I listening only to me, myself and I, think I just let it slide it


fick ett mess av jennipher idag där det stod att hon satt och läste mina gamla blogginlägg från förra sommaren. fick även en varning att inte gå och läsa, vilket jag inte kunde hålla mig från. skulle bara gå och radera, men det slutade med att jag satt och läste igenom hela förra sommaren.

fick en fet klump i magen och jag fattar inte att det är jag som har skrivit allt det där? jag förstår inte hur jag har kunnat må så dåligt, det känns inte som jag. höll på delete knappen, men insåg att jag vill ha kvar dom inläggen. då jag någongång mår dåligt så kan jag gå tillbaka och läsa och inse att jag inte kan må sämre än jag gjorde.

och sen så kan jag faktiskt vara stolt att jag tog mig ur skiten, även om jag inte trodde att det skulle sluta såhär bra. jag hade ändå en helt underbar sommar som förde mig närmare mina vänner, närmare än jag någonsin varit.

jag saknar er så otroligt mycket just nu, vill bara ta mitt pick och pack och komma hem och umgås med er en hel sommar. göra om allt kul som vi gjorde förra sommaren, om inte ännu mer!

även om vi inte pratar varje dag och även om vi är över 100 mil ifrån varandra så älskar jag er lika mycket och ni betyder allt för mig. det är alldeles för sällan jag talar om hur mycket jag tycker om mina vänner, men nu vet ni. jag kommer hem kring 20 juli, och då får vi ta igen allt skoj vi missat. eller hur?


I wanna sees the day like its the greatest thing that ever happend

27 grader på balkongen just nu, man kanske kan säga att den riktiga sommaren är här ändå? :) idag har det varit årets varmaste dag, och nog har man jobbat. men jag får se glad ut och jag vet att jag sparar mitt till juli och augusti. det är då det kommer vara varmast ;)

 

har precis slagit ner arslet efter att ha varit igång hela dagen. jag har varit en snäll systerdotter och hjälpt moster med att städa och flytta :) hon har så fin lägenhet så. nu vill jag ju också flytta, igen, haha! så jag har precis kommit hem. ska duscha och äta jordgubbar med kesella sen, det är grejer det.

 

och i helgen så är det cityfestivalen här och det är tydligen svin mycket folk och fest så jag antar att det blir fest i helgen. vilket jag inte säger nej till om solen står på topp! bara jim kommer hem i helgen annars går jag under. snart har vi inte setts på en vecka, jag saknar han. börjar känna mig lite ensam nu faktiskt.

 


cause when it's going good, It's going great


jag har haft världens mysigaste midsommarkväll










glad midsommar på er mina hjärtan!


har kanske haft tidernas värsta dag på jobbet idag. nog känns det ju att man lever! men nu tänker jag inte grubbla på det mera, det är ju midsommar förfasen. sitter dock hemma i en tom och ensam lägenhet. solen steker ute och man ser fullt med folk som går runt med midsommarkransar.

och inte tänker jag vara sämre bara för att jag jobbar imorgon. jag och carina ska sätta oss på en filt i en mysig park här i närheten. har köpt massa gotta, som ost och kex, jordgubbar, lite melon och chips. rosé vinet är på kylning och nu är det bara jag som måste duscha.

trycker bort tröttheten i min kropp ikväll. för en till förjävlig midsommar orkar jag inte med.


sometimes in my tears I drown, but I never let it get me down. so when negativity surrounds, I know someday it'll all turn around because..



dagens händelse, jag har kapat av mig mer än 10 cm av håret! känns hemskt, men samtidigt skönt. vill stoppa tillbaka bara liiiite av det hår jag hade. då hade längden varit perfekt, men jag ska ju vara glad att det växer så snabbt. jag försöker inte vara cool om ni tror det! döljer bara det osminkade och finniga ansiktet. nu är det mycket jag stör mig på.. vill bädda ner mig.


MEN, jag tycker verkligen inte om att vara ensam. och speciellt inte att sova ensam. förut hade jag tyckt att det var skönt, men jag har tydligen ändrat mig på den fronten. sitter och snokar runt samtidigt som jag samlar krafter till att borsta tänderna och tvätta ansiktet.

imorgon ska jag jobba och sen hämta ut mina nya fina bustier toppar så att jag kan ha linnen som är lite nakna. blir faktiskt lite glad då jag tänker på det. att lite shopping kan göra en på bättre humör? det är rätt bra att vara tjej.


I never stop so low again I guess I don’t know my own strength


jag har ont i magen, har inte kunnat sova sen jag lämnade av jim på centralen imorse. tanken på att jag ska vara helt ensam i en vecka gnager i magen på mig. en förjävlig midsommar än en gång. jag har inte en ända själ jag kan vara med. precis alla jag känner har åkt hem. antar att det bara är att se glad ut? även fast jag vill gräva ner mig..

nu ska jag ta vara på solen som steker då jag är ledig för en gång skull och sen klippa av mig mitt sviniga häst hår.


I could really use a wish right now


helgen har varit super! äntligen fått umgås med allex en hel helg :) ibland undrar jag hur jag kunnat lämnat kalix och alla myskvällar med vännerna. jag saknar det, varje dag..

men jag tror att allting har en mening.

vi har druckit båda dagarna i helgen och det känns just nu. har varit full rulle ända sen i fredags. har till och med hunnit vara på dop i enköping idag. har nog aldrig sett sötare bebis! tvivlar på att någon bebis kan vara lika söt som han. jag smälte!

soffläge, chips och cola står höst upp på schemat nu. måste hinna slappa lite innan jobbveckan drar igång.


grattis moster!



nu ska jag springa över till moster och ge presenter och sen ska vi gå ut och äta ett helt gäng. kanske slinker ner nå winie glas också ;) myspys.


