hejdå sverige!

hello cyprus! ;)

fick just besked om att jag och jim fått lägenhet i västerås, centralt läge! fatta vilken lycka? :D allt är så perfekt just nu. så när jag kommer hem har jag mycket roligt att se fram emot.

hörs som två veckor ! :D

resfeber!

hela dagen har gått åt till att packa och fixa det sista inför imorgon, sen har ja hunnit sova en stund och varit på kina och ätit med tobbe :)

jag fattar inte hur jag ska kunna sova inatt? är helt pigg nu, plus att jag har resfeber och dessutom sover jag utan jim och det är jag inte van med. måst sysselsätta mig hela natten så att det blir morgon fort :D kommer studsa upp ur sängen imorgon! jag hoppas att jag inte har glömt något, men allting på listan är kryssat för så det borde vara lugnt ;p

nu ska jag gå och leta mig någon bok att ha på flyget imorgon, sen ska jag bädda ner mig och "föröka" sova.

tänk, imorgon är vi här :D



time heals everything

det blev inge fest igår som det var tänkt, kände inte för att fara till törböle. men tur att carro blev glad för skorna iaf! ;)

kände mig en aning rastlös igårkväll så bestämde mig för att dricka något vinglas med lisa trots allt. massa tjejsnack, om både problem och om allt bra. det behövdes! :) det kommer bli tomt och tråkigt då hon flyttar till kanarieöarna, fy.







då lisa for hem igår så var jag med min jim :) jag kommer sakna honom nu när vi ska vara utan varandra i två veckor. men det är inte alls som förr, det känns så himla bra. mår inte ens lite dåligt mera, den här känslan är obeskrivlig.

imorse väkte han mig klockan åtta för att vi skulle fara och packa hans grejer. han fick åka och jobba i norge precis då jag ska fara, och så kommer han hem då jag kommer hem. fatta vad perfekt?! :D bättre kunde det inte bli. så imorse har jag suttit och surrat med hans farmor och farfar och ätit en god omelett som han gjorde. och nu sitter jag hemma i min ensamhet, ska börja packa ordentligt nu så att jag kan slappa resten av dagen.

jag har nog börjat få lite resfeber nu, är ganska så uppspelt och kan inte sova ;D ikväll kommer jag absolut inte kunna somna! fattar inte att det är imorgon vi åker, det är helt sjukt. vi ska ha så jävla roligt brudar ;)

nä, nu måste jag göra lite nytta. känner mig stressad, men de är så det ska vara :)


sommaren 2009!

i brist på annat så fann jag den här listan på både carros och allex blogg :)

gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? - hm, det kan jag inte svara på
vad önskar du att du gjort mindre? - grävt ner mig!
hur tillbringade du midsommarafton? - först på jobbet, sen hemma i sängen
blev du kär i sommar? - nej
hur många förhållanden? - inget?
favoritprogram på tv? - har inte sett mycket tv i sommar
bästa boken du läste i sommar? - har inte läst
dog någon som stod dig nära? - nej
vilka länder besökte du? - har varit i sverige hela sommaren
är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? - kärleken!
vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? - 16 juni
största misstaget? - har nog inte gjort så många misstag
har du varit sjuk eller skadat dig? - nej inte vad jag kommer ihåg
bästa köpet? - utlandresan som väntar på måndag :)
vad spenderade du mest pengar på? - på att festa och ha roligt med vännerna :)
gjorde någonting dig riktigt glad? - alla gånger som jag umgåts med vännerna!
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? - Sean Kingston - Replay, Sean Kingston - Fire burning, Pitbull - I know you want me, Kristinia Debarge - Goodbye, mm
var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? - haha, ledsen är nog ett för svagt ord.
vad önskar du att du gjort mer? - har gjort allt jag velat, varit med vänner, festat, haft roligt. önskar bara att jag kom på hur bra jag började må av mina vänner lite tidigare :)
största musikaliska upptäckten? - ?
något du önskade och fick? - fick inte så mycket som jag önskade mig.
något du önskade dig men inte fick? - massor.
vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? - om man kan kalla det sommarlov så var jag nog mest uppriven, jobbade också tror jag.
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? - om allt varit som det är nu hade min sommar blivit sjukt bra. men den blev ändå bra mot slutet :)
hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? - jobbarkläder! och festkläder. haha, om det är kläder som menas?
vad fick dig att må bra? - VÄNNERNA! :)
vem/vad saknade du? - jim, allex, carro.
sommarens sötaste? - kan ha varit mina friends ;)
sommarens hetaste? - även där.
sommarens största kärlek? - har alltid varit jim
sommarens besvikelse? - var nog besviken på allt, när det gäller kärleken.
sommarens bästa? - familjen och vännerna.
sommarens snällaste? - då avslutar vi med vännerna :) haha!

