känner hur lyckan smyger sig på.



har haft en jättebra dag idag med moster. har svammla runt på ikea och storshoppat så att svetten har runnit! men det var de värt. åt på leilani då vi var klar, fan så gott det var, typ det godaste jag ätit. sen har jag hunnit lasta av lite saker i lägenheten så imorgon bosätter jag mig där :)

har tusen miljoner saker att tänka på så det är kaos uppi huvudet, men det är väl så det är då man flyttar och donar. vill att allt ska bli klart på en dag, men så blir det ju inte. det får minsann ta sin lilla tid. och alla pratar om nyår hit och dit, men jag har inte ens en nyårsklänning. hur ska jag hinna med det också? kommer bli sjukt svårt. får bli någon gammal, jihoo.

nä nu ska jag faktiskt varva ner och slå på oth tills jag somnar.


maybe it's not always about trying to fix something broken. maybe it's about starting over and creating something better.



sitter på jobbet nu och har ca två timmar kvar. när jag slutar åker jag äntligen och hämtar nyckeln till lägenheten :D och efter det ska jag och anna till happis för storshopping. kommer förmodligen tillbringa hela kvällen och halva natten med att storstäda så att vi kan börja flytta grejer imorgon. känner att det börjar gå bra nu.

hihi, är helt sprallig. känner mig lite lycklig idag ;)


-



bakfull och jävlig. underbara måndag!


bilder från hemvändar



   

 






-


you can't force things, just let it happen. circumstance will sort itself out.



har precis kommit hem efter myskväll hos allex. vi har ätit ihjäl oss så nu har min mage verkligen sagt ifrån, har sjukt ont. vi har varit så festsugna ikväll så vi tog några varv runt stan och suktade efter hotellet, haha. men imorgon, då jävlar ;) hihi.

ska se något avsnitt av oth nu innan jag somnar, ska sova länge imorgon så jag slipper driva runt hela dagen och längta till kvällen.


julmys.



hade en väldigt lugn och skön julafton igår, med massa mat, klappar och mys. varför måste man äta ihjäl sig bara för att det är jul? åt så mycket igår så att jag blev andfådd, och sen fortsatte jag. men allt är ju så sjukt gott.

fick såklart världens bästa klappar av familjen, hur bäst är dom inte? ♥

jag har precis vaknat och nu kan jag äntligen ligga i sängen med datorn, som jag förövrigt fick igår. ska gå upp och äta en laxmacka nu innan det är dax för blöta ;) fan så gott. 


all I want for christmas is you.



jaha, då var det visst julafton. hade varit bra om man ens hade haft lite julkänsla, men nej. kan ju bero på att jag har fått stressa upp imorse och nu sitter jag på jobbet och ska jobba några få timmar. hade hellre suttit hemma med familjen och ätit en god julfrukost och myst i soffan, det är så det brukar vara. men vi hinner julmysa sen :)

låg i sängen och funderade lite innan jag klev upp. för precis ett år sedan så såg hela min tillvaro ut på ett helt annat sätt. tänk att det kan hända så mycket på ett år?! känns som att jag lever på en annan planet. är nästan skrämmande hur saker och ting kan förändras.

nä, nu ska jag sluta fundera och jobba vidare. blir nog en riktigt bra och mysig jul i år igen :)

god jul på er alla!


go confidently in the direction of your dreams



vaknar upp på strålande humör idag ;) nu är det bara några få timmar kvar innan man får börja fixa sig och ta på high heelsen! tror och hoppas på en sjuk bra kväll.

trots att jag börjar halv nio imorgon, men det glömmer vi nu..


all I need is you



kan inte sluta lyssna!


-


tankspridd?!



hade ställt klockan på sex idag. var totalt död och svintrött, men nog var det bara att pallra sig upp då man ska och jobba. sminkade mig och åt frukost och sen stressa jag iväg. när jag väl sätter mig vid datorn på jobbet inser jag att jag är LEDIG! kunde min dag börjat på mycket bättre sätt?!

gick till heidi och jyra tills pappa fick hämta upp mig efter min korta dag. skönt då jag flyttar nästa vecka, för då gör det inget om jag råkas gå till jobbet fast jag är ledig ;) har ändå så nära hem. nu har jag iaf nyss vaknat, lyckades somna om tillslut. men frågan är ju vad tusan man ska hitta på?

tror jag ska sola, färga håret osv. blir ju trots allt utgång på onsdag, även fast man jobbar dagen efter. man är ju ung ännu! eller? jag får stå ut, för jag tror det kommer bli riktigt roligt på onsdag ;)


please don't be like others, prove to me you're different, show me that you're worth fighting for.



den här dagen har varit otroligt meningslös, allt känns meningslöst just nu. känner mig ledsen och nere på ett sätt som jag inte känt på länge. tänker hålla mig för mig själv ikväll och se twilight. ska tvätta ansiktet nu och bädda ner mig. tack och godnatt.


home is where I can look and feel ugly and enjoy it.



hade jättetrevligt igår, oftast blir det roligast då man gör oplanerade saker :) drack vin med heidi, fanny och cattis. konstigt nog så mår jag jättebra idag, vilket inte hör till vanligheterna. sitter på jobbet och har två timmar kvar innan jag ska hem och mojsa ner mig i soffan.

idag har jag bestämt mig för att enbart ligga i soffan och äta en massa gotta. ska bli så sjukt skönt.


