Lista

mig själv med tre ord: gnällig, snäll, rolig (tycker bara jag!:D)

jag ville bli när jag var liten: kommer inte ihåg

är du kittlig: nja, lite 

mitt rum kan beskrivas som: stökigt, just nu 

spelar du något instrument: nej

något jag absolut inte äter: bruna bönor

vad sa du senast: det ringer

det här är jag bra på: vet inte

brukar du svära mycket: nej int mer än någon annan

vad vill du jobba som: ambulanssjukvårdare

gillar du att sjunga: näe är så dålig

gungar du på stolen: nej

vilken hand håller du gaffeln i: höger

anser du att du är stark: ibland ;)

använder du knark: NEJ

tänker du någonsin pierca eller tatuera dig: tatuera


 

dagen

vad har du gjort idag: varit till luleå

vad ska du göra ikväll: vara med jim tror jag

vad är det för veckodag: torsdag

dagens dryck: vatten

dagens pålägg: skinka

vad saknar du idag?: min jim

dagens humör: glad:)


 

sängen

morgon- eller nattmänniska: både och

hur många kuddar sover du med: tre

hur tidigt stiger du upp: veckorna 6-7 helgerna 10-11

snarkar du: vet inte, tror inte de

hur många timmar sover du per natt: 7-8 typ


 

favorit...

färg: svart grått vitt lila

mat: grillat

låt: massor

ämne: inget

plagg: mjukisbyxor

skor: nå sköna

ställe: vet ej

tidning: ?

film: hm, ingen aning

bok: läser aldrig


 

kläder & mode

favoritplagg i garderoben just nu: nått nytt

favoritfärg på kläder: svrt grått vitt, plus massa mer

byter gärna garderob med: någon kändis

byxa eller kjol: beror på

kläder just nu: mjukisar och fleecetröja

vad hade du på dig idag: det ja har nu

vad använder du för skor just nu: en massa

smink: inget just nu


 

senaste:

person som sov i din säng: jim

person du pratade med: mamma

person du gick på bio med: hm kommer inte ihåg

person du gick på stan med: pappa

person skällde på: pappa eller mamma

låt du hörde: kommer inte ihåg

film du såg: juno

mat du åt: MAXMAT !

kram: mamma

puss: jim

känslan: jobbigt

resa: till luleå

glädje: är glad nu :)

dröm: kommer inte ihåg

person du träffade: pappa

personen du pratade i telefon med: jim

personen du fick sms av: jim

gången du åt 7-eleven korv: aldrig

gången du var utomhus: när jag var 10

gången hela din familj åt middag tillsammans: förra veckan?

saken du köpte: ett linne


antingen eller

bio eller promenad: beror på
chips, morötter eller godis: allt:D

pizza eller hamburgare: pizza

stökigt eller välstädat i rummet: välstädat

kaffe, te eller inget: te

sparare eller slösare: slösare

öl eller vin: öl


 

fjortis?

hur många foundationen? 1

hur många puder har du? 2

mascaror? 1

dricker du för att det är roligt? ja

använder du uttrycker omg? nej

har du någon kompis som är fjortis? nej

är du helst med killar än tjejer? tjejer

har du kysst en främling? ja

pussar du dina vänner hejdå? nej

säger du puss hej i telefonen? ibland


 

vänner

har du en bästa vän? bästa och bästa, har många vänner

vem säger du allting till? mamma och jim

vem förstår dig allra bäst? mamma och jim (ibland) ;p

vem kan du inte leva utan? min familj, jim och mina vänner

vem finns alltid där? familjen, vännerna, jim


övningskört

Har kört till Luleå för första gången idag, är ändå rätt stolt över mig själv ;) Det gick bra, mycket bättre än vad ja trodde. Bara att de blev lite kaos inne i Luleå då jag inte såg ett piss för solen, plus att jag tog fel filer tusen gånger haha.. Men annars gick allt prima! :D fan vad ja längtar till körkort! Sen fick pappa den dumma iden att vi skulle äta på max, men fytusan så gott det var. Lätt godaste flottmaten! ;p Nu ska jag se klart Juno sen gå ut och promenera med mamma :)

