SATC

jag måste se filmen ikväll igen! haha, jag går typ och tänker på den hela tiden. fattar inte att en del inte gillade den alls, skumt! ;p

älskar den här låten.. man blir glad av den :)







bloggtorka

har tappat lusten att skriva här i bloggen. har ingen inspriation kvar.. men den kommer, det vet jag. 

igår vart det fest hemma hos sara. en lugn hemmafest, och det var faktiskt riktigt kul :) och jag som skulle sluta dricka och bara träna, haha! nästa helg har carro middag så då blir det att gå ut ;p sen efter det då är det ta mig fan slut drucket på ett bra tag! 

 nu ska jag gå och plugga. skolan cirkulerar i huvudet hela tiden, jag MÅSTE börja med projektarbetet. fan avd jag är dålig..


wihooo,

mitt nya kontantkort kom idag :) så nu är jag kontaktbar igen. mobilen jag har är dock den sämsta jag varit med om, måste verkligen, köpa en ny. kommer svida! hur ska jag ha råd? fårse hur jag gör.

har ingenting att skriva, det är tomt i huvudet så nu ska jag göra någonting. tack och hej!



waiting

jag hatar verkligen att vänta, det är bland det värsta jag vet. fast ibland kan det faktiskt vara värt det :) det beror ju på. just nu sitter jag och väntar på heidi, vi ska cykla till nova och köra ett gympass och sen ska vi cykla hem. hurtigt! men det gillas ;p måste komma i form i kroppen tills vi åker på utlandet, annars vågar jag inte visa mig. haha :D näe, inte tränar jag inför utlandet. jag gör det för att må bra och för att få en snygg kropp.






och idag då jag satt på skolan och väntade på att psykologin skulle börja så ringer jim och säger att han åker till norge i eftermiddag och så ber han mig komma hem så vi skulle hinna umgås. blev förståss jävligt ledsen och stampade ut från skolan och gasade hem. sen då han kommer till mig ringer chefen hans och säger att han behöver inte komma. stackarn fick ju stressa ihjäl sig ;p gud så skönt att han inte for, är överlycklig. hade inte orkat med att han for just nu! det är nog jobbigt med skolan osv. hade aldrig orkat ha en sak till att vara nere över, men som sagt, sån tur man kan ha :) hihi.

I love him! ♥



piggelin

ligger i sängen och glotta på kläder och är helt klarvaken. kommer däremot inte vara klarvaken imorgon kl 6, fifan. är verkligen inte trött alls, var det här ett tag, men det försvann. jag längtar till nästa torsdag då jag får fara till luleå och shoppa! gud vad jag behöver mycket nya kläder, bara vinter kläder är det som behövs. skor och jacka behövs det med, ojoj pengarna räcker ju inte till. nu ska jag sluta fundera så mycket på pengar, blir deprimerad utav det.

det är tomt i min säng ikväll, älsko har övergett mig :( booooring. äh, nu ska jag se sex and the city och försöka sova iaf..







skitnsygg! PUSS


finally

nu är jag äntligen igång med träningen, som jag har längtat. finns det nått bättre än att vara helt slut efter ett gympass och sen gå och duscha och sen sätta sig i bastun? okej, det finns en massa bättre :) haha, men det är så jäkla skönt. nu blir det att hårdträna hela vintern, för resultat det ska jag uppnå. det har jag bestämt mig för, så är det.

MEN..

jag saknar min mobil :(


IDIOT

skulle jag hitta en mobil som någon ägde, som var påslagen och så att man såg vems det var hade jag aldrig haft samvete att ta den. men det finns såna jävla egoister som bara tänker på sig själv och som är så satans jävla omogna! du som tagit min mobil eller vars fan den nu är är inte speciellt cool, bara jävligt barnslig. du kan inte missat att det var min mobil? eller?! trodde aldrig att man kunde vara såhär handikappad utan mobil, det är fan sjukt. är så satans förbannad så jag skulle kunna göra vad som helst just nu. allt är åt helvete!

nog för att jag kan ha klantat till mig själv, men det tror jag inte eftersom att den var på först igår då jag ringde till den och nu är den av. men du, NJUUUUUT av min mobil. fattiga jävel som inte kan köpa en egen..


Snälla!

jag har tappat min mobil igår kväll, det är en w610i. om någon hittar den eller vad fan som helst så kan ni väl höra av er!

projektarbete

jag bli seröst dum i huvudet. jag vet exakt vad jag ska ha om, men jag kommer inte någon vart. hur jag än försöker så står det totalt still i huvudet. och ska jag vara ärlig så är jag faktiskt inte helt säker på ämnet. jag kommer skjuta upp det här tills det är alldeles försent. 

sen så har jag så mycket att göra i skolan så jag vill bara spy, direkt jag kommer hem tänker jag att jag ska plugga gärnet. men så fort jag öppna böckerna och det kommer nått jag inte kan så skiter jag i allt och går och gör nått annat. måste fan skärpa mig! och det är nu.

fick lönebeskedet idag också. tänk skulle man få behålla dom pengarna man tjänat? ååh, det stör mig så jävla mycket. är skyldig mamma och pappa över tre tusen också så där rök lönen, typ. hur ska jag ha råd med både kläder och utlandet? för höstkläder är ett måste. har bara sommarkläder just nu, och det är fan inte varmt ute. sen så ska jag köpa gymkort på nova och tc, där ryker 2600 kr. jippie! men annars förvandlas jag till ett fetma barn inom kort! nåja, nu får jag se hur jävla dyrt det är att leva. jag ska fan skrapa tusen trisslotter och vinna pengar så jag slipper leva som en råtta.

