GOTT NYTT ÅR!


året som gått

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? flyttade hemifrån, lärt mig stå på mina egna ben
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag hade nog inga, och om jag hade haft så hade dom sprucit direkt. men i år kommer jag att skapa några, och dom ska hållas! haha
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nä, men folk jag vet vem dom är. men det räknas nog inte.
4. Dog någon som stod dig nära? min älskade kisse.
5. Vilka länder besökte du? cypern, finland. typ :)
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? skriver som carro skrev, en BRA sommar! okej, min blev bra tillslut och jag hade roligt. men den var ändå inte bra.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 12 juni, tror jag. studentdagen :)
8. Vad var din största framgång 2009? att jag har skaffat mig ett jobb, tjänar mina egna pengar. bor i eget och har flyttat.
9. Största misstaget? kommer inte på något direkt?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jo, opererade bort halsmandlarna. om det ens var i år? haha
11. Bästa köpet? haha, det är nog massor
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder, alkohol, mat?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? jag och jim blev tillsammans igen.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? ojoj, det kommer jag absolut inte ihåg
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och.
16. Vad önskar du att du gjort mer? TRÄNAT
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ingen aning
18. Hur ska du tillbringa julen? tillbringade den hemma i kalix med min bästa familj.
19. Blev du kär i år? har varit den sen 4 år tillbaka så. men nykär kan man väl säga att jag blev ;)
20. Hur många one night stands? !
21. Favoritprogram på TV? grey's anatomy, desperate housewives, one tree hill, osv.
23. Bästa boken du läste i år? ingen, hatar att läsa. läste halv jenna jameson, men inte ens den hade jag ro till att läsa. fast den var bra, haha.
24. Största musikaliska upptäckten? ingen
25. Något du önskade dig och fick? yes :)
26. Något du önskade dig men inte fick? säkert
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? fika med släkten, var nog ute och åt med jim också. om jag inte minns helt fel?
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? absolut.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? haha, sommar eller vinterstil?
31. Vad fick dig att må bra? vännerna när allting var som värst!
32. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen speciell
33. Vem saknade du? antar väl att det var jim
34. De bästa nya människorna du träffade? har ju träffat så många, kan inte riktigt svara på den frågan :)
35. Årets besvikelse? är så mycket så jag inte ens kan förklara
36. Årets bästa? VÄNNERNA, FAMILJEN, JIM!
37. Årets snällaste? hur många är det inte som är snälla då? går ju inte att svara på :) haha

smart tjej

Glitter Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM


gick nyss in på nellys hemsida, och där fann jag den här SNYGGA nyårsklänningen! varför har jag inte varit in och kollad där först nu? nu är det på tok försent att beställa. men som sagt, jag kör på med min 2 år gamla klänning. sådär lagomt roligt..


men om en vän kan viska och ett löfte brista


there'll be no last chance to promise to never mess it up again

idag har jag och sara rännt på stan hela dagen. köpte bara nödvändigheter, orkade inte gräva i allt stök som var på mellandagsrean. handlade även lite mat också, och så köpte jag en sån där sil till löste. men gissa om jag glömde den då ja packa ner all mat?! duktigt. så nu kan ja iaf inte dricka mitt goda te imorgon bitti.

vi har varit på jakt efter en nyårsklänning också, men vi hitta inte det heller. det lutar åt att jag får ta den jag hade för två år sen, HAHA! men den är faktiskt fin, paljetter och allt. och det är ju inne dessutom, så vafan! ska förbeställa taxi från jobbet så att jag kan skynda mig dit dom andra är. kommer ju inte vara med hela kvällen så jag orkar inte bry mig om klänningen, så som jag annars hade gjort. fattar inte att det är 2010 snart, tiden bara rinner iväg.

jag har just plockat bort julen, känns skönt. blev mycket finare utan att jäkla julpynt. är inte samma som då man är hemma i kalix. mammas julpynt är alltid finast, och jag fick ändå inga julkänslor av vårat pynt.

nä ska jag nog steka mig lite blodpudding! jag älskar det.



"hemma igen"

borta bra, men hemma bäst.

