sunnydaay

har varit ute och promenerat, två gånger har jag hunnit med ;) jim följde med mig första gången och då tänkte jag ju gå svängen på innanbäcken som jag alltid går, men då gnällde bara jim så vi gick endast till ibh och tillbaka. sen åkte jag med han till farmor och hälsade på och sen tog jag isen hem, fyfan vilket väder! jag har ju till och med fått fräknisar ;p eller mer kanske jag ska säga, haha. så nu sitter jag hära och är lite trött, ska vila ett tag tror jag..

ikväll så blir det att vara i relaxen, blir nog skoj :)

besviken!

jag blir så fruktansvärt ledsen och besviken på folk som inte kan komma och säga vad dom tycker rakt ut åt mig, utan istället går man till min mamma och säger vad man tycker. kom till mig i stället nästa gång.. och du verkar känna mig eftersom du tydligen vet hur mitt förhållande är så då förstår jag inte varför man går till min mamma?

ingen av nån jag känner vet exakt hur det ligger till och då behöver man inte heller gå och säga en massa saker som gör att min mamma blir orolig.

om du nu läser det här så kan jag säga dig att jag inte alls blir illa behandlad. okej, jag mår inte bra och jag är ofta ledsen, men det har en helt annan anledning än du tror. du har ingen som helst aning om vad det här handlar om. så snälla, kom till mig nästa gång så kan jag förklara för dig hur det ligger till .. annars blir det bara fel.


är inte arg eller så, bara besviken..

träning

ska bege mig till gymet nu, och idag ska jag fan bli svettig och trött! vilket inte händer allt för ofta :) jag kör så lätt.. sen efter gymet hämtar mamma mig och då hoppas jag på att hon är på om min ide med våfflor ;) jag är jätesugen! är hon inte det så blir det en godispåse framgör greys ikväll. jag måste försöka sluta tråka hela tiden, jag blir på så dåligt humör. från och med imorgon ska jag göra nått på dan, sådeså! orka ligga inne nå mer lixom, hallå?


och jag tror faktiskt att jim kommer hem imorgon och då kommer dagen att bli så mycket roligare :) hihi. <3


skitlov

det ända jag gör på dagarna är att vakna, se nån tv eller nån film, äta, sätta mig vid datorn, sen försöka ta mig iväg till gymet, sen äta, ligga i soffan, mm. tragiskt liv man har! det finns seriöst ingenting att göra här i den här skithålan. fast om man bodde i någon större stad, vad hade man gjort annorlunda där? hm..

hade ju planer på morgonpromenad innan frukosten, men den sket sig och så blev det en skitfrukost ist. lika bra att ligga inne och ruttna, har ändå inget bättre för mig.

deprimerande

hatar loven! man sitter bara hemma och ruttnar. jag vet att det blir vad man gör det till, men jag har inte ens någon lust att göra nått. det ända som är bra är att man får sova hur länge man vill.

och så har mitt "sluta äta godis löfte"  spårat ur totalt! där ett tag höll jag mig faktiskt från allt sånt där sött och flottigt, men nu blir det bara mer och mer. känns inte ens som någon ide att träna då jag äter såhär mycket skit. fast jag har faktiskt trappat ner, det kan jag ju vara stolt över :) men jag vill sluta helt! måste det vara så svårt? varje gång jag får tråkigt eller nått så kommer fara och köpa godis tanken upp. för då har man ju nått att göra, och sen har man nått att göra då man kommer hem, haha. näe, jag vette fan hur jag ska klara av att sluta.

jag har tappat motivationen till träningen också, ge mig tillbaka den, fort! men alla hamnar ju i någon sorts träningssvacka då och då. men jag tar mig ju iväg till gymet iaf, även om det känns tråkigt och jobbigt.. kan ju vara så att man blir less på just gymandet, kör ju alltid samma program och det blir lätt enformigt. var ju som roligast då jag var på spinning typ två gånger i veckan och så gym. men jag har inte råd att gå på spinning så ofta nu mer, det blir alldels för dyrt. hösten kommer nog att bli skitrolig då jag köpt guldkortet, då kommer jag träna mer varierat. mycket roligare :)

nu ska jag och mamma fara till heidi och låna några filmer, för jag tänker överta tobbes säng och dvd inatt. sen så hör ju godis till om man ska se film ;) haha..


arg!

har varit till tandläkarn i luleå i morse och spännt cp tansträllningen, så kommer det ut en tjej i min ålder till väntrummet..

