helgen i bilder






















sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less. sometimes it makes you love them more.



jag ska inte dricka på år och dar, alkoholen förstör mig så jävla mycket just nu, mitt psyke pallar inte mer. nykter i flera helger framöver, fyfan så skönt. har ju dock haft svinkul i helgen, men det är inte lika fullt roligt idag. tur att jag har haft fanny som sovkompis inatt.

känner mig så sjukt besviken, och ledsen på samma gång. känns som att jag inte vet vart jag ska ta vägen, har panik. vill bara härifrån just nu. jag ska duscha och sen bädda ner mig och inte röra mig ur fläcken på hela dagen. jag behöver sova känns det som, att vara vaken i det tillståndet jag är i nu är bara dumt.


embrace change



då var det äntligen fredag :) sitter på jobbet med en kaffekopp och svarar på samtal emellanåt. slutar redan halv tre, så då blir det gasen hem för fixning innan jag åker ut till skogen och firar carro ;) tror det blir en bra kväll.

och det sämsta med den här dagen är väl att jag har fått en finnjävel mitt i pannan, just på en fredag då det är massor inplanerat inför helgen. sådär lagomt kul, NOT! och jag som har skrytit om att min hy har blivit så fin så fin. nu fick jag igen för det iaf. tur att det finns smink, får väl vara glad för det ;)


TORSDAG



endast en dag kvar till fredag, och jag ser verkligen fram emot helgen!

dagen bara svischa förbi på jobbet idag, slutade redan kvart i tre. har hunnit laga mat till familjen, systemet, och en sväng upp till allex. nu sitter jag och väntar på att jennifer och heidi ska komma och plocka upp mig för middag på kina samt tjejkväll och modevisning på stan :)

ska se om jag fynda något att ha på mig till imorgon, och sen ska ja köpa lite till utstyrseln som jag ska ha på lördag. är ju temafest ;) blir nog bra det här!


there was a time, when life was easy.



- 7 grader imorse då jag steg upp, vintern är verkligen här vilken sekund somhelst. jag hatar den här årstiden. mörkret, tröttheten, depressionen, tankar, rädsla, ja allt kommer på en gång det blir kallt och mörkt.

ändå ska jag ge mig ut på en promenad innan jag bänkar mig i soffan för tv från halv åtta till elva. behöver gå ut och rensa tankarna lite, brukar kunna kännas lite bättre för en stund då man sen kommer in igen. det är tur att jag jobbar varje dag i veckan så att jag bara har jobb i skallen under dagarna. och så går det fortare tills det blir helg.

längtar tills jag går hem från jobbet på fredag. då blir det att fira carro e, och på lördag så är det cattis tur :) vilket självklart innebär fest hela helgen! känns skönt att ha helgen planerad, och jag tror och vill att den ska bli kanoners.


-


sometimes you'never really realize how keeping quiet hurts.

jag känner mig tom, tom tom tom. det liksom ekar inombords, och jag vet inte var jag ska hämta styrkan. saker och ting bara springer ikappp, antar att det är bättre att stanna än att fortsätta springa.

ska dricka en tekopp och sen krypa ner under täcket. det är en ny dag imorgon, får ta nya tag då.


bakisfri söndag

gud vad jag har varit pigg och igång idag känns det som, skönt att vakna upp och inte vara bakis :) nästa helg däremot blir det hålligång hela helgen, så det var nog bra att vila upp sig.

ska klä på mig nu och vänta på att allex ska komma hem så att jag kan få mig vitlöksbröd och aioli, och förhoppningsvis lite mys och surr hos henne ;) var ju trots allt ett tag sen vi gjorde någonting.


-



You know how when you were a little kid and you believed in fairy tales, that fantasy of what your life would be, white dress, prince charming who would carry you away to a castle on a hill. You would lie in bed at night and close your eyes and you had complete and utter faith. Santa Claus, the Tooth Fairy, Prince Charming, they were so close you could taste them, but eventually you grow up, one day you open your eyes and the fairy tale disappears. Most people turn to the things and people they can trust. But the thing is its hard to let go of that fairy tale entirely cause almost everyone has that smallest bit of hope, of faith, that one day they will open their eyes and it will come true.


because, sometimes, you have to step outside of the person you've been. and remember the person you were meant to be. the person you wanted to be. the person you are.



blev en lugn gårkväll hemma hos anna med henne och josse, lite rödvin och massor med surr :) mysigt. prata en massa gamla minnen och fick skratta en hel del, haha! efter att jag och anna delat på en rödvinsflaska begav jag mig hemåt och slockna direkt jag la mig i sängen.

vakna upp superpigg idag och ska bege mig ut på en långprom med lisa :) igår gick vi i TVÅ timmar, så jag har tom träningsvärk! men det är bra ;) ska dressa om nu innan hon kommer till grytan.


nä nu jävlar!



nu är det FÄRDIGT! goodbye skit kropp. hur jobbigt och svårt det än kommer bli så ska jag fan i mig lyckas, för snart förfaller jag.


