hihi,

nu är jag färdig duschad och sminkad, sitter och väntar på jims farfar. vi ska åka till luleå och hämta han :) wihoo. världens bästa väder är det idag, och skitvarmt har det varit. har kunna ligga och sola med bar mage. nu är snart sommarn här ;) hihihi, jag känner mig gladare än gladast idag. nu ska jag göra mig helt klar, ha en bra kväll! det ska då jag ha :)


yaaaaah!

jag har bara en sak att säga: IDAG ÄR JAG LYCKLIG :D


nu ska jag börja göra mig klar för att gå och äta lunch på myggan med lisa och elin :) 

hot in here

dagen gick ändå rätt fort idag, inte ofta den brukar göra det inte. är nog för att jag vet att det är sista dagen imorgon, det blir party och det bästa av allt, min älskling kommer hem (mest troligt), jag tänker inte hoppas för mycket! då blir jag bara besviken.

fy så jag svettas! kroppen kokar och jag lukta bränt fläsk. brännan börjar bättras på ;p synd bara att man inte har så lätt för att blir brun, attans. men knallvit är jag iaf inte nå mer. fast färgen brukar försvinna till dagen efter, den vill lixom inte fastna på mig :( jag tänker gå och duscha nu och sen göra mackor i grillen, mumsfillibabba!


ruttet

fick nyss ett mess av sandra, blir ingen körlektion idag. måste nog åka dit och boka en ny, för jag måste ligga i nu om ja ska ha kortet innan dom stänger. nu har jag stigit upp tidigt i onödan, hade iof kunnat gå och sova nu, men jag är pigg nu. ska klä på mig nu, fara och boka en ny tid och sen ska jag jobba från 12 till 8 ikväll, kuuul. sen när jag slutar ska jag gå och sola, för nu har jag inte tänkt se ut som en vid panodil mera. nu får det vara slut på det ;p nä nu ska jag gå, ha en bra dag.


btw, grattis till körkortet jenny! :D



wohoow

äntligen så har min blogg fått lite liv i sig, är supernöjd! thank you AnnMary ;)


life sucks!

hjälp mig att få styrkan tillbaka! hur ska jag klara det här? livet har ingen mening utan dig vid min sida. önskar jag bara att jag kunde vara starkare. jag måste verkligen försöka, jag ska klara av det här även fast det suger stenhårt! förstår verkligen inte hur du tänker, hur kan man vela lämna allt för jobb? önskar bara jag förstod. är det jag som är trög eller är det du som har gjort ett åt helvetes fel val? hm, man kan ju undra.

nu tänker jag inte tänka mer på det där, de blir för jobbigt. jag tänker iaf ta vara på dom 5 ynka dar jag får vara med dig tills du lämnar mig igen..


du är det finaste jag har ♥


"1000 kg"

godis till frukost, sen mackor på det. godisätandet i väntan på pizzan till middagen, 200 gram marabou och nästan 1,5 liter cola. hahaha, allt det här har jag vräkt i mig idag! vars försvann mina tankar om lchf dieten?!

image126

känner mig typ såhär just nu..


barnmorskorna

jag har suttit och kollat på det hela morgonen och störtlipat. så jäkla bra serie, det är nästan så att jag börjar överväga mitt ambulansjobb mot att läsa till barnmorska istället. det är två drömjobb!


image125





take a bow



You look so dumb right now
Standin' outside my house
Tryin' to apologize
You're so ugly when you cry
Please
Just cut it out










less

sitter hemma nu med massor av flickor, och eftersom att jag sitter vid datorn så var ju kvällen ej lyckad. beskriver det med ett ord, less!


vårkänslor

jäklarnas vilket väder det blev nu, vårkänslorna kryper ändå fram lite nu ;p fast man längtar ändå mest till sommarn! idag har jag varit i happis och traskat runt på ikea, pain in my foots kan jag då säga. och lagomt less blir man, förutom då man själv ska handla. och nu ska jag och pappa och hämta flottmat och sen kommer lisafisa hit och dricker vin med mig :) är sugen på partaj så hoppas vi hittar nå parti. justja, mari kanske också skulle komma, blir nog kul ikväll :)


rysningar

satt och kollade igenom alla inlägg i min blogg. läste om alla då jag mådde sådär jävla dåligt. då det var skit mellan mig och jim. usch, jag fick gåshud. orkar inte ens tänka tillbaka på den tiden, har aldrig mått värre kan jag då säga. ska lägga allt det där bakom mig och aldrig mer läsa det, börjar bara må dåligt och börjar fantisera ihop saker. är det någon som är paranoid så är det då jag!

