phuuu,

min mage ser gravis ut! har ätit entecote på vikingen, och sen har vi fläska i oss min svingoda chokladtårta ;) två bitar och jag höll på att spy. så nu skulle jag vela gå och trycka fingrarna i halsen, det skulle kännas bra.

jag och mamma håller förresten  på att fixa och dona med min halloweendräkt ;) det är lite too short så vi försöker hitta på lösningar. fårse vad vi kommer på ;p nu ska jag packa saker och sen fara till lägenheten och nöta grey's hela natten tills jim kommer hem..


grattis, 40 år!







idag fyller min kära pappa år, han blir en gammal gubbe ;p så idga ska vi ut på vikingen och äta. våran familj och så farmor och farfar såkalrt :) hoppas bara jag kan äta. ska knarka värktabletter som fan innan vi ska fara.

håller på att förbereda för tårtbak faktiskt. ska baka en maffig chokladtårta ;) så nu ska jag bege mig till ica för att handla det som fattades och så ska jag nog sola också. sen hem och börja baka :) det bruka inte bli så lyckat för mig och mina bak, men nu ska jag vara noga. återkommer senare om hur det gick ;p haha!


watching porn



har varit hos farmor och farfar på middag och jag längtade hem till min kära soffa och mitt kära grey's. nu ska jag bädda ner mig och kolla heeeela natten ;) jag blir glad av den här serien.


plättar glass & sylt

vaknade nio i morse och då bytte jag bara plats från sängen till soffan. har sett grey's hela morgonen och nu börjar jag få riktig panik. jag måste ut! så jag ska fara på apoteket och köpa mer värktabletter osv. sen ska jag och sola, ny rör såg jag. kommer bränna mig som vanligt, men jag tror jag ska sola varje dag tills fredag så jag iaf ser ut som en människa :) idag mår jag ganska bra faktiskt, pga värktabletterna antar jag. ska försöka trappa ner och se hur det känns.

och nyss har jag smällt i mig massvis med plättar, sylt och glass. gissa om det var gott?!

nu ska ja tvätta mig i ansiktet för det ser ut som att jag doppat hela anisktet i ett smörpaket och sen ska jag pysa. bli inte rädda om ni skulle råkas se mig. det är inget levande lik som vandrar, det är bara jag :) haha.

fanockså

jag trodde ju att jag inte hade ont nå mer, men det hade jag. värktabletterna har lurat mig! :( tur att jag inte beställde någon mat. nu ska jag trösta mig med grey's. är på tredje säsongen nu och det blir bara bättre och bättre. kan inte sluta se, det är helt omöjligt ;)



i'm back

ja det är jag, och jag får hoppas att det håller i sig. dom här dagarna har varit riktigt hemska, ingen förstår nog hur jag mått. har vaknat på nätterna med panikattacker, har grinat och skrikit, knaprat värktabletter som har varit värdelösa. jag har gått ner 3 kg, vilket inte syns! skitockså. har inte ätit nått på en vecka, gissa om jag är hungrig? orkar knappt gå eller stå, har tappat all kraft. jag är glad att vi åkte på akuten igår, för jag hade inte stått ut en ända dag till. hade en infektion i halsen så jag fick penicilin. och värktabletterna som jag fick värka hjälpa. nu ska jag inte hoppas på för mycket för mitt i allt har jag svinont igen. men det känns faktiskt som att det är på bättringsvägen ;) har kunnat äta mitt första mål mat i morse, och gissa om jag njöt? får hoppas att det bara blir bättre och bättre, för jag SKA vara frisk till i helgen! sådeså.

men jag är ändå glad att jag hållt mig från festandet i två helger i rad. speciellt då jag fick ett samtal av carro igår morse. och ännu mer speciellt då hon och allex kom gåendes mot min bil. vilken lättnad jag kände! ;p haha..

nu har jag krypningar i kroppen och jag börjar sakna mina vänner! har varit isolerad i en vecka nu. har inte sminkat mig på mer än en vecka. gissa hur jag ser ut? haha. har inte klätt på mig mer än två tre gånger kanske. jag vill ut! hitta på saker, men det kan jag inte för då kan det bli värre och det riskerar jag absolut inte. det viktiga är att jag blir frisk i helgen :) när jag kan äta riktigt ordentligt ska jag faktiskt pröva varenda resturang i hela kalix. ska äta ute tills alla mina pengar tar slut. det är det ända jag har i huvudet faktiskt, MAT. jag är sjuk, jag vet. men jag tror vem som helst skulle känna mattankar cirkulera i hjärnan efter SVÄLT.

och nu när jag börja piggna till ska min kära pojkvän överge mig för att fara till sitt jävla fittsthlm. börjar bli en aning less på det. han är nog påväg hit för att vara med mig en stung innan han åker, men jag tänker då inte vara en trevlig flickvän. det kan han glömma!

