ibland behöver man få ett slag i magen för att bli påmind om hur bra man har det



jaha, vart ska jag börja? har iaf legat i soffan och storgrinat till allt för min syster. har aldrig i hela mitt liv blivit så pass berörd av en film som jag är just nu, är stum och tankarna snurrar. mina ögon är igensvällda och näsan är igentäppt, är helt slut i kroppen av allt gråt. för guds skull, SE DEN! även om den är hemsk och allt det där så är det en film man ska ha sett. det bara är så..

under hela filmen fick jag väldigt konstiga tankar i huvudet. började tänka på min egen familj och om det hade varit vi som satt i den där sitsen. hur man själv skulle reagerat? man inser hur otroligt bra man har det, vilken underbar familj man har. jag är så otroligt tacksam och glad att jag tillhör just MIN familj. nu vet jag att jag kommer ställa upp för var och en, vad det än gäller och hur allvarligt det än är, jag skulle offra mitt liv.

och då man kan ju ställa sig frågan, vad i hela friden gör jag i västerås? jag vill vara nära dom jag står närmast och älskar högst på denna jord. jag vill ha alla runt omkring mig hela tiden. just nu skulle jag bara vela åka hem och vara liten igen för en dag. fast jag kommer alltid att känna mig liten i mammas och pappas sällskap, kommer alltid vara deras lilla sandra.

ibland behöver man se såna här filmer för att vakna upp och inse hur tacksam man egentligen är, och hur mycket ens familj betyder ♥


all the crazy shit I did tonight, those will be the best memories. I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me.


never say never



nu jävlar blir det att ta tag i träningen och godissuget! jag och emelie ska köpa gymkort på friskis antingen imorgon eller till veckan. har nog aldrig varit såhär peppad :) behöver bara ta en titt på min kropp för att jag ska känna ett enormt träningssug. beach 2010 kanske? I hope so!

sitter just nu i morgonrocken och samlar krafter för att sminka mig. ska nämligen ut på äventyr med emelie, blir några glas på nått ställe. tur att hon påpekade att det faktiskt är onsdag och att vi båda är ledig imorgon :) haha! alltid kul med oplanerade grejer. kanske ska börja fixa till mig så att jag är klar i någorlunda tid tills vi ska fara.


min helg i bilder



  
   





   



  


mess med allex

 




allex
: visst ska du bo på samma gata som oss alla när vi blir stor?

jag: jo, om jag får?

allex: haha dummer, annars skulle jag inte fråga :D

jag: nu längtar jag tills man blir stor på riktigt :)

allex: jag med, då ska vi dricka coctails på min altan :)

jag: varje kväll ;) eller nästan iaf

allex: haha, vi får nog hålla oss till helgerna iaf ;) men på veckan ska vi ha andra roliga saker, bjuda på fika, spela kort och sånt :)

jag: vilket drömliv vi ska leva :)

allex: ja jag vet och jag vägrar att inte göra det :)


lördag 20 februari

det är -15 och snöstorm! och kallare ska det bli. fan vad jag är less på det här skitvädret nu, sommarn känns så sjukt långt borta. kan vara den längsta vintern jag varit med om, på åratal.

min lisfisa är ju här, tanken var att hon skulle åka till stockholm idag, men det har blivit nå strul så hon stannar. så ikväll blir det utgång igen, ska vara hos emelie och förfesta :) våra planer för dagen/kvällen gick åt skogen, men det blir bra ändå :)

sen undrar jag vad jag har gjort igår? haha







I keep thinking times will never change, keep on thinking things will always be the same



klockan är nu halv åtta och det är först nu jag slår ner röven och slappnar av. började med maten klockan fem, och nu är man klar med disk och allting. det här tar kål på mig, är nog död då jag kommer hem från jobbet. när jim slutat jobba över så är det han som står för maten i en hel vecka! :)

och hör här då! imorgon så kommer min lisa hit! det ska bli så himla roligt att umgås och få lite "kvalitetstid" med henne. var så sjukt länge sen. hon kommer imorgon kväll och stannar till lördag på dan. kommer bli en riktigt bra helg, det känner jag på mig. först och främst kommer lisa, och sen på lördag då hon åkt så blir det fest för hela slanten med emelie och co! bara veckan kan rusa iväg nu.

nu slänger jag mig på soffan, och där kommer jag somna. kommer sova gott inatt, är för trött för att jag inte skulle göra det..


