sånt som gör en glad när allt annat känns kasst

om endast tio dagar så får jag spendera en hel helg tillsammans med mina underbara tjejor. bara tanken på det så får jag genast ett stort leende på läpparna. vi kommer härja sönder hela stockholm! tänk att gå och strosa på stan i finväder, sätta sig på en uteservering och ta en iskall öl. bara snacka skit och gapskratta så vi får ont i magen..


just know you´re not in this thing alone, there´s always a place in me that you can call home

 


jag har knappt sovit något inatt, och ändå måste jag ha haft världens sömnbrist ju. har legat och vridit mig hela morgonen, så jag steg upp halv tio. drog på mig joggingskorna och sprang en runda innan frukost. solen har stekt idag, det är jättevarmt ute så jag tog mig en promenad till efter frukosten.

jag håller på att dö av uttråkning, jag har ingenting att göra förrän jag ska tvätta och börja laga mat. efter det cycklar jag iväg till friskis och tränar. är helt down idag, ingenting känns bra. vad är det här?!


Its just like we´re going backwards, I know where I want this to go. we´re driving fast but lets go slow what i don't wanna do is crash no.



med två och en halv timmas sömn efter en utekväll och en hel jobbdag på det så har jag konstaterat att man blir dum i huvudet. jag kan inte tänka klart och ögonen faller snart igen. ska inte klaga egentligen för jag hade faktiskt jätte trevligt.

jag ska gå och duscha nu, och sen går jag raka spåret till sängen! jag känner mig helt tom idag, som att ingenting har någon mening alls..


bet you wish you'd stopped and turned in time, now you've really crashed and burned this time



på min lediga dag har jag ställt väckaren och stigit upp i tid för att hinna på morgonspinningen. ett medelpass var det tänkt, men när passet var över så avslöjar ledaren att det var INTENSIV! så det kanske inte var så konstigt att jag hade spyan i halsen trots allt. tror aldrig jag varit med om jobbigare, är ännu helt slut i kroppen. ja fyfan, men nu börjar hårdträningen! ni har väl aldrig hört det förr?

sitter och mojsar i morgonrock och kollar ut på regnet som öser ner. rätt mysigt ändå, då får man till och med lov att mysa ner sig i soffan och ha the hills maraton. så det är precis vad jag ska göra nu. gud vad skönt att inte göra ingenting. har glömt bort hur skönt det är.


jag ska vårda den som om det vore mitt eget barn, sådeså!



en bra början är ju att den faktiskt får sova nära mig och jim inatt!


sommarklänning



beställde hem den här klänningen idag. har prövat den i affären och den satt perfekt! tänk den här i sommar med en kavaj över. åh, jag kan snart inte vänta mer.


there's a thin line between the dark side and the light side baby tonight, It's a struggle gotta rumble, tryin' to find it



jag har haft världens mysigaste helg på länge! ♥ har blivit påmind om hur underbar pojkvän jag faktiskt har.

i fredags var jag sara och stina ut och drack något vinglas på tabazco och sen hann vi med att gå på å också. mycket trevligt :) vi hade bestämt innan att det skulle bli lugnt, och gissa när vi var hemma? innan tolv! så jag var pigg och allert dagen efter.

jag och jim sov till elva på lördag och sen spenderade vi resten av dagen på stan, fikade och "försökte" shoppa. men ska jag shoppa så ska INTE jim med nästa gång. att ha en kille släpandes bakom sig som går och suckar och bara ät tjurig gör att man tappar suget. iof rätt billigt, men herregud så irriterad man blir. usch! sen laga vi mat och degade i soffan resten av kvällen. givetvis somna jag innan klockan blev tio, ovanligt? nja :)

idag har JAG storstädat och tvättat. lägenheten glänser ;) vi har även hunnit promenera, varit ut och ätit på världens mysigaste ställe. nu blir det mys i soffan och sen ska jag bädda ner mig i våran renbäddade säng. gud så skönt! en ny jobbvecka väntar. hade gärna varit ledig någon dag till :)

i veckan ska jag köpa en ny cykel, jag har längtat hur länge som helst. en riktigt skön en, med skön sadel och korg. en äkta tantcykel blir det. är helt pirrig, precis som då man var liten ;) hihi.


thank god, I'ts friday!

efterlängtade fredagen är här! ikväll ska jag och några tjejor ut och ta ett glas vin. men det blir lugnt :) ser fram emot en riktigt lugn helg med massa pyssel och mys.

fick ett mess av heidi nyss som löd såhär:
- jag saknar dig, vi kan inte bo så här långt ifrån varandra.

kan säga att det gjorde min dag! och jag håller med. vad fan ska man göra?!





you were shaded with patience, your strokes of everything, that I need just to make it and I can see that

är precis hemkommen från stockholm, varit på utbildning hela dagen. så nu är man värderingscoach! får se hur det uppgiften kommer att gå, bra förhoppningsvis :) är helt slut i hjärnan iaf. man är inte van att sitta i skolbänken en hel dag. liggsår i arslet har man då fått på köpet. ska tala om att bilköerna i stockholm är inte att leka med, trodde vi var i ett helt annat land, haha. vilken kalixtönt jag är.