shoppsugen

Har suttit och kollat på hm på en massa sommar kläder och sen har jag kollat på massa skosidor och hittat tusen söta pumps :) åh vad man börjar längta efter sommarn då man kan använda alla sommarkläder, slippa alla tjocka tröjor och dunjackor, skönt! Nu måste ja börja lägga undan lite pengar så man har råd att shoppa sen närmare våren. Skulle vara skönt med ett jobb så man tjänar sig lite extra pengar.. kul att ha 1100 kr varje månad! det klarar man sig verkligen inte långt på. har ju presentkort på gina på 1200 som ja ska spara tills ja ska köpa sommarkläder :) måste nog be mamma gömma undan det annars hinner ja nog slösa på det.

One tree hill avsnittet var svinbra idag. Det känns som att man själv är med, som att allt som händer rör en själv på nått sätt. Fick gråta en skvätt idag också.. Nä, nu väntar heartland och min lillebror har köpt en STOR FET godispåse, snällt! har ju tränat idag så en fnuttig liten en skadar ju inte ;) haha. Näe, jag ska inte ha nått! imorgon ska jag och pappa till luleå till tandläkarn, fan vad jobbigt och åka till luleå för ett besök som tar 5 min. Men då vet man ändå att de händer nå i käften ;p åååh, måste sova själv inatt :( skit också.


GODNATT!


  

yess!

skön dag har det varit idag, en enda lektion! :) och så har jag varit duktig och pluggat hemma också, det är inte så ofta de händer. Nu har jag iaf satt oth på nedladdning och så någon film som heter juno som sägs vara bra :) Tänkte gå och sova ett tag nu tills det laddat klart, sen ska jag mysa med mig själv framför datorn.. tror jag ska gå och värma mig bullar och blanda ett glas oboy, FY! blir tokig på mina sötsug. MÅSTE träna senare ikväll, om jag får med mig tobbe annars orka jag inte..

Bra syn jag har förresten, sitter typ 10 cm från datorn med skallen. Kanske man skulle börja använda sina glasögon?


godmorgon

Har nyss vaknat, somnade då ja kom hem från skolan, och skönt var det! Borde göra det varje dag, men nu kommer jag att ha svårt att somna ikväll ;s Ikväll är det i huvudet på gynning & gossip girl som jag ska börja följa nu, är det bra så får jag väl ladde ner :) sitter och väntar på farfar nu som ska komma med mig på stan och köpa nå nya träningkläder :)

hahaha juste, igår på outsiders så handlade det om pony play! haha, väldigt sexigt. Hur fan kan man tända på att vara en häst som drar sin pojkvän i en vagn, eller så får han rida på tjejens rygg?! sjukt. 

ny vecka

kan börja med att säga att lördagen blev rätt så kul faktiskt :) Tjoffsa runt med lisa hela kvällen typ och hörde på
hennes historier som hon berätta till alla :D fasen vad jag fick skratta.. Det var bara tydligen jag som tyckte hon var rolig :) sjuk humor! hahaha, men sjukaremänniska än henne får man leta efter ;p Det var som trevligt att festa med Lisa och Anna, var som ett tag sen :)
  

     

