-


really loves my company




då var ännu en jobbkväll avklarad, så som många andra jag hunnit med att jobba. är lite less på att bara jobba kväll, hellre jobbar jag dag så att jag har kvällarna och eftermiddagarna fria. men men, det här får duga tills jag jobbat ett tag och kan börja ställa krav :)

halloween i helgen, och vad gör man? jo, jobbar! känns sådär lagom lockande faktiskt. och inte dom roligaste passen heller. fredag 15-22, lördag delad tur 7-14 sen 16-22, samma på söndag. på dom delade turerna så åker jag itll jobbet 7 på morgonen och är inte hemma igen förrän halv elva typ. vilka pass, I LIKE! not.. ger väl bra med pengar får jag ju hoppas. hade faktiskt vela vara ledig i helgen så att man hade kunnat dricka och gå ut.

hade vela vara hemma med mina bruttor och dra en värstingfest! saknar er, jättemycket. saknar min älskade familj också, ska bli så kul då mamma och pappa kommer hit i november. har sökt ledigt under jul och nyår, men är tveksam om jag kommer få det beviljat. jag vägrar att sitta själv på julen och gråta. är dessutom ledig på julafton, juldan och annandan. vad ska man göra här om man inte kan åka hem? usch, vill inte ens tänka tanken. hoppas att det fixar sig.

tänkte gå och mojsa ner mig i sängen nu, se på tv tills jag somnar. gud så skönt! men jag måste ändå upp före fan imorgon och fixa med facket, a-kassan och sen måste jag till skattekontoret och hämta ut personbevis på att jag är skriven i västerås så att jag kan börja på komvux. adressändringen verkar ju vara efterbliven!

nåja, nattinatt.


skor!

Amsterdam SEK 229, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Singapore SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Ann SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM

att skor kan göra en så glad! imorse beställde jag hem dom här skorna från nelly. hoppas bara att min ledighetsansökan under jul och nyår går igenom så att jag får använding för dom under jul :)


fredag, äntligen!

gissa om jag har längtat efter helgen?! jobbar iof på söndag, men det gör inget. är ett så pass skönt och kort pass :)

har varit vaken ett tag nu. ska vika in tvätt, äta, sminka mig och sen fara på stan. fick ett mycket glädjande lönebesked idag, så jag ska unna mig något nytt plagg faktiskt ;) jag och jim åker till sthlm i eftermiddag, ska på galej hos evin och emil. blir nog skitkul! :)

känns hemskt att inte kunna vara med och fira carros 20 årsdag! det är såna här gånger jag börjar sakna vännerna mina. tur att jag också ska festa idag, annars hade jag varit lite smådeppig. tycker att ni kan komma och hälsa på snart?! :)

nä, nu har jag inte tid att nörda nå mer. är lite smått stressad faktiskt.

GRATTIS SNYGGING!


life’s a game and but its not fair

utan internet i minst 15 dgar till, wihooo! jim ringde till tele2 i morse, då har dumhuvudet som han gjorde beställningen av inte skrivit in det, så nu var vi tvungen att göra en ny beställning. fick iof en till månad gratis, men jag hade hellre betalat för att få det nu. att snåla på någons internet går inte snabbt kan jag lova, och det bryter hela tiden. nåja, det här funkar ju, men det är inte kul.

nu ska jag koka broccoli och steka ägg, sen cyckla iväg till jobbet. sista kvällen ikväll, sen får jag helg. är ledig tors fre och lör :) skönt! måste komma ihåg att fråga chefen om julen. vet ju inte om man får ta ledigt under provanställningstiden? alla flyg hem är ju snart slut, om dom inte redan är det? dom borde ju förstå att jag vill fira jul hemma med familjen. tänk att sitta här i lägenheten under julen? skulle seriöst gråta mig igenom den. usch, nä jag ska hem.

juste, har faktiskt anmält mig till att börja läsa ma B, så i december börjar jag. känns skönt att få börja så att jag kan söka

nä, nu måste jag fixa med maten.



