had to switch my attitude up



Am I supposed to put my life on hold
because you don't know how to act
and you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
but either way baby, I'm gone



Am I supposed to be torn apart, borken hearted in a corner crying?

orkar inte göra en allt för lång uppdatering om helgen, men en liten får det bli :)

fredag: jag jobbade tills halv ett ungefär, sen gasa jag hem i värmen och duscha och gjorde mig klar tills heidi hämta upp mig. vi stanna i töre och åt och böt till bil :) sen börja färden till kiruna. UTAN AC! davvo och alle lurade oss lätt, så min färd i bilen var den värsta på länge. det var utlandsvärme ute, så tänk hur kvavt det blev i bilen då. iaf, vi hade svinkul på vägen dit. ganska mycket skratt :D samma var det på hemfärden.

när vi kom fram packa vi bara upp, böt kläder och satte oss utanför sia och drack. sen var det bara att traska mot området :) och takida var bra som alltid :) sen jyra vi på hela natten. åt souvas som jag tappade ut över hela mig, sen drickan också, haha.

svinkul resa iaf! det måste göras om snarast tycker jag ;p kan säga en rolig sak också. hela resan handlade typ om TÅR! :D hahahahaha.



lördag: vaknade först 8 och mådde bra, sen somna vi alla om och vakna kl 10, mådde mindre bra då. men efter en macka så kändes de bättre. vi åt bara och sen packa vi ihop och börja gasa hem. filmerna vi spela in i bilen var roligast, vi höll på att dö i skratt. speciellt då vi tänkte på vad jennfi skulle säga ;) och solsidan fick jag på hemvägen med! jag har varit plågad i bilen.

när vi kom hem så var det strålande sol så jag och heidi for ut till alles och davids stuga och skulle sola och bada, men ni tror inte den gick i moln precis då vi kom dit?! typsikt. grillade hamburgare och vräkte i oss den, sen surra vi ett tag innan vi åkte hem. när vi kom hem var det bara att slänga sig i duschen och börja fixa sig igen.

var hos heidi och förfesta iaf :) sen for vi på området. var faktiskt mycket folk, och MYGG! har tusen myggbett kring fötterna som vägra sluta klia. var smockat och svinvarmt inne på hotellet, men ändå svinkul :D så igår mådde jag som jag förtjäna. 




nu blir det middag och duscha, sen kanske de blir kubb eller liknande. får se :) kan inte sitta inne, blir tokig av att göra det. så förlåt mina vänner om jag attackerar er ;) 


Because you live and breathe, because you make me believe in myself, when nobody else can help

helgen har varit svinkul. har världens ångest idag för att den är över. jag måste sysselsätta mig hela tiden, annars går det inte.

nåja, var iaf på kirunafestivalen på fredagen med heidi alle david och fanny. vi hade svinkul! :D sen igår blev det ju kalixdan, och det var också svinkul. det har varit galet :D har haft kul hela helgen så nu känner jag med deppig. ska skriva om båda dagarna senare, men nu hinner jag inte.

har våldgästat in mig hos heidi och alle för att se film och snaska. kan inte sitta hemma, jag dör och blir alldels för rastlös. nu ska jag slänga in mig duschen så att man blir människa igen. bakis är bara förnamnet idag.
































I don't belive that anybodu feels the way I do about you now

hur fan ska jag kunna hitta mig själv då hela mitt liv är en ända röra?! men ibland måste man försöka,men då det tar stopp och då man inte orkar mer, vad gör man då? jag har så många funderingar och tankar just nu. försöker tränga bort allihopa.. och det  verkar ju gå. tills ja sitter är själv mitt i natten. kan inte livet vara en lätt sak? kan inte allt vars som det var för ca 2 veckor sen. jag mådde så jävla bra då. jag vill inte komma hem mitt i natten och må såhär mer. jag orkar bara inte.

nä, nu ska jag duscha, är dränkt i myggmedel. NORRLAND! <3 forever. sen måste jag äta så att jag inte blir lika bakis som i morse. klockan är halv 6 nu och jag är inte de minsta trött. undra hur ja ska orka ta mig upp till heidis stuga imorgon ;p ja får lätt tvinga mig.

jag känner mig så jävla ensam och övergiven, men mest dum. vad händer egentligen? ja känner inte igen någonting alls.