äh, jag ska beställa någon god jävla mat nu :D bye.

sjukhusfall

jag börja fundera på om jag är ett sjukhusfall eller ett fall som kan vara hemma. jag får inte i mig nått hemma! har inte ätit "riktig" mat sen söndag. jag mår sjukt illa hela tiden, har så ont i halsen så jag kan inte prata, jag grina så fort jag ska stoppa i mig någonting. känner mig som ett anorexiafall, jag vandrar runt här hemma vinglandes eller krypandes. jag orkar ingenting. är så rädd att jag inte ska få tillbaka matlusten alls, vad gör jag då? jag som älskar mat! hur fan kan vissa människor svälta sig själv på det här viset? man blir ju psykiskt störd. aja, jag mår iaf inte bra! jag skakar.

inatt kommer min jim hem, hur ska jag kunna vara en snäll flickvän åt han? och jag som saknat han så mycket, nu spelar det ju nästan ingen roll om han kommer eller inte för jag antar att han inte kommer infinna sig i min närhet dom närmsta dagarna ;s

hur korkad får man vara?! hur kan man vela operera sig i halsen?

PAIN!

har aldrig känt en sån här smärta förut, jag kan inte dricka, inte äta inte göra nått. är så grymt jävla hungrig så om jag inte hade haft ont hade jag lätt kunna äta tre skrovmål. sitter bara här hemma med världens svinigaste smak i munnen, är yr i skallen pga av medicinen som inte tar bort smärtan alls, men yr blir jag. har inte sovit många timmar i natt, vaknade sist vid fem med världens panikattack för att jag hade så jävla ONT.

ångrar att jag tog bort halsmandlarna, det är det värsta man kan göra.

sån jävla otur,

åkte till gällivare igår 5 på morgon. då vi kommer dit ska jag inte opereras förrän 2, så där låg jag i en säng hungrig som en gris. var ju tvungen att fasta från dagen innan. nåja, då jag väl rullades till operation gick det bra. var inte ett dugg nervös som jag trodde. kom inte ihåg då jag somna, men sen vakna jag upp på uppvaket och hade ont som fan. fick smärstillande osv. när jag legat där i tre timmar kom avdelsningspersonalen ner och skulle hämta mig, och vad tror ni händer? jag börjar störtblöda från halsen! så det var bara att rulla in på operation igen. och natten har tillbringats på IVA. värsta natten i mitt liv, helt klart. fy fan hur jag mått, och inte mår ja bättre nu. har så ont så att det inte går att prata och är hungrig och illamående. har inte ätit mat sen söndag kl 6 på kvällen, och nu går det ju inte att äta. får dricka soppor, mumma.

måste berätta nå sjukt läskigt. mamma ringde och lurade tobbe att jag fick en jätte stor blödning och ligger inne på IVA, alltså det gjorde hon innan jag opererats första gången. och så händer exakt det hon lurades med! fan vad läskigt..

nu ska jag duscha och ta smärtstillande och bädda ner mig. godnatt!

yes!

gick nyss in på ginatricots hemsida, och vet ni vad? min absoluta favoritaffär har öppnat en webbshop. och nu känner jag att jag måste beställa hem nått. det är ju nästan lite farligt, tror jag kommer beställa en hel del därifrån. måste hejda mig! ;p

nu ska jag gå och packa och sen försöka sova. ska upp 4 och då måste jag duscha och sen åker vi. tror iof inte att jag behöver ha med mig så mycket till ett sjukhus. ska ju ändå bara ligga i en säng. får ju dessutom fula och äckliga sjukhuskläder att ha på mig så jag behöver typ inte ta med nått. nåja nu ska jag gå, kommer nog inte vara så aktiv hära på ett tag.


jag saknar min älski hela tiden, vill inget hellre än att få krypa ner med han. jag älskar dig jim! <3


ben&jerry's




nu ska jag fara på draggen och köpa en ben&jerry's. ska trycka i mig hela för sen blir det inge äta på ett tag. får inte äta nått efter tolv i natt, snacka om att jag kommer vara hungrig och törstig!