är tillbaka i västerås nu efter en vecka hemma i mitt flickrum. känns tråkigt och jag känner mig rätt så deprimerad, speciellt då inte jim är här heller. har precis slagit upp ögonen, hade kunnat sova hela dagen idag. flyget var 4 timmar försent igår så vi kom oss inte hem förrän 4 på natten. och ingen ersättning får man heller, skit sas.

sara berättade att mattias hade sett att det hängde en nelly påse på vårat handtag under tiden då vi varit borta. och jag antar att det var min efterlängtade skojrta som tidigare varit restnoterad. nästa dag då mattias ska gå och ta in den så är det BORTA! idiotjävla grannar. ska inte hälsa åt en ända ifall att det är någon jag hälsar åt som snott den. hur är vissa människor skapta?! så nu måste jag antagligen betala för den också. wihoo..

och förkyld har man blivit. halsen är värst! har knappt sovit något pga den. nåja, bara och bita ihop. ska jobba kväll idag. kommer vara som en ett levande lik, men det går. hoppas bara jim kommer snart, jag står inte ut annars.

har förresten haft en underbar jul. vill ha alla mina nära och kära på ett och samma ställe!

GODJUL

hur mysigt är det inte att vara hemma just nu? jag njuter av varenda sekund. nu ska jag fortsätta julmysa och bara vara. ville mest bara önska alla mina nära och kära en riktigt GOD JUL :)



4:e advent

vaknade rätt tidigt idag, steg upp och gjorde frukost. fick tända det fjärde adventsljuset för mig själv, haha. förstår mig inte på dom som vill leva själv? hooh, får rysningar.



efter jag ätit så pälsa jag på mig för att gå ner på stan. fick med mig det jag skulle, typ. har använt mitt presentkort på make up store som jag skulle få av jim i julklapp, men jag vill ju ha fint smink under jul så jag använde det nu :) köpte en concealer och två ögonskuggor. concealern var sjukt bra, den kommer jag aldrig klara mig utan mera.

sara kom och mötte upp mig senare så vi gick runt och leta julklappar. köpte den sista till jim idag, så nu är jag klar. fikat har vi också hunnit göra. åt världens godaste och största chokladruta, mmm! kom hem för ett tag sen, har hållt på och fixa och dona. ska snart börja se över vad jag ska packa med mig hem :)

ni ska få se hur mycket snö vi har här, det är mer än vad det ser ut på bilderna. värsta julmyset :) synd att jag har världens sämsta kamera.


 





iiiiih, är helt uppspelt. har nog lite resfeber :D tur att sara och mattias kommer snart, vi ska laga middag, tacos blir det :) nu har jag massor att göra. ha en bra söndagskväll..

back to the place where I belong



idag är jag på toppenhumör! ska studdsa upp ur sängen nu och äta, sen ska jag på stan och fixa en massa. ska bla köpa nytt smink. när jag kommer hem blir det att packa för fullt :) för imorgonbitti går bussen till arlanda. känns helt sjukt att jag ska hem. kommer knappt ihåg hur kalix såg ut, haha :)

tänk att få träffa familjen och alla vänner, kommer ha så sjukt kul dom här dagarna, I HOPE. kommer inte bli mycket sömn inatt, för när jag är uppspelt och vänta på något kul så kan jag aldrig sova. men det gör inget ;p

VI SYNS IMORGON ALLIHOPA :)


I hold you as we're shooting through the atmosphere

trodde aldrig att jag kunde känna mig såhär ensam. fattar inte varför egentligen? jag är ju inte ensam, bara nu i helgen. eftersom att sebbes bil gick sönder fick jim ta tåget idag. det handlar ju egentligen bara 3 dagar helt ensam, men det känns ändå hemskt.