- kolla mamma vad snyggt, och så drar hon på värsta smilet.

då har hon precis varit och tagit bort skiten. fan vad irriterande! spikraka och vita tänder. den dagen då dom säger att idag kan vi plocka bort den, den dagen kommer vara den lyckligaste dagen någonsin! då kanske man kommer kunna känna sig någorlunda snygg iaf. nästa gång jag ska dit i maj ska dom sätta på resten av tandställningen. ni som känner mig förstår nog vad jag menar. jag kommer grina och skrika då jag går därifrån, känner mig nog ful nu! det är alltid bråk efter vi varit där, jag och mamma ryker alltid ihop.

nåja, man får försöka tänka hur snygg man blir i munnen sen ist ;)


hade tänkt bege mig ut i solen, men det är ju så kallt så ja håller mig helst inne i värmen. ska nog laga mig nå lunch nu och sen åka på gymet. ska springa i minst en halvtimme idag, välbehövligt efter påsken..

real love..




varför kan inte kärlek alltid få vara såhär?


stark

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark
är att leva livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av den
att falla till botten
slå sig hårt och
alltid komma igen

Att vara stark
är att våga hoppas
när ens tro är som svagast
att vara stark är
att se ljuset i mörkret
och alltid kämpa
för att nå dit.
 



en dag ska jag våga ta till mig den här texten och verkligen leva upp till den. men den dagen är inte ännu, det kommer ta ett tag innan jag kommer våga hoppas..


 

how nice

har fått bort flottet från min kropp nu äntligen efter en hel dag på soffan. känner mig faktiskt lite piggare nu ;p och smaken är tillbaka. försvinner den ikväll börjar jag gråta. jag och lisa har köpt chips och marabou! det blir bara att flotta ikväll och se andra avenyn :) jag tänkte springa över till lisa snart, men jag vet inte hur jag ska göra.. för jag måste se skärgårdsdoktorn och top model reprisen. hm, och hennes tv på rummet funkar inte. så jag sitter och fundera på om jag ska ta och se de hemma? äh fårse:)


image98

saknar redan min älsklings jim som åkt tillbaka till kiruna idag. men veckorna går ändå så fort så mitt i allt är det torsdag igen :) bättre människa får man faktiskt leta efter.. Jag älskar dig ♥


 
FÖRRESTEN, GRATTIS ANNA PÅ 18 ÅRSDAGEN! :D



sjuk?

jag känner ingen smak, har svinont i magen och är tröttare än fan. jag orkar knappt hålla ögonen öppna. har vaknat 9 och legat i soffan sen dess.

och ikväll ska mamma och pappa ha fest här hemmma, men jag blir utkörd. vars fan ska jag ta vägen? jag orkar väl inte göra nått.. alltså lite slö jag har blivit. har inte tränat sen i onsdags, jag har lite dåligt samvete ska jag tala om. nu ska ja ta en titt på tv guiden och slänga mig i soffan än en gång..

Glad påsk!

jag vill vara liten igen! det var så mysigt då man vaknade på påskaftonsmorgonen och fick leta sitt påskägg, och det gjorde en så lycklig då man hittade det. om det ändå vore så ännu..

nåja, sitter hos jim helt ensam. har varit och ätit pizza med lisa och elin. fyfan vad jag hatar kalix, ska aldrig mer festa förrän jag fyller 18 typ. så jävla tråkigt! kan inte komma på senast det har varit sådär riktigt kul. huvva, idag ska jag då bara ta de lungt. jävligt skönt :)

nu ska jag lägg mig i sängen och sova en stund, sen hoppas jag att jim kommer snart för jag har jävligt tråkigt.


jag blir galen!

finns det något mer störande då man måste ha tag i någon så är mobiljäveln av!? tror inte det..


uppe med tuppen

kl 7 så slog ja upp ögonen och var klarvaken, så jag har legat och sett barnprogram tills jag mamma och pappa gick med fika på sängen till tobbe. GRATTIS LILLEBROR! :)

det var mysigt igår kväll. jag lisa elin och emme satt hos lisa och drack och spela guitar hero och prata strunt ;p var som sugen på någon fest sen, men då vi väl skulle fara någonstans så var det dött. typiskt kalix! får hoppas på bättre lycka idag ist ;) nu känner jag faktiskt att jag är lite trött, ska bädda ner mig i sängen igen..

