-



hur störd får man vara, varför i hela helvete klippte jag av mig håret?! jag saknar det.


sträcker upp mina händer, tror att det här kan vara början på nått stort..


den här dagen har varit den längsta på mycket länge, och den tröttaste. så nu ska jag bädda ner mig i sängen och se love happens. måste ladda batterierna till imorgon då det är jobb igen. hoppas dagen går fortare än igår, för imorgonkväll ska jag och mamma kramas.


glömde ju berätta det viktigaste av allt!

idag har jag varit helt sprallig och överlycklig, ett glädjerus sprider sig genom hela kroppen!

FÖR, JAG SKA NÄMLIGEN MED HEIDI OCH GÄNGET TILL THAILAND!!! FATTA?!?!

så då dagarna känns långa och mörka, då behöver jag bara tänka på vad som sker i januari :D kommer bli så jävla härligt. 28 januari bär det av :) jag tror inte riktigt att jag inser att jag ska med. fan vad tur jag hade att det fanns platser kvar.

kommer bli tidernas resa, I think!

























there are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads. afraid. confused. without a roadmap. the choices we make in those moments can define the rest of our days.

kanske dax att skriva vad som händer i mitt liv just nu? dom flesta vet nog redan om det, men jag behöver få skriva av mig, även om det inte blir särskilt långt. är dessutom sämst på att skriva.

har flyttpackat hela veckan just nu, och fan, det tar verkligen tid. mer tid än jag någonsin trodde att det skulle ta. att packa ner ett liv man byggt upp under ett år, det gör man inte bara på en dag. det får ta tid, det måste ta tid för att man ska kunna smälta allting. även fast det här känns rätt och skönt, så har jag ändå en sten i magen som inte riktigt vill släppa.

känner mig ensam och övergiven varje dag, även fast det här var mitt beslut. det största och svåraste beslutet jag någonsin tagit i mitt liv. men hoppet och lyckan hålls vid liv då jag vet att jag har mina hjärtan där hemma som väntar på mig varje dag och vill att jag ska komma hem. jag tänker på er hela tiden! jag räknar dagar och veckor för just nu går tiden enormt sakta. jag jobbar, kommer hem, packar, tänker, tänker och sover. behöver ha roligt för att tiden ska gå, och då är det tur att jag har jobbet.

jobbet är nog det som får mig att stå ut med att vara här i västerås, nu kallar jag det inte hem mera och bara en sån sak känns sjukt skönt. mina jobbarkompisar är dom mest
underbara som finns och jag kommer gråta många tårar då det är dax att säga hejdå. min lilla familj. önskar att jag kunde ta med er alla hem till kalix.

nu i helgen så jobbar jag och sliter, lika bra det för annars hade jag klättrat på väggarna. och på söndag kommer mammsen och sara hem från paris, mamma stannar här tills på onsdag och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar. ska bli skönt att få mamma hit så hon kan hjälpa till med lite flytt osv. mam behöver sina nära och kära när man går igenom något sånt här.

men jag slår vad om en sak, och det är att den stenen som ligger i magen och gror, den kommer släppa. så fort jag sätter in min fot i huset på alstigen så kommer jag känna en sån lättnad och en sån lycka. tror knappt att jag kan vänta mera..


carolina ekholm, jag älskar din blogg.

because sometimes there is no easy way out. you just have to grin and bear it. sometimes the only escape route is to go straight through the flames, just brace yourself and bite your lip. sometimes you have to sever the ties clean off. because in every relationship there comes a point when the damage is too much and no matter how good it once was, the memories can't sustain you. you have to save yourself knowing all the while it will hurt like hell. because you can't keep giving someone everything if you get nothing in return.


-

det var år och dar sen jag uppdaterade bloggen, och det har hänt så mycket saker så jag vet inte vart jag ska börja? helt mitt liv har fått sig en helomvändning. just nu flyttpackar jag och idag sa jag upp mig från jobbet. det blir helt enkelt inte alltid som man har tänkt sig..

men jag lever, trots att min värld är upp och ner. och trots att det gör förbannat ont, för det gör det..