skitdag! så sitter jag här i mina FÖRSMÅA jeans som jag kunde ha innan sommarn, ser bara magen som väller ut. och ikväll ska jag tydligen på bio, och ofta man kan fara på bio utan något gott? det är ju fan det bästa. alltså, hahahahahahhaha. jag skrattar fan åt mig själv, jag är en tönt. godnatt, jag orkar inte vara vaken mer.

sick!

jag blir ta mig fan tokig! har haft konstant ont i halsen i snart två veckors tid. har ätit upp penicilinen, men ingen förbättring. vad än jag gör så slutar det inte gör ont, är det inte borta tills imorgon så vet jag inte vad jag gör.

sängen har varit min absolut bästa vän idag. har knappt varit upp från den, är död. tycker synd om allex och carro som varit tvugna att jobba idag, usch.

magen skriker efter mat, men jag orkar inte äta nått. är grymt saltsugen så jag måste nog köpa chips sen ;p mumma. köper nog det innan jag far med jim till happis så jag har nå färdmat :D

förövrigt så kan jag inte sluta skratta :D har skrattat för mig själv hela dagen typ, hahahahahahahaha..





 


hahahahahaha

ojoj vilken natt/morgon! har skrattat så att jag har kramp i magen typ ännu. fyfan säger jag bara..

kvällen igår började tråkigt, mådde illa och hade planer på att stanna hemma. tur att jag inte gjorde det för sen hade jag skitkul :) har myst med carro och allex i allex och sebbes säng inatt, skönt att slippa sova ensam. mådde inte så bra i morse, men efter att jag och allex druckit te försvann mesta. har jyrat på hela morgonen med alla tok som sovit hos allex och sebbe :D har kört hem carro till töre också, tänk om polisen hade haft kontroll. då hade körkortet rykt, så jag hade tur.
nu ska jag gå och duscha, äta nått och sen lägga mig och se film hela dagen. ska till haparanda och lämna nå släp med jim ikväll så om jag ska orka måste jag nog sova ett tag också..

Sex and the city

hur bra som helst! bästa filmen på länge :) haha, jag vet att jag är lite efter, men nu har jag äntligen sett den iaf. ligger fortfarande i soffan och degar, har inte ens klätt på mig. kanske borde göra nå nytta? väntar bara på att det ska bli kväll för då blir det fest, jag har varit sugen hela veckan ;p hoho. och sen inatt så kommer jim hem så jag får krypa ner med han inatt, åh jag kommer vara så glad ikväll :) får jag hoppas.

nu ska jag äta nå lunch liknande och sen vette tusan?

godmorgon,

vaknade halv nio idag, men så somnade jag om tills nu. ska äta frukost och sen lägga mig och se på sex and the city filmen :)





I don't wanna miss a thing

har precis duschat och jag mår inte alls bra. känns som att jag har 40 graders feber, orkar inte göra någonting alls. jag ska enbart ligga i sängen ikväll, ska inte lyfta röven om det inte är absolut nödvändigt. pappa är och köper en iskall cola åt mig nu, det blir mitt nöje ikväll det. nu ska jag torka håret och sen ska jag krypa ner och kolla på tv. har sex and the city filmen på nedladdning också, men det gick så segt så den hinner jag inte se ikväll.

hur mysigt hade det inte varit om jim låg här under täcket med mig och bara höll om mig? åh, jag vill ha han här! får hoppas att jag får krypa ner med han imorgon istället :)






one call




är det sant det jag ser ?! isf så slipper jag vara arg på subban
som förstörde mellan lucas och payton. jag längtar!


äntligen helg!

haha, och ändå har vi bara haft skola i två dagar. inte speciellt ansträngande, men det är dom tidiga mornarna som tar kål på en. när jag slutade idag så åkte jag på vc! pinsamt eftersom att jag varit där nu fyra gången under två veckor, men halsen vägrar ge sig och nu är det på tal om att operera bort halsmandlarna. skönt om det skulle ske, ska iaf till halsläkare i luleå och bestämma om det senare. efter att jag varit på vc åkte jag till anna, vi skulle se sex and the city, men jag somnade i över en timme. kul sällskap ;) men jag säger ju det, skolan tar kål på en. man kan inte lägga sig i sängen och se tv då man kommer hem för då sover man fortare än fan.

hm, vad ska jag göra idag? blir väl att sitta hemma och proppa i sig godsaker och sen ha ångest i flera dar. jim har åkt och hämtat sin soffa i sthlm så han övergav mig redan efter en natt! :( men han kommer nog imorgon.. och imorgon tror jag nog att det blir fest, haha. allex gjorde mig sugen, så jag får se hur det blir :)

ska gå och tvätta bort sminket nu och sen hoppa i mjukisdressen..