 

jag och stina i fredags :)


somthing new

vårat internet vägrar komma, därför är det lite dött på den här fronten! men då vi fått det blir det nog lite mer uppdateringar om vad som händer här nere :)

just nu jobbar jag på för fullt, i stort sett bara kvällar. är ganska jobbigt att aldrig hinna göra någonting. måste stiga upp före fan om jag ska hinna med något på dagen, men ibland vill man ju sova ut och då hinner man absolut ingenting. men jag trivs på jobbet ändå :) härliga arbetskamrater och bra stämning. det ända negativa är att det ligger ganska långt bort, så jag får cykla dit långt innan jag börjar, och är inte hemma förrän halv elva då jag slutar kvart i tio. skulle sitta fint med en bil :)

sen hade vi inflyttningfest i fredags. det var faktiskt jätteroligt, tills vissa somnade innan utgång! så det kan gå. men fram tills den incidenten så var det lyckat! kanske lite för lyckat, haha. undra vad man ska hitta på i helgen då? sara och mattias åker hem till kalix så jag och jim blir som utan vänner, men nåt ska vi väl lyckas hitta på :)

jag tror att jag måste sminka till mig lite nu innan jag ska cyckla iväg, men jag skriver lite mer då vårat internet har kommit. ska knäppa lite bilder på lägenheten och lägga ut, för dom som vill se :)

jag saknar er där hemma ! kom och hälsa på :)




levnadstecken!

jag lever, har inte haft tid att sitta på datorn. dels för att vi snåla på någons sega internet tills vi får vårat, och dels för att vi har så sjukt mycket att göra. är stressad konstant!

men iaf, jag har börjat jobba och det känns jätte bra. har bara lite svårt för att hitta, och sen är det massa nya saker. det är inte alls som hemtjänsten i kalix. mycket svårare, men jag lär mig nog :) och snart har vi kommit i ordning i lägenheten. man hinner inte så mycket då man jobbar. har massvis kvar att köpa, men först måste vi få lön och införskaffa en bil! är inte så kul att gå till ikea då det ligger utanför.

annars så känns allting jättebra, tror att både jag och jim kommer trivas :) i helgen ska vi ha inflyttningsfest, men människor som jag knappt känner, jim har aldrig sett dom, haha! men det blir nog jättekul ändå, tur att man har moster här annars hade vi varit väldigt ensam.

nu ska jag gå och fortsätta fixa och dona innan jag ska cykla iväg på jobbet. och på tal om cykel! jag cycklar till och från jobbet, och det är inte en kort bit! sen om det inte finns någon bil ledig så måste jag cyckla runt till alla gamlingar hela dagarna och kvällarna. det är iskallt och jag förstår inte hur jag ska klara mig utan bil?! men det är ett senare projekt. än så länge kan man cyckla, får ju massor med motion ;) jag får tänka så.

ska lägga ut bilder på lägenheten då den är helt färdig :)

that's what friends are for

avskedsfika igår, kändes inte som ett avked. kändes som vilken kväll som helst, och tur var ju det :) dessutom har jag insett att det inte är ett farväl, utan vi kommer ju träffas hur som helst. bara att det går lite längre mellan gångerna ;s

läste igenom allas bloggar, blir ju tårögd. även om det inte är något sådär speciellt skriver så blir jag ändå hur glad som helst. det värmer!

- "MEN ÄNDÅ, känns som så tråkigt idag. sandra är hur kul som helst och man
får alltid skratta åt/med henne ;) super känslig och brydd om andra.
menar; hon får tårar i ögonen av att tänka sig sin pappa sitta och fika själv!

även om det inte är 'farväl' så kommer jag ändå sakna henne tills vi träffas
igen !"