vill bara se frammåt nu och ta en dag i taget :) haha hur det där lät, jag vill då ta en dag i taget och sluta oroa mig för framtiden, men jag har som svårt för det. jag vill ha allt planerat långt i förväg så jag kan känns mig trygg. om jag ska göra nått så börjar jag planera det månader i förväg, jag är sån. vet inte om det är bra eller dåligt? :) jag vet då vad som skulle göra mig till världens lyckligaste person just nu. tänk skulle jim bara komma intraskandes hära som en överraskning, precis som han alltid brukar göra då han varit borta länge. vilken känsla det skulle vara, skulle börja störtlipa. jag saknar han nått så enormt mycket just nu.

image124

nu ska jag fara och övningsköra, ta ut pengar åt farmor som jag är skyldig henne och sen sola. är kritvit, men jag tror inte att solariet kommer att ta speciellt mycket. rören är asgamla! nåja, lite färg får man väl åtminstonde, förhoppningsvis :) sen ska jag hem och duscha och bara mysa framför tvn.



shopping

har varit i luleå hela dagen idag, både på arcusmässan och så har jag shoppat lite. vart ändå rätt nöjd med det jag hittade, fina sommarkläder :)


       

nu vill man ju bara att det ska ta och bli riktig sommar, jag dör om de kommer nått mer snöoväder. idag då vi åkte till luleå började det snöa lite efter vägen, snacka om att jag fick panik. men som tur var slutade det ;p ikväll så ska jag inte göra ett piss! köpa godis eller nått och bara se tv. sen imorgon ska jag umgås med lisa myspys :)



jobb

glömde skriva igår att jag fick veta att jag har fått jobb i sommar. alltså lite tur, fick där jag nu har praktik. så skönt, slipper börja lära om mig massa. börjar den 30/6-10/8 och det tycker jag är precis lagomt :) så nu slipper jag oroa mig att jag inte får nå jobb i sommar.

och vädret idag är ju förfan skitbra, och inne ska jag sitta. och bli lika vit som en panodil, usch. jag vill vara ute och få färg! nu ska jag gå och göra äggröra till frukost, mumma :)


jag satt och kollade på gamla bilder och sen hamnade jag i jims mapp, fan vad jag saknar han! snart har vi inte setts på en hel jäkla månad. det är så tomt och ensamnt utan han hos mig ;s men snart kommer han :)

 

irriterad!

om jag mår dåligt över min mage så är det väl ändå jag som måste få bestämma om ja vill börja äta enligt "lchf" grejen. jag vill bara ha bort degen på magen, inte fan vill jag banata eller nå sånt. för man bantar inte om man äter enligt lchf. man utesluter bara kolhydrater. jävla mamma!! så nu kan jag inte börja skita i kolhydrater eftersom att det här huset serverar miljoner om dagen. och jag har inte råd att börja köpa sallad och sånt där som inte innehåller kolhydrater själv. så jag måste tydligen leva med fet mage och cellulit lår och röv (vet inte hur man stavar så säg inget). ska ha på mig mjukisdress på stranden i sommar!!


halkbanan

hahaha, har fått skratta så mycket så ja höll på att svettas ihjäl. nu vet jag iaf hur det känns att snurra runt med bilen som en karusell, även hur det känns att köra upp i en snödriva :D det var iaf skitkul! jag är inte värst, så då känns de lugnt. om jag nu någon gång kommer få sladd någongång eller så, då vet jag iad hur jag ska hantera bilen och det är ju bra :) förresten så var jag inte ensam om att klanta mig ;) eller klanta och klanta, lära kan man mer kalla de :D

ikväll ska jag inte träna, jag är slö. ska istället köpa mig en stor fet godispåse och ligga hemma. eventuellt plugga lite teori ;p mycket mer har inte hänt idag, så jag har inget mer att skriva om..


hat

jag hatar blogg.se på kvällarna, antingen så går det skitsegt eller så kastar den ut mig. hade skrivt ett skitlångt inlägg och så kasta dom ut mig, sådär lagomt kul! nåja, det var ändå inget viktigt. klagade mest på min stackarns tand om gör skitont och på teorin som ja pluggat på hela dan.

