You could be a sweet dream or a beautiful nightmare, either way I don't wanna wake up from you

sådärja, nu är man hemma igen. trodde aldrig att jag skulle komma hem och faktiskt ha ett jobb :) ni anar inte hur skönt det är, nu kan jag verkligen slappna av och bara vara.

håller på och rensa ur min garderob på sommarkläder som jag sen ska packa ner i flyttlådor, sen ska jag packa ner allt annat som jag inte använder just nu. så att det inte blir så stressigt och mycket att packa till nästa vecka. 9e eller 10e åker vi ner, och den 12e börjar jag jobba :) det kommer inte bli mycket gjort i lägenheten dom första dagarna, men bara vi har det viktigaste så får man joxa på eftersom.

det är faktiskt det ända jag tänker på just nu, flytten. haha :D men är man glad och nyfiken så blir det så. och nu när jag sett lägenheten på riktigt så funderar jag bara på hur vi ska möblera och hur fint vi ska få det. kan knappt vänta! ;p

idag hade jag faktiskt tänkt mig ut på en långpromenad, men jag insåg att jag hade lite viktigare saker för mig. eller är det viktigare att gå kanske? det är så sjukt kallt så jag vill inte gå ut genom dörren ens. tänk vad skönt det ska bli att slippa dom dagarna det är - 25 grader här i kalix. nu kommer vi slippa frysa ihjäl :)

ska gå och fixa klart nu, sen se gårdagens avsnitt av idol. ska till allex senare och kolla på idol och grey's :) på tal och grey's. säsong 5 finns snart att beställa på cdon, även desperate housewives. gissa om jag ska beställa?! tur att jim också gillar desperate ;)

snart är det måndag också, och då kommer min älskling hem. jag håller på att dö nu, saknar så det gör ont.



jag älskar dig!

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day


Now I’m at a place I thought I’d never be
I’m living in a world that’s all about you and me
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you..



wiiiiiiie!

vaknade av telefonen ringde i morse, var en av cheferna på någon av hemtjänsterna jag sökt jobb på. fick komma på arbetsintervju och de gick super, gick därifrån med ett fett leende på läpparna :)

fick jobbet på direkten! 80 % åt en helbra hemtjänstgrupp som åker runt med firmabilar till dom som behöver hjälp. fattar inte hur det ska gå att köra bil hära?! ojoj, haha. jag tror att jag kommer trivas jättebra, och det trodde chefen med :D så nu är det bara att ringa henne och meddela att jag kan börja 12:e oktober. så skulle hon skicka hem anställningsbevis också :)

fatta vilken jävla tur?! trodde jag skulle komma hem härifrån utan jobb alls, då hade det varit lite tungt att börja flytta. nu kommer det bara vara riktigt skoj och spännande :) hade kunnat fira ikväll med några glas vin, men tyvärr så jobbar sara. får fira med idol och nå snarra ;) helt själv, men det går nog det med.

hade förresten skitroligt i lördags! :) blev dock lite problem då vi skulle in på krogen, kom inte in på första försöket. jag och mattias fick gå runt och ta en annan ingång, då gick det bättre. när kvällen tog slut skulle vi gå förbi någonstans och äta, och gissa om jag hade ont i fötterna?! fyfan. fick gå barfota på stan, jättekul. mina fötter har värkt hela resan faktiskt. är nog för att man promenerat så mycket i så sjukt dåliga skor.

igår var vi inte så jättebakis som jag trodde att ja skulle bli, bara trött som fan. vi vaknade vid tolv och gick och åt pizza, sen gick vi hem och sov några timmar, åt middag, såg film och tv och sov.

nu tror jag att jag ska ta tag i disken, sen sätta mig och mojsa framför tvn lite granna :) jag är överlycklig.



we belong together

åh, jag saknar jim nu. jättemycket! :( hade kunna betala massor bara för att ta mig till norge just nu. jag måste hålla ut, är ju fan mer än en vecka tills jag får vara med han igen. åh! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller är det alltid?

idag har jag sprungit runt på stan och sökt jobb i massor av olika butiker. tror inte att det gav nå, så jakten fortsätter imorgon. ska cykla till sjukhuset och sen till någon bemanningsenhet. så imorgon ställer ja klockan på 7 och går upp och fixa mig. idag blev det ingen morgon prom förrän 10 kanske, haha! är man med sara så är man. fick se mera av västerås idag, hur mysigt som helst. jag tvivlar inte på att vi kommer flytta hem! jag tror jim också kommer gilla västerås :)

nu längtar jag tills på lördag, kräftskiva och utgång blir det. kommer nog bli skitskoj! :) måste köpa nått att ha på mig bara. har redan kollat ut massor, men jag måste hejda mig. och imorgon ska vi äta gomiddag och mysa på bara :) blir nog en runda på stan då sara slutar skulle ja tro. måste iaf inhandla vin och nubbe ;)

jag sitter och skriver brevid diskhögen typ, det verkar som att den ser lite surt på mig. kanske jag ska ta och diska bort nu så ja slipper sen? det lät som en bra ide.

