myspysigt hemma!


















mobilkameran är skit, färgerna och vissa saker ser bättre ut i verkligheten! vill åka tillbaka till den där affären igen. nu ska jag klura ut var jag ska hänga upp amor vincit omnia bokstäverna :)


forever they remain a close friend



2 dagar kvar! jag kommer vara så glad och lycklig då mina snuppor är här :) orkar inte ens tänka på då dom åker hem. ska jyra ihjäl oss hela helgen :D vi får ta vara på tiden ordentligt ifall, man vet aldrig när vi ses nästa gång.

synd bara att inte ALLA mina nära och kära kunde komma. saknar min familj ♥ så fruktansvärt mycket just nu. skulle gör vad som helst för att dom skulle komma hit över en helg och bara mysa på. tror faktiskt att jag ska boka in en hemresa snart så att jag har något att se fram emot eftersom att jag kommer blir en aning deppig då heidi fanny och amanda åker hem. men du tänker vi inte på det, bara på hur sjukt kul det kommer bli i helgen!

idag har jag jobbat dag, som jag kommer att göra nu framöver. har fått 100 % dagtid nu, och det kunde inte bli mycket bättre. äntligen kan jag laga mat, se tv, träna. göra vad jag vill om eftermiddagarna och kvällarna! hoppas bara att jag får jobba såhär ett bra tag, man vet ju aldrig ifall det blir ändringar. så allt känns så sjukt bra med jobbet nu :) har det iof alltid gjort, men att bara jobba kväll är inte min grej.

har precis kommit upp ur badet, somnade nog 5 minuter med ömmande nacke då jag vaknade till. har haft ansiktsmask och skrubbat mig ordentligt så nu känner jag mig som ny :) ska mysa ner mig i soffan nu och kolla på tv. sen ska jag göra varma mackor till paradie hotel. myyyyys


om ni vill bli på bra humör! haha


sista jobbdagen för den här veckan!




sen är jag ledig heeeela helgen :) mys. tror minsann att det kan bli party på fredag. emelie gjorde mig sugen, vi får hoppas att hanna också hakar på! sist vi skulle ut kom vi ju inte ens in på någon nattklubb då vissa var för fulla, haha. en mycket bra anledning till varför vi ska ut igen!

jag har sovit som en prinsessa inatt, ville inte gå upp idag. nu har jag precis ätit frukost, ska ta mig en kaffekopp nu så jag kvicknar till ordentligt. innan jag ska på jobbet idag ska jag gå förbi sara (en jobbarkompis) och dricka te och kolla på deras lilla chihuahua. farligt falirgt, för jag vet att jag inte kommer kunna slita mig. vill så gärna ha en liten vovve nu :) bara vi får vårat nya schema så.

tror att duschen står redo och väntar på mig. dax att slita sig kanske?


I never wanna lose that view

tisdag och min lediga dag efter helgen, äntligen! dock ringde chefen nyss, fick en klump i magen. trodde hon skulle fråga om jag kunde jobba, haha. tur för henne att det gällde angående imorgon :)

har slagit på en tvätt för ett tag sen, ska gå och hämta den och hänga. sen ska jag dammsuga, dammtorka och handla. det är sånt kul man får syssla med på sina lediga dagar. men klockan fem är det dax för aerobic med moster, det ska bli kul :) äntligen dax att skaka loss på fläsket. min träning på njoy går ut imorgon, så nu måste jag inhandla nytt kort. blir nog friskis och svettis :) har egentligen inte tid att sitta här mer, men det är så svårt och slita sig. mycket roligare än att leka husmor.

nu är det bara 9 dagar tills mina favorittjejer kommer hit :) fy tusan så jag längtar, ska bli så sjukt kul! innan dom kommer så är det då tid för mig att klippa håret. skämms att säga det här, men det är 9 månader sen jag klippte mig. haha, det är hemskt. nä, hårfärg och klippning innan dom kommer!



we could feel the poison set in "perfect", couldn't keep this love alive

sådär, ny vecka och jag är är på superduperhumör! :) känns så skönt att ha gjort bort helgen. gick bättre än väntat, brukar vara så segt, men den här gången gick det riktigt fort. i veckan jobbar jag idag (måndag), onsdag och torsdag. har sovit ut riktigt länge idag, stigit upp och ätit en mumsig frukost. ska snart börja sminka mig och göra mat innan sara s kommer och hämtar mig :) känns faktiskt riktigt kul att åka på jobbet idag, varför vet jag inte? haha.

har dessutom suttit och kollat på hundar hela morgonen. nu känns det som att det är dax! kan ju inte hitta bättre läge att skffa hund på. jag jobbar kväll och jim är arbetslös. okej, han kanske får jobb snart, men då är det ju dagtid så :) innan våren ska jag ha en liten snuttis här hemma, så är det.




kolla bara på dom här små bebisarna? jag skulle vara som ett lyckorus hela tiden om jag fick min lille vovve. och nu känns det inte som att det är pengarna som är problemet, så det finns inget som hindrar mig nu :) hihi. måste iaf vänta tills vi får vårat nya schema som kommer 1 februari. sen kan man börja planera.

ska kleta på mig ansiktet nu, laga mat och sen jobbet :) känns som en bra dag idag. inget får gå fel!