nu ska ja blanda mig ett glas saft sen sova, ska upp 6, jippie!

godmorgon

trodde det skulle vara strålande sol idag så man kunde bli lite brun i ansiktet, men icke. då rök mina planer för dagen och jag försökte hitta på nya med pappa, men han dissa mig. hade vela fara och äta lunch någonstan eller nått, är trött på att sitta inne och mögla. alla kompisar jobba eller är på skolan så dom har ja räknat bort för länge sen, så mitt sista hopp är mamma, men hon kommer inte heller idas. så jag kanske drar på mig gymkläderna och far och gyma? jag har tandvärk som satan, det bara pulserar. måste nog ringa tandläkarn, men jag hatar att gå dit. tror inte ens dom kan fixa felet, för de är nå konstigt med tandställningen och det fattar inte tandläkarna i kalix sig på. så det får vara.

jag har sånt shoppingsug heeeela tiden, fast jag är fattig. vill köpa massvis med sommarkläder redan nu, är så rädd att allt jag vill ha ska ta slut ;) så jag ska nog åka med farmor på arcus mässan i helgen och sen på stan och shoppa lite :)


nu börjar det bli riktigt jobbigt det här, saknar jim som fan. kan inte tänka på nått annat än han. jag tycker han kan ta sitt pick och pack och komma hem till mig! 



 

lucas propose



såg det här avsnittet på tv idag, hade glömt bort hur mycket jag fick gråta.
jag tror verkligen att jag är med i serien, det känns så iaf..


en dags helg

nå nu så får jag göra helg, ledig imorgon. sen börjar jag jobba igen på tisdag, men nu har jag bara två veckor kvar och på dom två veckorna jobbar jag bara sex dagar så det ska bli skönt. jag längtar till praktiken på akuten, fytusan.

kvällen igår var väldigt trevlig, var länge sen jag skrattade sådär mycket :D är nog bara i lagets sällskap som jag verkligen glömmer bort allt och bara har kul. jag saknar verkligen laget, men man kan inte spela fotboll bara för den skullen. saknar inte fotbollen alls.. men tur att lagfesterna finns, då får jag ändå vara med på ett litet hörn ;)

       

nu ska jag se det lilla som är kvar av LA ink, sen är det andra avenyn. den bästa tidpunkten på dagen nu är då jim ringer, men ikväll ringer han inte för han har slut pengar :( hela kvällen är förstörd. ska fara och köpa godis och tröstäta.

rööööv

känns ju sådär jätteroligt att måste sätta sig på en cykel nu och fara och jobba, och ingen lön får man heller därför känns det tungt. börjar elva och slutar åtta ikväll, önska mig en bra dag. jag kommer nog somna sittandes överallt. måste pysa nu, skriver mer ikväll om gårdagen :)


partey

fick sluta en timma tidigare idag, skönt. för en timme går segt då man inte har speciellt mycket att göra. ikväll ska jag till carro som fyllt 18, tror nog hela "laget" skulle dit så det ska bli skitskoj att träffa allihopa :) jag kan ju dock inte dricka speciellt mycket eftersom att jag börjar elva imorgon. men men, det kommer fler helger :) plus att alla lär väl fara på hotellet, så då far man ändå hem och sover. nu ska jag gå och duscha, sen äta och sen fara till kixen och fixa mig :) synd att hon har match imorgon.




som det känns nu har jag inte ens lust att fara någonstans alls. jag är irriterad och allmänt nere, men jag får hoppas att det försvinner. det brukar göra det då jag kommer ut.

ha en bra kväll!


give me heart




give me heart
just give me hope
give me love
just give me warmth
give me all I never knew
give me something
to hold on to



fredag kväll

har precis smällt i mig tre tacos, och feta var dom. så nu puta min mage precis som om ja vore gravid. jag är astrött och kommer somna tidigare än fan. skulle umgås med lisa, men hon vägra komma hit så då får det vara ;) orka inte fara någonstans. ska upp 7 imorgon eftersom att jag börjar 8, kanske cyklar. fårse hur trött jag är..

nå imorse då jag hade duschat så fick jag spykänslor angående mitt hår, så som tur var kunde elli klippa mig. tog inget på längden utan toppade det bara så nu känns det tusen gånger fräschare! tyckte mitt hår och frisyr var svintråkigt så jag bestämde mig för att klippa lugg. lite ovant, men jag är ändå nöjd :)



osminkad, flottig, ofixad frisyr med en slarvtoffs. men man ser iaf hur det blev :)

kärleksfull..