..


”There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment who will you be? Will you let down your defenses and find solace in someone unexpected? Will you reach out? Will you face your greatest fears bravely or move forward with faith? Or will you succumb to the darkness in your soul?”


I don't believe in luck, I believe everything happens for a reason

jag tror aldrig någonsin att jag har känt mig såhär kluven. vad gör man då man dras åt två helt olika håll i livet? är det någon som ver hur man bär sig åt? för jag vet inte, jag vet inte hur jag ska kunna välja..

jag har alldels för få dagar kvar här hemma för att ligga inne och deppa. kalix kommer alltid att vara hemma för mig, så är det bara. även om det är världens dystraste ställe ibland så finns personerna jag älskar över allt annat på denna jord här. och jag behöver er runt omkring mig.

ska ta vara på dom sista dagarna nu. kanske dax att sätta på mig ansiktet om jag ens ska kunna gå utanför dörren idag.
                                                             


brothers













first time


är på tok för bakis för att skriva ett långt inlägg om helgen. men jag tycker att den här bilden var klockren och förklarar det mesta <3


alkohol slutar ju aldrig att förvåna

idag är verkligen en sån dag man borde fatta att det är färdigdrucket på ett bra tag. vilken kväll det blev igår! och som vanligt så har jag sjukt kul med mina älsklingsbruttor. är så bakis idag så att ett andetag är sjukt ansträngande..

MEN ändå så blir det en tvådagars i luleå. efter lk blir det nyktert i några månader känns de som. hahaha :) antar att vårat gäng kommer skapa ännu några historier att vika sig i garv åt. vi är som proffs på det!

nu blir det att packa lite, ska ut till heidis stuga ikväll och mysa på :) och imorgon på dagen så bär det av till luleå. återkommer på söndag, då lär jag vara sten död.


vinkväll med bruttorna



känner mig på riktigt bra humör idag, en skön känsla direkt jag slog upp ögonen. sån kännsla har jag inte känt på ett tag.

ska äta frukost nu och sen göra något vettigt av den här dagen. sen ikväll blir det mat och vin på b4 med tjejerna, det blir nog bra det :) alltid mysigt på något vis..


life is no nintendo game




herregud, det känns som att jag slösar bort hela semestern. man gör verkligen ingenting, förutom då man festar. antingen ligger man hemma en hel kväll eller så ser man film. kan det inte vara som helg hela tiden? jag har bara två veckor kvar och nu tänker jag ta vara på dom två veckorna. ordentligt..

ska se till att ha roligt ända tills på fredag, då jag ska ha ännu roligare. blir att spendera helgen hos jennipher och ante i luleå :) hela tjejgänger kommer sova där så jag håller på att längta ihjäl mig.

har precis klätt på mig träningskläder för att jag och heidi skulle ut och promsa, men nu vet jag inte hur det blir. antingen följer jag med hon och alle till happis eller så går jag själv. ska iaf se den nya wallander hos heidi senare, ja som vanligt blir det filmkväll :) haha! fast egentligen gör det ingenting, för jag tycker det är så mysigt.

 


time to pretend?



först och främst vill jag bara säga hur mycket jag tycker om mina vänner. fattar inte hur jag kan leva utan er?

har haft en sjukt bra helg. pdol i fredags med världens bästa tjejer och igår var det bakishäng hela långa dagen. har varit ihopväxt med amanda i helgen och det är ju minst sagt en riktig upplevelse, haha :)

har ätit grillad kyckling med massa gott till så just nu är jag smällmätt. och så äppelpaj på det! känner att jag måste göra något ikväll också. solen skiner och jag får panik av att bara sitta hemma. kanske ska börja med att hämta mina saker som är hos heidi så att jag kan sätta på mig ansiktet.


RSS 2.0