   

people always leave..

yes they do!


har gråtit mig igenom veckans avsnitt av oth. jag ska aldrig mer se det då jag försöker.. det river bara upp mig ännu mer. men man kan ändå inte hålla sig ifrån det, det är seriöst den bästa serien som någonsin gjorts. känns precis som att jag själv är med i den, man blir besatt..

kan aldrig sluta förvånas över mina humör. har varit på topphumör idag, sen behövs det inte mycket för att få mig i botten igen. blir så frukatnsvärt arg och besviken på mig själv. kan jag inte vara starkare än såhär? jag är en mes..


vårkänslor

vilket väder det varit idag, synd bara att man varit i skolan annars hade ja gett mig ut på isen eller liknande :) det fattas bara att de blir liiite varmare, då är de perfekt ute! fast ja längta inte till slasken kommer.. usch, då måste man nästan införskaffa sig ett par stövlar.

jag och pappa ska snart och hämta mitt legg på banken och ta upp mamma. sen hem och laga mat, ja är vrålhungrig. ändå åt ja som en gris idag på skolan ;p förresten har jag hittat mig två par svinsöta skor som jag bara måste ha! dinsko har ju börjat med internetshop och det gillar jag :D tror jag ska beställa dom där två, det är dessutom gratis frakt mars månad ut, det var ett plus!


nu är det lov ;) , efterlängtat!




hihi

idag är jag lite småglad för ikväll så kommer jim hem :) sen så är det ju bara en skoldag kvar och sen är det lov! det ska bli så jävla skönt. hoppas det blir bra vädet under lovet så man kan fara till stugan och köra skoter och sånt ;p

nu ska sminket bort och jag ska gå och se tv och somna, sen ska jag och träna och sen till jim :)


nödvändig dag

hatar söndagarna! tycker man kan ta bort den dagen helt och hållet för den dagen är bara tråkig och behövs absolut inte. det är iaf vad jag tycker :) jag har inte varit ut genom dörren idag, har legat på soffan hela dagen och sett film och  tv. alltså det kan ju vara skönt det med, men det är så förbaskat tråkigt. längtade som fan efter reprisen av grey's, men så glömde ja bort det helt och missade det! duktigt.. nu väntar jag bara på att aa ska böra, det är höjdpunkten på söndagarna, helt klart!

nästa helg fyller anna 18 så då blir det att fira henne :D sen är de inte länge kvar för mig heller.. längtar till sisa helgen i maj för då åker jag och anna (förhoppningsvis)  till henns syster i umeå. skitroligt om det blir av! men de blir det nog :) måste lägga undan pengar nu så jag har tills dess. då kan ja slösa för sen är de bara en vecka tills jag fyller år och då antar jag att jag får nya ;p haha.



nu ska jag nöta frida - upp o hoppa! man blir så glad av den ;p


demprimerande

dom andra sitter och dricker och spela guitar hero och jag sitter i annas rum och lyssnar på depp musik. vill bara hem och lägga mig i sängen så jag får somna och slippa vara vaken.. fick någon konstig känsla i kroppen nu ikväll, allt känns bara fel. blir så less på mitt humör och på hur jag mår. ena stunden mår jag bra och nästa så mår jag skit och vill bara gå och gräva ner mig. just så känns det nu, ska hem nu!


lite bilder från igår :)

image78

image91

image79

image81

image82

image83

image84

image85

image86

image87

image88

image89

image90

image92

solig morgon

och jag har lust att gå ut och göra nå, men vad? vi har ingen skoter, jag har inga skidor. så tråkigt att bara gå, fast iof så hade jag aldrig orkat. är lite tlött idag! ;p men då har jag en far här hemma som är ganska bakis, han gick upp med ögonen kisandes och drack vatten och tog en panodil. sen hittade jag han sittandes på huk på toagolvet och nu sover han igen :D haha!

det var rätt så kul igår :) tills jag blev lite trötter och bara satt. fast då jag var påväg hem kände jag att jag hade kunna vara ute hela natten, men lika bra att fara hem och sova. ska försöka få tag på anna nu och höra vad hon tänkt sig ikväll och sen hoppa in i duschen och fixa bort stanken och mitt ruffsiga hår. ska nog följa med tobbe och mamma och se erikas innebandymatch.. ska föröka tigga mig en pizza av mamma också ;) skulle vara flottigt och gott!