-



ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
ta mitt skimmer, för jag brinner.
du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
jag kan lika väl fortsätta.


grattis gullunge!


FREFREFREFREFREEEEEDAG



obeskrivligt skönt med fredag! som alltid :) hade dock önskat att jag hade något roligt inplanerat, men det har jag dessvärre inte. ikväll ska iaf jag fanny och amanda på vikingen och trycka pizza och mysa. hade gärna slått klackarna i taket ikväll som dom flesta, men ser ut att bli lugnt, fast man vet ju aldrig?

ska skutta in i duschen nu och försöka snabba mig så att vi hinner äta och inte miss idol. ha en bra fredagkväll allihopa!


det är lugnt, ni behöver inte bli rädda


you can be anywhere when your life begins, when the future opens up in front of you. and you may not even realize it at first, but its already happening



gud vad dagarna går fort nu för tiden, speciellt då man är på jobbet, man hinner bara komma dit så ska man hem. men det är väl så det ska vara? :)

slutade kvart i tre idag, åkte raka spåret till hudverket och fick min efterlängtade ansiktbehandling. kan vara bland det skönaste jag varit med om, känner mig helt ren och fräsch. ska verkligen börja ta hand om mitt ansikte ordentligt nu. md produkterna är så sjukt bra så jag kommer aldrig sluta med dom, det får då kosta vad det vill. varför upptäckte jag inte dom tidigare?!

har precis smällt i mig mammas hemmagjorda köttbullar och nu väntar jag på att världens bästa fanny ska dyka upp, vi har ju nämligen våran tvkväll varje onsdag ;) mys.

förövrigt så bor jag i vardagsrummet här hemma, det pågår renovering i flickrummet!


-


för dig ska jag, göra det tusen gånger om.


It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world.





då var det måndag igen och helgen gick riktigt fort må jag säga. hann ju knappt få fredag så var det måndag, men inte mig emot.

i fredags var jag hemma med mammsen och hade myskväll, såg idol och flotta lite. somnade rätt tidigt, är ju inte van att jobba ;) och på lördag hade jag och mamma en heldag i luleå med lite shopping, mys. sen kunde jag inte motstå festsuget, så det blev trots allt fest. vi var hos anna och förfesta och sen blev det hotellet, som var svinroligt för en gångs skull :)

låg bakis hela dagen igår, sov som en stock och somna tidigt. borde vara utvilad och må bra idag, men magkatarren kom som ett brev på posten! så jag kan knappt sitta rakt, me så går det då jag häller i mig alkohol. smällar man få ta! :)

känner mig otroligt rastlös, kanske man skulle hitta på någonting?


shoppingdag




imorgon ska jag tillbringa hela dagen i luleå för storshopping med min kära mamma. det ska bli så mys ♥


people say blondes have more fun. I really don't think it's about your hair, it's about how you feel on the inside. I say it's the person who has the fun.



nu är det äntligen fredag. det är en dag som alltid känns sådär speciellt skön, även om man inte har någonting inplanerat. och så är fallet nu, ska absolut inte göra någonting alls idag. förutom att se idol med mammsen :) mitt huvud är lite dött, men jag lär mig mer och mer för varje dag.

ska bara ta tag i mitt rum som ser förjävligt ut just nu, sen är det soffläge som gäller om jag någongång ska bli frisk.


skithöst

kul att kliva upp till ett iskallt hus och mötas av ett ännu ett vitt täcke som ligger över gräsmattan. och bilen slirar så man nästan åker i diket på väg till jobbet. vad är det som är bra med hösten, eller är det vinter? näfyfan. kallt, mörkt, depressions attacker. tacka vet jag sommarn!

