no time to think, my turn to go

gårkvällen blev som jag trodde, väldigt lyckad! :) vi var hos oss och förfestade med massor av folk. sen gick vi till pluto, och där började minnet svika mig. saras jobbarkompis hanna tyckte att det var en bra ide att svepa i sig 4 shots sådär lagom innan man skulle gå hem, haha. men kul hade vi :D och det är ju huvudsaken.

gick iaf hem med min jobbarkompis maria, och vad jag har sagt eller gjort är rätt så oklart. när jag slog upp ögonen i morse så fattade jag knappt vart jag var eller vem jag var. konstigt att jag inte varit så farligt bakis, för jag tappar aldrig minnet. bara då jag dricker sprit, och det är ingen bra ide.

idag har jag jim och sebbe varit och käka på pizzahut, sen har vi shoppat oss lite julpynt :) så imorgon blir det att fixa lite julstämning.

jag är så sjukt trött så nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på greys, kommer ändå somna, men hur mysigt är det inte att somna till världens bästaste serie?




hittade en vimmelbild från pluto, inte så smickrande, men skit samma! skitgoa tjejer :)


and you can see my heart beating

storhandla utan bil går abolsut inte ihop. iof, skulle ju inte storhandla men det var så bra erbjudanden och priser så det var lika bra :) tre feta kassar som vägde minst 10 kg st, kändes det iaf som. skulle gå hem från stan där bussen stannade, men det slutade med att jag tog en taxi. seriöst, har aldrig haft så ont i armar och axlar. en tant stannade och tyckte synd om mig. tyckte lite synd om mig själv till och med, haha.

att man blir handikappad utan bil! man måste anpassa sig till massa bussar och sen måste man tänka på hur mycket man handlar för att man ska orka bära hem det. nä, tacka vet jag bilar!

inte nog med att jag kom hem och var överlycklig för det. nä, då skulle jag posta jims brev så det var bara att traska ner på stan igen. och då jag ändå var i farten tänkte jag sola på vägen hem, men gissa vem som glömmer pengarna?! inget går som jag vill idag. nu är jag iaf hemma och ska börja med maten, sen blir det duschen och fix innan allt partypeople kommer hit :)

hoppas bara kvällen blir lite mer lyckad än vad min dag blev! men det tror jag ;)

SKÅL!


home sweet home!




nu är hemresan bokad, 21 december kommer jag och jim hem :) stannar tills på söndagen, så en vecka blir vi. nu börjar jag längta, jättemycket. ska bli så mysigt att få komma hem ett tag, julmys och massa fest med mina FAVORITER. hihi, nu är jag helt sprallig :D

ska göra mig klar nu för att åka ut på hälla och handla mat. bilen har jim sålt nu så jag ska åka BUSS! kånka på påsarna och få armarna avbrytna. jättekul, men men..

ikväll blir det party! wiho.

en dag kvar




godmorgon! :) ska gå ner på stan nu och köpa lite nödvändigheter. sen går jag förbi spicyhot och tar hem lite kinamat till mig och moster. ska fylla magen så att jag slipper gå hungrig på jobbet ikväll.

vet inte vad det är med mig idag, känner mig helt glad och lycklig! kan väl bero på att jag är ledig imorgon och tre dagar framöver :) men inte klagar jag, för det var länge sen jag kände den här känslan. nä, nu ska jag pälsa på mig och fara.


and sometimes we learn somthing new about the past, that change is everything we know

ännu en jobbkväll avklarad, då är det bara imorgon kväll kvar innan jag får vara ledig i TRE dagar. kan knappt vänta, gud så skönt det ska bli. nu när lönen rullat in på kontot behöver man inte känna ängest för att man inte kan göra saker man vill. nu är jag obegränsad ;) haha!

ska åka ut på hälla med bästaste moster på fredag då hon slutat jobba. ska handla på maxi, väldigt behövligt. det ekar i kylen, men frysen är på proppfull med massa gott älgkött som vi fått av farmor och faffi. sen ska jag köpa julpynt och annat tjaffs som vi behöver. så på lördag eller söndag blir det att julpynt och dricka glögg. myyys!