hejhurmårdu?

sitter hos anna och dricker ;D allsång och allt. to belive in love.. ha en bra kväll ;D reaggie 4-life *hjärta*

glömde skriva att jag inte är allvarlig, så folk inte tror att jah hjärtar reaggie :D


helg :)

sitter nydsuchad och fräsch i min morgonrock och ska snart gå och packa ner det jag ska ha med mig till anna :) vi ska laga fläskfile och nå gott till ;) mums! har knappt ätit nå idag så jag ska orka extra mycket ikväll, hoho..

hoppas det blir roligt, var länge sen vi var alla flickor. men det bli det nog! :) tjaaaaa.

stackarn!

tobbe (min lillebror som ser ut att vara två år äldre än mig) bröt handleden igår (komplicerat brott) på hockeymatchen hans. han hade så jäkla ont, bara skrek rätt ut! stackarn.. han blev iaf sövd på akuten här i kalix då dom skulle dra till armen. sen då han vaknade hade vi lite kul iaf ;D nu behöver jag aldrig se han full som jag velat. han bjöd upp sjuksköterskorna på dans och tyckte den utländska läkaren pratade som florence i glasögonreklamen, och det höll han inte tyst om, hahaha. så jag och mamma har vikt oss i skratt åt han igår.

men idag var det mindre kul, han skulle vara i sunderbyn kl halv 8 för operation. då kommer vi dit i tid och allt, inte förrän 1 blev han sövd! ont hade han och sköterskorna erbjöd stackarn panodil ;s haha, jag förstår mig faktiskt inte på sjukvården. när jag kommer in i den ska jag förändra allt dåligt, sådeså! men nu är handen gipsad och på rätt plats så nu ska det väl läka som det ska, får man hoppas :) tycker så synd om han, kan inte föreställa mig hur ont han hade igår..

jag har varit lite utmobbad idag, tog bussen in till stan och skulle köpa mig ett par nya tennisskor och nå kläder. helt själv! tråkigt, så det gick fort. hittade mig ett par vita skor på h&m för 100 kr. billigt! sen hittade jag nån t-shirt, två koftor och en sommarklänning på min favoritaffär. känns onödigt att ja köpte det, jag köpte som bara för att köpa utan att ja ens behövde. hm, smart jag är. sen gick jag in på dinsko också och dit skulle jag låtit bli att gå för där hittade jag tusen par vår/sommarkor som var hur söta som helst. synd att man inte är miljonär :( lång dag har det varit, har kommit hem 6 och vi for halv 7 i morse så jag är tröttast. jag gå och duscha nu och sen lägga mig och sova.


och imorgon blir det fest! tror det kommer bli skitkul för vi ska vara ALLA brudar ;) inte så ofta det händer..


home sweet home

mår inte alls bra så jag valde att stanna hemma idag ist. så nu sitter jag här i morgonrocken och har precis ätit en gröttallrik och väntar på att one tree hill ska bli färdigladdat. älskar att stiga upp då ingen är hemma, det är så skönt att bara vara för sig själv i bland. och att ha hela huset för sig själv är ju de bästa.

drömmen jag drömde inatt var fan helsjuk, och som vanligt så är samma person med. har inte drömt en ända dröm utan honom med på den senaste tiden. då blir det så då han finns i mina tankar dag ut och dag in, jag tänker nästan inte på någonting annat så då är det väl inte så konstigt..

jag hoppas farmor orkar komma med mig till luleå på fredag så jag får inhandla nya partykläder! och lite vår/sommar. det skulle sitta fint :) för just nu då jag kollar in i garderoben vill jag bara spy.