I never slept better, I had the most wonderful dream.



har inte hunnit slå ner arslet förrän nu, har haft fullt upp. steg upp kl nio och grattade världens bästa mamma ♥
sen har jag har hunnit hjälpa farmor med att baka bullar, sola, göra ärenden på stan. så nu kan jag endast slappa och jobba nu när julen börjar närma sig.

givetvis så krånglar tanden ännu, har fått en dunderpenicilin kur så att jag kanske slipper smärtan under jul. men nu har jag sluta hoppas. får ta till tången själv nästa gång jag får ordentlig värk. är sjukt less och irriterad, är på sjukt dåligt humör hela hela tiden för att ja har så ont.

ikväll ska jag bota min irritation med vin och en hög snygga brudar , det brukar oftast hjälpa ;)

ha en bra fredag allihopa!


snöstorm



vad gör man idag då man är ledig och det är sån här jävla snöstorm? hade tänk hitta på en massa saker, men tror det blir soffan som får bli min vän. serier och kaffekoppar i massor.


it was one of those unexplainable moments of eye contact that is immediately overanalyzed and inevitably misread.

gick bättre hos tandläkarn den här gången, har fortfarande värk, men jag antar väl att den försvinner. ska dit igen i januari, rotfylla tar tydligen många gånger. fick höra priset idag också, och det kom inte särskilt lägligt med tanke på flytten och allt som händer just nu. men men, det löser sig.

fick dessutom veta att jag börjar 7 dagen efter hemvändar då vi ska fira heidi, vilken underbart besked. undra om man ska vara nykter eller häva sig i fyllan och plågas på jobbet i några timmar? det går som aldrig att planera med mig, ena gången spyr jag och nästa gång mår jag bra. får väl chansa?

ska pälsa på mig och åka mot farmor nu och se vad hon har att erbjuda, tydligen lite småsaker till köket så jag slipper köpa precis allting nytt. bara grejerna är i någorlunda skick, annars duger det inte åt mig ;)


mot tandläkaren och plågas, herregud vilken underbar dag.


äntligen!




har varit på em och beställt matbord, stolar och soffa idag. blev bordet på bilden, med andra stolar, svarta skinn med andra ben. och soffan beställde jag i en annan gråfärg, men det är samma modell.

fick världens bästa pris, trodde aldrig att dom kunde gå ner sådär mycket i pris, men det gäller att ha pappsen med sig så löser sig allting antagligen ;) nu ska jag äta middag, sen ska jag trycka i mig massa saffransbullar som mamma har bakat idag. man blir ett fetto i det här huset.


you decide every moment of every day who you are and what you belive in. you get a second chance, every second.



när ska vi bli av med den här kylan? är sjukt plågsamt att gå ut genom dörren, helst skulle man vela ligga under filten hela långa dagen. just nu sitter jag på jobbet och plågas med min satans jävla tandvärk. den kliar i varenda tand nu, långt ner i rötterna. hur ska man kunna klia tillbaka på tänderna? 

ska be dom slita ut skittanden som bara orsakar problem. får helt enkelt stå ut inatt igen, har tid imorgonbitti. trots massor med starka värktabletter så att man blir groggy så hjälper det inte ett skit. skittänder.

ska väl fortsätta vara trevlig ett tag nu, fast jag bara vill skrika i telefonen. sen ska jag och pappa på em och besälla min soffa och matbordet.


sjuk och bitter.



härligt att man har gått och blivit sjuk nu mitt i allt. vaknade upp hos fanny igår med hon och amanda, jag hade ont i halsen, fanny hosta och amanda hade tappat rösten. blev nog en hård kväll i lördags, så nu får man ta skiten. har dessutom fått tillbaka skittandvärken från helvetet, så nu går jag och är på dåligt humör för det också. tur att jag ska dit och halvdö på onsdag, jippie!

kan väl bjuda på lite glädje också. har varit och kollat på soffa med mamma och pappa i luleå idag, hittat både soffa och matbord så nu är det jakten över :) 29 december får jag nycklarna, åh vad jag längtar.


lördag



hade en jättetrevlig kväll igår. 20 årskalas, idolfinal, gotta, vin, bra sällskap, kan ju inte bli bättre. var däremot setendöd då klockan ringde imorse, och ännu värre var det då jag insåg att ingen bil fanns hemma. var bara att klä på sig att traska mot jobbet med skallebank.

vi ska äta gomiddag här hemma och bara mysa på nu, sen ska jag till fanny för ännu en kväll med vin och skratt ;)


you've got a smile that could light up this whole town.



har nyss varit med heidi på stan så att hon har fått göra premiären på systemet ;) så ikväll blir det nog ett vinglas, eller två, hihi. måste ju trots allt fira att hon fyllt 20 år. så ikväll ska familjen dit på fika och massa annat smarrigt!

har hunnit vara en riktigt duktig och snäll dotter som har storstädat hela huset, trots att jag har svinont i halsen och känner mig mer död än levande. man måste ju impa då och då, hallå? ska kasta mig i duschen nu och piffa till mig lite.