på fredag har vi bestämt oss för att gå ut, var ju ett tag sen. mina försök att ta mig in på blue moon kastar jag åt skogen, så det blir nog pluto. känner för en riktig partykväll, var år och dar sen. har bara jobbat sen vi flyttade känns det som. inge brist på jobb, får jobba varje dag om jag skulle vela. inte alla som har det så, så jag ska inte klaga :)

har kommit hem för ett tag sen, men jag kan absolut inte sova direkt jag kommer hem. måste varva ner och äta lite. jim ligger då redan och snarkar, hör även att han mumlar i sömnen. ska bara se paradise hotel och sen ska jag krypa ner brevid han. ska upp i tid imorgon så att jag hinner på stan innan jag börjar. måste köpa lite grejer, speciellt nytt smink. ska kolla in några julklappar också :)

förresten, fått veta att jag får ledig under jul. så jag blir hemma från tisdag till söndag :D jippie! och kort efter det så kommer nog heidi, fanny och amanda hit över en helg. ROLIGT! saknar alla mina bruttor.



sometimes, change is everything..

mördarhelgen är över, och nu har jag en ny vecka med jobb framför mig. jobbar kväll mån, tis, ons och tors. sen är jag ledig fre lör sön! får dessutom lön på onsdag så i helgen kanske man hitta på en massa kul :)

skulle vela börja handla julklappar redan nu så att man inte är ute i sista sekund som varje år. skönt att ha det bortgjort och slippa stressa. sen måste vi köpa lite julpynt hit, iaf någon enstaka julstjärna ;) och sen adventsljusstake såklart. är ju faktiskt 1 advent på söndag, fattar inte vart tiden försvinner?

har sovit som en stock inatt. inte så konstigt med tanke på att jag har jobbat över 30 timmar i helgen. känner mig rätt slut, tur att jim ska skjutsa mig på jobbet idag. tänkte se på paradise hotel nu, sen äta lunch och fixa och dona innan jag börjar.




jag älskar dig, du är mitt allt!


underbara helg!

jobbar ikväll från 15:30 - 21:45, helt ok. imorgon jobbar jag 07:15 - 22:00 och samma söndag! förstår ni varför  jag har ångest över denna helg? kan ju lika gärna ta med madrass och hela kittet så att jag kan övernatta på jobbet, känns mest onödigt att åka hem.

jims friends kommer hit ikväll dessutom, dom ska festa och ut på krogen. ännu en anledning att vela dö! för att jag ska överleva så har jag köpt mig en fet godispåse. så att jag kan äta med FETARE!

förövrigt så håller mig magsäck på att spricka tror jag. jag riktigt känner hur den växer för varje sekund som går. har nyss tryckt i migg 4 stora paltar. känner mig inte mätt direkt, mer tung och klumpig..





ha en trelivg helg, för det ska då jag ha ;)


någon som vill komma och hälsa på snart?!










































bilder från vardagsrummet, matplats/dataplats, köket, hallen, lite av sovrummet (asfult, I know!), sko/klädkammarn/förråd, toan och altan/terassen.

så nu mina kära vänner vet ni hur vi bor :) måste bara få tillägga att det verkligen ska tapetseras och fixas till i sovrumet. orkar inte ens köpa mattor eller hänga upp nå på väggarna som det ser ut, haha.


18 and life



jag vet inte vad det är, men jag ryser..


ledig!

snacka om lättnad då jag slog upp ögonen. först fick jag ångest över att jag skulle och jobba, men sen kom jag på att jag faktiskt är ledig. gud så skönt! :)

idag ska jag göra massor, men bara saker som jag tycker om. jag vet att jag behöver det, så min dag blir en ta hand om mig själv dag, haha.

så här kommer den förmodligen att se ut.

- äta en god frukost
- slå igång en tvättmaskin/hänga tvätten
- bada badkar
- stan
- kanske hitta på något med sara?
- laga kycklingtacos
- tvkväll
- mysa med min älskling (vi träffas så lite då vi jobbar olika)


nu ska jag göra mina älskade laxmackor och sen måste jag in i tvättstugan. känns som att mår mycket bättre idag än vad jag gjorde i början av veckan. hoppas det håller i sig bara.