- ikväll har jag varit på avskedfika hos sandra som då ska flytta till västerås känns jätte tråkigt att hon ska flytta jag kommer att sakna henne! men självklart så glad för hennes skull som skaffar sig ett liv utanför den här kommunen! får planera in ett besök samtidigt som jag hälsar på Lisa i stockholm!


- det passar lite då vi ska på avskedsfika hos sandra ikväll. känna jättetråkigt att hon ska flytta, men känner ingen riktig panik ändå, eftersom kim & jag ska bosätta oss i sthlm, vilket bara är en timme ifrån henne då :)

kan ju även passa på att säga hur glad jag är att jag lärde känna henne. hon är ännu en anledning att jag inte skjutit mig själv i detta underbara samhälle.


- Sandra som ska lämna oss och flytta ner.
Önskar dig all lycka där nere med jobbet, killen och vännerna.
Du får inte glömma oss bara, vi kommer snart ner.
Kommer sakna dig, du är en så rolig filur som är omtyckt av alla <3


- ikväll bjuder sandra på avskedsfika, eftersom att hon & jim flyttar till helgen. känns både jättekul & jättetråkigt på samma gång, att hon flyttar alltså. såklart svinskoj att hon får lämna den här hålan, men jag kommer ju sakna dig sändy!


måste bara få säga hur mycket jag älskar mina vänner, dom är underbara! och jag kommer sakna dom, varje dag. så nu har jag fått det sagt, man säger det alldeles för sällan.

you can change this moment

jag har verkligen lidit den här dagen, men den fick sig ett lycklig slut till sist :) mamma och pappa har köpt en dammsugare till mig och jim, en ceriserosa ;) svinfin. och nu blev vi 1500 kr rikare, är så tråkigt att lägga pengarna på nödvändigheter, även om man måste. dom är så snälla så! :)

och imorgon ska jag ha "avskedsfika" för vännerna. har bakat hela kvällen och allting blev himla lyckat :) ska fortsätta imorgon. har så sjukt ont i ryggen efter den här dagen. kånkat och burit möbler, stått böjd och joxa i lådor, bakat. jag skulle vara evigt tacksam om jim skulle ge mig massage, gud så skönt.

sen har jag börjat tänka på hur jobbigt det kommer bli utan mina vänner och familj. blir nog värst i början innan man vant sig. men hallå? det tar 1 tim med bil till luleå, 1 tim med flyg till sthlm och 1 tim från arlanda till västerås. så jag är ju bara tre timmar bort om man skulle hålla på och dö av saknad. tur att det är jag och jim som flyttar, annars skulle jag nog rent av dött. har ju faktiskt längtat efter den dagen då jag och jim flyttar ihop på riktigt. så jag är lycklig! :) även om jag kommer sakna alla här hemma.





känner på mig att det här kommer bli perfekt. jag har världens bästa pojkvän ♥


lagomt less!




jag håller på att sprängas tror jag. har så sjukt mycket saker som ska vara fixat och klart till torsdag kväll då vi ska börja lasta in i släpet. känner mig ensam och övergiven dessutom, hade velat hålla på och joxa och packa tillsammans med min pojkvän, men han har andra äventyr.

det här resulterar i att mitt humör är en ren katastrof. jag är sur konstant, och börjar grina av minsta lilla. är endast jag som adressändrat dessutom, verkar som att det bara är jag som ska flytta?

nu ska jag iaf duscha och piffa till mig, som jag har STOR lust till. har jävligt ont i urinblåsan, har fått UVI för 509455454 gången. snart gör det inte ens ont mer, utan det blir mer och mer som en livsstil. wiho, älskade tisdag.

söndag

känner för att vara nyttig och göra massa nyttiga saker idag. söndagar är egentligen ganska sköna, bara man inte är bakis :) tur att jag inte for ut igår, idag mår jag bra ist. jag ska gå en långprommis nu och sen ska jag köra pilates dvdn.

jag är på rätt bra humör idag, kan ju bero på att jim kommer hem imorgon! :) och att flytten närmar sig. i veckan kommer det bli stressigt som fan, men det gör inget ;p har massvis att packa och fixa, sen ska jag baka och bjuda vännerna på fika.

nu ska jag promma iväg. ska försöka att inte sitta så mycket vid datorn idag, tycker det är det ända jag gör.