är väl pga mörkret och bara för att jag vet att jag ska hem på måndag så går tiden extra sakta. försökte gå ut lite och umgås med sara, men det hjälpte bara för stunden. jag är en sällskapsmänniska som hatar att vara ensam kom jag på. okej, ibland kan det vara skönt, men då man vet att man inte har någon vid sin sida i sängen och att man ska sova själv så är det extra hemskt.

kanske överdriver, men jag hatar att sova ensam och vara själv. har inte sovit en natt utan jim nu på mer än två månader, så det är väl inte så konstigt. men nu vet ni det, att jag hatar ensamhet, haha!

sitter här framför tvn och väntar på att bonde söker fru ska börja, töntvarning? men jag fastnar för alla töntprogram. sen då det är klart måste jag duscha och kasta mig i sängen. ska upp 6 imorgon, jobbar delad tur. tog ett extrapass eftersom att jag förlora så mycket pengar då jag tagit ledig under jul. nu är det bara 3 dagar kvar tills jag är hemma, wiiie! :)

hade förresten julfest igår, var trevligt. sen efteråt gick jag maria anna och adnan och tog några glas på en pub och bara surra. jättetrevligt :) har verkligen bra arbetskompisar. sen gick jag och maria hem till mig och jim, satt uppe och prata hela natten. känns skönt att jag fått vänner genom jobbet, som jag verkligen kan umgås med :)

shit, nu har bonde börjat.


för vi har också snö här i västerås







såhär är lagomt, inge mer snö behöver det komma. kan ju erkänna att det är rätt mysigt och fint, bara det inte börjar toksnöa igen som det gjorde igår :) nu ska jag traska iväg till tandis, jag tror jag har hål och jag vägrar betala för att laga det. hoppas det finns tid innan nyår isf. sen ska jag och jobba kväll, suck. önskar att jag vore ledig idag ist.


jävla snöhelvete!

då man flyttar från kalix och tror att man ska få slippa drivvis med snö så blir man en aning irriterad då man går ut genom dörren. jag har fått plumsa fram hela dagen, sjöblöt om fötterna och om allt annat. har ramlat med cykeln ca 5 gånger, skämt ut med ganska så rejält tror jag. men vad gör man inte för att få jobba dag istället för kväll?

okej, snö ger en julkänslor och det är ganska mysigt att titta på, men att behöva gå ut och vara ute, det är jobbigt och inte alls kul! nä, tacka vetja sommarn!

sitter här hemma nu, nyäten och mätt. känner mig en aning trött efter världens jobbigaste dag, ska nog slänga mig på soffan och vila ett tafg. fast egentligen så ser jag tvättkorgen som snart svämmar över. måste nog gå till tvättsugan trots allt, gud vad vuxenlivet är kul.

kommer ihåg då man kom hem från skolan, värmde en hel bullpåse och drack oboy i soffan framför någon favortifilm. sen somnade man gott och då man vaknade var middagen klar. för det första skulle jag aldrig kunna äta sånt där slisk varje jäkla dag (som att jag inte gör det ändå?), sen så har man inte mamma eller pappa här som fixar middagen åt en, inte heller saker som tvätt och städning. åh, jag börjar nästan småle då jag tänker på det :) mystider.

men om 6 dagar är jag i kalix! hemma i mitt flickrum igen, och jag ska leva som en prinsessa ;)


I will follow wherever it might take us

idag är den den 13 december, och det inebär lucia. har jag några julkänslor alls?! svar nej. kanske skulle gå till kyrkan och kolla på luciatåg och känna mig lite mobbad. men då kanske jag skulle få lite julkänslor iaf, kanske vore värt?

sebbe kom hit i morse, och nu åkte han och jim någonstans. och som vanligt så får jag inte följa med. jag börjar faktiskt undra vad dom har för sig då dom aldrig vill ha med mig. skit samma, ska spendera dagen i soffan med massa bra på tv. måste se idolfinalen en gång till, tror jag missade ganske mycket i fredags.

när det blir någon paus i alla tvprogram ska jag nog släpa mig till solariet. min hy ser värre ut än en tonårings värsta finnproblem! så mina kära vänner, förvänta er inte någon snygg vän då hon kommer hem nästa måndag. får hoppas att lite solariestrålar kan lösa mina prblem. för just nu vill jag knappt gå ut, usch.

förresten, måste bra säga att årets idol vinnarlåt var den bästa av dom alla! :) skitbra, får gåshud då jag lyssnar på den. och erik, tur att du vann. annars hade jag blivit väldigt upprörd, haha! känner mig som en galen tjej som bara äääälskar idol, men jag tycker att man kan få vara lite töntig och hålla fast vid sina favoritgrejer, fast man blivit vuxen ;)