jag har nyss ätit nyttig kvällsmat, eftersom jag varit på tc och kört spinning och torso. är rätt stolt över mig själv för denna vecka har jag lyckats åstakomma en hel del träning! och mer ska det bli.

söndag: spinning/body pump
måndag: spinning/torso
tisdag: spinning 45 min
onsdag: morgonpromenad
torsdag: spinning/torso
fredag: cykel till gymet
lördag: vilodag
söndag: vilodag (kanske)

STOLT! jag mår så mycket bättre av så här mycket träning. blir så himla trött och seg om jag inte tränar. synd bara att all gratis träning på tc går ut nu på söndag. får vänta hela sommarn tills jag kan köpa ett kort där, men det ska nog gå bra det med ;p kommer ändå inte hinna träna allt för mycket då jag ska jobba hela sommarn.

nu till rubriken. jag hatar verkligen när jag blir så här kramsjuk då inte jim är hemma. skulle verkligen göra allt för att han skulle komma hem till mig just nu. tänk att få krypa ner under täcket och bara känna närheten, skulle kunna döda för det. känns som att det var år sen jag träffa han sist. jag förstår inte ännu hur jag kan vara så kär efter snart tre år? jag blir bara kärare och kärare. jag får till och med fjärilar i magen ännu ;) precis som när man var nykär. han är helt klart det bästa jag har! den bästa människan jag någonsin träffat, och kommer träffa. det jag mest ville komma fram till var att jag saknar han som fan just nu! ska gå och fråga mamma och hon vill mysa med mig nu. så godnatt :)


always and forever..

image111


tjohoo

vilket väder och jag är ledig! vill inte pappa komma med och köra skoter blir jag förbannad. vad ska jag då hitta på? nåja, är iaf glad att det vart såhär fintväder då jag är ledig :D

jag vaknade och gick på toa, så ser jag att jag fått två äckelfinnar! var år sen jag hade någon finne. åh, blir på lika dåligt humör och börjar verkligen äcklas av mig själv så jag ser någon vän ploppa upp. fast dom är dumma vänner! haha. nu ska jag se det nya avsnittet av oth, vågade inte se det igår, carro avskräckte mig. men idag är jag gladare så då brukar det går bra ;)

justja!

image110


den här bilden beskriver då mig, enligt min älskade jim och min bror. eftersom jag tycker att jag ser ut som en kort och tjock kines så tyckte dom att det var extra kul och reta mig! så här har ni mig :D
 

tisdag&SOL

och då måste jag ju givetvis sitta inne, ska och jobba snart. har hunnit med en morgonpromenad kl 7 till körskolan, gjorde manöverprovet och gick hem. har ju hunnit vara ute, men det är ju inte lika varmt som på dagarna, och idag blir det varmt. det kan jag lova.. funderar nästan på att sjukanmäla mig? kan inte bestämma mig om jag ska göra de eller inte. gör jag det kommer jag få dåligt samvete, gör jag det inte kommer jag ångra att ja inte gjorde det. hm, svårt val det dära ;p men jag tänker nog vara duktig!

satan, shit, det nya one tree hill har ju kommit nu ser jag. då vet då jag vad jag ska göra då jag kommer hen ikväll ;) bara det inte är nått deprimerande avsnitt. kommer ju inte ihåg hur det slutade sist, men har för mig att jag fick gråta en hel del. vet inte hur många gånger jag sagt det här, men; den är serien är sjukt jävla bra!

image109



engla

tänkte bara sända en tanke åt engla, hennes familj och anhöriga. jag tror nog bestämmt att hela sverige tänker på er nu. och jag förstår inte ens hur polisen ids ägna tid åt den sjuka jäveln?! ett skott i pannan skulle vara det absolut bästa!

hur som helst så är det nog väldigt skönt för hennes familj att hon äntligen är hittad. menar absolut inte att det på något sätt är bra att hon är död. det bästa vore om dom hittat henne vid livet! men tänk om ens eget barn försvann och var borta resten av livet utan att veta om hon/han lever eller inte. om det plågas eller mår bra? fyfan, jag bara ryser i hela kroppen. nog finns det sjuka jävlar! vad hade den där lilla flickan gjort han? 


bad hair day..