men imorgon är det fredag och man brukar ju alltid vara lite uppåt en sån dag. i helgen ska jag inte göra ett piss, bara ta det lugnt och kurera mig. för på måndag ska jag vara fit for fight igen!

imorgon ska heidi få sitta och lära mig så det ska minsann bli skoj :) har varit helt slut i skallen idag av allt nytt som ska in och fastna. men det är bara kul!

nu ska jag ha lite egentid med mig själv, det är verkligen behövligt..


can I be the one that make you settle down, if I will be the one I'll never run around. take another shot and I want let you down not anymore, I'm not like before.


love is a knife. can cut, scratch and prepare. but sometimes, it's useful. like opening the heart of another and getting inside.



jag säger bara en sak, fyfan så skönt att ha en vardag igen. något att stiga upp till, pengar som trillar in på kontot, ha människor runt omkring mig varje dag, lära mig massa nya saker. jag tror faktiskt jag kommer trivas på tele :) jag hoppas då det! är helt slut i huvudet idag då det har varit mycket nytt att ta in, plus att jag är sjuk.

så ikväll ska jag inte göra ett piss. jag ska ha lite egentid och bara ligga i soffan och mojsa ner mig till världens bästa tv kväll :)

- paradise
- greys
- kungarna av tylösand

kan det bli bättre? skulle inte tro det. eller jo, om jag fick min smak och lukt tillbaka.


sometimes you'never really realize how keeping quiet hurts



imrose då jag vaknade möttes jag av iskall kyla och snö till på köpet. jag kände redan då att det här dagen skulle bli skit, sprecis som den har blivit. allting har gått fel idag, ingenting har velat gå min väg. var skönt att komma ut och få håret fixat av sara iaf, då hann jag med några skratt. några skratt som jag absolut inte haft tillgång till hemma.

om ca en timme ska vi iaf till anton och hanna på middag :) svinkul då jag absolut inte kan andas eller känna någon smak! bara därför kommer det vara jättegod mat. åh, skulle kunna betala för att få smaken tillbaka.

och ikväll blir det en tidig kväll, börjar ju trots allt att jobba imorgon! :)

secondly, don't let anyone ever make you feel like you don't deserve what you want



känns ju jävligt bra att jag har gått och blivit sjuk nu när jag ska börja jobba på onsdag. jag är ju typ aldrig sjuk, men nu minsann. är väl antagligen för vek, en tvådagars är inget för mig nå mer, eller? är bara att vara inne och kurera sig. för är jag sjuk på onsdag, då vet jag inte vad jag tar mig till.

ska slita på mig nå varma kläder och bege mig mot arbets för att kopiera mina arbetsgivarintyg. mitt i allt kanske man får sig lite a kassa, det skulle inte vara helt fel det.


helgen i bilder







 







 


alltså svimma inte nu!

i helgen har jag slått alla rekord man kan ta när det gäller onyttig mat annat! tänkte göra en så kallad anna skipper lista. och kom ihåg, det är EN helg, inte en vecka, som man kan tro.

fredag: kyckligsallad från myggan, pizza, tacoköttfärs med tillbehör, chips & dipp, massvis med alkohol. och sist men inte minst, ett friscomål från max. slickade upp precis allt, sen blev det spyattack på toa för både mig och amanda.

lördag: pizza från fredagen, makaroner & bacon, stekt ägg & tomater, mackor, grillad kycklig, potatissallad & baguetter, popcorn, massa alkohol, nuggetsmål från max, massor med alkohol och på hemvägen från luleå smakade jag maxmat från gänget.

söndag: började dagen med en chipspåse, mackor med baconOST, lite pizza, MAXmat IGEN, chips och skruvar. är ju inte påväg i sängen ännu, så man vet ju aldrig vad som slinker ner.

det här är det värsta jag varit med om. nu fattas det bara en naken bild på min kropp, haha. vågen kommer jag aldrig mer att ställa mig på förrän jag har gått hundra promenader. man tappar ju omdömet då man är både full och bakis. det är som att ingenting spelar någon roll, helt likgiltig. och nu ska ni veta att jag annars äter rätt bra och nyttig mat, det här är extremt och sjukt. om man bortser från maten så har det annars varit en riktigt rolig helg :)

ska lägga upp lite bilder imorgon.


FREDAG



nu ska ja traska iväg till amanda, vi ska till kalix och äta lunch och fixa lite grejer :) sen ikväll ska vi fira anniken som fyllt 20, blir luleå och allstar. det blir nog en bra fredag, jag känner det på mig!