LYCKLIG!

nu ska jag brumma till luleå och hämta jim! :D jag är lycklig, hihi..

skola,

känner mig som liten igen, hihi. imorgon börjar skolan och jag ser nästan fram emot det, bara att det kommer vara jobbigt att stiga upp, men annars så tycker jag att det ska bli skönt att få börja igen och att studenten närmar sig. ska plugga som ett tok i år och göra bort allt så jag kan glassa till våren. hoppas att jag håller det jag säger nu! ;p haha. vi har nog en väldigt kort dag imorgon om jag känner mina lärare rätt, så det ska bli skönt med en mjukstart iaf.

när jag varit på skolan så ska jag och mari brumma iväg till luleå och hämta jim på kallax, jippe! :) som jag har längtat. och bara därför så kommer det väl bli nå strul och så kommer han väl inte hem förrän senare. usch, hemska tanke! näe, nog går allt som det ska :) ska bli så kul att träffa min älsklingskille igen! :D:D dagen innan han kommer hem känns som dan innan julafton, hihi. känner mig småpirrig och sådär fnittrig, men det är så det ska vara. om man ska hitta nått bra med hans norge jobb så är det väl att man får känns sig som nykär varje gång han kommer hem ;)

nu paradise hotel med mammi och sen sova! natti ;p






luleå

hittade mig en skitskönt och skitnygg kofta, en tunika och en myspysdress! :) och jag kan då säga att jag skulle lätt kunnat handla upp hela luleå. fan vad less jag blir på att vara fattig, men lönen kommer nästa vecka och då är jag INTE fattig. men det kommer känns så iaf eftersom att jag är skyldig mamma och pappa 3000, och jim typ 1000. och sen kommer jag slösa upp alla pengar på en gång. funderar på att be mamma ta hand om dom :D haha! men det vore nog det bästa..

nu ska jag slänga mig på soffan och se top model, pussycat dolls och sen ska vi till farmor och äta PALT :D wihooo. fan så gott det ska bli :)

upp och ner

ja det är verkligen upp och ner för mig just nu. ena sekunden kan jag känna livsglädje och allt är hur bra som helst, och nästa vill jag bara försvinna. skulle göra vad som helst för att få komma bort från kalix med dom människorna man tycker om som mest. har inte lämnat skitkalix på hela sommarn, förutom över någon natt, men det räknas inte. utlandsresan som jag och jim har planerat ett tag nu verkar inte bli av, någonsin. skolan börjar på torsdag och jag kan inte blir mer deprimerad än vad jag är nu. allt känns skit och jag saknar jim så mycket så att jag gråter. önskar att jag inte var lika kär som jag är, det är nått fel på mig.. eller så är det inte det? men det är jobbigt att vara kär när man aldrig har sin kärlek hemma. tiden jag har tillbringat med min älskling i sommar är skrämmande, vill inte ens tänka på det. vill bara ta igen all förlorad tid som vi missat, önskar det var ömsesidigt.. just nu vet jag ingenting.

behöver bara få krypa ner i jims famn och få känna mig älskad, men man vet aldrig när det händer nästa gång. kom hem.. jag behöver dig.

död!

har storstädat hela farmor och farfars hus nu, okej inte hela, men dom rum som används :) känner mig riktigt duktig, och jag hoppas att jag får bra betalt nu ;) annars blir det inge luleå imorgon med allex och sebbe, men farmmo och faffi är snäll så jag vet att jag får pengar.

ska bara gå och bädda rent i deras säng nu och sen så är jag färdig! och då ska jag slänga mig is offan och dö ett tag..


Awake



sjukt bra film, se den! fast det kanske bara är jag som gillar den ;p
brukar få hör att jag har dålig filmsmak, men seriöst, den här filmen var bra :)


ruttet

känner mig rutten, ful, flottig, äcklig, fet. ja ni vet? sådär hemsk som man kan känna sig ibland. och man börjar ju inte må bättre av det gråa trista vädret som jag kollar på här utanför fönstret. vill att det ska bli riktigt höst nu, utan regn och sånt. bara mörka kvällar som är lite småkyliga. nu är vi mitt emellan sommaren och hösten, och det gillas inte. antinger får der vara sommar eller höst!

tror fan att jag ska smälla i mig chips idag igen, skit samma. spela roll om jag äter nyttigt när jag ändå inte kan träna. är ju dödssjuk ännu så det lär ju inte bli träning på MINST en vecka. jag är less! var till vårdcentralen idag igen och fick mer medicin. har inte sovit nått inatt heller, har haft panikattacker för att jag har haft så ont i halsen. hoppas det blir bättre nu..

nu ska jag gå och duscha och sen vet jag inte ? går väl till sängen igen. mitt nya ställe att tillbringa dagarna på, wohooo!

Lazee ft. Neverstore - Hold on





Yeah what, don't cry my dear
I swear I'm near, I care.
I'm here, right here.
Baby not, your in the circle of my focus
I won't let you know, your love is here, right here



party till döds

har sett film med mari och mamma ikväll. party till döds hette den, och den var bra! en film i min smak. handlade om en tonårstjej som började collage och sen spåra allt ut totalt. ja, den var iaf sevärd :) har druckit så mycket cola och ätit så mycket chips så jag skulle kunna spy. ooousch! passar på att proppa i mig dom dagarna jag får, haha.

kan ju säga att jag inte mår speciellt bra. tror jag har halsböld eller nått, det gör så ont så jag vet inte vars jag ska ta vägen. nått är det ju som är fel. ska sova med mamma inatt för jag är rädd att jag ska sluta andas, haha. jag vet, jag är nojig, men det är så tjockt i halsen så man vet ju aldrig. nu ska jag gå och tvätta mig i ansiktet och sen ta värktabletter som fan för att kunna sova. kommer ändå inte funka, kommer vakna varannan timme så som jag gjort nu i fem dagar typ. oless.. nåja, gondatt :)

hoppsan,

jag har nyss varit och handlat så att jag och mamma kan göra tacos. tror ni att det ska bli gott? svar: JA! och till det köpte jag en COLA! det går inte att leva utan cola då man är bakis. och så kanske jag smygde ner en chips påse i korgen. jag känner att jag förtjänat det här, men imorgon så är det slut på det goda och en ny jävla vecka utan slisk börjar. och en ny jävla vecka UTAN JIM! varför påminde jag mig själv? fan, nu ska jag sova ett tag..


söndag

nästa söndag ska jag vakna upp och må prima! sista festen på länge.

det var iaf kul igår :) det var ju i princip en lagfest och dom festerna är alltid roliga. jag hade då hur kul som helst! var ju först på ugglan och förfestade och sen bar det då av till hotellet, as usual! träffade på massor med roligt folk där.