ikväll ska jag äta som om jag hade bullemi ;)


sexyback,



har legat vaken till fyra och kollat på grey's. blir nog samma sak idag med :) fast då blir det inge sömn alls för vi måste åka fem. börjar bli lite smått nervös nu faktiskt.

det är en iskall söndag, jag som hade tänkt gå ut och gå, men jag skiter nog i det. fryser ihjäl.. har fått några samtal om skjuts i morse. bland annat av allex och carro. jag säger bara, fy vad jag är glad att jag inte drack igår! ;p

jag och mamma ska snart och handla, vi ska göra hemmagjord pizza idag. mumma :)


lördagsmorgon

godmorgon, har nyss vaknat. har ont i hela kroppen, jag undrar hur jag har sovit inatt? haha. sen känner jag mig sjuk också, det får bara inte bli värre. får inte vara sjuk då jag ska opereras, och jag orka inte skjuta upp det nå mer, vill få det gjort. ska äta massvis med c vitaminer.

dagens planer är att åka till lägenheten och tvätta sängkläder, städa och göra fint. antar att jag inte kommer orka i veckan. vill ju vara snäll med min älsklipälski :) sen ska jag åka till heidi för jag vet ju inte att dom baka bulla, nejdå ;) och sen ska jag bädda ner mig för resten av dagen. ska se repriser av sjukhuset och sen kanske high school musical filmerna, och sist, men inte minst grey's :) fast det bli nog förstahandsvalet ;p

nu ska jag klä på mig varma kläder och fara.

tjat?

nu ska jag tjata lite, känner att jag behöver det. nu är det faktiskt så att jag saknar min jim så sjukt mycket. håller på att bli vansinnig! kan inte tiden bara rusa fram så jag slipper räkna dagar, sekunder, minuter.. åh. jag är kär! för alla som inte redan visste det ;)



nu, grey's tills jag somnar, godnatt kära vänner.

hihi,

idag är jag glad :) vet inte varför, men allt känns som bra. har tillbringat dagen i luleå med min kära farmor :) vilket vi gör ganska ofta, men det är kul. köpte en ny klänning och en svart tunika, det ända jag verkligen behövde. hittade världens finaste klänning som jag köpte, men var tvungen att lämna tillbaka den :( bara för att jag inte har nog stora och fina bröst så att jag kan ha den utan bh! det var en helsnygg rygg på den och jag letade som ett tok efter bhar som skulle passa, men näe jag hittade inga. tänker på den hela tiden, åh :( nåja, nu får jag glömma den och börja älska min nya mörklila tubis med kedja. inte lika fin, men den dög.

nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig. ska ut och äta med allex carro heidi sara, sen vet jag inte om det var nån mer. ska bli trevligt ;p nu ska jag skynda mig för jag ska hinna sätta fast löshår på heidi också.

förresten så vet jag avd jag ska göra hela natten :D se grey's. carro sa att jag kommer bli besatt och jag blev mer än besatt kan jag säga!

ha en bra fredag :) det ska då jag ha.

still missing you..



efter jag tränat idag ska jag åka till allex och hämta grey's skivorna ;) tack carro för att jag får låna dom! :) nu har jag helst nått att göra under min tid som "sjukskriven", haha. jag har inte sett första säsongen, det vet jag, men sen vet jag inte vad jag har sett. har sett lite huller om buller tror jag.

och jag fortfarande förbannad för inte svarade dom på mitt mail fastd om lovat det! hatar halebop. ska byta till comviq eller nått bara för att protestera. hur dumma i huvudet är dom egentligen?! man måste ju kunna ringa, åh..

idioter!!

jag laddade nyss mitt kontantkort med 200 kr, jag har halebop och på hemsidan står det att det är 200 kr ännu för att få gratis sms. tror ni jag fått gratis sms då?! näe! och den där jävla skitsidan är ju dum i huvudet för dom har ngen kundtjänst man kan ringa till heller, utan man får skriva ett litet mejl. fan vad töntigt! jag ska ha ersättning, och jag ger mig inte. nog för att det bara handla om 200 kr, men för mig är det mycket pengar då jag inte är så jävla rik. IDIOTER!!

nu ska jag äta kladdkaka och bli fet, och sen sova. godnatt..

magkatarr?

magen värker hela tiden, exakt varje dag. jag tror jag ahr fått magkatarr. jag stressar hela tiden, förutom då jag sover, men annars så tar jag det aldrig lungt. då jag kommer från skolan så har jag bara plugga plugga plugga i huvudet, men jag gör ändå inget. det är de som gör mig så stressad. ligger långt efter i matten så den har jag panik över, projektarbetet har jag inte ens börjat med, karaktärsämnena rullar på och jag hinner inte med. jag orkar snart inge mer, när ska man få ta det lungt? då man någon enstaka gång kan känna lite lugn så kommer det upp nya saker som ska göras.