I have faith in love. they say to fall in love, you have to take a leap. there’s something incredibly exciting about that.


because, we all can use a little hope sometimes, you know.



har gått runt med en rejäl nervösmage hela dagen. har sysselsatt mig med gym så tiden skulle gå fortare. sen då telefonen väl ringer så får jag mycket glädjande nyheter, JAG FICK JOBBET! fan så skönt. ibland undrar jag hur jag kan ha sån tur efter allt elände jag ställt till med, och ställer till med då och då. gud tycker nog om mig trots allt ;)

börjar på onsdag, så nu ska jag bara njuta av min arbetslöshet. fast ärligt talat, jag längtar som fan efter att få jobba. att ha en rutin i vardagen är a och o. annars fungerar inte min hjärna, jag blir slö och slapp och tar mig inte för någonting alls.

känner ett enormt lyckorus just nu, så nu ska jag ta och hitta på någonting!


tandvärk från helvetet

gissa om jag har kunnat sova inatt? sovit i ca 1 timme sammanlagt. ni som har upplevt den värsta tandvärken av den värska vet nog vad jag pratar om. legat vaken och grinat i två timmar tror jag, men till slut gick det över och jag lyckades somna, MEN! jag vakna ju på en gång av att det börjar om igen, då trodde jag seriöst jag skulle dö den plågsammaste döden man kan dö.

fick en akuttid på morgonen så jag har påbörjat en rotfyllning, ska dit i november igen. JIPPIE! jag som älskar tandläkarn. men den här gången lyckades han iaf bedöva ordentligt. sen när bedövningen släppte har jag haft ondare än vad jag hade inatt, men det börjar bli bättre nu. ska bli kul och se vad räkningen hamnar på. haha, sjuk värld vi lever i. tandläkarvård borde väl räknas in i vanlig sjukvård, för hör inte munnen till övriga kroppen? jo jag tror det.

ska gå och göra iordning varma mackor, nu när jag äntligen kan äta lite mer ordentligt :) sen ska jag ha oth mys med mig själv, lite egentid behövs alltid.


the last song



"Love makes you feel beautiful and it makes you feel good about yourself. It's having someone complete you and hoping you learn more about yourself - someone who continues to inspire you and helps you be a better person."


-


when it comes to love, you've known a few crazies, but you always have your eye on one special person



då var det måndag igen, och alla är på sina jobb. här sitter jag och bara fördriver tiden. är så skönt då det är helg då man kan umgås med alla när som helst typ :)

har varit en lugn helg i helgen. i fredags var jag bara hemma med familjen, såg idol osv. i lördags var jag med carro och kim och såg modevisningen på folkan. sen åkte jag och hämta kinamat och åkte mot töre. vi var ett helt gäng hos robert och fanny, spela spel och drack lite vin :) det har varit så skönt och skippa baksmällan, som förövrigt verkar har blivt helt omöjlig för mig, fatta inte vad det är för fel.

ska väl bege mig ut på en promenad här strax, och sen försöka ta mig till kalix så att jag kan gyma. fick ju en veckas gratis träning på nova, som present att jag flyttat tillbaka till kalix ;) haha! inte mig emot, men nu kommer jag måsta köpa kort då veckan går ut. har saknat träningen.

FREDAG



känner mig helt helt lycklig idag, full av energi. härlig känsla! :) har varit igång ända sen sex i morse så jag börjar vara lite trött i skallen också, har varit en rätt intensiv dag. har hunnit med massa info på morgonen, en arbetsintervju, lunch på stan med vänner, stan med mamma och ett besök på hudverket.

och nu ska ni få höra. eftersom att min hy är sjukt jävla svinig och dålig just nu så blir jag skogstokig och på dåligt humör. börjar må psykiskt dåligt, vill inte ens gå upp ur sängen. så därför tog mamma med mig på hudverket och bokade en ansiktsbehandling och köpte svindyra produkter som ska göra mitt ansikte bra igen. bara för att jag ska må bra, har jag inte världens bästa världens BÄSTA mamma så säg?! ♥

nu ska jag vara en snäll dotter och hjälpa hon med paltmiddagen vi ska ha idag :) sen blir det fredagsmys.


Cause I’m in the magazines, on the tv, no matter where you are you might hear me


RSS 2.0