ångrar lite att jag drack igår, just nu iaf. för jag skulle kunna gå och skära halsen av mig. har så jävla ont! bra penicilin som inte hjälper. har jag inte blivit bättre till imorgon får jag ringa och säga att det inte hjälper ett dugg. men det kan ju iof bero på att jag drack, hm ;p men det tänker jag inte nämna.

      

det ända som fattades igår var att få gå hem med min älskling då hotellet stängde. fan vad jag saknar honom! det går inte ens att beskriva med ord. jag älskar han ! <3


hoho normal

jag har lite svår beslutsångest som ni kanske märkt! haha. det blir nog att dricka, det är ju trots allt johannas 18års fest ;) nu ska vi snart äta dundergod middag, sen ska jag börja fixa mig sommarfin eftersom att temat på festen är sommar! :D

hihihihi,

kom på att det är ju min godisdag idag! :D wihooooo.

nu ska jag till anna och hälsa på :) det var ett tag sen..

skönt,

idag ska jag vara nykter trots att johanna har sin fest. hade aldrig pallat med att vakna dödssjuk och en bakis på det hela, näfyfan. ska jag någonsin kunna börja träna så är det nyktert som gäller. tackar inte nej till det ens, har blivit alldeles för mycket festande på sista tiden för mig. och efter förra helgen så fick jag nog. visst känns det dumt att inte parta på hennes 18års fest, men äter jag penicilin mot halfluss är det nog smartast att vara nykter. jag och kixen ska dit en sväng iaf :) vi får väl säkert vara chaffisar ikväll, ganska trevligt det med.

haha igår var jag chaffis till segis och dom, fick köra "raggar merca" for the first time in my life :D det gick prima faktiskt. och tur var ju det, för hade jag kvaddat nått på den så hade jag blivit liiiite rädd. var hemma vid ett-två någongång och jag somnade bums! jag som skulle se paradise hotel reprisen, men jag somnade. så den får jag se idag istället :) mitt nya favortiprogram, som går i repris. tur att man inte kommer ihåg nått så man kan följa med i de ;p älskar sånt där.

nä nu ska jag gå och piffa till mig och sen hade jag väl tänkt göra nå? men vad?



ibland saknar jag mitt svarta hår och luggen! kommer ändå färga det mörbrunt till hösten, jag vet det. äcklas av håret redan nu. ser skitigt och flottigt ut, men det är ingen ide att färga nu då vi ska på utlandet. det bli bara blaskigt och slitet.

äh, tror ingen bryr sig om det iaf ;D

halsfluss!

yes yes, det var som jag trodde. så nu har jag fått penicilin som jag ska äta i tio dagar. lagomt kul att detta hände nu när johanna ska ha sin sena 18-års fest imorgon som jag sett fram emot! fan vad less jag blir. bara det onda försvinner lite iaf så tror jag nog att jag ska dricka iaf. tror det kommer bli en kanonkväll och den vill jag inte missa.

vet någon om man kan dricka alkohol då man äter penicilin? alla säger olika så jag måste som veta.

dagen har tillbringats i haparanda, rätt jobbigt för min del. men vad gör man inte för sin farmor?:) hihi. sitter hemma nu och funderar på om man skulle fara ut ikväll eller om det bli ännu en kväll i soffan? fårse. nu ska jag gå och bädda rent i sängen. min kära mamma har faktiskt städat mitt rum, thanks!






friday,

och inget har man att göra. har knappt sovit nått inatt pga halsen så jag borde egentligen sova, kanske blir friskare då? näe, skulle inte tro det. halsen bara jävlas och vägrar att sluta göra ont, fan!

kanske följer med farmor till happis snart, vet inte om jag orkar? men vad ska jag göra här hemma? hm fåse, ingenting. känner att den här dagen kommer att bli lång och tråkig.

jag saknar min jim! han är nog den ända som skulle få mig glad just nu. ♥


nattinatti

nu ska jag krypa ner i min obäddade säng (mamma ides inte städa), känns äckligt att sova utan lakan osv. sen så har jag lite beslutsångest, fick höra att farmor och farfar skulle till happis imorgon och jag kan inte bestämma mig om jag ska med eller inte. får se hur trött jag är imorgon :) och hur jag mår! har inte halsen blitt bättre måste jag uppsöka läkare. hade inte tänkt ha såhär ont på lördag så johanna ska firas :)

nä nu ska jag sova. godnatt allihopa :)



jag hoppas att min älskling har det bra! jag saknar honom. ♥

cancer

det är den värsta sjukdommen som finns! önskar att den gick att utrota från jorden, men tyvärr blir den mer och mer vanlig. man hör ju att var och varannan har cancer nu förtiden.

iaf, googlade om cancer eftersom att min projektarbete kanske ska handla om cancer. hittade då den här bloggen. har suttit och läst den i timmar. det är den bästa bloggen jag läst! kommer fortsätta följa den. man får rysningar och börjar nästan gråta. stackarns flicka och familj. jag hoppas verkligen det går vägen för dom! 