We're adults, when did that happen? and how do we make it stop?

jag vet inte vad det är med mig just nu. jag är så sjukt deppig och ångestfylld. får panik över att ha den här känslan i kroppen. känns som att jag har panikångest. men varför?!

jag har världens bästa familj, pojkvän, lägenhet, jag har jobb och tjänar pengar, och jag har världens bästa vänner. jag har ju det man behöver för att må bra, men ändå kan jag inte sätta fingret på vad det är som gör så ont.

vaknar flera gånger per natt av alla konstiga drömmar jag drömmer, och varje gång jag vaknar så får jag panik och då kan jag absolut inte somna om. jag vill bara vara lika glad och må lika bra som jag gjort senaste tiden då vi bott hära. för just nu är det ingenting som känns bra, jag vill bara gräva ner mig tills jag börjar må bra igen.

men idag ska jag verkligen försöka, även om det går tungt. nu ska jag skära upp den gravade laxen som min älskade pappi gravat åt mig då dom var här. sen efter det ska jag bara vara här hemma och vänta på att få åka till jobbet. hatar att jobba kvällar, det tar emot så mycket varje gång. som tur är kanske jim kan hämta mig. kändes så skönt igår då jag visste att jag slipper cyckla hem.

på tal om jim. fick världens gulligaste sms av han imorse, nästan så att jag började gråta av lycka. även fast jag mår som jag gör. tänk om jag inte hade haft han? hur skulle det ha gått för mig då? näe, det ska alltid vara han och jag. ♥


då var det roliga över!

helgen har varit superduperbra! härjat med mammi och papi, även jim, sara, mathias och stina. god mat, vin, shopping, mysiga restauranger och uteställen. och så det bästa sällskapet, helgen har varit väldigt lyckad!

när jag och jim var och lämna av mamma och pappa på kallax så fick jag världens hemlängtan. har aldrig fått sådär ont i magen och ångest sen vi flytta hit. insåg väl hur länge det är tills jag får vara med mamma och pappa igen :( tiden går så fort också. hade velat göra hur mycket som helst, men tiden bara rann iväg ju. kommer nog alltid att vara lika mammig och pappig.

känns iaf skönt att jag har fått visa mitt "hem", nu slipper dom vara oroliga för nu vet dom hur jag bor :) även om alstigen alltid kommer att vara mitt HEM så måste jag väl kalla det här för hem det med. och inte är det nog med hemlängtanångest, ångesten för jobb har också börjat smyga sig på, är inte alls taggad för att jobba måste jag säga. blä! hade lätt kunnat ha mamma och pappa här några dagar till. jag vet att mördarhelgen är på g, därför blir jag så sjukt omotiverad och less. nåja..

ikväll har sara och mathias varit här och kollat på film, men givetvis sov jag igenom hela filmen. undra om det är för att jag tycker att ALLA filmer är dåliga? eller för att jag är trött? börjar ha svårt att veta. gick och la mig för att mysa med jim, men hans program är inte så intressanta så jag gick hit istället. ska väl försöka sova nu så att jag inte sover bort hela dagen imorgon.

mamma har varit i farten med kameran hela helgen så jag längtar tills hon skickar bilder åt mig, har inte varit så flitig med min kamera. men någon bild blev det allt :)

jag har världens bästa mamma och pappa, sådeså! ♥








wiiie!

nu ska jag sminka mig, äta frukost och sen gå till centralstationen och möta mamma och pappa! :) det kommer bli en bra och mysig helg, det känner jag på mig.

sen kan jag berätta att jim åkte till köping igår och köpte en skruttigolf, så nu har vi bil och slipper åka buss och cyckla överallt. det innebär alltså att vi kan göra ännu mer skoj i helgen :)

nä, nu måste jag skynda mig.



svinvaccinet!