GRATTIS PÅ 20-ÅRS DAGEN!



världens bästa heidi ♥


be patient and tough, someday this pain will be useful to you.



har sovit ut ordentligt idag, var nog välbehövligt. har gjort med redo för dagen och nu sitter jag och väntar på att jennipher och heidi ska komma och plocka upp mig för lunchdate på stan :) ska och jobba typ fyra timmar sen.


-


I'm so tired of people needing a reason for doing everything in their lives. do it because you want to. because it's fun. because it makes you happy.



blev väckt klockan åtta imorse, då var det bara att stiga upp och gasa iväg till jobbet. skulle vara ledig idag, men inte tackar jag nej till jobb inte. har fått se ut som en risbuske hela dagen.

jag känner mig helt slut i både kroppen och skallen. allting är upp och ner och jag undar när allting verkligen kommer att bli bra? när kommer man att hitta den där balansen mellan bra och dåligt? när en dag kan vara skit, men man gräver ändå inte ner sig. att då man är lycklig slippa oroa sig att man ska bli olycklig? var ska man hitta den balansen? för när jag känner att det börjar gå bra i livet så vågar jag inte hoppas, ifall att det inte går vägen..

jag tänker för mycket tror jag. nu ska jag vila en stund och sen ha kvalitets tid med pappsen på ishallen.


-


never give up on anybody. miracles happen everyday.



alltså jag är ju bakfull ännu, men idag har jag en bättre bakfylla, haha. vaknade vid åtta igår och fick börja spy, as usual. sen har jag legat i fannys soffa hela dagen och haft bakismys. hon fick köra hem mig då hon skulle och jobba.

släckte ögonen klockan sju och har sovit till åtta. så sömnbrist det har jag ju inte, men jag är i stort behov av flottmat och iskall cola. kunde knappt äta igår, så flottsuget kom nu. längtar tills jag slutar så jag får åka hem och äta.

nu ska jag jobba vidare, slutar på en timme och en kvart.


everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end.



hade en sjukt trevlig kväll igår. började dricka redan vid fyra, åkte mot heidi för fix och sen åkte vi alla vidare mot jörgen på förfest :) julmaten var sjukt god, jag och cattis åt så mycket så vi nästan sprack, haha. sen var hotellet som vanligt, fast roligare. kort sammanfattning, bra kväll!


love is being me. it's just that sometimes being me isn't good enough for everyone.



som vanligt kan jag inte sova då jag verkligen vill. slog upp ögonen då klockan var nio, har drömt sjuka drömmar hela natten så det var rätt skönt att vakna. har hunnit äta frukost och nu ska jag slå på kaffe och sjunka ner i soffan.

ska och köra pappa vid tolv, sen har jag en miljon saker inplanerade innan jag ska befinna mig hos heidi för fix och förfest innan julfesten ;)


-

some days you'll feel sad without knowing why.
like you lost something very precious but forgot
what it was, or like you miss someone you never met.


drömlägenheten





alltså kolla in fönstrena, höjden till taket, ljuset, ja allt! ohmygod. jag tror att jag skulle stormtrivas ;)


to live a creative life, we must lose our fear of being wrong.



äntligen helg. har gått skitbra på jobbet idag och jag känner hur lyckan smyger sig på bara för att det är fredag! funderar på vad jag ska hitta på ikväll? känns inte som att jag vill slösa bort en dag med att bara vara, för det dröjer länge tills nästa helg, haha.

ska forska vidare.


a friend is someone who gives you total freedom to be yourself.



har haft en mysig kväll, och när jag kom hem så kändes det ännu mysigare, vill inte ens gå och sova. så brukar det aldrig kännas, vad händer? men jag ska inte klaga :) 

har fikat så att jag mår illa, men det var det värt. har suttit på lyktan och pratat om allt mellan himmel och jord, det behövs faktiskt ibland. jag tror faktiskt att jag ska tvätta bort sminket nu och dricka en stor tekopp, sen slå på någon serie och mojsa ner mig.


things just ain't the same, and I'm ready for change.



har varit på bra humör hela dagen, hoppas det håller i sig. fick jobb imorgon också, och det tacka jag inte nej till. inlytt 1 jan! ;)

ska äta middag snart, mammas egna köttbullar, fan så gott. sen ska jag fanny allex och carro på stan och fika massa gottit. tycker att jag förtjänar lite gott fika, när jag varit så duktig och nästan slutat äta slisk helt och hållet. förut var det varje dag, nu är det nån gång i veckan. men snart börjar jag vräka igen, brukar vara så, suck..

helg imorgon, och en dag närmare festligheterna på lördag. längtar som ett tok :)


life

I belive that everything happens for a reason. people change so that you can learn to let go, things go wrong so that you can appreciate them when the're right. you belive lies so you eventually learn to trust no one but yourself. and sometimes, good things fall apart so better things can fall together.


RSS 2.0