på ett sätt känns det som att det ska bli skönt att få opereras för då kan jag ta det lungt hur mycket jag vill och magen kanske läker. fast helt lungt kommer jag ju inte att ta det, jag måste ju plugga. om jag orkar.. jag hatar skolan! fyfan vad jag längtar till studenten.

nu skiter jag i allt pluggande. jag ska tvätta bort sminket och gå och lägga mig i soffan och se tv. hoppas jim ringer snart också. han kan nog få mig på bättre humör :)


är jag trög?

jag sitter och glotta runt på nelly.com och ska beställa en klänning. då jag ska börja mäta bröstvidd osv så har strl small 34 cm i bröstvidd. jag skulle inte ens kunna ha large, men skulle jag pröva ett plagg i large på riktigt så skulle jag antagligen drunkna. haha, jag och mama bröt ihop. vem fan har 34 cm runt om brösten? det är ju nå fel på måtten, för kolla här. pröva och mät så får ni skratta :D

Klänningar / TunikorX-SmallSmallMediumLarge
Bröstvidd i cm:31343740
Midja i cm:40414243
Längd i cm:64666870


iaf så är det dom här jag väljer mellan, tror nästan att det blir det med bandet i midjan :) den var väl finast?





måndag, igen..

tiden går så fort, och det är bra! det gillar jag :)

ny skolvecka och den känns jobbigare än någonsin. ska träna som ett psyke i veckan för nästa måndag ska ja opereras och då blir det ingen träning på tre veckor. det är tur att jag inte kan äta ordentligt för annars skulle jag svälla upp och rulla fram. har psykologiprov på onsdag och kan jag nått? nej. ska på spinning strax och då jag kommer hem så måste jag läsa. skitkul!

jag känner mig bitter idag. inget känns kul mera, inte ens att träffa alla kompisar på skolan. det gör mig alltid gladare då jag är deppig, men idag har inte ens det hjälpt. och jag vill verkligen inte och träna ikväll. det brukar jag alltid vela, jag älskar det. får hoppas att känslan efteråt gör mig gladare..

det är så tomt och så himla tråkigt då jim är borta. det är därför jag är som jag är idag. jag kan inte ens prata med han i telefon, inte messa, inte prata på internet. det är jobbigt, allt skulle vara lättare om vi helst kunde prata varje kväll. hoppas du läser det här jim och byter till ditt norge nr!! i miss you ;s ursäkta, jag tjatar bara om det hära, men jag kan inte rå för det. ska bättra mig :) faktiskt så är det bara idag det känts såhär. det kommer någon dag under dom här två veckorna då jag är deppig och då deppa jag ut, annars bli det bara värre. nåja, sluttjatat :)





imorgon blir det en bättre dag, det vet jag :) positiv ska man vara, iaf försöka.

levande?

haha, jag tror knappast det. vaknade upp hos allex och sebbe och har tillbringat hela dagen där tills typ 6-7 tiden. har hunnit äta kebabtallrik, ben&jerry glass och legat i soffan och dega. vi har varit döda! och ändå har vi sovit till halv ett. nu vräker jag popcorn och cola som att jag behöver nå mer flott?! men nu känner ja att jag är hungrig. hur kan det komma sig? finns tydligen inget stopp för mig.

det var rätt trevligt igår, nästan trevligare på förfesten än hotellet. snart spyr jag på det stället, jag är så sjukt less. men likförbannat ska man häva sig dit varje helg. näe, nu är det färdigt. varför dricker man egentligen? man vet hur man får må dagen efter och det är inte ens speciellt roligt mera. vi människor är allt konstiga ;p

mina planer för dagen har verkligen gått i kras. hade planerat att sova tills jag vakna och sen plugga hela dagen så jag slipper råplugga i veckan. men eftersom att jag kommit hem för nåt tag sen så har jag inte ens öppnat böckerna. jävla allex! ;p jag skyller på dig. nu ska jag faktiskt bädda ner mig och försöka läsa lite, men jag kommer somna med boken i ansiktet som vanligt. äh, godnatt!