det är precis vad jag har lidit av varje dag nu i nån månad, jag kan inte ha det utsläppt. det är i någon konstig längd så det ser bara fult ut att ha det utsläppt. och luggen håller jag på att spara och just nu går det inte att ha nere för den är svinlång, men går ändå inte bakom örat. sen har jag världens utväxt också, den syns ju inte jättemycket då jag själv har brunt hår, men det som växer ut ser grått ut. så jag är i stor behov av en klippning och färgning! men jag håller ju på att spara långt hår, och då våga jag inte klippa mig ifall de blir för kort ;s och så vet jag inte om jag ska ljusa upp håret till sommarn eller om jag ska ha mörkbrunt/svart. så därför går jag med äckelfärg i håret nu
tills jag bestämmt mig. tänkte bara ifall ni undra varför jag är så ful och äcklig i håret ;p

 

smart!

jag fick i uppdrag av farmor och farfar att sälja deras hörnskåp, knäppa, lägga ut på blocket osv. om jag fick sålt det så skulle jag få pengarna, och det tog inte mer än några minuter innan den första ringde och hon tog det direkt. 700 kr satte vi ut det för, vilket var sjukt jävla dumt! hade lätt fått 1500 för det, dom har ringt som galningar fast ja tagit bort annonsen. och en gubbe frågade om dom som köpt det redan hämtat det, han tänkte ju bjuda över 700. så där ser man, jag ska nog inte bli någon affärskvinna ;)

spinning/bodypump ikväll, skönt som fan att börja träna ordentligt igen. och min kondis har blivit tusen gånger bättre :D så imorgon blir det spinning/torso. kul! fast först en heeeeel dag på praktiken, känner inte för det. nu ska jag se andra avenyn så nattinatti.


bra start

på den hära dagen :) vaknade av att  jim ringde och väckte mig, sötnos! jag blev så glad. så nu är den hära dagen räddad. saknar han så inne helvete, men jag måste försöka koppla bort det för annars blir det så himla mycket jobbigare.

image108 


cancer

jag har suttit och kollat på sjukhuset, som förövrigt är ett av mina favoritprogram. det var en kille som var 17 år som hade upptäckt en knöl i bröstet. så fick han göra en röntgen så visade sig att han hade skelettcancer. alltså förstå, en 17 årig kille som har hela livet framför sig! det är så jävla hemskt sånt där, det må ju vara att 70 åriga gubbar och tanter får det, men barn ska inte få cancer. nu menar jag inte att det är bra på något sätt att gubbar och tanter får det, men hellre de än barn. eller hur? nåja, han skulle iaf få cellgifter och behandlas i 8 månader och sen se om knölen går att tas bort. med cellgifter som han måste leva på i 8 månader framåt kommer han att må illa nästan hela tiden, ha yrsel, vara matt, trött hela tiden, håravfall, minskad matlust, viktnedgång, vallningar, svampinfektioner, hud flagningar mm. tänk att han måste gå igenom allt det dära och sen är det inte ens säkert att tumören går att tas bort. jag får rysningar bara av att tänka sig in i situationen själv. snart är cancer lika vanligt som en förkylning skulle jag tro. forskarna borde uppfinna nått vaccin mot cancer som ALLA ska få ta del av.

jag känner verkligen att jag valt rätt väg, alltså sjukvården. det som fick mig att välja den här linjen var nog tanken av att vara en person med massor av kunskaper som faktiskt kan rädda liv, att hjälpa riktigt sjuka människor. men så finns det ju hemska sidor av arbetet också, men det är en del av arbetet det med, den tyngsta delen.

jag känner mig lite av en poet av allt jag skrivit nu, haha. men jag tycker bara att cancer är en hemsk sjukdom som absolut inte ska drabba barn..




image106



friday night

gomorron! är sjukt trött fast jag sovit bort halva dan.

igår så spenderade jag hela dagen i luleå med min kära farmor och farfar. gud så mycket kläder jag hittade, men det blev ändast två tröjor. hinner bli så less om jag köper sommarkläder nu, även fast ja inte använder dom, men dom ligger ju ändå i min garderob och skräpar. sen när jag kom hem var det bara att slänga i sig maten och sen fara till lisa och sen vidare till skotercrossen. hade väldigt trevligt där :) sen skull vi bara hem för att snygga till oss och sen till anna. var tänkt att vi skull festa ordentligt, men bara lisa försvann därifrån. jag stannade och umgicks med annas family och det var trevligt det med :) sedan dök en full pappa upp hos anna och vi blev kvar ganska länge, fast att jag var trött som fan. låg mest och sov i annas säng, haha..

idag så ska jag städa rummet, som är väääldigt välbehövligt. sen vette tusan. vill gå ut och äta, någon som är sugen att följa? hör av dig!



miss..