det var mycket vänner den här sommarn. men jag kan nog aldrig tacka dom nog mycket för allt stöd och alla roligheter jag varit med om :) även fast allt var skit och helvete i början av sommarn så gjorde ni min sommar bra ändå.

jag älskar er ! :)




















godmorgon fredag!

gud vad jag känner mig duktig, som en hemmfru! har vaknat tidigt och tvättat flera maskiner, strykt tvätt, tvättat bhar bikinisar, osv. så nu börjar nästan allt vara klart innan jag kan kasta ner alla kläder i resväskan :) tre dagar kvar nu, hoppas resfebern kommer snart! ;p

nu ska jag gå och dra på mig nå kläder och fara med älskot mitt på stan. måste köpa lite mat som jag ska ha med mig. sen ska jag färga håret och sen vette fan? antagligen blir det mycket lugnt.





vänner gör mig glad

var nyss in på lisas blogg, när man får se sånt här så blir man glad! :)

Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if I could

sådär, nu ser bloggen lite mer levande ut, thanks jennfi! ;)

har inte skrivit något om lördagen hos anna, men jag kan säga att det var väldigt trevligt :) och jag ångrar inte att vi for på eldfesten, vi hade svinroligt hela kvällen :D









igår var jag på arbets för första gången, wihoo. fan vad jobbigt att bli vuxen, det är bara en massa krångel. hur lätt var det inte då man gick skola? jag kan ju inte heller börja ringa runt och leta jobb förrän efter cypern. har en klump i magen varje dag då jag vaknar. vill inget hellre än att flytta och börja jobba, eller flytta och börja plugga. men innan jag kan göra det så kommer pengar in i bilden.

jag som längtade efter det här, haha! nu ångrar jag att jag gjorde det. skolan var tio gånger lättare. nu ska jag gå och städa, mitt rum är en svinstia. sen ska jag med jim och hämta hans bror i luleå.


When I look at you my mind goes on a trip!






High on life!





party och middag snart!



But I know it feels so DAMN GOOD!






Cause he didn't think I could play the part

jaha, då var man officiellt ARBETSLÖS! sista jobbdagen var igår, och jag saknar redan alla goa arbetskamrater! fast nu blir det skönt med semester, det är inte förrän efter cypern som det blir allvar. så just nu ska jag bara leva och ha kul! :)

igår for jag och jim till allex för att dricka vin (jag drack vin, inte jim), där carro e också var. jim blev då inte långvarig innan han förstod att tjejsnack inte var hans grej, haha. sen dök terror och elli in. vi hade rätt trevligt må jag säga ;) haha! blev inte långvarig innan jag blev less och ville hem.

har sovit tills nu typ, så snart ska jag äta någon god frukost och sen slita upp jim för att få han att köpa vin till mig. det blir "knytkalas" hos anna ikväll med flickorna, det ska bli svinroligt. länge sen vårat "gäng" som alltid var med varann förut var samlade. blir nog skoj :) ska fota massor med min nya rosa kamera som ja köpte igår. ´

var ju tvungen att inviga kameran igår ju..