 

new day

och här sitter jag, som vanligt. har inte varit utanför dörren på två dagar, snälla rädda mig någon? håller på att bli folkskygg är jag rädd. äh, jag skoja bara. folkskygg skulle jag aldrig bli. men jag är less på att sitta inne och ruttna, jag har så förbannat tråkigt. hade ju kunnat gå ut och promenera, men det spöregna så det får vara. vet förövrigt inte om min hals skulle palla det, jag måste ha halsfluss. det går knappt att svälja och det bli bara värre och värre.

hade tänkt att jag ska fara till farmor och farfar i eftermiddag. ska rota i deras kyl eller frys för att se om dom har nå goda  bär att ge mig. så att jag har då sötsuget sätter igång. känns bra att snart varit utan skit i en hel vecka, bryter jag det med minsta lilla godis så blir jag förbannad på mig själv så det ska jag inte göra. åh, jag vill bli frisk! nununu.

och smart som jag är har jag rivit ut rummet för att jag skulle storstäda det, men det blir nog inget med det. blir utmattad bara av den lilla färden från soffan till datorn. ska flirta med mamma och höra om hon ids ;)

nu ska jag slå på en disneyfilm eller någon slags barn film och bara vara. somna någon stund vore skönt..

störd på riktigt!

det spöregnar ute och min stackarns pappa har ju cyklat idag. sitter och tänker på om han skulle råkas få sladd i en vattenpöl eller nått och så ramlar han! tänk er då han sen reser sig gupp, kollar sig omkring och sen cyklar vidare och kanske till och med fick ont.  jag börjar gråta.. tänk om jag typ skulle fara på stan någon dag med bilen och så ser jag pappa sitta på nå fik och fika helt ensam. eller om han är och promenerar runt stan och mitt i allt ramlar! gråtatacker gånger tusen!

ingen kommer någonsin fatta mina känslosamma inlevelser när det gäller sånt här, men det är riktigt hemskt, enligt mig. men ibland kan jag sitta och tänka på såna där saker och börja gråta. och ibland så kan jag tycka synd om mig själv då jag öppna börsen för att betala nått och skramlar efter några småmynt, känner mig så ynklig då. som en liten ensam flicka. och tänk om mamma och pappa skulle gå förbi vikingen typ och så skulle dom se mig sitta där inne helt själv och äta middag. förrätt varmrätt och efterrätt, helt ensam. jag ryser då jag tänker dom här tankarna..


hahahahahahaha, jag är fan störd på riktigt!


helvetes sjuka,

nu börjar jag blir riktigt less för det bli bara värre, halsen är mongoknäpp. ena stunden har jag svinont och nästa är det inte alls lika ont. bestämm dig kanske?! sitter farmför datorn i morgonrock och dricker te. min nya dryck kan man säga.. grönt te ska ju vara nyttigt sägs det så det är ju positivt iaf.

jag vill bli frisk och börja träna! nunununu. känner mig på g som fan och det är nog bäst att jag blir frisk innan den lusten försvinner. längtar tills jag kan börja gymma och spinna. måste tyvärr vänta tills den 27e då lönen kommer.

känner mig gladare nu (inte på sjukan, den är jag fortfarande arg på), men jag har pratat med jim ikväll och det var som att en klump från magen bara ramla bort. skönt.. oouh, i miss him! jättemycket. kom på idag att det är nog dax att göra ett nytt pass. vi drar ju då jim kommer hem, okej kanske inte direkt, men nästan ;p om allt går som det ska. vet dock inte vars vi ska åka ännu, men det kollar vi på då han kommer.

nåja, nu ska jag leta efter nå nyttigt slisk, haha. nä, men jag är sugen nu! när jag har varit sugen i veckan så har jag gjort morötter och dipp. hur bra är inte det? ;) är på rätt väg nu, men det är jobbigt. känner mig ilsken, deprimerad, ledsen. jim sa ju att jag kommer bli det då jag slutar med sötsakerna och börjar äta mindre kolhydrater och han hade rätt. börjar gråta för ingenting, men jag tror det är nu i början tills jag vant mig. får hoppas det :)





har laddat upp nya lite nya bilder på pixbox, från min skabbiga mobilkamera. så det är ingen kvalitet på bilderna alls. dom duger iaf, man ser ju vad dom ska föreställa ;p


det går bra

än så länge.. ;)




sick!

har inte sovit nått idag pga av min hals. har varit förkyld ett tag, men nu jävlar så ska halsen börja jävlas. vet inte riktigt hur jag ska få i mig nå mat. det gör förbannat ont! ska iaf dricka lite te och sen ska jag traska iväg till vårdcentralen (HAT).


håll om mig,

jag har pepprat jim sen sex, men inget svar :( svarar han inte i telefonen ikväll så kommer jag inte kunna somna inatt. jag saknar han nått så enormt mycket, vill bara få krypa ner i sängen och känna hans närhet. allt skulle bli mycket bättre bara jag fick höra hans röst och höra att han älskar mig. jag börjar alltid inbilla mig saker så fort inget går min väg, det är nog en av dom dåliga egenskaperna jag har. mina inbillningar! dom får mig ju bara att må dåligt. men men, jag är sån. måste nog försöka börja tänka positivt och inte det värsta som jag alltid gör.