Och nu är det ny vecka, tidiga mornar :( hade man bara haft lite mer sovmorgon så hade det inte varit några problem alls att fara på skolan, men ja hatar att stiga upp 6! Skönt att vara ledig på torsdag, kanske ta mig ledigt fredag också. Känns inte så lockande att fara till skolan varje fredag då man har en timmes lektion.. Men men, man måst ju. Måste bara säga att det är så skönt att ha min älskling hemma, behöver inte gå runt och tjura och sakna han varje dag. Allting känns faktiskt lättare då han är hemma :)


nåja, nu sitter jag i min gossiga morgonrock och äter skinksmörgås med gurka på och dricker ett glas proviva nyponsoppa, gott :) Har varit och tränat ikväll, hatar att träna själv, de är så sjukt tråkigt! men nu när mamma jobbar natt så blir ja själv hela veckan. Har som ingen att fara med, eller jo, men det är så svårt att passa in tider.. Håller på att dö, jag är så sjukt sugen på chips! fan vad gott, men nu måste jag sluta. Har ätit godis idag och druckit cola, FY! jag får dåligt samvete så varför stoppa ja i mig de?! haha, ja är så dålig. nä nu ska jag slänga mig i soffan och invänta cityakuten :) natti..


Helgen, än så länge


Fredag:
Var på skolan och räknade matte, åt lunch sen kom jim och hämtade mig så jag var med han. Köpte ett par nya gymbrallor igår som var svinsköna, känns inte som att man har nå brallor på ens. Hann vara och träna sen också :) sen var jag och jim på vikingen och åt, svinigt gott! efter det for vi till sebbe och var med han danne mari och allex :) Efter det blev det hem och sova!

Lördag: Än så länge har jag bara hunnit vakna hos jim, sen kom mamma och hämta mig för att fara och handla. Lånade hem massa tröjor åt pappa ;p blev en åt jim också.. sitter hemma nu och vänta på pizzan som är i ugnen ;) det blir min frukost, nyttig. Sen ikväll blir det att fara till mari och dricka lite :) hoppas det bli kul! och imorgon behöver jag inte ha ångest eller tjura, för jim stannar hemma i veckan! :D


Älskar faktiskt min jim, puss! ♥




One Tree Hill

Är den absolut bästa serien som finns, kanske jag har sagt, men jag älskar den verkligen! man blir helt besatt, man vill bara se mer och mer.. Så nu får ja vänta tills nästa onsdag :( 

kvällen har mest bestått av att springa mellan datorn och tvn, skulle pluggat så nu är jag lite besviken på mig själv, men man får faktiskt vara slö ibland! ;p kom just på att de ska vara någon informationsdag imorgon på skolan som mest gäller treorna tycker då jag så jag tror att jag stanna hemma och sover ist ;) Isf börjar jag inte förrän halv två, haha liten sovmorgon.. Och imorgon lät jag vara glad som tusan för då kommer Jim hem, JIPPIE :D
Nu ska jag gå och se heartland, natti natti!



vill bara tillägga att jag är väldigt lycklig med min Jim, jag älskar dig! ♥ 

hemsk dröm!

Vaknade i morse av att jag grinade och svetten rann, skönt som fan var det då jag slog upp ögonen och insåg att allt faktiskt bara var en dröm. Att en dröm kan vara så verklig.. usch, jag drömmer alltid helt sjuka drömmar. Fast jag drömmer inte så ofta, men när jag väl gör det är dom konstiga. jag är jättetrött och funderar på att gå och sova ett tag, men då vet jag att de bli flera timmar och då somnar jag inte tidigt ikväll. Ska sätta one tree hill på nerladdning nu iaf ;) Och jag som trott att avsnitten kommer ut på torsdagar, men tur att folk informera mig om att dom faktiskt kommer ut på onsdagar!