"lite" vin och idoltittande

jo tjena, idag har jag världens jävla huvudvärk och är totalt stendöd. känner mig full ännu! shotar är då inte min grej, det är då ett som är säkert. varför i hela helvete var jag tvungen att ta dom?! och idag är man tvingad att gå ut på hotellet. jag vill helst ligga hemma under täcket, kommer inte få i mig en droppe.

ska sumera kvällen med några få ord:

- idol
- vin
- svammel
- spykalas
- shotar
- lämna en vän
- hinkar vid sängen

en helt vanlig kväll med "lite" vin och idoltittande..

alkohol

är på så sjukt dåkigt humör, är både ledsen och förannad. hade tänkt mig en hemmakväll med familjen, äta gott, mysa och se idol. men jag vill inte förpesta deras tillvaro så jag tänker få i mig alkohol och bli på bra humör tillsammans med mina vänner istället.

nu låter jag som någon annan alkis, men jag orkar verkligen inte tänka nå mer.

annars har jag haft världens mysigaste eftermiddag med mammi. vi har varit på stan och fikat och shoppat lite, snäll som hon är fick jag mig en tröja och ett armband. och nu ska vi snart laga tacos. om jag ska vara helt ärlig har jag inte lust att fixa mig och gå ut genom dörren, men det bli värre om jag sitter inne, det vet jag.

jag hade en mycket bra dag, tills jag kom hem.. 

so come on and fly with me, as we make our great escape




jag blir galen på min näsjävel! har varit täpp ända sen cypern, och det vägrar försvinna. och det resulterar i, dålig sömn och tidiga mornar. jag har varit vaken sen sju, det är omöjligt att sova då man inte kan andas ordentligt.

jag avbokade precis spinningen, jag är världens lataste, jag vet. orkar inte stressa känner jag, ska ta en långprommis sen tänkte jag. solen vägrar ju sluta skina, och då kan man ju inte sitta inne. tror jag ska få endel nödvändiga saker gjorda idag.

- måste ringa flyttgubben
- ragga flyttkartonger
- ringa arbetsförmedlingen
- skruva ihop ännu mer möbler
- packa lite mer
- tvätta


fårse vad som händer ikväll? funderar på att dricka, men ändå inte. ska jag dricka gör jag det helst imorgon, är ju som sista gången jag kan fara på hotto, haha! var år sen jag var där sist, kommer inte ens ihåg när det var. så jag är ändå rätt sugen. men vad ska jag göra ikväll då? kanske vara chaffis åt mina fyllevänner? ;p får se hur det blir.

nu ska jag minsann gå och dricka te och äta något. men juste, först ska jag gå in på cdon och boka oth desperate och grey's.


onanimaraton

igår var vi hos allex och såg idol, grey's och fråga olle dokumentären. allex, jag, carro, kim och elli :) snaskade och jyra på.

skulle breätta lite om fråga olle från igår, haha! ni som såg det vet vad jag menar. tydligen så finns det en tävlig i köpenhamn som går ut på att onanera så länge som möjligt, att få så många orgasmer som möjligt och så är det tävling i vem som sprutar längst. man sitter i en lokal och onanerar tillsammans med annat folk, precis som ingenting.

tydligen är det helt normalt folk som åker dit och deltar, men hallå? man är nog inte helt hundra i huvudet om man får den idén. dessutom var det fuck for forest gänget som åkte dit, och hur normala är dom? haha! det var iaf svinkul att se.

vi kanske skulle dra ihop ett gäng och åka dit nästa år? ;)



RSS 2.0