It's not about following your heart, and it's not about keeping your promises, It's about security

det känns som att hela helgen blev bortkastad. har väl egentligen inte gjort något på hela helgen. bara druckit en massa alkohol och slösat pengar till ingen nytta alls, för jag har inte haft speciellt roligt. hade lika gärna kunnat skippa spriten och vara nyttig istället. blä, känner mig ful och fet som en gris.

jim och viktor är ute i det fina vädret och jag sitter fastklistrad i stolen och luktar illa. söndagar är dom värsta dagarna jag vet! speciellt om man varit ledig en hel helg för att sen återgå till jobbet på måndag morgon. SUCK säger jag!

dessutom är det alla hjärtans dag idag, och jag och jim kommer inte göra någonting alls. han umgås med viktor och jag ligger inne och dega på soffan. vilken romantisk dag? haha. jag är inte speciellt brydd om såna här dagar ens. man kan väl visa lika mycket kärlek hela tiden? tycker då jag iaf. men bara för att man ska vara extra snäll och mysig den här dagen så kan jag väl passa på och säga hur mycket jag tycker om min familj och mina vänner. för det är inte allt för ofta man säger det, tyvärr.

nä, nu slår jag på ett avsnitt av vampire diaries. kommer dock somna..

when you loose someone, it stays with you, always reminding you of how easy it is to get hurt



äntligen får man ha lite fredagsmys. har kommit hem från jobbet för ett tag sen, är tröttare än tröttast. nu är jag ledig hela helgen, men utan att ha någonting att göra! är grymt sugen på fest och svammel, men är helt utan vänner just ikväll.

såna här gånger så suger det verkligen att bo här. jim har iaf köpt en vinare till mig, tror jag dricker upp den för mig själv. dessutom så ska några från paradise hotel och visa upp underkläder på silk (en nattklubb). fatta hur kul det hade varit att gå?! viktor kommer hit ikväll så han och jim ska säkert ut eller nå, men hur kul är det att vara ensam tjej med dom? sen vill dom nog inte ens ha med mig, haha. åh, nu längtar jag HEM!

ska väl slänga mig i duschen nu och se vad som händer, förmodligen så händer det inte ett piss. men jag har ju hittat mig en ny "favorit" serie (the vampire diaries) . vet ju vad jag kan göra om det inte dyker upp något annat kul :)


this is the best breakup ever



nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på greys. känner mig helt slut och tom i hjärnan, fast ändå känner jag att jag har massor att göra. det får jag ta itu med imorgon, är ju ledig så.

fick mycket bra nyheter från jobbet idag, så jag är sjukt glad! tydligen ska jobbet delas och vissa kommer få börja på ett annat ställe. trodde direkt att jag var inräknad eftersom att jag är ny. men jag får stanna kvar och jag kommer att få mina egna kunder att gå till :) jobbar 100 % och jag kan inte klaga på schemat.

 och igår så fick mitt hjärta veta att han fått jobb. jag är så glad för hans skull! allt känns så bra just nu, både jag och han har en stadig inkomst och vi får jobba med det vi brinner för. hur bra får det bli egentligen?

ska mojsa ner mig nu. känner på mig att det inte kommer ta länge innan jag sover. ska sova ut ordenligt imorgon, gud så skönt.


there´s always a place in me that you can call home

då var första jobbdagen för veckan avklarad, 2 stycken återstår. sen tar jag en skööön helg! är grymt festsugen, men jag inte ingen att dricka med. frågade både hanna och emelie, men dom är sjuka. frågade maria på jobbet, men hon jobbar ju. ska fråga moster nu :) haha, nu lät det som att hon kom i sista hand! men så är det inte.

sitter och funderar ut vad jag och jim ska tillaga till middag idag? fan vad svårt det där är. orkar inte tänka på mat. tänk om man hade varit ekonomiskt oberoende, då hade man kunnat äta ute varje dag. gud vilken lyx det hade varit.

när jag gick från bussen pratade jag med allex, så hon kommer hit den 11 mars ;) sen kommer tobbe erika och farmor den 25 mars. så mars månad blir toppen! :) skönt att ha massa kul att se fram emot.

sådärja!

tur att jennipher är ett snille på bloggar, nu kan jag snart börja skriva ordentligt igen! :)

ska gå och lägga mig strax så att jag orkar upp då klockan ringer 06:00 imorgon bitti. har gjort klart mackor för frukosten så att jag kan sova extra länge, haha. skriver mer imorgon, för nu ska jag gå och kramas med mitt hjärta. de ni!