älsking, kan du höra av dig ?!


annars har jag varit väldigt duktig idag. inte en ända sötsak har jag ätit! hur bra är inte det?! :D haha, ska väl inte säga allt för mycket. det är ju bara början. kan ju inte ljuga om att tankarna om en stor fet chipspåse finns inne i skallen, men icket att jag ska ha nå! tur att jag är pank. nu ska jag gå och hänga upp tvätten sen ska jag tvätta bort sminket, lägga mig i soffan och fortsätta ringa jim tills han svarar. om han nu gör det..





munter..


morning

nu ska jag ut och powerwalka i minst en timma. blev ingen morgonprommis, mår sämst på mornarna så tills jag blir frisk får det bli lite senare mot dagen.

vädret är skit, men det struntar jag i. det finns ju kläder :)


någon som vill hitta på nått idag? hör av er.

bättre?

känns lite bättre nu faktiskt, blev på mycket bättre humör och jag fick ny energi efter att jim ringde :) sen så är jag inte ensam längre för tobbe har kommit hem och vi ska snart och hämta erika. hatar att se dom gulla med varandra då inte jim är hemma, börjar sakna han så mycket då. så jag stänger nog in mig på rummet direkt hon kommer, haha ;p

imorgon ska jag försöka ta mig upp på en morgonpromenad innan frukosten, beror på hur jag känner mig. blir andfådd bara av att röra mig i huset så jag hoppas jag mår bättre imorgon. ska ta tag i mitt ätande nu, och börja träna! mår så mycket bättre av träning. i höst/vintras så mådde min kropp skitbra, men nu känner jag att det verkligen är på tiden med träning! bara jag blir frisk så. och skiten jag stoppa i mig dagligen kan jag glömma! inte en sötbit ska in i munnen på veckorna. never! nu har jag bestämt mig och den här gången ska jag lyckas, men som sagt så måste jag ju bli frisk först :) fast då jag och jim ska på utlandet måste jag få leva livet :D så den veckan får det bli paus i nyttigheterna.

nu ska vi fara och hämta erika..

help somebody?

vaknade 4 i morse av världens äckligaste ångestattack. vette fan vad som hänt med mig, men det känns som att det typ har hänt nått jätte hemskt som jag mår skitdåligt över. det sjuka är att allt är precis som vanligt (iaf vad jag vet), men vad är det med mig? jag känner mig inte som den jag brukar vara, känns som att jag lever i en annan värld eller nått.

jag har ju en aning om vad det kan vara, men såhär är det aldrig. jim åkte ju igår morse, men jag har aldrig blivit såhär konstig? hm.. kan ju vara det att jag har haft så sjukt roligt och mått så sjukt bra under tiden då han varit hemma, men sen så bara tar allting slut. känner mig så ensam på nått sätt. vem vet, jag kanske inte kan ta såna här tråkigheter mera. jag kanske har fått nog? äh, jag vet knappt vad jag pratar om. skit samma.. det ända jag vet är att jag saknar jim nått så förbannat! saknaden gnager i mig, hela tiden. det gäller bara att koppla bort den. nåja, jag vet ju att så fort jag häver mig ut så blir det en aning bättre, men jag okrar inte med det idag. är nog för att jag känner mig så förbannat ful och fet plus att jag har blivit ganska så förkyld.

idag blir jag ensam hela jävla dagen, och jag tror att jag kommer att bli uppäten av ensamheten..




empty

hur ska jag överleva dom här två veckorna som jag har framför mig? har aldrig känts såhär, jag mår skitdåligt. har haft skitroligt och varit på topp i en vecka och sen så tar allting bara slut. kan inte förklara hur det känns, eller hur jag känner mig. vill bara att du ska vara här.. hela tiden. jag hoppas att jag mår bättre imorgon, för idag vill jag bara försvinna.





KÄRLEK !


bakfull och jävlig,

kräftfesten var riktigt trevlig igår! massa grisande och gryll, men gott var det ;p har nästan inget att skriva förutom att det var jäkligt skoj och att jag har världens ångest just nu. var en aning för full igår och det resulterades i bråk, tjaffs och för tidig hemafärd från hotellet. jag älskar dig jim!

 kan ju även tillägga att mitt knä inte är i fin form idag. uppsvällt, sårigt och blått. haha, så det kan gå. och förkylningen har bara förvärrats, smaken är totaly gone!

nåja, knäppte några bilder. låter dom tala för kvällen..

              


endel bilder är riktigt vackra, haha!

hahahaha



äntligen hittade jag låten!!

lördag,

godmorgon :) har precis stigit upp, jim har precis farit till sin mormor och jag ska äta frukost. ÄGG och KAVIAR MACKOR! mums. sen måste jag sy in min klänning ska jag ska ha på mig ikväll kom jag på..

ikväll så blir det "kräftkalas" hos allex och sebbe :) tror det blir skitkul. vi har ju pratat om det ett tag så nu måste det bli av, hoho ;p ska väl och handla med dom senare på dagen tror jag.

nu ska jag äta, är vrålhungrig!


klantarsle,

steg upp 6 idag eftersom att jag började 7, trodde jag! när jag kommer till jobbet så är det redan personal där. mitt ansiktsuttryck var nog liiiiite förvånande, haha. oless jag blir på mig själv, jag är en sån klant! hade kunnat sova som en gris just nu, men nu kan jag inte somna om. hade jag vetat att jag var ledig idag så hade jag ju varit överlycklig igårkväll eftersom att min semester började då, utan att jag visste det, haha ;) så det kan gå..

såg att jims bil stod hos dick då jag skulle hem så jag gick in dit och pussa på han och sen for jag hem. har sett idol 2006 nu hela morgonen, fan vad jag älskar dom gamla programmen. tänk om man skulle kunna sjunga? fan vilken dröm.