västerås!

sitter hemma hos sara nu, helt ensamen. hon är och jobbar, så jag har just ätit köttisar och makaroner. känner mig lite ensam faktiskt, haha. har sprungit runt på stan efter intervjun idag, hittade massor på varenda jävla affär! hm, gina, bikbok, cubus, din sko, skopunkten, glitter.. ge mig massor med pengar någon?!

hur som helst. intervjun gick skitbra, dom var nöjda och jag med. får se på fredag, ringer han inte så blir det inget. var lite problem med att jag inte flytta nu på en gång, så det kanske gör så att jag inte får det. men hoppas! även om det inte är ett jobb jag skulle jobba med resten av livet, men det är en början. ska fortsätta söka jobb imorgon iaf.

nu ska jag diska, tvätta bort sminket och hoppa i mjukisar. har köpt godis och chips till idol :) jag säger då det, tur att vi ska flytta hit. älskar den här staden, svinmysig. och nu har jag ju börjat hitta till och med. inte illa ;)

enorm nervositet

åh, snälla.. jag blir snart tokig. sitter och fullkomligt planerar hela intervjun. är så sjukt rädd att jag ska få hjärnsläpp. jag vet ju att jag är bra på att prata, så det borde inte vara något problem. det kanske tom är bra att vara nervös? vem vet :)

morgondagen kommer bli nervös, det vet jag. så sömnen i natt kommer inte att infinna sig. blir nog att kolla på nyaste wallander, dock helt ensam i en helt tom säng :(

jag saknar min lilla bluppis redan, jättemycket. känner mig sådär jättekär och töntig. han borde vara här, just precis NU! faktiskt.. imorgon eller på torsdag så ska jag lätt ringa till tjejen som bor i "våran" lägenhet och bestämma då ja kan komma och kolla på den. då kommer allting bli ännu mer verkligt :) jag har världens bästa ♥

kanske borde dra mig mot sängen nu trots allt? ska ju upp före sju. det ska bli hur kul som helst att få träffas och umgås med moster min. även om hon kommer jobba så hinner vi ju ändå göra det vi är som bäst på, svammla ;) och morgonprommisar har vi då bokat in, tänker inte lägga mig på latsidan fast jag är där. och på lördag väntas galej och massa skoj. det här blir nog en bra resa! :)

nä, GODNATT!




They're all so dumb and immature

vaknat på rätt sida idag. jag är på världens bästa humör, och det känns så himla skönt. det kanske börjar vända nu? :)

idag känns det som att jag har rätt mycket att göra, men jag ska abolsut inte klaga. tycker bara det är bra, för annars går jag bara runt här hemma och har extremt tråkigt.

- packa och tvätta
- sy in en tröja
- ut och gå med heidi
- till farmor och skriva ut biljetterna och vägbeskrivning till arbetintervjun
- step klockan 6
- till heidi och se idol
- hem och se wallander med mamma


juste, nu kan jag passa på att berätta att jag fått en arbetsintervju! på ett företag inom telemarketingbranschen :) måste förbereda mig ordentligt, är så sjukt nervös. jag har ju aldrig varit på en arbetsintervju, och att berätta om mig själv är det värsta jag vet, det är så sjukt svårt. vill verkligen ha jobbet, det skulle vara så himla perfekt. måste intala mig att det kommer att gå bra! :)

nu ska jag börja sy, det är ju det jag är bäst på ;) haha.



mot töre!

nu ska jag brumma iväg till töre för att se film med jennfi och fanny, myspys! blir nog även lite gotta till det :)



HAHA!




alltså juryn gör så att hela idol blir kul! kolla bara på det här klippet? jag kan inte sluta skratta. man ser verkligen hur sur han blir. man vet ju själv hur det känns då skrattet bara pumpar då man verkligen inte får skratta!


glädjerus!

just nu sitter jag framför datorn med ett stort smile på läpparna, och det pirrar sådär skönt och nervöst i kroppen! :) jag säger bara, hoppas hoppas hoppas! gud vad jag ser fram emot flytten som snart är här. när jim kommer hem börjar vi packa, sen lämnar vi kalix. allting känns så overkligt! jag är lycklig. bara jobbiten kvar, men den tar jag tag i på onsdag.