Förresten fick vi schemat idag som vi ska gå efter på brandstationen. Tufft! typ fys tre gånger i veckan tror jag det var, men det är ju bra det :D då slipper man träna efter praktiken.. nä, tror det kommer att bli riktigt skoj :)
 

lite död

känner mig grymt sliten just nu! huvudet spränger, benen viker sig då jag går och jag har ont i hela armarna. Har först varit och kört ett gympass sen hem och ätit middag och sen ut och promenerat i mer än en timma. Är ändå rätt stolt över mig själv att jag har tagit tag i träningen nu, och det bästa av allt är att det är roligt :D Jag saknar faktiskt inte fotbollen, det kanske kommer sen, men det känns ändå rätt skönt att ha slutat.. Saknar mest laget! men jag träffar ju dom flesta på fritiden så :) fast alla lagfester och hemmamatcher har jag inte tänkt och skippa! :D



                    
  


det är såna här stunder ja kommer sakna..




skola

Sitter på skolan nu och väntar på mamma, vi ska fara på Nova sen ska vi och sola :) orkade inte skriva mera.. Jag och Lisa har bestämmt oss för att välja till en kurs så man samlar ihop lite mera poäng. Tror den är rätt intressant faktiskt. Fick panik idag då karro berättade hur mycket mer poäng hon och flera har än mig. Nästa år ska jag då läsa engelska B. Ångrar som fan att jag inte gjorde det i år. och hur fan ska jag hinna med matte B? Men man måst väl på nått sätt om man ska kunna bli det man vill. Det går, bara man har lite positiv inställning, men det är inte de lättaste när de gäller matte.. Nåja, ska gå och skriva lite mera nu så jag blir klar med kursen någongång ;p

städat

Har varit riktigt duktig nyss, har storstädat hela mitt rum och det betyder att jag har bytt sängkläder, dammtorkat, dammsugit plus torkat golven. Så nu är det riktigt fräscht! ;) sängkläderna höll nog på att ruttna upp, hade inte tagit många dagar innan jag börjat se småkryp, haha. slutade halv två idag typ, trodde jag skulle sluta till lunch, men vi hade visst lektion efter idrotten. Skulle nog ha slutat tidigare, men jag och Linnea satt och pratade med våra lärare om allt sorgligt och hemskt. Mest om döden, och man blir nästan lite avskräckt av att jobba på sjukhus. Fast jag tror man lär sig väldigt mycket om man får vara med om sånna där saker. Man lär sig iaf att uppskatta det man har och att allt faktiskt inte är så självklart som man tror.. 

idag hade jag tänkt att ta mig en vilodag från träningen, tycker jag har varit riktigt flitig hela förra veckan. Hela 5 gånger har jag varit på gymet! Plus att jag har varit ute och gått :) okej, bara en gång, men iaf.. Ska träna imorgon iaf, sen måste jag och sola. Hatar att vara så här blek, nog för att ja inte blir så brun fast jag solar, men lite brunare iaf och man känner sig fräschare. idag ska jag bara ta de lugnt, kanske jag går ut och går en sväng iaf. Skulle som vara skönt :) sen vet jag då att jag ska glo på tv heeeela kvällen..

Förresten, satt och kollade på klipp från oth på youtube och hittade världens gulligaste http://www.youtube.com/watch?v=EDGkkYzGkg8 nu börja jag sakna jim jättemycket ;( Andra avenyn igår var bäst! Fick ju till och med pirr i magen, jossan och karim var så gulliga ;) fick asgarva för mig själv också. Jag älskar den serien, man blir helt besatt. Jim förnekar att han tycker att den är bra, men jag vet att han egentligen tycker att de är bra. Varför ska man annars se de?;p pucko. Fast ingen serie slår oth.. 

och på torsdag så kommer han faktiskt hem, jag längtar längtar längtar!



Träning

har nyss kommit hem från Nova, har kört ett gympass och stått på konditionsmaskin i 30 min, sen promenerat hem! Jag är lite stolt ;) Ska nog börja gå hem varje gång jag varit där så man bränner lite fett. Det är ju skönt att vara ute och promenera, har inte tänk på det förut, men jag skulle nog kunna gå hur långt som helst bara jag har musiken i öronen :) okej, nu överdrev jag, inte hur långt som helst.. Och nu är helgen över och jag är faktiskt lite glad att den är det, haha normal jag är, men det är nog bara för att det ska bli torsdag fortare! Har skön dag imorgon, bara en lektion på morgonen och sen idrott. Kan inte precis påstå att jag har det speciellt jobbigt i skolan, det är slött.. Fast jag klagar ju inte på det ;p Nu blir det duschen och sen middag, fan fan fan vi sa ju äta pizza idag hör jag nu. All träning åt helvete :(