"Your arms around me tight, everything it felt so right
Unbreakable, like nothing could go wrong.. "


blek

måste orka ta mig till solariet, helst idag. fan vad blek jag är, usch. det stället jag bli brunast på är magen, konstigt för man visa ju inte gärna den, mer än på sommrarna. vill ju vara brunast i ansiktet, armarna och i urringningen på tröjan, haha. längtar till sommarn! det är värst då det börjar bli plaskigt och slaskigt ute som nu. man skulle behöva köpa sig nu snygga gummistövlar ;) för jag har då plaska runt i vattenpölar hela dagen.

har varit och kört på körskolan för första gången idag och det gick bra! :) jag har varit lite klantig när jag bokade körningarna till april. har skrivit upp datumen som ja kollat in i pärmen på en lapp som jag skulle ha med mig hem, men jag har inte skrivit upp mig i pärmen. hahaha! som tur var så fanns tiderna kvar :) nu ska jag gå och tvätta bort sminket och byta om för jag ska och gyma med mamma och pappa, sen hem och råplugga!


i en annan del av köping

haha åh vad jag älskar det programmet, dom är så jävla sköna! skulle jag få jobb på typ ett sånt ställe som är lika roligt skulle jag lätt ta det. hur roligt jobb skulle inte det vara!? :)

utedag imorgon i backen och jag hoppas på snöoväder precis som idag för då orkar jag inte fara, då kan jag sova hur länge som helst. det skulle vara skönt! fast det vore ändå roligt om det kunde vara strålande sol och typ 2 minus :) ska iaf inte åka någonting för jag har inga snowboardskor. har massvis i skolan som jag inte börjat med än, orkar bara inte.. nu ska jag iaf lägga mig i sängen och se wallander mastermind.





image77


♥♥♥


............

jag hatar mig själv, skjut mig någon tack. hur svårt kan det vara och hålla det man lovar sig själv? och om man vet att det bara blir tusen gånger värre om man inte håller det. hur jävla sjuk i huvudet får man vara? jag vill ju att det ska bli bra, mer än någonting annat. det är min absolut största önskan, men ändå så beter jag mig som jag gör. så jävla misslyckad jag är! förstår varför det är som det är..


GODNATT, varför kan jag inte bara få vakna upp och inse att allt bara är en sjuk jävla dröm.. ?

lööördag

kvällen igår var mysig! jag lisa och elin var hos jim och flotta på och bara mös och prata. tjejsnack ni vet ;) sen lämnade dom mig och jag la mig och såg en film och somnade. sen skulle jag då dra för gardinerna för fönstret så rasade hela gardinstången med lampa, haha kul. så jag har lekt snickare i natt, men jag gav upp til slut. hatar då man typ välter ett stort vattenglas mitt i natten! man har inte precis lust att börja torka och ha sig.

senare ska jag kixen och johanna på b4 och äta middag och se melodifestivalen. har saknat er så det ska bli kul att umgås! :)


nu ska ja fläska i mitt ett winerbröd och sen duscha, byeee.

hahaha

igår då vi hade tränat färdigt skulle ja dricka en geinomax och just då jag tar första klunken så välter jenny ner en vattenflaska och det tyckte jag var jättekul för jag spruta ut chokladgeinomax över hela vita vägen+elementet. hahahahahahaha! lite pinsamt var det för omklädningsrummet var fullt och jag kände dom arga blickarna på mig, haha det var iaf kul tyckte vi.. sen så fick jag stå på knä och skura väggen, men allt gick inte bort.. ooops;p äh, det var iaf roligt.


slut på veckan

och det är jävligt skönt, veckorna bara rusar iväg. men jag klagar ju absolut inte ;p idag tänkte jag vara slö och vara hemma, men jag fick dåligt samvete så jag for och räkna matte iaf. nu sitter jag hemma, har precis varit och övningskört. kan inte säga hr det går, känns som att jag skulle kunna ha körkort nu, men ändå så vet jag att de är tusen fel ja kommer måste rätta till :) och nu har jag bokat teorin till och med, känns skönt och veta att man får gör den två dagar efter ja fyllt år.

nu byter jag helt ämne, men måste bara säga att oth är den bästa serien som finns. fyfan vad bra avsnitt igår, men ändå inte ;s man vill bara ha mer och mer! 

ikväll så blir det att vara med lisa, vi ska nog bara ta de lugnt och flotta som nå cpn, för jag har faktiskt hållt mig från slisk hela veckan så nu måste ja ha i mig nått :D nu ska jag gå och hjälpa mamma och städa och sen ska jag duscha och piffa till mig.


fuljävel, gå och dö..