CYPERN

juste, glömde berätta om dagens bästa händelse. den 24 augusti åker jag fanny jenny och amanda mot cypern, agia napa, 2 veckor! nedräkningnen startar nu! kommer bli så sjukt kul, fatta inte ännu att vi faktiskt ska fara :D




you took my heart,

jag är slutkörd, två hektiska dagar på jobbet och jag är dötrött nu! igår blev det 5 minuters rast på en hel kväll, och idag var det också mycket att göra. men tiden går fort och det är bra, sen måste jag vänja mig med stressen. annars stormtrivs jag på jobbet! :) fick en glädjande lönebesked idag också, blev mer än vad jag räknat med.

efter jobbet har jag solat lite, sen varit på B4 och ätit en god middag med tjejorna ute i solen. som stekte 6 på kvällen. härligt väder! hoppas att det håller i sig i helgen.

imorgon bär det av till kiruna med heidi fanny alle och david :) ska se takida och bli lulliga. sen blir det att gasa hem på lördag morgon för att starta med dag två, som blir kalixdagen. tror det blir en kanon helg, inget ska få förstöra för mig. jag behöver det här, sådeså. men jag tror inget kan gå fel så länge jag är med min söta vännor! :) tur att jag har er.

det har kännts rätt bra idag. hoppas inte att det går neråt igen, för det har bara gått upp och ner den senaste veckan. men det känns som om det börjar gå åt rätt håll nu faktiskt. fast ja ska inte säga för mycket. tidigare idag var det som att en sten lättade från mitt hjärta. jag säger bara en sak, jag älskar min jim! men jag saknar han, enormt mycket. kommer inte blir hel förrän han är hemma igen.

nåja, nu ska jag pröva spikmattan för första gången. det ska bli spännande ;p sen är det sängen på en gång, börjar 7 imorgon bitti.



älskar den här bilden.


I don't want you to change for all the hurt that you feel



har egentligen inte något speciellt att skriva. mitt liv är upp och ner just nu, jag vet ingenting. jag hatar nätterna och mornarna. skulle vela klippa bort dom från mitt liv just nu. idag har det varit en dålig och jobbig dag, tills jag bestämde mig för att göra något för att få tänka på annat och må bra.

jag och lisa for på b4 och åt pasta carbonara ute i solen. svinmysigt! sen gick vi på mariannes skor och la undan skor. kvällen har vi ägnat oss åt att fota. blev en hel del fina bilder som ja ska lägga ut imorgon. sen måste jag bara säga tack för att du funnits för mig när det varit som jobbigast. har varit så skönt med stöd och någon att hitta på saker med. tack, gumman :) du är guld värd!

har suttit och kollat på resor sen jag kom hem, och det verkar som att det bli cypern i slutet av augusti. alla vi som ska åka måste sätta oss ner och titta tillsammans så vi kan boka. tur att det händer nått kul i all den här röran jag befinner mig i just nu. jag behöver något att längta till och se fram emot.

nu ska jag slå på oc, sen försöka sova gott. vilket jag inte kommer lyckas med. har varit rätt svårt den senaste veckan. jag är inte hel utan min andra halva, det bara är så.



Broken hearted girl


 


You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I've always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you've got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one and yes
There are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would've walk away
Oh but now I don't hate you
I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

Now I'm at a place I thought I'd never be
I'm living in a world that's all about you and me
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you..




jag kommer aldrig ge upp. det vi har är speciellt, det är ingenting man kan kasta bort bara sådär. det vi har tillsammans är värt att bygga en framtid på. det ska lösa sig det här, jag ger aldrig upp hoppet! jag kommer kämpa ända tills det blir som förr..


lyckliga dagar!

ta mig tillbaka..

























ta mig tillbaka till dom här dagarna. I had the time of my life..