snart åker jag till norge och hämtar hem min älskis, sådeså! idag hade jag verkligen behövt dig.. jag älskar dig. ♥

friday night

ja nu är det helg igen, tiden går så fort. bara fördelar med det tycker jag! :) ikväll så blir det att fara på b4 och kolla på idol med flickorna. ska bli roligt :)

alltså idag så har jag stressa som nå psyke, hjärtinfarkten närma sig. vaknade och for på spinning, hem och skala potatis, gasade till hår kompaniet svettig och fulare än fan och fick min klippning. haha, törs jag en säga när jag sist klippte mig? det var i april! förstår ni? gissa om håret känns fräscht nu ;p och så ska jag färga det imorgon. sen efter ja klippt mig for jag heidi anniken och hennes norska kusin till josse och såg på då heidi satte fast löshåret och sen lämna jag av heidi hemma och jag vi andra for till mig. anniken skulle bränna en skiva till imorgon :) nu sitter jag här själv och lider av paltkoma gånger tusen. 5 st klämde jag i mig! jag är ett fetto.

nu ska jag duscha, sminka mig och fixa håret. har inte duschat efter spinningen! hahaha, jag vet jag är äcklig. nåja, ha en bra fredagskväll. det ska då jag ha :)



latmask

märker att jag har mycket lite att göra. var länge sen jag skrev så här många inlägg på en dag. tänkte bara informera att jag tänker vara en riktig latmask ikväll. hade spin/tors inbokat, men det sket sig. blev för lat helt enkelt, och då man blir det kan man passa på att plugga som jag aldrig hinner med annars. ikväll ska jag bara slappna av. vet inte hur länge sen jag gjorde det, men skönt ska det bli iaf ;p är ledig imorgon så jag kan sova till halv elva och sen kvart över elva har jag bokat spin/tors. så vad gör det att jag slöar idag lixom? :D

nåja, nu ska jag dra mig mot sängen och snöra ner huvudet i psykologiböckerna.




klädkris

nu är det så att i helgen har anniken 18års partaj och jag har noll festkläder. bara sommarkläder, men det känns som ute nu. är det någon som är sugen på luleå imorgon eller lördag? hör av er ist ;p

oh no, I never felt like this before

har fått gråta en skvätt då jag steg in genom dörren här hemma. hade med mig packning från lägenheten som jag bara smällde ner på golvet för att sen gå in i mitt rum och lägga mig på sängen. visst har jag saknat att vara hemma, men nu känns det bara skit. det är med jim jag vill bo! även om man saknar sina föräldrar och syskon hela tiden, men jag vill verkligen bo i eget med den jag älskar höst på denna jord. när jim kom och pussade och kramade mig på skolan innan han skulle åka kändes det inte så jobbigt som det gör nu. nu kommer det nog bara att bli ännu jobbigare då vi bor tillsammans. iof så känns det alltid på det här viset då han precis åkt, men det går så himla fort. och det är jag väldigt tacksam över! jag är ju så van nu så det här är egentligen ingen sak för mig. men just nu känner jag mig som världens ynkliggaste som just blivit övergiven.. bara nästa vecka går fort så kommer tiden speeda förbi.

måste bara få berätta en jättegullig sak. jim hade bett mig gå upp i lägenheten idag då jag sluta skolan, så jag och mamma for dit direkt då jag slutat. och vet ni vad jag hittar? på köksbordet låg det ett litet gulligt paket och ett brev till mig. i paketet låg det ett jättefint tomas sabo armband. hur söt får man vara?! tårarna bara strömma ner då jag läste brevet. och den söta handstilen gjorde hela brevet ännu mer speciellt.

"jag kan lova dig att ingen älskar dig lika högt som jag gör. du är det bästa som har hänt mig och jag vill alltid ha dig vid min sida.." ♥


hur ska jag klara mig? har gossat med han varenda natt nu sen han kom hem. det kommer bli så tomt :( kommer sakna närheten nått enormt. då han kommer hem igen om två veckor så är han hemma i sex veckor. fyfan så underbart det kommer att bli :)

ingen människa kan nog känna den kärleken som jag gör..


pizza

nu ska jag smälla i mig en pizza till middag, jag tycker jag förtjänar den eftersom att jag tränar så flitigt :) fast det är ingen pizzeria pizza utan en grandiosa ugnspizza, men dom är också goda. undra om dom är lika flottiga? det är iaf inte lika mycket ost. efter jag ätit har jag 6 efterlängtade andra avenyn avsnitt att se plus 2 one tree hill, så nog har jag och göra ikväll om jag vill. fast det är inte vad som borde göras, pluggandet ligger nog på prio 1, men ofta jag gör nått? näe. skoltröttare har jag nog aldrig varit.

