vid datorn. josse var också med oss ;p

lördag: vaknade tidigt och åkte till luleå med bästaste farmor och farfar :) jag var ute efter ett par skor till studenten, jag beställde aldrig dom där som jim skulle betala, tyckte dom var för dyra. letade i hela luleå efter ett par lagomt dyra skor som skulle passa till klänningen, men inte att jag hittade några. då var det bara dyraffären kvar, och där hittade jag givetvis mina drömskor till studenten. 799 var priset så jag fick helt enkelt gå ut därifrån, nästan gråtfärdig, haha.

efter shopping på gina och vila så var ja tvungen att fråga farmor om jag inte kunde få dom. efter många om och men så är dom mina nu ;) så när ja kom hem tog jag på mig skorna, kläningen och studentmössan. en rysning for genom hela kroppen kan man säga. köpte även en ny studentkläning. den jag köpte tidigare trivdes jag inte riktigt i, och när jag kom in på vila och såg min drömstudentklänning hänga där så var ja tvungen. så nu känns det bra! kommer trivas :D

under dagen bestämde vi oss för fest så då jag kom hem kastade jag mig i duschen och fixade mig tillsammans med heidi :) sen droppa resten av gänget in, carro amanda fanny josse anna och sist kom allex ;p rätt så rolig förfest måste jag säga, med eller utan föräldrar :D mycket skratt, skutt, dans och härj! precis som det ska vara. sen körde josse oss på hotellet och där var det som vanligt. där vissa blev fullare än andra ;) jag och allex blev less och tog taxi hem, fast det slutate ändå med att jag sov själv, men det är en lång historia som jag tror vi låter vara.



     

          
 


idag så är jag bara småtrött, annars mår jag fint :) ska bara ligga ner idag, och flotta och bara bakis. och imorse kom saknaden efter jim, nu börjar det bli såhär jobbigt :( finns inget värre än att fara hem efter hotellet och lägga sig i en tom säng, och vakna upp med bakfylleångest, plus en emorm saknad! det suger. ska åka till allex sen och vara bakis, klarar inte av att vara själv idag.


det går bättre nu

idag känns allt en aning bättre, tack gode gud för det.

jag har fått sånt enormt shoppingsug just nu, även fast ja varit i sthlm, men det bara kommer igen. hittat massa fint på gina och så vill jag ha massa skor. det här är inte bra, för när jag får såhär blir jag deppig som fan. jag har noll kr på mitt konto så jag behöver inte ens fundera på att shoppa. jag ögonshoppa ist, klicka in allt i shoppingbagar och drömmer mig bort. en dag ska jag blir rik!

men min älskade pojkvän har varit väldigt snäll med mig idag, han har nämligen betalat ett par skor för 700 kr till studenten. hade aldrig köpt dom själv. tur att jim är så snäll med mig ;) snossis.

kan även berätta att jag har varit och prövat balklänningen idag, för första gången. den är inte klar, men man såg hur den kommer se ut. alltså, jag höll på att svimma då jag tog på mig den. ett lyckorus for igenom hela kroppen och jag insåg verkligen hur fina jag och jim kommer vara. man kommer inte missa mig i baltåget, pga färgen ;p sen ska jag ta bort tandställningen, spruta mig neger och bli finast i håret. så det här kan bara inte gå fel! :)


nu ska jag och bli fit tills alla dom här roligheterna sätter igång, idag är det spinning och torso :)

 

vem sa att ensam är stark?

allt kändes så bra igår, men plötsligt vände allt, bara sådär. hade gjort färdig mitt projektarbete och laggt ner massa tid till provet som är imorgon och det kändes så bra! nu känns inte ens det bra nå mer.

jim har åkt och jobba i morse :( precis då man börjar vänja sig att ha han hemma, så bara pyser han iväg. det värsta är att han ska till norge för då kan vi knappt prata i telefon ens. det gick ju an då han var i nynäshamn sist för då kunde vi ju helst prata och messa hur mycket som helst. jaja, så nu är ja ensam i två veckor framöver. känns deppigt just nu, men jag hoppas det vänder snart.

kan det inte hända nått riktigt kul under dom här två veckorna? så att tiden bara speeda förbi. fast iof, det är ju kalix vi pratar om så förhoppningarna får inte bli för stora.

nu ska jag fixa och plugga vidare, och försöka se någon ljusglimt i det hela, även fast allt känns kolsvart just nu. åååh, det här är så tråkigt! tror nog inte någon förstår hur hemsk det känns.

ensam är stark?!