nåja, jag ska nog fara till farmor nu och fika lite och hälsa på, eller kanske på nå tag. tror nog hon är i nattmössan ännu ;p


WIHO! jag är ledig nu fram tills skolan börjar, fan vad skönt!


thanks!

synd att man inte är så smart som endel, då hade jag ändrat design på bloggen varje dag typ. hoho, njaa men nästan..

tack som fan AnnMary, I love it! :)



yesterday

riktigt trevlig kväll igår! jag och kixen for till johanna tidigare på kvällen (kixen körde!!). snart har alla körkort tror jag och då är allt roligt över, det är ju sånt man längtat efter. ja nåja, vi spelade galenpanna och jag vräkte ur mig en del tröga och osmarta saker, men det är inte ovanligt när det gäller mig. jag och carro pimplade vin, men det slutade med att det bara var jag som drack.

sen for vi och ragga runt stan några tusen varv och sen gick vi in på b4 och snackade skit och åt pommes! ;p då vi blev less på det stället så brumma vi vidare några varv runt stan och vipps hade jag slukat en hel vinare för mig själv och jag kände att det var dax att gå in på hotellet, så kixen släppte av mig hos nån jim och patte var hos. så vi vandrade ner på hotellet där det var dött, men det var ändå kul :) fast jag hade roligast i bilen med kix johanna och carro, hade kunnat åka runt i bilen och jyra med dom hela kvällen :)

förresten så dök moster upp på b4 mitt i allt, bara sådär lixom. haha, nämen hon bor ju i västerås så vi träffas inte så ofta så jag vart glader. jag jim och sara (moster) tog taxi hem, fick vänta några tusen år. när vi väl var hemma så fick vi banka på rutor och ringa för att komma in i huset, ovanligt att ja glömmer nyckeln. jim deckade i sängen på en gång medan jag och sara gjorde mackor i grillen med OST och DRESSING på. haha, usch vill bara spy då jag tänker på det. men vi vlle ha nå flott så det fick bli det. idag när jag vaknade så blev jag påmind om att jag ska och jobba, så jag blev lite bitter, men nu sitter jag hemma och dagen har gått rätt fort faktiskt. imorgon är det sista dagen på jobbet sen har jag semster! :D åååh, jag kommer vara överlycklig imorgon.

nu ska jag göra mig färdig och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. börjar 7 imorgon och jag är dötrött så det är nog en bra ide. natti ! 


vill bara säga att jag mår bra just nu, jim är lyckan i mitt liv! ♥


gratismakeup

tänkte att jag ska följa ditt råd annis ;p håller med dig om att gratis är gott! så varför inte bli medlem och samla ihop poäng för att sen få gratis smink, enkelt!

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM! :) det kostar inte ens nått.. så det är ju värt ett försök ;) när man samlat ihop 400 poäng får man sitt första presentkort på KICKS på 150 kr.

BLI MEDLEM!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=8495 


paus

nu är vi hos kixen och har paus i vårat drickande, eller rättare sagt jag eftersom att det bara är jag som dricker. kixen har fått körkort idag, GRATTTIS!!! :D så vi gasa runt med henne. har suttit på b4 och ätit strips och druckit, eller JAG har druckit. kixen skulle hem och sminka sig och jag tror hon är klar nu så vi ska bege oss mot hotellet nu tror jag. tror det kommer vara dött, menjag kommeer vara på g för jag är fulller. faktiskt. om jag inte har gjort så många mellanslag såär det för att kixens tangentbord inte funka.

ps, det är jag kixen johanna och carro som umgås! bara så ni vet :) glömde nämna.

GODBYE!





iaktta fettet i armhålan, som en murra. ikatta grisnäsan också

 



ett tag sen,

det var ju ett tag sen jag skrev här, men jag har inget att skriva om eller något att berätta..
 
iaf, jim är hemma nu och jag mår bättre än nånsin! :) är nog därför jag inte sitter och nördar och skriver nått hära. brukar vara som flitigast då han inte är hemma. sitter på jobbet just nu och slutar på lite mindre än en timma och då ska jag hem och duscha. ska och äta lunch med heidi jenny och jennifer sen :) jim kanske ligger kvar och snossa i sängen min, hoppas!

nu ska jag gå och kolla så allt går som det ska. skriver jag inte på ett tag så är det för att jag mår bra och har fullt upp med annat kul! :) ha det bra.






drömresa!



AQUA FANTASY!

jag och jim satt och letade resor idag så hittade vi den här! fyfan, jag ska dit. det bara är så! :D förstå att fara en vecka med all inclusive, vattenland på hotellet, skitfina och fräscha rum. ojoj, perfekt. stället heter kusadasi och ligger i turkiet. hade aldrig hört talas om nått stället som heter så. nu gäller det bara att jim får veta då han är ledig och jobbar osv, sen ska vi boka! haha, här bestämmer jag, men jim lät faktiskt också sugen på det här hotellet och stället :) far vi så kommer jag känna mig som barn igen, gud vad mysigt ;)

förövrigt så sitter jag på jobbet nu, är sista natten. finaly! så imorgon kommer jag vara överlycklig ;p ledig i två dar. nu ska jag gå och bädda ner mig tror jag. är trött som fan, har somnat två gånger hos jims farmor och farfar idag så det blir nog inga problem att somna nu med. godnatt!

klockjävel!