-

dont't think. don't fucking think.
because when you think you realise just how fucked up everything really is.
you realise you don't know how you got where you are,
you don't know where you're going and you don't know what to do anymore.
  


yeah, I know it's stupid, I just gotta see it for myself




jar har nog aldrig haft en sån här fet ångest då det är söndag. helgen är över och nu väntar en fem dagars arbetsvecka. vet inte om jag ska hurra eller gråta? varför måste helgerna gå så förbannat fort?! man hinner ju knappt göra något så är det söndag.

har iaf haft min 20 års fest nu. den blev inte som den skulle bli, men vi hade roligt ändå. var ute på sjökrogen som var helt ny för mig. dit kommer jag nog gå fler gånger :) har precis läst emelies blogg, och eftersom att hon alltid får med det roliga så snor jag ett utdrag ur hennes blogg! kanske ökar mina läsare då, haha! ;) 

"efter att ha vaknat med apans kompis bakfylla på hotellet, ätit en äggamacka så var det dags att gå hem. den berömda gången, walk of shame. vi alla har varit där. jag hade dock utrustat mig med joggingbyxor och lågskor. detta blev en superbra cover up för mitt ruffsiga hår och mitt halvobefintliga smink. sandra däremot hade superruffs, fodralklänning med klackskor. självklart kunde jag inte låta den lilla ungen gå så, så vi utrustade henne med saras kostymbyxor. very classy må jag säga, hon såg absolut inte dagen efter ut.. nej. men nu, NU till det roliga. sandra insisterar på att ta en väg hem där inte folk ser oss. vad väljer hon? jo, den mest traffikerade vägen någonsin plus en bit på cityringen. Bra val ! Så där går vi, inte alls dagen efter. att kläder som passar så bra på nattetid kan vara så fel dagtid? mysterium!!

men nu, 12 timmar senare har jag ätit: en hamburgare, strips, dip, chilli cheese, cola, chips, godis, popcorn. känns bra! känns som det blir 15 timmar i löpspåret nästa vecka !!"

just nu undrar jag var jag ska sysselsätta mig med denna söndag. vore träning något att ta tag i efter gårdagens intag av flott? hm, skulle inte tro det. solen skiner och jag vill göra någonting roligt. kan inte sitta inne i lägenheten, då blir jag galen. 


inte så dåligt att fylla år på undra mils avstånd

vaknade halv nio av en sjungande tjej i min lägenhet. fick panik men låg lugnt kvar och låtsades sova, sen fick jag syn på min kära moster som dessutom hade med sig en tårta i händerna. så vi har fikat och myst på morgonen. fick presenter av mami, papi och tobbe som var jättebra! presentkort på make up store och presentkort på klippning. precis vad jag behövde :) har haft besök från enköping och sen kom sara, stina, lollo, emelie och killian och fikade en massa tårta och kakor.

sen har jag fått blombud av mina nära och kära. en stor bukett rosa rosor av mitt hjärta och sen kommer det ett till bud, var bombsäker på att det var av farmor och farfar, men så fel jag hade. heidi fanny amanda och jennipher är nog dom sötste jag känner! ♥ blev så glad så jag började nästan gråta. sen har jag fått lite till.

- jättefina vinglas av emelie och killian
- armband av lollo
- örhängen i äkta silver från sara och joe
- hjärtformade skålar och en rolig sallads slev
- presentkort och pengar

och nu till det roligaste av allt! hahahahahaha!

jag och sara var på stan och fikade, sen skulle jag gå på systemet och handla lite inför helgen. var helt extas och glad för att jag äntligen kunde köpa min egen alkohol. men tror ni inte det ofattbara inträffade på min födelsedag?!




gissa om vi skrattade?!


If I could make it here, I could make it anywhere, that’s what they say

så var denna jobbhelgen över, phuuu! den tog verkligen på krafterna. hungrig och jävlig har jag varit hela dagen, men nu är jag proppmätt efter middagen. blev fläskfile, kroketter, sallad och feta :) kändes som år sedan jag och jim åt middag tillsammans. är bara massa jobb hela tiden. kan knappt fatta att jag ska ha 4 veckors betald semester i sommar. det är typ en dröm!

allt är diskat sen middagen, men nu blir det att riva ut allting igen. ska nämligen baka en tårta åt mig själv tills imorgon :) sen imorgon ska jag nog hänga utanför systemet redan klockan tio. det ända vettiga med att fylla 20 :D haha!

nä nu ska jag dra på mig ett par braller och gå ut och invänta jim. vi ska och provköra en bil som kanske ska bli vår ;) i sånna fall blir jag överlycklig. tänk att ha en riktigt rejäl bil som inte liknar skrot. ska stanna och köpa candy och hyra film sen ska vi mojsa ner oss i soffan. en riktigt skön söndag ♥


finally see you are naturally, the one to make it so easy when you show me the truth



godmorgon! solen skiner och det är redan svinvramt ute. tänk att jag får vara ledig idag då det är sånt kanon väder?! ska gå och duscha och sen åker bikinin på.

steg upp halv nio (fast jag ledig), knöt på mig joggingskorna och for ut och sprang i ca 40 min. sen har jag hunnit äta världens nyttigaste frukost och hänga tvätt. känner mig riktigt duktig och hurtig idag :) ska även hinna med en ikea tripp senare i eftermiddag. måste köpa lite nödvändiga saker. dels en tårtkupa tills på måndag då jag fyller år. måste ju ha lite tårta att bjuda på.

nä nu ska jag kasta mig in i duschen en snabbsväng, sen ska jag och emelie ut och steka.


GRATTIS GUMMAN!



hoppas du får en superdag! :) jag saknar dig! ♥


RSS 2.0