känner mig helt down och på dåligt humör. skulle behöva ett gäng av mina favorittjejer här just nu. skitsnack, skratt och en FET godispåse. då hade jag varit riktigt tillfredställd. är ju fredag imorgon, får tänka på det. men nu pratar folk om snö, och då dör jag. seriöst!

jim skulle ha övergett mig i helgen, men flygen är inställda pga vulkanutbrott på island, haha! trodde det var ett riktigt skämt. men nog överger han mig ikväll fast han kommer hem. så här sitter jag och glor in i väggen. aja, ska väl gör någon nytta kanske. som att jag inte gör annat? nog kan man bli tokig.





bildregn!



   
   



  





   



 
  


borta bra men hemma bäst

och då kan man ju fråga sig vad jag egentligen ska kalla hemma?

haft en super helg, nästan för bra eftersom att jag befinner mig i någon slags svacka just nu. ingenting känns bra och jag vill bara hem till kalix igen. jag vill umgås med världens bästa vänner och familj, att jag fått ha er runt omkring mig hela helgen har betytt mycket.

jag har mycket tankar i huvudet just nu. jag vet inte vad som är rätt eller fel. är det okej att saknar sina vänner och familj dygnet runt, att ständigt gå och tänka på dom? det är en självklarhet att ha dom nära, men för vissa är det inte det. är det såhär det kommer vara? ska det vara såhär?

jag tror att trygghet är det rätta ordet för min saknad.


GRATTIS BÄSTASTE LILLEBROR!



till körkoret! kommer ihåg känslan, så jag vet hur glad du är idag ;)


-



om fyra dagar är jag i kalix och jag kan inte sluta tänka på det. jag längar så himla mycket. tänk att få komma hem till sitt flickrum och bara vara. mysa med familjen och äta gott, tror aldrig att jag längtat så mycket efter det som nu.

och på tal om vännerna då?! tänk att nästa helg sitter vi alla samlade runt ett bord, dricker vin och tar igen allt tjejsnack som vi missat. jag tror aldrig jag kommer uppskatta något så självklart så mycket.


jag såg en fjäril idag, VÅRKÄNSLOR ELLER?!


magsjuka från helvetet!

jag har upplevt den värsta natten i mitt liv tror jag. natten från torsdag till fredag har jag sovit på toalettgolvet! jag har inte haft magsjuka sen jag var 7 år, och så kommer den NU, under påskhelgen då jag ska tjäna massa pengar. sådär lagomt kul faktiskt, så nu blir jag fattigare än en kyrkråtta.

i torsdags skulle jag iaf ut och pröva mina nya springskor, så känner jag hur illamåendet kommer krypandes efter halva vägen. trodde det var för att jag var så trött, men det gick ovanligt lätt så det kunde ju knappast vara det. fick vända om och gå hem. när jag kommer hem duscha jag och lägger mig. hann dock inte ligga i sängen så länge innan det var dax!

och det höll på från ca 11 på kvällen till 5 på morgonen. sov inte en blund, fick ta med mig madrass och täcke in på toan. kunde inte gå därifrån, 20 minuters mellanrum var det så ni kan ju gissa hur slut jag var i kroppen igår? inge jobb varken igår och idag, men imorgon, då ska jag banne mig på jobbet.

undrar vad jag gjort för ont för att det skulle drabba mig? mitt under påskhelgen och allt! känner mig ganska rutten och svag just nu. vågar mig inte på allt för mycket i matväg än, bara lite cola. ska bädda ner mig nu och ha grey's maraton. fast då jag kollar ut så hade jag hellre tagit på mig joggingskorna och stuckit ut. 10 plus i skuggan och solen skiner.

tack gud för denna magsjuka, hoppas det dröjer lika länge tills nästa gång!

ungefär såhär snygg känner jag mig just nu..




påsken 2010



idag längtar jag hem till kalix. går man in på facebook så ska ALLA på crossen och sen ut på hotellet. jag saknar att ha roligt med mina älskade vänner. såna här helger vill jag bara ta mitt pick och pack och flytta hem, men det är bara just såna här helger.

ibland undrar jag om det var rätt eller fel att flytta?

nåja, i helgen kommer jag jobba, så min påsk firas på jobbet med mina sötgamlingar. dom behöver oss, så jag är inte bitter för jobbet. sen ska vi äta påsk frukost alla vi som jobbar i helgen. det blir mys det :) sen har jag ju min emelie här, vi ska laga påskmiddag på lördag, det blir grejer det! :) 

är ledig idag så nu ska jag verkligen ta vara på den här dagen. jag ska gå på stan och handla nödvändigheter. träningskläder och jogging/walking skor. det är mycket nödvändigt, speciellt skorna. och en ny hårfärg ska inhandlas, nu blir det svart/brunt igen. jag kan inte hålla mig från den färgen länge alls.

nu blir det frulle :)


RSS 2.0