NATTI!


SIKITBLOGG!

den går inte att använda. allt man skriver blir ihopskrivet, det går inte att lägga upp bilder, inte skriva med olika stilar, absolut inte att lägga upp klipp. det är knappt så att det går att skriva. jag tror att den håller på att gå i graven!

like our love


I used to dream about, the life I’m living now, I know that theres no doubt I made it, I made it!

morning! eller morgon och morgon. hade gärna sovit vid den här tiden, men jag vaknar vid nio av att något mongo borrar och håller på att riva sönder lägenheten ovanför oss. och inte slutade han, var bara att hoppa upp ur sängen på en ända gång. det var min sovmorgon det. man vill ju passa på och sova då man är ledig.

har bara legat i soffan och nördat sen jag steg upp, just nu har jag tvättstuga men det känns alldeles för jobbigt att gå ut dit. sen måste jag gå på stan och handla lite mat. hade gärna legat inne hela dagen faktiskt, men men. har inte riktigt kommit in i att börja 7 och sluta 4, och speciellt inte att jobba 100 %. är helt slut om kvällarna då jag kommer hem. men snart är jag inne i det :) det går fort.

kanske man ska dra på sig nå vettiga kläder och bege sig ut i vintervärlden?! så less som jag är på snö och vinter nu har jag nog aldrig varit. det bara kommer mer och mer snö varenda jävla dag, sommaren känns lååååångt borta. nä, på med vinterkläderna och ut! här kan jag inte sitta nå mer..



världens bästa helg med världens bästa flickor!

hur ska man börja? går inte att samanfatta helgen som var, den finns i våra hjärnor ist ;) men det var lääääänge sen jag hade såhär KUL som i helgen. kan ju ändå berätta lite, men alla detaljer dom får vara.

torsdag: låg hemma i soffan med feber och "eventuellt" vinterkräksjukan då heidi fanny och amanda dök upp ca tilv på natten. fick sova själv i sängen eftersom att heidi var en aning rädd för mitt mående :) haha. men det gick över och dagen efter var jag endast förkyld. vi svammla på ett tag och somnade rätt så tidigt.

fredag: vaknade av att heidi kom in i sovrummet och kikade ner i min "eventuella" spyhink, hon såg att det var fritt fram för att inta sängen ;) inte kunde hon sova ordentligt då hon har en stönande vän brevid sig, en annan hostar ihjäl sig och den tredje kanske ska spy, haha! sen gjorde vi oss klar för stan, där blev vi hela dagen. sen då vi kom hem blev det middag och fest. hade riktigt kul, en fick åka hem tidigare än andra för att spy och sova. resten festade vidare och kom hem och härjade innan vi somna.

  

lördag: vaknade med en rejäl baksmälla, men den gick över rätt fort. gick på stan och åt världens svinigaste pizza! fyfan säger jag bara, tror inte att jag kommer kunna äta pizza som vanligt efter det. vi satt på pizzerian och skratta så vi grina ett tag, sen gick vi hem och duscha innan vi skulle på tåget till sthlm. när vi kom fram var det dax för fest nr 2. och även den blev lika bra, om inte bättre :) amandas kommentarer, taxigubbar, rejäla vurpor, tjuvar, bästa partymusiken, dans och massa skratt gjorde att kvällen blev sjukt bra!

   



söndag: vaknde och mådde ändå inte så dåligt. heidi åkte och hämtade hennes pandora, vi andra åkte in till stan för att vi skulle shoppa, hittade ingenting typ så fick hänga efter amanda och fanny. höll seriöst på att dö av värken i fötterna, tröttheten och mitt tjuriga humör. fyfan vilken jobbig dag! när jag kom hem från sthlm på kvällen så var jag så slut så jag kunde knappt tänka. har varit igång konstant hela helgen, knappt sovit något och ätit skit. gissa hur min form på jobbet var i måndags?! tröttheten kom och tog över ALLT. kunde inte tänka. somnade klockan 8 igårkväll så jag fick ta igen att sömn.

MEN, I don't care! helgen kunde inte ha blivit bättre ;) så det var lätt värt att ha en helvetes dag igår. nu ska jag gå i duschen och sen mysa med min älski!


RSS 2.0