har försökt ladda upp bilder på pixbox idag, men det går så jävla segt och så dör datorn typ så jag gav upp.. kan visa några här ist tills vidare :)









bilderna är från i lördags :)

hatisk

usch, idag är det en riktigt dålig dag. allt känns piss och jag äcklas av mig själv. och nått som gör dagen ännu värre är att vi har KLÄDSIM idag, känner ju verkligen för det. näe, jag har då vaknat upp på fel sida kan man säga.

nu ska jag till skolan och räkna skitmatte och bada. sen ska jag hem till mitt RIKTIGA hem och vara med familjen, sådeså!

dålig uppdatering som tusan

har inte riktigt tid med den här bloggen, känner mig stressad till tusen hela tiden så jag har aldrig tid att skriva. nu har jag en liten stund över och visste inte vad jag skulle göra av den så då passa jag på :) jagska åka och träna på en liten stund och sen ska jag hem och mysa! har sovmorgon till 12.40 imorgon så jag ska sooooova hela dan :D skönt!

juste, fick hem papper idag om att jag ska operera birt halsmandlarna 20 okt. och det är snart! jag är lite rädd, men det ska bli skönt att få det gjort. får hoppas på att jag blir mycket friskare. och att jag inte har ont på halloween eftersom att det bara är typ 11-12 dagar dit efter operationen. jag ska göra allt för att kurera mig! men nog tror jag att jag kommer bli frisk tills dess. annars vet jag inte vad jag gör?!





hittade två bilder på mig och allex, haha. lördagen var faktiskt skoj! den kunde slutat bättre, men men.. har helt spyless fest, men jag tror ändå att helgen kommer att blit SKITKUL! anniken fyller 18 :D alla flickor samlade så inget kan väl gå fel? ;p hihi. längtar faktiskt!

och igår var jag då bakis dom tusan, sov i princip hela dagen. dagens höjdpunkte var allt ätande! och umgåsande, haha. jag och jim for och köpta COLA CHIPS och DIPP, och sen gick vi upp til allex och sebbe. carro var också där, så vi flickor stängde in oss i rummet och bädda ner oss med allt godis och slog på grey's. myspyyys!

oj, klockan är visst mycket. måste fara :)

idol 2008

nu är det jag som sitter bänkad framför tvn på fredagkvällarna kl 8! älskar idol. önskar att man kunde sjunga, fan vad kul att ha en sån talang.

nåja..

idag har jag tränat, ätit, vila, duscha sen varit med lisa på stan och fikat :) och kolla kläder osv. och nu är jag hemma och ska bänka mig framför tvn alldeles strax. sen ska jag till allex och nöta grey's ;p



om hon ser den här bilden nu så kommer hon döda mig! :D

i love this place

jag har saknat hemmet mitt nu när jag och jim bor tillsammans, det kommer aldrig att kännas samma sak som att vara hära. trivs bra i lägenheten också, men det här kommer alltid att vara mitt riktiga hem. sådeså! :) har bara haft en lektion idag och nu sitter jag och väntar på att spinningen ska börja, efter spinningen blir det torso också. skönt att träna på morgonen :)

igår så var jag carro allex och fanny till luleå och såg luleå-brynäs. rätt kul ändå, sånt där borde man göra oftare faktiskt :) haha, och allex är bara för söt. det är så kul att se på hockey med henne för hon fatta ingenting och då blir det ännu roligare :D hoho.

nu ska jag plocka mina ögonbryn lite granna innan jag måste till lägenheten och byta om.

oh my,



den här bilden togs i lördags då vi var påväg till hotellet och mitt minne sviker min ganska rejält :D haha, så tokigt det kan bli. och i helgen blir det fest igen eftersom att josse ska ut på hotellet för första gången ;p haha det får man ju bara inte missa. men det här gången blir det betydligt lugnare, oh ja!

just nu har jag gjort bort lite engelska och min mage kurrar så jag tror jag måste stoppa nå i munnen. har träna som ett psykfall ikväll så jag är rätt död. jim är på "grabbkväll" haha, så jag får vara mobbad och lonley ikväll. allex och carro är hos anniken och ser gray's men jim har ingen bensin i bilen så jag tar mig ej :( nåja, ska somna tidigt ikväll och vara pigg som tusan imorgon för i morse var jag död. natti :)

haha, ps. jag längtar tills imorgon då vi ska äta fiskbullar till middag ;) gott!!!



RSS 2.0