Jag saknar min älskade Jim, jättemycket! det är så tomt. ännu tommar blir det ju då det knappt går att ringa eller messa ;s hoppas han får komma hem, väldigt snart.

jag är ledig imorgon och det ska bli superduperjätte skönt! :D är inte riktigt van att gå såhär långa dagar så det är ganska jobbigt. men ska dock upp kl 6 imorgon för att fara och träna och sen äta frukost som nova bjuder på :) man kan ju sova sen, man får tänka så då går det lätt :)  

sen imorgon kväll så är det ju skotercrossen och en viss lisa sandberg hör aldrig av sig så jag vet som inte hur det blir? du kan ju höra av dig om du läser det hära! :D är pank så jag har inte råd att fylla på mobilen min. nu ska jag gå och göra mig nå mat, är skithungrig. hahaha juste jag jenny och hanna ska på aerobic på torsdag nästa vecka och det har jag aldrig varit på, ja kommer skämma ut mig. iaf skratta ihjäl mig :D har sämst kordination. men jag ska lära mig ;p fan vad bra då man kan träna gratis nästa vecka på tc, tur för dom fattiga ;)

skitockså

har ju köpt karra och allt bara för att det är lilla lördag och mest för att det skulle vara greys, men så är det hockey ist! jag som hade längtat hela dan. men som tur var så upptäckte jag ju att det var top model, så nu sitter jag och inväntar det. kan väl även tillägga att jag trivs hur bra som helst på praktiken, dom är så goa alla som bor där! haha idag har jag mest legat i soffan där, sett karlsson på taket och så :D är i stort sett som att vara hemma.

nu ska jag och mamma gå och mysa i min säng med varsin godispåse :)


SNÖSTORM

glad man blir så man vaknar och kollar ut, så är det typ snöstorm! man blir på så jättebra humör ;) och man har väldigt stor lust till att fara och jobba. vill fara och äta på myggan innan jag börjar, men mamma vägrar och jag vägrar gå. så jag får väl svälta. har iaf beställt en ny jacka i morse, den gjorde mig iaf lite glad i allt pissväder.


nu ska jag gå och tjata på mamma ännu mer! sen åka på praktiken. måste skynda mig hem sen ikväll då jag slutar för då väntar greys :) ha en bra dag, och blås inte bort.


tell me?

jag skrev nyss ett svinlångt inlägg, men jag ville inte publicera det. det vart alldeles för privat, även om det var skönt att skriva så är det ju inte så att alla behöver veta allting.

praktiken rullar på, börjar ett imorgon och går till åtta. skönt med sovmorgon! trivs faktiskt rätt så bra, än så länge. och dom jag jobbar med är hur trevliga som helst, så det bli kul då det hade kunnat bli tråkigt. nu hoppas jag att dom här fyra veckorna går fort så jag får börja på ivak/akuten, oj så jag längar.. såg nyss sjukhuset, älskar den serien. älskar faktiskt alla sjukhusserier, intirger blandat med sjukhus. kan det bli bättre? haha.

nu ska jag faktiskt börja gå till sängs, ska försöka läsa lite teori som är väldigt behövligt. för klara jag inte provet på första försöket så skjuter ja skallen av mig! då är jag sämst och får vänta till hösten typ innan ja kan ta kortet. så jag har en jäkla press på mig.


och nu till det dagliga, hur mår jag? svar: skit!
blir inte riktigt klok, låt mig bara få må bra? en dagen känns allting hur bra som helst. nästa känns allting bara åt helvete, man vill helst ligga inne hela dagen och bara sova och slippa känna den där gnagande känslan som bara vägrar att försvinna. den där känslan vill jag bara slita bort! men hipps vipps så kan jag känna att jag faktiskt har lust till saker, helt plötsligt börjar jag må bra. alltså jag blir seriöst galen, hur svårt kan det vara? folk måste ju tro att jag är psykiskt störd. men nej det är jag inte, jag mår bara väldigt olika!