Tre nya avsnitt av ANDRA AVENYN kommer ju ikväll så då har jag nått att se på :D




Lördag

Sitter hemma och gräver i mig popcorn alldeles för mig själv på en lördagkväll, kul liv jag vet. Har inte lust att göra nå heller, sängen ser skön ut och jag hoppas det är nå bra på tv så ja kan förtränga all skit som snurrar runt i mitt huvud. Önskar att alla avsnitten av OTH skulle komma ut samtidigt så man slipper vänta i hundra år på ett nytt avsnitt. Seriöst, finns de någon bättre serie så säg! Har varit i luleå idag med Mari och shoppat lite granna, hittade allt jag behövde och de är inte ofta ja gör de. Ett par nya älsklingsjeans, en t-shirt, en tröja, bh och trosor. Och ett fult jälva halsband som jag typ nyss upptäckte var fult, haha. 

Förövrigt har kvällen varit skit som fan tills nu då det känns lite bättre iaf, jag hoppas att jag aldrig mera ska behöva uppleva det här igen, det är det  värsta som någonsin kan hända. En sak är då säker och det är att Jim Kenning är den underbaraste, bästaste, snällaste, snyggaste, sexigaste, sötaste killen på hela jorden. Skulle kunna räkna upp en miljon saker till..  "Alltså, vad vore jag egentligen utan han?"


hmm, jag som skulle sluta äta godis HELT! Men det höll i sig i en vecka ungefär. Nu sitter jag hära med dricka, popcorn och choklad framför näsan och vill bara spy då jag ser på de. usch! Jag äter bara för att jag har tråkigt. Så fort jag får tråkigt kommer snask upp i skallen och det är inte bra det. Godis får en bara glad för stunden, sen får man ångest. Imorgon blir det att träna, gud så skönt. Är så glad åt min mamma och pappa för att dom köpte mig ett gymkort på Nova, det var riktigt snällt de! :) nä nu ska ja borsta tänderna och se tv.. 

image2

Den här bilden gör mig glad..

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att göra en mig en blogg. Gillar ju att snoka runt på andras så varför inte skaffa en själv? Kan vara skönt att skriva av sig ibland :) En till anledning var nog att Kixen också ville att ja skulle skaffa en, ja tror nog mest det är för att hon ska kunna sitta och skratta åt alla mina uttryck och sånt :D haha. Men nu har jag iaf skaffat en, tror inte ja kommer skriva allt för mycket, eller så blir det att jag skriver varje dag.

Är någon cup på ishallen och eftersom jag står uppskriven på någon jobblista så har jag blivit utringd till att jobba tre timmar och jag behöver pengar! Så nu ska ja pallra mig iväg dit, kanske skriver några fler rader då jag kommer hem om jag inte är allt för slutkörd, haha ;p

Nu är jag hemma igen, tiden gick fortare än den brukar. Kan bero på att jag har fårr skratta som en galnig :D Vissa kunder måste känt sig lite mobbade, haha.. Har precis duschat bort den äckliga hamburgarlukten, men mina händer stinker fortfarande! Nåja, tjänade iaf lite pengar, men dom kommer ja slöa upp redan imorgon. Ska till luleå med Mari och se om vi hittar oss nå kläder ;) Det ända som tar emot är att vi måste åka iväg med bussen kvart över 8 imorgon bitti, men man får väl sova lite granna på bussen. Ska gå till sängs nu så ja orkar upp imorgon, får krama kudden i nåra nätter till, men nog överlever jag. Natti natti! :)



 

hur söt får man vara ? KÄRLEK.


RSS 2.0