ruttet

allting känns så jävla jobbigt, orkar inte med att göra nått i skolan och orkar inte börja läsa nå teori heller. jag bara lägger allt på hög, jag vet att det bara bli värre sen men jag orkar verkligen inte med att göra nått.. läste en elle tidining idag, hittade en text som verkade intressant så jag läste den. och det skulle jag verkligen inte gjort! nu bara snurrar den runt i huvudet och jag kan inte sluta tänka på den. den skrämde mig faktiskt! nog om det.

nu ska jag ta och packa väskan och sen äta middag och vila lite, sen ska jag jenny linnea och hanna på spinning/torso, rooooligt :) efter det ska jag till jim :)

justja, dom krockade idag påväg hem från kiruna. tur hade dom, det hade kunna gå jävligt illa! tänk dom hade kunna vara död nu. usch..

sötslisk

jag som alltid är så duktig med att hålla mig från sötslisket på veckorna är faktiskt jävligt sugen på en fet godispåse, marabou, fazers blåa choklad, pringels och cola. hur fint skulle inte det sitta?;) eftersom att vi aldrig nästan har nå godsker hemma (som iofs är bra) så fick jag panik och snoka igenom hela kylen och vad hitta jag? JO en kolasåsflaska :D så den har jag pumpat ut i munnen. okej, kanske inte lika gott så det jag räknade upp, men det dämpade suget, nu är jag bara äcklad som tur är ;p

kändes inte som att träningen gav nå idag, vart inte ens svettig. tänk jag utan en svettdroppe då jag tränar, haha det är inte en vanlig syn det.. men imorgon så blir det spinning och då kommer jag flyta fram och då kommer de kännas som att det ger nå :) jag vet, jag är fixerad. det är ju absolut inte så att jag bantar, vill bara vara i form, vara pigg och ha en snygg och fräsch kropp. det vill nog dom flesta :) har kommit fram till att det mesta jag skriver om i bloggen är min träning, haha. men det är ju min hobby så det blir mycket ord om de :) 


borsta mina gaddar och plugga är vad jag ska göra nu, ooh vad skönt med sovmorgon imorgon. får sova till nio iaf :) nä nu säger då jag godnatt!

     



yes!

massor i skolan nu, är ju som inte riktigt van med så här mycket att göra så nu blir det att plugga. har gjort ett försök, men samhälls är det värsta ämnet och jag fattar noll. och grupparbetet vi ska göra är ännu värre och inte får man någon hjälp av lärarn heller! så jag vet som inte hur jag ska klara av det. sen har jag en svenska muntlig uppgift och massor att göra i omvårdnads, jippe!

idag vi varit på bårhuset med klassen och fått se en död människa som låg i en kista. tycker inte att människan såg verklig ut ens, som en docka. men nu har man sett det med.. sen slutade vi och jag och josse for hem till mig, men nu har hon lämnat mig så jag har tråkigt. ska iof och gyma med heidi på 45 min :) ochi morgon ska jag på spinning/torso med jenny, fan vad jag har blivit hurtig!! ;p


nu ska ja springa iväg till samhällsboken som ligger uppslagen och väntar på mig, tjaaaa!

H&M

fick h&m paketet igår med mina och mammas träningskläder. svinsköna var dom, speciellt den rosa tröjan. hade jag varit rikare hade jag beställt linnet och tröjan i alla färger :) fast det är ändå jävligt billigt med träningskläder från h&m om man jämför med något från sportaffärn. nog är det säkert bättre kvalite, men h&ms duger då gott för mig :) måste faktiskt köpa mig nå mer träningsbyxor för jag har som bara två par jag kan använda..

   



nu väntar jag bara på att farfar ska komma och plocka upp mig. sen ska jag och kixen på spinning :)


onödiga tankar..