bad feelings

just precis vad som infinner sig i min kropp nu. jag som var så glad över att jim skulle stanna hemma hela veckan så ja kunde flytta in, så ringer norgesatansjobbarslen och ber han komma. inte precis dåligt betalt så jag fatta att han far. han behöver ju inte ens betala resan/boendet eller maten själv, dom står för precis allt. alltså han lär ju vara en rich bitch då han kommer. då ska ja passa på att bli bortskämd ;) haha nää..

ett som är säkert är ju att jag saknar han jättemycket, redan! nog om det ..


nu ska iaf jag och pappa packa gymväskorna och fara och pumpa lite muskler. välbehövligt! jag bara fläskar, hela tiden. jag förstår inte vars mitt nya nyttiga jag försvann lixom? haha, jag måste verkligen ta tag i det hära. nä nu ska vi bege oss.


hemskt

jim har nu lämnat mig för en månads jobb i norge. fyfan! det kommer att bli svinjobbigt, hoppas tiden går väldigt fort för jag saknar han redan. min älskling..

nu ska jag iaf äta frukost och sen gå på praktiken. det är min första dag idag så jag är lite smått nervös ;s men det går nog bra, förhoppningsvis.

ha en bra dag!


fotboll

vaknade i morse av att farmor ringde, hade ju glömt att vi skulle och se "mitt lag" som har cup. som spelade bra, ska nog och se finalen ikväll som förhoppningsvis är mot pite :) nog saknar jag laget allt! men fotbollssuget är inte tillbaka ännu, tror faktiktiskt inte det kommer att komma tillbaka heller. det är mest allting runt omkring jag saknar.
 
tobias och erika ligger ännu i sängen så jag får mig inga vänner till att göra våfflor med mig! skitockså. ska gå och göra ett nytt försök till att slita upp dom.

skitväder

min morgonpromenad blev ju ganska så inställd idag med, kan det inte bara bli vår? fan vad härligt och kunna använda ballerina skor.. men det lär ju dröja i den här skithålan. nåja, jag mamma och pappa åkte iaf till gymet och tränade. sen basta osv, skönt! och nu har jag precis kommit hem ifrån heidi. jag tror jag ska snöra mig i soffan och se om det är nå bra, annars sover jag ett tag. det verkar bara vara jag som ska vara nykter ikväll. och jag ska se the ring filmerna ikväll också, helt ensam! jag kommer dö, det finns ingen som kan hålla mig sällskap :( jag känner mig lite mobbad. sen imorgon så hoppas jag att jim stannar hemma, annars blir det en asjobbig vecka. börjar praktiken på måndag och jims lägenhet ligger vägg i vägg med praktiken så hur bra vore det inte om han stannade hemma? jag får hoppas :)

åh, upptäckte nyss att det är LA ink klockan fem. fast MIAMI ink är tio gånger bättre, älskar det programmet! det är så jäkla bra då man får se och höra deras historier, det är nog det som gör att det blir så bra. man får till och med fälla någon tår ibland, haha. nämen programmen är skitbra! jag ska göra en då jag har råd, men vad det vet jag inte ännu. det tåls att fundera på ett bra tag till.. tänker inte bara kladda dit någon bara för att göra en.


image103

People keep talking, they can say what they like..

sitter hemma med mamma och pappa, en fredagkväll! rätt skönt ändå. sitter och funderar på om jag ska festa imorgon eller inte, hm. vet ju hur tråkigt det alltid är, men om ja väljer att inte göra det så kommer dom andra säkert har skitkul. men att vakna upp och inte vara bakis är ganska skönt, och veta att dom andra mår rätt skit är ännu bättre. så jag beslutar nog mig trots allt för att vara nykter :) ska träna och sånt imorgon ist..

jim ringde nyss, ovanligt glad :) haha. måste varit för att han var full, fast enligt han var det ju inte så. nåja, blir iaf pirrig i magen ännu. förstår inte hur det känslan kan finnas ännu? är jag konstig? eller är jag bara väldigt kär? tror nog på att jag är väldigt kär! 


nu ska ja gossa ner mig i sängen och se nån film, nattinatti.


pank!

nu har jag gjort av med nästan alla pengar jag hade den här månaden, men äh vafan.. slipper ju köpa skor närmsta månaderna iaf, hoppas jag. för jag har kvar skor sen förra sommarn jag kan använda plus som ja köpte nu :)