I get one down in a second if you wait




åh, nu är jag utan min jim i två veckor. känns hemskt, tråkigt och ensamt :( vet att det alltid känns såhär precis då han åkt, sen blir det bättre. oftast :)

undra vad den här dagen har att erbjuda? egentligen hoppas jag att den inte erbjuder speciellt mycket alls, känner mig tråkig och slö. blir nog mest tv och filmtittandes hela dagen. kan ju vara skönt det med, speciellt om man har någor bra att se. tror mamma har varit och köpt nya dvd filmer, en av dom var p.s I love you. jag ska nog ta och se den snart :)

jag och jim såg slumdog millionaire igår, alla säger ju att den skulle vara så himla bra. vet inte om jag tyckte den var speciellt bra. sevärd, inte mer :) missade nog slutet också, för ovanlighetens skull så somnade jag ju. seriöst, jag har sömnproblem då det gäller filmer och bio.

egentligen så får jag ganska mycket ångest av att ligga inne då det är så fint höstväder ute, jag borde ta mig en lång promenad. jag ska till och med avboka spinningen och pumpen, känner att jag inte noll krafter. känner mig faktiskt lite bakfull ännu, haha. imorgon ska jag träna! tror ja? okej, jag måste faktiskt.


bakfull och jävlig!

vinkväll igår med brudarna var det, vad säger vi om det då? haha! idag mår man precis som man förtjänar, men jag önskar att jag inte förtjänade det. är helt död, orkar knappt prata. kunde inte direkt njuta av älgfilen som pappa grillat.

ja vad säger man? efter en liter vin i kroppen for vi iaf på b4, där allting snurrade. när det stängde traska vi vidare på lilla. lilla! dit går jag inte om jag inte är riktigt full, haha. efter lilla så åkte vi till allex för att efterfesta, men den efterfesten var ju verkligen lyckad.


en tjej sov i fotöljen, förflyttade sig till toan och blev kvar där resten av natten. en tjej låg och spydde, och den tredje var i bra form och livade upp stämningen. efter någon timmes härjande kastade carro ut folket och vi alla somna. och idag hade jag helst inte velat vakna. jag mår som ett arsle.. MEN, vi hade kul!

ikväll ska jag mysa med min älskling, för imorgon åker han till norge :( tråkigt. tur att jag ska på min lilla minisemester ;)





Don't be a baby, remember what you told me!

har precis kommit hem från haparanda. har rantat runt med farmor och mammi :) blev ett par stövlar, en kofta och glansiga leggins. hade kunna köpa upp hela gina tror jag, men jag måste spara pengar om vi ska kunna leva och göra fint i lägenheten :)

snart kommer förhoppningsvis jim hit och umgås lite innan jag ska och dricka vin hos allex :) vi ska äta tacos som jag längtat efter i hundra år känns det som, fan så gott ;p sen ska det bli sjukt kul att umgås och dricka vin med tjejerna. känns som att det var jättelänge sen, är dessutom sjukt sugen på vin! blev inte ett ända glas i cypern.

nu måste jag skynda mig i duschen om jag ska komma till allex i någorlunda tid :)



bokat och klart

fick äntligen tummen ur röven och bokade resa till sthlm. på onsdag åker jag och stannar över helgen och åker hem på tisdag :) fast ska ju vara i västerås såklart. åker ju för att söka jobb, men det ska ändå bli så skönt att komma från kalix! blir som en minisemester :D

jag vet att det kommer bli skitkul, man kan inte har tråkigt med moster ;p blir nog galej och bus också förhoppningsvis, svinkul! jim åker och jobbar på söndag, i två veckor. så det passade svinbra att fara nästa vecka då han ändå jobbar. hade ja suttit hemma i två veckor hade jag dött! det lovar jag.

nu måste jag packa och göra mig klar för aerobic, sen blir det idol och mys med älskling ♥

tror jag ska köpa choklad efter träningen, är sjuuuukt sugen. jag får inte, men jag måste, haha! fetto.




var bara tvungen att lägga upp den här bilden, ser ni hur god den ser ut?!
en av många strawberry daiquiri i cypern ;) fan så goda dom var!


lite lycka!