kan inte tiden bara gå fortare?! sitter här och nördar, har ont i nacken och jag känner att jag snart måste krypa ner i sängen. jag bombas av mess av jenny och jennifer som saknar mig och tycker att jag ska lämna alla här på jobbet och komma till luleå. fan vad arg jag blir! nu ska jag gå och sova, ska verkligen tvinga mig att somna så att det blir morgon fort. och då ligger alla bakis som nå svin, och då ska JAG må bra ;) nänä, jag hade inte alls velat vara i luleå just nu. int alls..

och undra hur det går för jim? han lät riktigt full sist jag pratade med han. jag är lite orolig, haha känner mig som en mamma.

vafan, GODNATT..

sådär lagomt less!

idag har min älskling kommit hem från norge, var kul att få träffa han :) som jag har saknat han, men den riktigt glädjen fanns inte riktigt där, kan möjligtvis bero på att jag jobbar natt nu idag och så imorgon. så jag får inte sova med han på två nätter, kul det känns. och det som är ännu jobbigare är att han just nu befinner sig i luleå på lk. och vad gör jag? sitter här i ett kolsvart och tyst hus. hade inte tackat nej till att vara ledig och följt med jim till luleå. men nu är läget som det är och man får verkligen bita ihop. ska fara och plocka upp han imorgonbitti och så ska vi fortsätta sova hos mig, mysigt! jag längtar.

är absolut inget bra på tv ikväll, varför har jag inte en film med mig?! jag är så otroligt smart. så nu kommer jag sitta och nöta dator hela natten tills jag bara vill spy då jag ser en dator igen. ska faktiskt leta utlandsresor eftersom att vi kanske måste boka snart. om vi nu ska fara nu i augusti eller senare? vilken månad är bäst att åka i? nåja, får väl se hur det blir.  synd bara att alla dom bästa och billigaste resorna slukades upp fort som fan, så nu är det inte lika bra kvar. eller bra är dom väl, men dyrare :) skit samma, ska bli så jäkla skönt att åka iväg en vecka och slippa kalix. bara sola bada och festa, hur härligt låter inte det? åh, jag längtar. sist jag var på utlandet var när jag var 10 år, så nog är det dax alltid :) haha..

nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen äta en macka :)

TILL JIM!

jag vill att du ringer mig så fort du ser det här!

jag blir galen..

luleåkalaset

jag älskar verkligen lk, har varit alla år hittils och det är alltid lika kul. i år blev det bara torsdag eftersom att jag blivit vuxen och faktiskt måste jobba hela sommarn. det var en helgalen och lyckad kväll! :)

nåja iaf, jag jenny och jennifer började att pimpla i oss vin cider och öl hemma hos mig innan jonne segis och erik skulle komma och plocka upp oss. hann bli lulliga på bara en halvtimma, hällde nog i oss lite väl fort. iaf jag, för i bilen på väg dit började jag må lite illa, men sen gick det över som tur var :) skrikande, sjungande och pisspauser var det som hände på vägen dit. när vi väl kom fram släppte dom av oss utanför området och sen letade vi upp heidi och carro :) vi satt i ett öltält ungeför hela kvällen, kändes då som det. vi dansade till schlagermusik typ hela tiden då vi var där inne, kul var det ;p heidi fick sig även en tango man ;) haha.

sen blev vi less tälten och skulle gå och åka nån karusell, åkte två stycken :) trodde jag skulle spy som en gris för så fort jag satt still så snurrade hela skallen och jag kunde inte hålla uppe huvudet, var nog ganska full tror jag?

NU TILL HÖJDPUNKTEN! efter vi åkt karuseller så sa jonne att han betalar om jag hoppar bungyjump. först tvekade jag lite tror jag, men sen så bestämde jag mig för att göra det så vi gick dit och jag fick ta på mig tusen selar och grejs. hade en hel publik så pressen var ganska stor att inte balla ur ;p när jag väl ställde mig i korgen och vi började åka upp så skrek jag år gubben att släppa ner mig, jag fick panik! sen mitt i allt så var vi uppe och jag vägrade kolla ner, jag blundade och bara kastade mig ut och så var jag nere. det gick så fort så jag hann inte reagera typ ;D fan så stolt jag är över mig själv! trodde aldrig jag skulle våga :) hoppas nu heidi och gänget också hoppar, dom skulle göra det så ;p

nu sitter jag på jobbet och ska jobba natt, första natten av tre är det. känns tungt som fan. på söndag kommer det gå lätt att fara hit eftersom att då jag vaknar på måndagmorgon så är min jim hemma! ojoj vad jag saknar han. det är helt sjukt! vi har snart inte träffats på tre veckor :( hoppas han blir hemma ett tag nu annars vet jag inte vad jag inte vad jag ska ta mig till. jag ska inte tänka på det nu, ska bara vara glad för att han kommer på måndag morgon :)


ska gå och hänga tvätt nu och sen ska jag se film och äta godis. har två filmer att se så jag lär ju bli trött..

jag älskar dig jim kenning <3


ångest?

idag känns allt skit, kanske jag har fått bakfylleångest för första gången i mitt liv? kan tyvärr inte konstatera om det är det när man aldrig brukar ha det. men idag känns allt piss, mår dåligt, SAKNAR JIM, idag börjar natthelgen, jim ringer mig aldrig, han svarar inte då jag ringer. ja osv osv, plus att jag har en stor fet klump i magen som inte vill gå bort. vill bara slänga mig i sängen och gråta känns det som. bara jim skulle kunna ringa så tror jag nog att klumpen i magen skulle kunna försvinna, eller möjligtvis lätta lite. nåja, nu ska jag äta och sen fara på jobbet.

berättar om gårdagen sen om jag börjar må bättre..

RSS 2.0