   

blev dom hära iaf :)



lämnad

sitter hos jim och väntar på att farmor ska hämta mig, ska till happis på ikea och så ska jag köpa mig tre nya sommarskor på skopunkten. jim har ju då lämnat mig än en gång för det där förbannades stockholm, jag hatar det stället!

hm, undra vad som sker i helgen? tror inte det blir nå fest iaf, ska nog spara mig till nästa helg då det är skotercrossen och allt dedär :) nä, ska bara ta det enbart lungt, träna som ett psyke låter faktiskt lockande ;p min morgonpromenad sket sig i morse då jag kollade ut och såg all snö, men imorgon..

nä, nu ska ja dra ihop mina saker jag behöver ta hem, sen så ska ja proppa i mig en macka..


stolt:)

idag har jag gjort bort mina två jobba uppgifter. jag har redovisat mitt grupparbete (helt själv) för hela klassen, medan dom andra får redovisa i grupper. sen så har jag gjort bort den hatade retoriken. och det bästa av allt är att jag tror jag har övervunnit min rädsla, lite iaf :) och det är skönt som tusan att fått göra bort skiten idag. nu kan jag slappna av ;p

har varit och gymat med jenny och anniken efter skolan och nu tänkte jag att jag skulle ut och gå då solen äntligen tittar fram. imorgon börjar vi tio så jag och anniken ska och gyma innan vi börjar, tänkte promenera till gymet imorgon bitti. hoppas jag orkar! ;p haha. vill börja med mina morgonprommisar, men det är så svårt att ta sig upp ur sängen.

sen så ringde jim nyss och frågade om jag ville komma och sova hos han ikväll, hade ställt in mig på att han kommer imorgon kväll, så jag blev extra glad :) ska klä på mig nu och börja gå, tjohoo.


slasktisdag & första april

jag har då sluppit att blivi grundlurad, eller jim gjorde ju sitt försök, men det var ett dåligt skämt så till och med jag kom på att han lurades ;p haha..

känns som att jag fått mycket gjort idag, mycket bra saker. har kört på körskolan, bokat halkbanan osv. känns skönt att ha den bokad :) sen har jag varit till båda mina praktikplatser och hälsat på, hämtat scheman osv. måste säga att jag längtar som nått tok till praktiken i maj på ivak, tror det kommer bli skitskoj. och lärorikt :) börjar praktiken på jungfrun (ett handikappboende) på måndag, hoppas det kommer att bli kul. har ingen som helst erfarenhet av handikappade så jag lär ju lära mig mycket. sen så har jag gjort klart samhällsen som ska redovisas imorgon, och så har jag tränat inför retoriken i svenskan. så imorgon kommer det bli en pinardag! men oj så skönt då det är bortgjort :) sen har jag inget mer i skolan för det här läsåret, typ.. 8 veckors praktik kommer bli jäkligt skönt :)

och idag så har jag fått plaska runt i slasken med mina tygskor, tårna har som varit lagomt russinliknande. vad fan ska man ha för skor den här årstiden utan att man ska bli blöt? gummistövlar är ju det ända alternativet typ, haha. men jag avstår nog ;p jag hatar den här fula bloggen, vill få en riktigt snygg en, men jag är så satans trög så det är omöjligt att fixa. är det någon som är proffs?

nåja, nu ska jag och mamma och övningsköra. bara det inte bli bråk igen, som det alltid blir, eller oftast. ska och backa runt gathörn och backa på parkerningar. är inte så duktig på det, så det behöver jag träna som en galning på :) och så kanske man svänger in på coop eller ica och köper lite snaskis, varför är vattnas det i munnen efter godis hela satans tiden? min träning och sluta äta godis grej är ju bortkastad. imorgon så ska jag sluta äta! och börja hårdträna igen, sådeså :) Nå nu ska jag fara..

wow, äntligen.

ätnligen så funkar bloggen igen. kom precis till skolan, dagen började inte så bra så jag är på dåligt humör och irriterad på allt. sen skulle jag få hjälp med grupparbetet idag kl 2, men då har jag ju bokat körlektion precis samma tid och den kan jag inte avboka. hm, fårse hur det kommer gå med det där arbetet nu då..

förövrigt så är allt bara skit, jag orkar inte ens gå in på allting som känns dåligt. vill bara ligga kvar i sängen då klockan ringer, har inget att stiga upp till. det hade jag förut, då kunde jag stiga upp hur tidigt som helst. ingen ide att hoppas mera, allt är bara meningslöst ..


RSS 2.0