fick bilderna på lägenheten igår, är inget snack om att vi inte skulle flytta. superfin var den! :) och vad kan vi förlora på det? det finns garanterat mer jobb där nere än vad det finns här. funderar på att åka ner och söka jobb nästa vecka, känns rätt meningslöst att sitta här hemma och skicka iväg cvn hit och dit. så nu sitter jag och väntar på att jim ska pallra sig hem så att vi kan skriva på kontrakten :) känner mig rätt vuxen nu ;) haha!

sen kan jag ju meddela att mitt godislöfte sprack igår, haha! var hos allex och jyra och såg på idol. givetvis åt vi kladdkaka med glass och grädde, sen klämde ja i mig en bilpåse. men det gör inget, fick inte ens ångest. har ätit så bra och tränat så bra i veckan så, vafan! ;D ska ändå ut och röra på mig nu så det försvinner nog. bara jag inte äter varje dag så är jag nöjd.

undra om man skulle boka flygbiljett nu? då har jag något att se fram emot. sen pratade jag med tjejen som ägde lägenheten, kommer jag ner så får jag gärna komma och kolla på den. och det ser jag fram emot :) åh, det känns så roligt och spännande allting.

nu måste jag äta frukost, börjar bli lite less omelett så jag tror jag gör mig en gröt nu :)

YES!

slog upp ögonen prick klockan 12 idag. ofta jag inte vaknar en ända gång innan klockan är tolv, och förövrigt så sover jag aldrig till tolv. om jag inte är extremt trött och bakis vill säga.

så nu har jag ångest över att jag sovit bort dagen, jag som skulle gå morgonpromenad och hela köret. ska nog göra mig en omelett nu och sen trava iväg till gymmet, blev ju ingen träning igår.

precis då jag skrivit klart mitt bittra inlägg igår så ringer dom från sjukhuset och ber mig komma och jobba. jag blir en helt annan människa så fort jag får jobba. då hinner jag drömma mig bort och tänka att det alltid skulle vara såhär, att jag skulle ha ett jobb på mitt favoritställe. jag får njuta under tiden jag är där, för då jag kommer hem igen är allt svart. får njuta av dom få gångerna jag faktiskt får jobba..

och jim befinner sig i någon ful stuga mitt i skogen så att det inte går att ringa till han! idag ska hyreskontrakten vara påskrivna, men han kommer ju inte befinna sig hemma idag om jag känner han rätt. så då blir det att ringa till hyreskvinnan (ÄN EN GÅNG). hon borde vara sur vid det här laget. aja, hoppas han kommer hem så det löser sig.

nä, nu omelett och sen gym. ikväll blir det mys hos allex i form av idol och kanske godis? håller på att dö, det kan jag lova.




jag kan inte låta bli att drömma mig tillbaka varje dag. inga problem och bekymmer, man bara skrattade sig igenom dagarna :) haha!


Oh I think you should know

gud vilken rolig dag, NOT! vad gör man då man är arbetslös? mina dagar ser iaf ut såhär..

jag stiger upp, äter, sätter mig vid datorn, söker lite jobb (UTAN RESULTAT!), går och vandrar omkring i huset och funderar på vad man kan göra, äter lunch, sitter vid datorn, vilar, ser tv.. osv osv.

jag blir snart uppäten av mig själv känns det som! har aldrig haft såhär tråkigt någonsin. idag har jag dessutom bråkat med a-kassan osv, svinroligt det med. för dom är ju så roliga att ha och göra med. antingen är det jag som är fruktansvärt trög, eller så är det dom som inte kan förklara saker. äh, skit samma!

nu ska jag nog gå och se en film eller nått, gud så trevligt. längtar tills klockan blir sex så att jag får fara och träna, sen ska jag till allex och se på idol. något roligt under den här dagen iaf :)

och juste, har inte ätit en ända onyttig sak sen i lördags. men nu börjar suget bli alldeles för stort faktiskt, jag är sämst om jag inte kan vänta tills lördag. och det kommer ja antagligen inte kunna heller.


påbörjat projekt!

idag har jag slutat med allt som kallas sötsaker och slisk. har precis lämnat bort ett halvt pringlesrör, det gjorde ont. jag hör bara hur det knaprar och smaskas i rummet. det är nu jag börjar inse att jag faktiskt har riktiga fettotakar, haha!

nä, från och med idag så är det färdigt. det är otillåtet att lägga på sig såhär mycket som jag gjort i sommar, och jag mår riktigt dåligt över det. jag har bokat träning nu i flera dagar framöver, så ikväll blir det stenhårt! och det ser jag fram emot, det ska faktiskt bli sjukt roligt. och träningen ska hålla i sig nu ett riktigt bra tag, för jag vet själv att jag mår så himla mycket bättre utav det.