jahapp, då var det gjort, men inte helt utan enorma biverkningar. 1 min efter dom sprutat mig i armen så kände jag hur det lixom brände i armen och bröstet, sen blev allting snurrigt, ansiktet domnade bort och jag kunde inte andas. skakade som att jag låg på en tvättmaskin och svetten rann fast jag var iskall. så dom ringde ambulansen och jag fick åka in. trodde seriöst att jag skulle dö, världens konstigaste känsla. och att hela halsen är igensvälld får en att få ännu mer panik.

så kan det gå om man är känslig mot det, trodde aldrig jag skulle ragera sådär. fick ligga på akuten i några timmar tills det började bli bättre, sen kom sara och hennes kompis och hämtade mig. har inte kunnat sova alls inatt. tror det är av adrenalinet jag fick, har legat klarvaken sen fyra inatt.

men som sagt, jag mår bra nu. har bara oni i skallen, men det överlever jag, haha :)

såhär efteråt får man faktiskt skratta åt det, haha! jag skrev till sara att jag kommer dö då jag tar det, och så tänkte jag att det där skulle jag nog inte skrivit för nu kommer det hända något. och vad händer? lite läskigt faktiskt.



nu ska jag lägga mig på soffan och försöka sova någon stund. sen ska jag tvätta och städa, om jag orkar. imorgon bitti så är mamma och pappa här :) jippie!

countless lovers undercover of the street









bilderna är tagna från våran balkong. ska fota lägenheten och lägga ut imorgon då jag storstädat, så får min vänner se hur jag bor :)


GRATTIS GUMMAN !



hoppas du får en bra dag! jag saknar dig.


smal bitterfitta eller mullig och glad?

var som sagt på ett core pass igår med sara. alltså, det är hemskt! man får inte vara såhär svag och småfet som jag har blivit, och är. förut kunde jag lätt klara av alla övningar som vi körde igenom, lätt! nu ville jag bara dö. och sen då man ser hur smala och tränade alla andra är så får man ett väldigt sug efter att själv sätta igång och få den där kroppen man alltid drömt om. men hur fan ska man klara det?!

varje gång jag börjat småbanta eller försöka mig på någon idiet så har det ändå slutat i kaos. jag blir sur och grinig, gråter för minsta lilla. ser ingen glädje med livet om man inte får äta det man känner för. och för att jag ska bli smal så krävs det att jag börjar bantar. så ska jag bli smal kommer jag vara en smalare sandra som är sur och jävlig. sen funderar jag på om jag är nöjd med den kroppen jag har, och nej det är jag inte.

men det kanske ändå är bättre att få vara glad och känna glädje, och se ut som man gör? och kanske lära sig tycka om sin kropp, fast det är svårt. man kan ju träna och bli stark fast man inte "bantar". tränar man regelbundet ska man ju inte bli fetare även om det slinker ner någon sötsak då och då? ska iaf köpa gymkort på njoy som ligger mitt i stan hära. lite dyrt kanske, men det är det nog värt. för såhär svag kan jag inte vara mera, speciellt inte då jag vet att jag kan vara stark. nä, nu ska hänglåren och hängmagen bli fastare.

ni kanske förstår hur mycket jag älskar mat och godis?! kan inte leva utan det. det är faktiskt en glädje i livet som jag inte kan vara utan. nog om det här..

ska äta lite frukost nu och sen ska jag och vaccinera mig mot svininfluensan. alla på jobbet får göra det idag, så jag passar på. börjar bli lite nervös, hatar sprutor, men älskar att ge dom :) haha. hoppas jag klarar mig från att bli dålig.

för imorgon är det storstädning innan mammi och pappi kommer, som jag längtar! och efter att den här jobbkvällen är gjord så är jag ledig i fyra hela dagar. ska njuta som aldrig förr.




på den här bilden var jag mycket smalare än vad jag är nu, skulle kunna lägga in en före och efterbild, men det tänker jag inte göra. hde gått ner 4 kilo här eftersom att jag hade opererat bort halsmandlarna. kanske ska gör det igen? ;p


I've been roaming around always lookin down at all I see

skulle jobba kväll idag egentligen, men blev väckt av chefen halv åtta och fick förfrågan om att jobba dag. klart jag gjorde det ist, är så sjukt trött på att bara jobba kvällar. har aldrig en fri eftermiddag/kväll. mycket skönare att jobba dag :) tur att jag gör det imorgon med. sen är det bara onsdag kväll kvar, sen har jag en tre dagars ledighet och då kommer mammi och pappi.