16 januari - 06:46

jag sitter och halvsover och är nästintill död. ska man beöva plåga sig såhär mycket bara för att man ska och jobba? ojoj, får nog tvinga i mig kaffe på jobbet, även fast jag inte alls tycker om det.

hoppas dagen går fort iaf, för när jag kommer hem så är det bio med min älski som gäller. snabba cash! jag lovar att den kommer vara skitbra. hoppas hoppas :) och så kommer jag äntligen få mina efterlängtade varma chips, mmmm.

ha en bra dag, nu ska jag borsta gaddarna och sen bege mig.



you know, just because people do horrible things.. it doesn't always mean they're horrible people.

en sex dagars arbetsvecka har jag framför mig, kanske dax att börja ladda? ska även jobba lite extra imorgon dessutom. jag får nog ladda batterierna rejält den här veckan :) ska snart kasta i mig lite lunch/middag innan sara kommer och plockar upp mig.

efter att den här helgen är gjord, då är det bara att börja längta ordentligt tills heidi fanny och amanda kommer på besök. ska bli så sjukt roligt :) kommer bli en helg som vi sen glömmer, eller hur? ;) känns bra att jag har något att se fram emot.

vill dessutom att min familj ska komma och hälsa på nu, snarast. saknar dom jättemycket. men snart kan dom nog inte hålla sig mera, så då kommer dom :) pappa ska hjälpa och tapetsera om i sovrummet då dom kommer. och det är mycket välbehövligt, det vill jag lova. är egentligen det ända rummet som "äcklar" mig. men det duger i någon månad till.

steg upp halv åtta i morse och var ut på en morgonprom. det är så sjukt kallt så jag kunde inte vara ute i mer än 30 min. kinderna förfrös sig nästan och resten av kroppen var som is, fast jag hade sjukt mycket kläder på mig. skitställe, önskar att jag var hemma i kalix nu. låter som att våren tittat fram där?

nåja, nu ska jag koka min broccoli och sen värma rester från igår. gav mig på ett storkok, som blev mycket lyckat. älgstek med potatis och brunsås. tog ca 2 timmar, nu vet jag iaf att man ska starta i god tid.

ha en bra dag! :)



jag och min favoritmoster i fredags :)


bilden får tala för gårkvällen




men KUL hade vi :) förutom några incidenter. har för första gången i mitt liv supit bort mitt körkort och visakort. som tur var så hade någon snäll själ hittat dom och lämnat in dom. så nu är dom tillbaka, skööööönt. nu blir det myskväll framför robinson och en massa flott.


put my glasses on, I’m out the door - I’m gonna hit this

kylan och snön som jag så gärna ville slippa när jag flyttade hit har ändå följt efter mig. det är så kallt så man kan inte ens andas, man flyger typ baklänges så fort man öppnar dörren. i såna här lägen önskar jag att jag hade ett jobb då man var inne på en och samma plats hela dagen. fast nu när det blir vår och sommar så kommer jag äääälska att jag inte har ett jobb då man bara är inne :)

idag är sista jobbdagen/kvällen för veckan. ska bli gudomligt skönt att få vara ledig fredag, lördag och söndag. imorgon är jag och jim dessutom bjuden till emelie (saras jobbarkompis). blir nog vin och massa annat skoj :) fårse om det blir att gå ut efter det? är sjukt sugen iaf, var ett tag sen.

blir även ikea i helgen, har lite småsaker som måste köpas. och jim kommer älska min ide om att åka dit. vet ju vad han tycker om ikea ;) men han har inget att säga till om. jag måste ha bärhjälp! annars hade han gärna fått stanna hemma, får sår i öronen av allt gnäll.

ska duscha och kladda på mig ansiktet innan det är dax för möte på jobbet innan kvällspasset börjar :) är på superbra humör idag!



BAD BOYS


2010

känns konstigt att helt plötsligt skriva 2010, hittar knappt tangenterna så det tar en stund.

nyåret var trevligt, firade med moster, mattias, stina, erik, emma, joel, hanna, hannas pojkvän johan och så en massa mer :) och så jim såklart då! :) haha. kom till placet ca hlav 11 eftersom att jag jobbade, men det gick fint. sov till klockan tre dagen efter! inte likt mig, men det var nog välbehövligt.

har varit ledig hela helgen nu, så lite jobbarångest har jag allt, vill inte jobba imorgon! och det är inte bara jobba jag ska, utan imorgon börjar jag läsa matte b! fyfan för det. men om jag ska kunna förverkliga mina framtidsdrömmar så är det nödvändigt. kommer vara arg varje gång jag ser den förbannade boken, det kommer vara sura miner och tårar som sprutar. stackars jim! ingen kan väl ana hur mycket jag HATAR matte. jag är dessutom sämst..

nåja, kanske man ska ta och bita ihop och börja tycka att det är roligt?!

och ikväll så ska sara joel jim och mattias på bio och se någon skitfilm, jag fick inte min vilja igenom. ville se luftslottet som sprängdes, men icket. tänkte gå och se den själv, eller någon annan film, men nu blev det för sent. vet inte riktigt om det är en bra film som lockar, eller om det är dom varma chipsen? mmmmm. har laddat hem en typsik tjejfilm nu iaf. så nu ska ja poppa ppocorn och lägga mig i soffan och stoppa i mig en del onödigt.



RSS 2.0