Long as I'm alive baby, I'd die for you, wanna be with you





midsommarn 2009

i fyra år har jag varit med min älskling på midsommar, antingen i hans stuga eller våran. imorgon är det fredag och midsommarafton. då befinner jag mig på sjuhuset och jobbar 14-22. sen hem, ensam, utan mitt hjärta.

jag har så ont, mitt hjärta värker hela tiden. jag får ingen sömn, jag får inte i mig mat, tårarna slutar aldrig rinna. vad gör man då man är så långt ner på botten som man kan komma? hur fan ska jag ta mig upp?! det blir bara värre och värre för varje dag som går.

om någon bara visste min känsla just nu. och om någon bara visste hur kär jag är. mitt hjärta är totalt krossat, och det kommer aldrig att bli helt igen förrän det är vi två. för det är så det ska vara, det är vi som hör ihop. det kommer alltid vara så. du är min allra bästa vän och pojkvän.

du har hela mitt hjärta, idag, imorgon, föralltid!




en bild säger mer än tusen ord.. ♥


remember what you had



det var ett tag sen jag skrev hära. har inte haft tid helt enkelt, det finns annat att tänka på just nu..

imorgon kommer dagen som jag så länge förträngt, dagen som jag önskar vore en dröm. men nu är det inte så, allt är verklighet och jag är så fruktansvärt rädd. sommaren 09 kommer att bli den värsta i mitt liv, jag fattar inte hur jag ska klara av det här. jag borde inte förträngt den här dagen så som jag gjort, jag har levt i hopp om att den aldrig skulle ske, men jag borde fattat.

och imorgon börjar jag jobba. såg fram emot den här sommaren på mitt favoritställe, men nu vet jag inte hur det ska gå. falska leenden och falska skratt är det ända jag tänker på. kanske man borde gå och träna?! jag hoppas att jobbet kan ge mig energi och glädje så att jag slipper må dåligt på jobbet. jag brinner för det jag ska jobba med i sommar, vill inte att det ska förstöras.

strunt samma.. nu är det bara att börja kämpa. allt roligt jag varit med om senaste veckan/veckorna är ett avslutat kapitel. nu börjar ett nytt, som jag måste ta mig igenom på egen hand. det kommer att göra ont, det kommer att vara jobbigt, jag kommer bli sårad, jag är sårad, jag kommer gråta mig igenom nätterna. listan skulle kunna göras lång, men jag väljer att avsluta här.

vad fan gör man då ens hjärta åker ifrån en?! kan någon tala om det för mig. jag har aldrig varit med om någont sånt här.



det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med er









efter en vecka fylld av glädje och lycka så känner man inte för att börja ta ansvar.

jag trodde aldrig att jag jag skulle sakna skolan, men jag gör det, redan. då sommarlovet och sommarjobbet är över så kommer jag köra lillebror på skolan, och vad ska jag göra då?

jag är tydligen vuxen nu. dax att göra något av livet..


nu kör vi!



tandställningen is gone!


har vi kul eller vad? va? va? va?





nu drar det igång!!

långtråkig dag! har bara gått och väntat på alla gäster. skönt då dom väl kom :) nu är man ett år äldre, märks inte ett skit, haha. jag  iaf fått ett jättefin armband från tomas sabo, nu har jag två st! :) jag älskar smyckena från det märket. sen har jag fått pengar och presentkort. förväntade inte mig så mycket eftersom att det blir mer presenter på fredag :)

och vad händer imorgon?! jo studentveckan startar! :D fan så kul. den här veckan ska bli den roligaste i mitt liv, eller vad säger ni klassen? ;)

imorgon på dan blir det att fara ut till våran lärares stuga. umgås, grilla, äta gott, bada badtunna, osv. sen mot kvällen blir det fest, såklart! fan vad vi ska njuta. ojoj, jag är helt sprallig. har så mycket att se fram emot just nu :D om 3 dagar ryker fulräslen tex, kommer bli lyckligast i världen. ni som haft tufftuff räls förstår mig nog ;p

nä, nu ska jag bädda ner mig och se på film. måste vila ut ordentligt nu, det kommer bli hårt, haha! kommer inte vara så aktiv i veckan, har mycket bättre saker för mig.

     
 
   

nog har vi haft kul !