     



   

     






hur kunde allt bli så bra?

trodde aldrig att jag skulle få känna lyckan igen, det trodde jag inte. men nu idag är jag så jävla glad och lycklig. fattar inte hur det kunde bli såhär till slut? helt ofattbart. allt känns så skönt :)

nåja, från det ena till det andra.

efter en hel sommar utan träning alls så har jag börjat träna nu igen, och det känns skönt som fan. igår var jag på spinning och torso och idag har jag varit ute och gått innan frukost och sen varit på gymmet. sen försöker jag äta nyttigare, har laggt på mig i sommar så nu är det ändringar på gång.

fast det blir bara en mjukstart nu, för om ca 1 och en halv vecka sitter vi på planet till cypern och där tänker jag inte tänka på träning eller på att vara smal :D never! ganska onödigt att träna nu, haha. all träning kommer ändå att bli förstörd. ska till fanny idag och skriva ut biljetterna ;) sen ska vi väl se på film eller något sånt. känns som åratal sen jag var med vänner. jag jobba hela tiden. skönt att vara ledig idag :) tre dagar kvar nu och sen ska jag njuta. ett tag iaf..

nu ska jag sminka till mig, sen äta GOPALT ! ♥


jobb jobb och åter jobb

i helgen är sjukhuset mitt så kallade "hem". inte hade det varit fel att få steka på stranden en hel dag, sen dricka vin och festa med vännerna. nåja, nästa helg och helgen därefter så blir det galej. jag klara mig nog, men tanker på att det snart är endast 2 veckor kvar till cypern!

slutar jobba halv tio idag och sen ska jag köra mina arbetskamrater till farmen, där jag själv hade velat rocka loss idag. men jag är fattig och dessutom gör jag bort att jobba allt nu ist för att byta. det blir bra det med :)

jim har nyss lämnat mig och jag ska snart äta lunch. tror det blir denniskorvar med bröd ;) imorgon efter jobbet ska jag besöka nova för första gången i sommar. och då är det färdigt med alla onyttigheter, jag vill bli FIT! och det blir man aldrig då jag äter som jag gör. ikväll ska jag köpa den sista godispåsen innan cypern, och nu ska jag hålla det. kan behövas lite färdmat då jag ska köra hem från farmen helt själv.

nu lunch, sen jobbet. ha en bra lördag!






Where there is love, there is life!

just nu jobbar jag och sliter som aldrig förr. finns absolut inget att göra på jobbet just nu, det är en väldigt lugn period. men jag är tröttare av dom stendöda dagarna än vad jag är av dom stressiga. så nu önskar jag mer stress än någonsin! annars kommer jag dö av uttråkning. det är illa om man nästan somnar ståendes..

det känns inte så lockande att jobba onsdag, fredag, lördag, söndag och måndag innan ledigheten kommer. och då varar den endast en dag! men jag ska inte klaga. nästa fredag blir jag officiellt arbetslös. men man får säga att man är less på jobbet då solen steker på utsidan och alla andra solar och badar. men nu är det endast 3 veckor kvar till cypern, så det ska jag väl inte heller klaga på. haha! :D

och ikväll så är jag så uttråkad och trött som man kan bli. vill göra roliga saker konstant, blir galen då inget händer. ska ringa runt till mina vänner nu tror jag. en sväng måste ja hinna ut innan jag ska sussa för annars blir mitt humör åt skogen. är nog tjurig redan, vet inte vad det beror på. är sjuk dessutom, och jag som skulle börja mitt nya liv idag. kanske beror på det?

man ser till och med att jag blivit tjock och fladdrig, förut då ja sa det såg man knappt nå, men nu är det illa. så fort jag inte känner av sjukan mer så är det ja som befinner mig på gymmet eller tc. mår rent ut sagt dåligt över min kropp just nu. känner också att jag inte mår speciellt bra, jag som är van att alltid träna och röra på mig. fan också, nu måste ja ta tag i det här och tycka upp mig! :)

nåja, ska fortsätta söka vänner nu, haha.





Slutkörd!

jahapp, då var helgen över. orkar inte dra någon lång berättelse eller liknande, samanfattar den med ett ord. GRYM!
och idag då mår man som man förtjänar. men det är det lätt värt! idag kommer jag inta soffläge och inte röra mig på hela dagen. är så sjukt trött, vaknade första gången klockan ett.

hade jag haft med mig kameran så hade jag lagt upp massvis med bilder, MEN nu har jag glömt den hela helgen. synd, annars hade det funnits en massa roliga bilder :D

nu ska jag gå och bädda ner mig igen, sängen har nog aldrig varit så skön som idag.

sen så vill jag bara tillägga att jag är lyckligast på jorden!


RSS 2.0