Studenten!



seriöst, jag fick sån jävla gåshud då jag hittade den här låten. jag kan inte fatta att det är typ en månad kvar tills vi står där, det är ofattbart! fan vad jag längtar :D att slippa alla skol måsten måste bli en enorm befrielse, ååååh.

nu blev ja värsta peppad för att plugga som ett psykfall. så nu ska jag göra klart mitt projektarbete, jag skiter till och med i träningen bara för att få det klart. jag ska tror fan jag ska fira då det är färdigt. om jag så ska sitta tills imorgonbitti så ska ja ha det klart idag. orkar inte tänka på skiten nå mer.

ska slita mig nu!


sometimes they come back..




slut på det roliga

nu är det bara att återgå till vardagen igen. träningen, pluggandet, nyttigheter, osv osv. fast den här gången känns det inte lika hemskt som det brukar. tur är väl det.. har iaf haft hur kul som helst från torsdag till söndag.

igår började jag och allex att dricka hos mig. vi satt i min säng med en chipsskål emellan oss, lyssnade på några enstaka låtar, drack vin och pratade. en mycket bra förfest :) haha! sen kom sara och kenny och hämta upp oss och då for vi med dom till kalle där man började känna att man faktiskt skulle ut. fick i mig ganska mycket vin så det blev en massa vattendrickandes ända tills vi skulle åka.

det var folk som tusan på hotellet, hade rätt trevligt fast det var trångt :) blev inte så mycket dans eftersom att musiken var piss, enligt mig. vart mest surr och drickandes, men det är ju kul det med. jag och jim vaknade i morse och var knappt bakis, inte jag iaf. sen for vi och åt bakismat på elvans med allex och sebbe, det satt mycket fint :)

efter det dog vi allex soffa till en mycket BRA film. nämligen nacho libre ;) en ny favortifilm kanske? haha. sen har jag ägnat dagen till att städa, plugga och glott tv. har inte fått gjort mer än en ynka eng uppgift, bra jobbat sandra.

förresten ska jag berätta om en mycket konstig sak som händer med min tå just nu. sen i morse har jag inte haft någon känsel i tån som är närmast stortån. det bara sticker och den är kokhet, känns som att gå på en klump. det är väldigt obehagligt och jag börjar vara lur på att det är nogon propp eller så i den? haha, tänk måst ja amputera bort den? jag är lite rädd. den är iaf konstig! försvinner det inte måste jag vara pinsam och ringa till läkarn och fråga vad det är för fel.

nåja, nu kom pappa hem med FEL jävla chips. då var min kväll förstörd! wiho.

When it was good, we were sitting on top of the world

valborgs blev lite annorlunda, men ändå kul :) blev en tidig hemfärd för mig och allex. kvällen började iaf med att jag allex och carro e åt middag hos allex, sen tog jag och allex bussen till anniken där hon och carro r var. carro åkte vidare till någon annan fest då hon körde oss till bussen. som sagt, en lite annorlund varlborgs! ;p

gårdagen spenderades i allex säng och sedan ute på altan resten av dagen. tur vissa mådde bra iaf :D sedan var jag med jim resten av kvällen. vi hyrde film och somnade kl 9 typ, snacka om trötta.

idag har vi varit på stan och kollat runt, jim har shoppat lite och jag har bara köpt vin. det blir att gå ut ikväll, tror det kommer bli roligt :) är svinsugen på fest! konstigt nog. är nog för att jag inte var speciellt bakis igår. vissa är ju till och med bakis idag, från torsdagen. haha :D

nu ska jag lägga mig på soffan och dö ett tag. sen hoppa i duschen och börja fixa mig för kvällen :) jag känner på mig att det kommer bli roligt ikväll, hihi. jag ska iaf ha kul! fast så ska man inte säga, fy.





RSS 2.0