 


You're a liar, you're a cheater, you're fool

då var krogfesten avklarad. den hade kunnat sluta bättre, men jag har mig själv att skylla, i guess?

vi var och förfesta hos mig, ett helt gäng :) både killar och tjejer, och vi hade svinroligt! fick till och med killarna till att leka charader ;) och ett tag strömmade det in folk som jag inte alls bjudit eller så, men men. har fått städa hela morgonen. jag tror faktiskt att bakispillerna hjälpe, för vem orkar städa en morgon efter man druckit? ;D nåja, förfesten var svinkul iaf. hade kunnat stanna här hela natten och struntat i hotellet. hotellet bringar otur för mig, och jag har säkert skämmt ut mig.

juste, jag fick en jätte fin jeanskjol och ett snyggt linne av mina vänner, eftersom att jag fyller år imorgon :) tack igen! :D

idag har jag knappt varit utanför dörren, det är ju svinkallt ute. när kommer värmen?! jag har bara varit och köpt chips och dipp som jag ska vräka i mig till OC. haha, det hände en pinsam sak på ica. när jag skulle betala så hade jag glömt pengarna! fan vad skämmigt, jag ville dö och sjunka genom jorden. så det var bara att fara hem och hämta. svinkul!

nu ska jag bädda ner mig i soffan, i min ensamhet. och vänta på morgondagen, för då blir det tårta på sängen ;) mums! 













resten av bilderna lägger jag upp på facebook eller pixbox.



Take this final piece of advice and get yourself together

då var det gjort, mina kära vänner. ses till hösten! ordar inget mer om detta, alla fattar nog hur det känns.




vi hade iaf jättetrevligt igår. jag och allex åkte till hennes far och åt barbietårta som hon och elly bakat ;) snacka om konstverk! och god var den. efter det så åkte vi till grytnäs och började dricka vin. sen droppa carro hanna och carro in :) när klockan blev nio åkte vi på b4 och fortsatt. fick även smaka på sommarmenyn ;p och vissa blev ju fullare än andra, rätt kul :D

nu sitter jag här hemma i min kära morgonrock. funderar på vad jag ska hitta på idag? nu är jag en aning less att gå och traska här hemma utan något att göra. men imorgon, då smäller det! ;) sen är den endast tre dagar kvar till stundtveckan sätter igång. ojoj :D då ska allt mitt dricka för 750 spänn komma till användning.

nåja, nu ska jag gå och duscha och sen se vad som händer. jag har nog inte helt fel ifall det inte händer någonting alls..


ändrade planer

blev inget kuligt med flickorna idag, blir nog imorgon i stället, det måste bli imorgon. och då kanske vi får fira också ;) hoppas! men jag gruvar mig för att säga hejdå, det kommer bli hemskt.. jag gillar inte att säga hejdå.

nu till lite mer roligare saker. jag har precis hämtat balklänningen min, och jag säger då det, det är finast! jag är så himla nöjd. och bättre färg kunde jag nog inte ha valt. nu inväntar jag den 11 juni så att jag får visa upp den ;) hihi.

kan veckan gå liiiite fortare kanske? nu går den segt bara för att jag väntar och väntar. längtar till på fredag först och främst, för då blir det att fira mig ;p ska korka upp tidigt tror jag, sen äta godmiddag med heidi innan resten av skaran kommer. jag hoppas det blir en mycket lyckad kväll! :) länge sen jag var såhär sugen på fest.

nä, nu ska jag göra nå nytta. kanske träna eller nått i den stilen :)

you don't know me

ny vecka igen! jag älskar då tiden går fort. speciellt nu när det är så mycket roligt som händer ;)

- 4 dagar kvar till krogfesten
- 9 dagar kvar tills jag tar bort tandställningen. (LYCKA!)
- 10 dagar kvar till balen.
- 11 dagar kvar till STUDENTEN!

mycket kul på så kort tid, det gillar jag!

idag har jag hunnit vara med jim och tom, ätit lunch på stan och sånt. och nu sitter jag hemma i myskläder och vänta på att jag ska bli hungrig så att jag kan äta middag. ikväll blir det att fara på spinning/torso. efter min springtur igår så kom träningssuget tillbaka, tur! jag har fläskat ut alldeles för mycket nu känns det som.

imorgon har vi som läst kursen sjukvård HLR utbildning på IVA, 8.15 ska man befinna sig där. nu är det länge sen jag stigit upp så tidigt, men skit samma, kommer bli intressant :)

sen på kvällen ska vi flickor göra någonting, allex och carro lämnar oss i veckan. en hel sommar utan dom! kommer bli tråkigt och tomt. vill inte ens tänka på då vi ska säga hejdå. säger som carro sa, det är ju inte föralltid, dom kommer ju tillbaka. får tänka så :) iaf försöka..



RSS 2.0