och nu säger jag inte att det är slut med godis och skit helt, och föralltid. någon dag i veckan måste jag unna mig. annars blir jag ett monster som ingen vill vara i närheten av. jag måste bara få koll på min kropp som just nu håller på att gå en helt annan väg än vad den ska. haha! :)


hejdå godiset



välkommen nyttigheter



deprimerande lördag

var länge sen jag kände mig såhär nere och deppig. idag har jag blivit påmind om allt jobbigt som händer i mitt liv just nu. varför kan jag inte bara få vara en lycklig tjej som precis tagit studenten? trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt att vara arbetslös. vill bara ha ett eget hem och en stabil inkomst. sen skulle allt roligt bara komma av sig själv.

tycker synd om min familj och jim som får dras med mitt surface varje dag. det går bra då jag kommer ut och är med vänner för då tänker jag inte på det lika mycket, men så fort ja kommer hem och är med familjen så vill jag vara skrika.

kolla här!

- jag är arbetslös
- jag är fattig/pank
- jag vill ha en egen bostad med jim
- jag behöver MASSA nya kläder
- jag MÅSTE börja träna om jag inte vill se ut som jag gör nu

skulle bara dom där sakerna fixa sig så skulle allt blir så mycket lättare och roligare, fan vad glad jag skulle vara. allt roligt skulle bara komma av sig själv då. fan vad jag hatar den här världen! hur ska unga människor någonsin komma in i arbetslivet om man inte får någon början? blir så fruktansvärt less. igår då jag fick jobba och vistas på sjukhuset var jag överlycklig, fan så jag trivs där. tänk om man skulle få sig jobb där, men det är i stort sätt omöjligt. bara en dröm av många andra..

nu ska jag gå och "försöka" rycka upp mig lite. vi ska ju grilla och äta god trerätters ikväll, tror jag? iaf grilla. lördagen kanske ändå kan sluta bra, om man hittar på någonting att göra. tro det eller ej, men jag skulle faktiskt kunna hälla i min en vinare ikväll. festsuget försvann tydligen inte efter cypern.




saknar kvällarna i vårat hotellrum innan vi begav oss ut!


I got a feeling

alltså, det är ju nu när jag kommit hem jag skulle ta tag i mitt liv. men vad gör jag? inget. nu måste det hända någonting, börja känna ångesten som smyger sig på. flytt, jobb och pengar är det ända jag kan tänka på. något måste hända, snart. blir tokig av att inte ha något jobb, inga pengar, ingen egen bostad.

imorgon är det jag som ska söka jobb i hela västerås! tänk att jag och jim har en lägenhet, men vi kan ju inte flytta om inte jag får något jobb. nu måste jag ligga i, för fatta att lämna kalix och börja om i en ny stad :) skulle vara så grymt skönt. nåja, my problems. inte så intressanta ;p

idag har jag varit på arbets, sen efter det i luleå med fanny och amanda. shoppade allting jag behövde :) även dom, hahahaha! vi såg ut som nå packåsnor som gick runt på stan. så nu är jag helt slut och har ont i fötterna. ska lägga mig och vila innan det blir idol på B4 med flickorna :) måste bara ladda upp bilderna på face färdigt, men det går så sjukt segt!










önskar att livet var lika lätt som det var i agia napa. man behövde inte bry sig om nått annat än att ha riktigt jävla kul! saknar festerna, musiken, solen, stranden, skrattnätterna och alla galenskaper. jag skulle aldrig sagt att jag längtade hem, haha. bara att inse att livet inte alls är lika lätt här hemma..


ta mig tillbaka!

regn, rusk, arbetslös, fattig, rastlös, otränad, fläskig, vintern närmar sig.. panikångest!

bara att lyssna på dom här låtarna och drömma sig tillbaka till agia napa!








två underbara veckor!

nu är man hemma från agia napa, känns både skönt och jobbigt. arbetslös och pank är vad man är nu, men jag ångrar ingenting! två härliga veckor med världens bästa tjejer, kunde inte blivit bättre :D vi har haft så sjukt roligt så det går inte att beskriva. många galna och sjuka grejer som man inte ens kan skriva om för det är så mycket. tur att vi har listan! ;)


jag ska lägga in bilder på face senare, så dom får ta alla mina ord ur min mun :) haha! nu ska jag packa upp, duscha, äta PALT och bara njuta i min rena och nybäddade säng. sen måste jag få träffa min jim..



uppdaterar bättre sen :)


RSS 2.0