känner bara för att få skriva av mig lite. just nu är det inte mycket som jag glädjs över i mitt liv, vet inte hur länge sen jag hade den där underbara känslan i kroppen. den känslan som gjorde att jag alltid skrattade, att jag kunde ha roligt prcis hela tiden, jag hade inga problem, allt var bara så självklart. jag längtar efter den känslan, nått så enormt! jag längtar efter att få vara den jag egentligen är, den galda och spralliga sandra, för det är så jag är och det är så jag ska vara! det här är fel. jag visste knappt  vad problem och depression var innan det här. jag vaknar varje morgon med en klump i magen och vet knappt hur jag ska ta mig igenom dagen. det är inte så det ska kännas och det är inte så man ska må. i min ålder ska livet vara bra, man ska inte behöva känna den känslan jag känner dag ut och dag in. visst finns det bra och roliga stunder fortfarande, men det är absolut inte samma sak. jag känner bara att jag skrattar och är trevlig för att jag måste, för att jag inte ska verka tråkig och sur. jag vill verkligen inte vara den person jag håller på att bli. det finns bara en ända sak som kan få mig att bli den normala sandra igen. en ända! och jag vet inte ens om jag kommer att få visa den jag egentligen är. jag sitter och läser olika bloggar varje dag, om hur bra livet är, hur lycklig alla är. jag önskar att det var jag det stod om. nu får ni inte tro att jag sitter och tycker synd om mig själv eller nått för det gör jag absolut inte. skriver bara för att jag vill få skriva av mig alla tankar jag har inom mig. det känns inte som att jag har någon att dela dom med. ingen ska jag inte säga, men jag känner att ingen förstår mig. jag försöker verkligen, det gör jag. jag försöker vara glad, att inte tänka så mycket, men det är svårt. jag tror inte att det finns någon som förstår hur dåligt jag egentligen mår. jag vill inte visa det. jag tror nog att mina närmaste vänner förstår vad det här handlar om, finns säkert andra också..

men nu är det såhär att jag tänker fan inte gräva ner mig, även om det känns som att jag vill göra det varenda dag. jag har kämpat varje dag och det kommer jag fortsätta att jag göra så länge det finns hopp, och det gör det..  jag ska inte vara den där svaga som viker ner sig och bara ligger inne och gråter, jag vill vara stark och då tänker jag vara det också! även om det här är det svåraste jag varit med om.


jag hoppas inte att någon blir rädd för mig nu, haha. kändes skönt att får skriva av sig..

bloggdesign

Tänkte tacka Hilda för att hon varit så snäll och hjälpt mig lite med bloggen min! :) jag är trög, men jag tänker ändå lära mig hur man fixar och donar här i. kan ju inte hålla på och ta hjälp av andra hela tiden, då får man ju det inte exakt som man vill heller ;p det är faktiskt inte färdig ännu så ni vet, den ska bli mkt snyggare ;)

idag har jag faktiskt varit på körskolan och skrivit in min och bokat körlektioner :) så nu känns det lugnt, behöver inte oroa mig att jag inte ska få några tider. jag måste ta och börja läsa teori nu ordentligt, för jag ska klara provet direkt efter ha fyllt år! gör jag inte det så får ja vänta för då bli de sommarstängt :( nä men jag ska ge mig fan på att jag ska ha körkortet innan som stänger för sommarn. jag sitter hära framför datorn äckligare än fan, har inte duschat efter ja gymat vilket jag gjorde typ 12 så jag ska gå och duscha nu och sen se aa. och sen så är det ju faktiskt cityakuten ikväll :D tjarå!


image65
















All min kärlek åt den här killen! ♥ 


tråkiga söndag

vaknade och åkte iväg på gymet, sen hem och gjort noll. har varit och ätit hemagjort palt idag hos farmor, gott som tusan. har hunnit träffa jim en sväng idag också :) , den lilla stunden han var hemma.. ska sova hemma själv inatt, scaaary. mamma och pappa jobba natt så jag måste fundera ut hur jag ska ta mig till skolan imorgon också. fan vad jobbigt det är då man inte har körkort, men det är inte så länge kvar :)

nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på topmodel, sen är det andra avenyn som gäller ;p åh, jag vill inte tillbaka till skolan alls. längtar till nästa praktik!


jag älskar dig, föralltid.. <3



sliten

är trött som jag vet inte vad, men jag måste äta är svinigt hungrig. har mina ristorante pizza i ugnen så det får bli min frukost ;) gott! luktar som ett svin så jag ska hoppa i duschen efter jag ätit och sen slänga mig på soffan resten av dagen..

det var faktiskt kul igår :D , även om det hade kunnat bli roligare om alla velat stanna hos elin resten av kvällen/natten, men vi splittrade på oss och då blev allt tråkigt. jag josse och anna for en sväng till risön där det var grymt tråkigt! så vi for hem och sov typ 1.. nästa gång vi ska ha klassfest tycker jag att det ska vara en regel att alla stannar! :)


       
     
     
    


RSS 2.0