saknar dom som fasen! önskar att tobbe också kom med, verkligen, men men. han behöver få komma bort. vill så gärna ta över smärtan han har, hade det gått hade jag gjort det med en gång. älskade lillebror!

hade tänkt laga fiskpinnat med skarpsås idag, måste bara få tag på något bra recept till skarpsåsen så att jag kan gå och handla. börjar ha ont om pengar nu, fick ju bara en halv lön den här månaden. men det är ju inte så länge till den 25e, klara nog den här månaden.

kollade mailen och då hade mamma skickat dom här bilderna:









fick lite hemlängtan faktiskt. jag måste få ledigt till jul, annars gråter jag ihjäl mig.

nä, nu ska jag nog fara på stan och handla lite. skulle egentligen och träna med sara, men det får bli imorgon istället.

bakis i onödan

kvällen började väl bra kanske, men gud så onödigt att hälla i sig allt vin när jag ändå var hemma innan tolv. har just kommit på att det bara finns TVÅ uteställen som man helst går ut på här, och då blir det bara fredagar för mig. är ju 20 eller 23 överallt, svinkul.

iaf, igår gick jag till sara och fixa mig och drack lite. sen vidare till stina som skulle ha förfest, men det blev ändrade planer. vi tog taxi någonstans, vet inte ens vart vi var. kul? nja, hade väl kunnat vara bättre. sen då vi bestämde oss för att åka in till stan och gå ut så kommer man inte ens in. så jag traska hemmåt, klunka vatten, åt och gick och la mig. så nu är jag bakis i onödan!

kommer tillbringa dagen i min gossiga morgonrock, liggandes i soffan med massa gotta och bara glo på tv. är ju massa bra idag. tex ensam mamma söker ;) blir så glad av att se på det. och nu är det mindre än en vecka kvar tills mammi och pappi kommer, ska bli så kul :) synd att inte tobban kan följa med, hade velat träffa han också.

ska göra nå frukost nu och sen se idol reprisen, som jag har längtat. det här är första idol programmet jag ser sen fredagsfinalerna började. haha, så är det då man jobbar.






haha vilken ful bild egentligen, man ser verkligen att jag hade räls på den här bilden. trodde jag döljde den bra, men man ser ju hur den vill ploppa ut! hahaha..


potatiskärlek


no more time for crying feeling sorry for myself

min sista lediga dag innan jobbet drar igång igen skulle bli en superbra dag, det blev den dock inte. tråkigt, hemskt och allt det där. jag vet precis hur det känns och därför gör det så jävla ont i mig också, speciellt då det handlar om någon som står en så himla nära. kan inte sluta tänka och önska att det var jag som fick ta den där smärtan istället.

du klarar mer än vad du tror, och du har människor runt omkring dig som bryr sig, var stark. för det vet jag att du kan! jag älskar dig.

nu ska jag gå ut och gå, rensa tankarna lite och förhoppningsvis bränna bort lite fett.


äntligen!

jag lever, överlevde helgen trots allt. pest och pina! har redan börjat gruva mig för nästa gång då den närmar sig. man blir totalt slutkörd. visade sig att det inte bara var jag som hatade den här helgen, resten av mina arbetskompisar börjar också gruva sig lång tid innan. aja, pengar pengar pengar. så har jag fått tänka hela långa helgen.

vaknade av att min gulleplutt kom med frukost på sängen. kan man vakna på bättre sätt? har drömt hela natten, och sovit som en STOCK. idag ska jag bara njuta av att vara ledig. jag och jim ska åka på ikea och sen storhandla på maxi :) mycket behövligt, spciellt ikea. börjar tröttna på att det är så tomt på vissa ställen. är ledig imorgon också, gud så skönt. jag har nog aldrig uppskattat ledighet så mycket som nu.

har precis slagit igång tvätten, ska sminka mig och klä på mig medans. sen far vi och handlar :)



RSS 2.0