FREDAG

gissa om jag har längtat efter den här dagen?! är ledig både fredag lördag och söndag i helgen, om jag nu inte blir utringd. gud så skönt det ska bli :) min dag idag kommer bestå av massa städ och en hel hög med tvätt. ska bli så rent och fint här :)

ikväll blir det att se idolfinalen och dricka glögg med sara, stina, jim och stinas bror. myspys! :) sen så kaaaanske det blir att gå ut, det får vi se. känner bara för att ha väldigt roligt ikväll :) var ett tag sen..

nu ska jag gå och hämta tvätten från tvättstugan och sen sätter jag igång med storstädningen. ha en bra fredag allihopa :)


HAPPY BIRTHDAY!



ha världens bästa dag gumman! saknar dig.


harry's goodbye



armageddon är världens bästa film genom tiderna. såg den igår med jim, jag grina under hela slutet. stortjöt! hur fan kan man göra en film sådär bra?


uttråkad, tog en lista från carros blogg!

SENASTE:
1. Dryck: cola (fy skäms, jag vet)
2. Telefonsamtalet: mamma
3. SMS: sara
4. Sång du lyssnade på: 18 and life - erik grönwall
5. Gången du grät: haha, var nog idag då jag satt och kollade på hundar

HAR DU NÅGONSIN:

6. Varit tillsammans med samma person två gånger: ja
7. Har någon varit otrogen mot dig: kanske man kan kalla det..
8. Har du varit otrogen: nej det tycker jag inte
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: det kommer jag faktiskt inte ihåg, måste väl varit i bilen. om det räknas?

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. svart
13. vitt
14. grått

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: jepp, två nya på jobbet :)
16. Fått ditt hjärta krossat: JA! men nu är det helt, och det tackar vi gudarna för
17. Skrattat så att du har börjat gråta: oooja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: jepp :)
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: jo, det tror jag
21. Kysst en kompis: ja

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: det är nog rätt många, i stort sett alla
23. Hur många barn vill du ha: 2
24. Har du några husdjur: nej, har haft tre kissar. men nu planerar jag och jim att vi ska skaffa oss en liten vovvebebis ;)
25. Vill du ändra ditt namn: nja, inte direkt. finns ju många som är finare än sandra, men jag passar nog bara att heta sandra, haha.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: hm, två dagar innan så var det fest hemma hos mig. krogfesten tror jag nog att det var :) födelsedagen var på en söndag tror jag, då var jag nog bara hemma.
27. Vilken tid vaknade du idag: 7! eftersom att jim znoosar hela mornarna. så jag kan inte sova ordentligt.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: jag såg armageddon, fast jag somna mitt i allt spännande
29. Någonting som du längtar till: att komma hem under jul och att få träffa alla nära och kära!
30. Senaste gången du träffade din pappa: var när mamma och pappa var här och hälsade på, för någon helg sedan är det väl
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: kan ju inte säga att jag är missnöjd med mitt liv, men det finns ju alltid saker man vill ändra på. en stor dröm är ju att bli sjuksköterska och få jobba på akuten och ambulansen. sen skulle jag vela börja träna och bli pinnsmal!
32. Vad lyssnar du på just nu: jims babbel och tvn
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jo
34. Vad gör dig irriterad just nu: är inte speciellt irriterad, känns bara jobbigt att gå och sova och veta att man ska jobba imorgon

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: sandra
37. Singel/upptagen: UPPTAGEN
38. Stjärntecken: tvillingarna
39. Kille eller tjej: jag tror jag är en tjej ;D
40. Grundskola: innanbäcken
41. Gymnasie: furuhed
42. Högskola: ingen just nu! men jag hoppas att det snart blir mälardalens högskola
43. Hårfärg: haha, den ska vi inte tala om. det är grått i hårbotten och luggen, sen är resten svart. har bokat klipptid och färgning till den 22 så då jävlar!
44. Långt eller kort: långt kanske man ska kalla det?
45. Längd: haha, om jag det visste. 160 någonting?
47. Vad gillar du gällande dig själv: HAHA!
48. Piercings: ja, öronen och naveln
49. Tattoos: en liten längs ryggraden
50. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:

51. Operation: har opererat halsmandlarna
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: den på ryggen
54. Bästa vän: min första bästis var nog lisa eller heidi, kommer inte riktigt ihåg. men nu har jag flera!
55. Sporten du spelade: fotboll
56. Husdjur: hampus, min gamla katt!
57. Vaccination du minns: var väl någon man fick då man var liten
58. Konsert: har jag ingen aning om
59. Förälskelse: haha ojdå, kanske janne rintala? kommer knappt ihåg
60. Alkohol du drack: var nog cider eller liknande, kanske sprit till och med, haha. spydde ner en hel bil!

JUST NU:

61. Äter du: ingenting, men vi ska inte ens tala om vad jag tryckt i mig
62. Dricker du: ingenting
63. Är du på väg att: gå och tvätta bort sminket och krypa ner under täcket
64. Lyssnar du på: tvn och jim
65. Väntar du på: att jag ska orka resa mig från stolen!

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja det vill jag! 2 st
67. Vill du gifta dig: klart jag vill
68. Karriär i åtanke: sjuksköterska på ambulansen, räknas det?

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET:

69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: meh, både och
71. Kortare eller längre: längre!
72. Yngre eller äldre: äldre!
73. Romantisk eller spontan: jaha, nu vet jag inte vad jag ska vara. är ju som både och tycker jag ;)
74. Snygg mage eller snygga armar: både och!
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar
76. Känslig eller inte: inte för känslig, men lite känslig, det är ju mänskligt :)
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: haha va?

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: ja
80. Gjort något sjukt spontant: hm?
81. Tappat glasögon eller linser: nä, det tror jag inte
82. Haft sex på första dejten: om man ska kalla det dejt så
83. Krossat någons hjärta: ingen aning.
84. Har någon krossat ditt hjärta: verkligen!
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): haha näe, men jag drömde en mycket HEMSK dröm här om natten

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: vadå tror?
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja!
92. Himlen: ja
93. Tomten: näe!
94. Att kyssas på första dejten: jodå
95. Änglar: ja det gör jag. mina kissar är nog jättefina änglar!

SVARA ÄRLIGT:

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: då jag var liten ja
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: absolut!
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: alla nära och kära
100. Att posta det här är 100% sanning: YES

två veckor kvar!




























vi ska ha såååååå roligt! :D jag saknar er!


if today was your last day and tomorrow was too late

nästan en hel vecka har gått sen jag skrev ordentligt sist, och under den här veckan har det hunnit hände en hemsk grej. jag har kört sönder firmabilen! en splitterny polo som inte alls var gammal. det är som himla kul när sånt händer då man är ny på jobbet och allt.

iaf, såhär var det. jag skulle backa ut från en parkering utanför jobbet. var svinigt stressad så jag bara vred om utan att veta att jag hade världens högsta trottoar/rabatt på höger sida om bilen. så jag hänger upp bilen i luften och det smäller som fan. får panik och gasar så att jag ska komma ner. då jag går ut för att titta vad som hände så sprutar det spolarvätska under bilen, den är repig och bucklig. kände bara hur tårarna kom, och jag var tvungen att pallra mig upp till chefen för att berätta. fick åka och lämna in den på verkstad och hämta ut en lånebil. sen slutade jag för dagen och har inte varit på jobbet sen i onsdags, gruvar mig för att gå dit idag. så sjukt onödigt och framförallt klantigt!

ska jobba hela helgen, IGEN. känns inte som att jag gör annat. lite positivt är det ändå att jag inte har två delade turer under helgen, utan bara en på söndag. så idag jobbar jag kväll, imorgon dag och på söndag delad tur. hoppas att helgen går fortare än fan, längtar efter ledighet. är inte länge kvar till den 21 nu ;)

nu ska jag gå och slita upp jim, duscha och förbereda mig för jobbet. ha en bra helg alla :)





knäpper så sällan bilder nu för tiden, så för att "piffa" upp inläggen lite granna så tyckte jag att den här bilden var ganska passande!


ÄNTLIGEN DIN TUR!



GRATTIS BABY! ha en superduper dag :)


RSS 2.0