It don't matter what you say, I know I could never face someone that could sound like you



ibland vill jag bara strypa mig själv. fattar inte hur jag kan vara såhär pedant och städgalen?! jag får ju skylla mig själv att mitt hjärta sitter uppe i halsen varje dag. jag gör inget annat än att städa efter jobbet. jag tror fan att jag har en sjukdom. kan man ha tvångstankar om städning? visst ska man vara noga och städa då det är skitigt, men såhär får det inte gå till.

funderar på om jag ska skapa en egen och ny terapi, bara för mig själv. vara min egen terapilärare lixom! ska skita i att städa och plocka som en galning varje dag efter jobbet. diska och tvätta får givetvis göras, men inget annat. okej, om man spiller eller tappar nått. jag ska ha EN ordentlig städdag i veckan. jag måste fan testa och se om jag kan bota mig själv.

jag kan seriöst börja gråta och få panik då jag ser hur det ser ut, och ändå så vet jag att vi inte är värst. lååååångt ifrån om jag säger så. det är ju bra att jag vet att jag har problem, haha! det är det inte alla som vet. men hur ska jag kunna undgå att veta om det då jag har en pojkvän som dör åt mig. aja, projektet startar NU!


jag tror jag är kär


har tjatat på jim att man ska ge sina tjejer presenter. 600 kr, ska jag?! tänk i sommar. åh, fattar ni?! kan sitta och sola på balkongen nu förresten. de ni!


don’t really know how I got here, I got some pictures on my phone

jag känner mig ensam nu, som att någon har lämnat mig. jag blir alltid såhär deppig när mitt främmande åker, skit. vi har haft jätteroligt iaf :) en riktigt lugn helg med massa skratt och bus. jag har sån fin familj :) och erkan tillhör familjen hon med, haha. på torsdag är det bara en vecka tills jag kommer hem till kalix :) jag saknar alla mina nära och kära där hemma! jättemycket!

har städat som en idiot sen jag kom hem tills dom åkte, och nu sitter jag och kopplar av med en öl i handen. brukar inte gilla jims öl, men den här satt rikigt fint!

och hur fan kan klockan vara såhär mycket?! den är snart åtta och det känns som att jag precis har kommit hem från jobbet. nu märker man nackdelarna med att jobba heltid. jag har ingen fritid typ, dagarna bara (svischar?) förbi. jobbar som sagt hela påsken, så jag ska höra med emelie (som också jobbar) om hon vill ha en liten mysig påskmiddag med mig! så får vi fira lite granna iaf :) storhelgs OB har klistrat sig fast på hjärnan, då går det bra.

nu blir det duschen och trisslotter som jag fick av fammo. kanske blir miljonär ikväll trots allt. tur att jag öppnat segerölen i förväg ;)


25 mars



nu har det gått ett bra tag sen jag skrev någonting här. kanske beror på att det inte allt händer speciellt mycket i mitt liv? sover, jobbar, äter, tränar. något hyss på helgerna brukar jag kunna klämma in (då jag är ledig), annars består mesta delen av mitt liv av jobb just nu. bra eller dåligt? jag trivs faktiskt :) så jag antar att det är bra. orkar inte ens tänka tillbaka på vad som har hänt under som senaste dagarna. kan inte ha varit något speciellt iaf då jag inte kommer ihåg.

kan väl berätta att jag just nu sitter och väntar på min älskade fammo, lillebror och erika. dom kommer nog vilket sekund som helst :) ska bli så kul att få spendera en helg helg med dom. nu fattas bara mamma pappa och farfar, och så alla vänner förstås. sen hade jag varit överlycklig. men jag åker hem 8 april ju :) nu ska vi ta vara på helgen och hitta på massa skojsigt.

tur att snön har smält en hel del, annars hade man ju fått skämmas. flyttar från rejäl vinter, till rejäl vinter, haha. nu är då vägarna helt bara, bara lite snö kvar i kanterna. så imorgon blir det cykel till jobbet :)

nä, nu ska jag ta fram extrasängar och sängkläder så att det bara är att hoppa i sängen då dom kommer. jag måste sova, är så trött hela tiden. på tal om SOVA! går somnade jag halv 6 på kvällen, och då sov jag för natten. hahaha, pensionärs varning? och inatt kommer jag sova extra gott. jag och emelie har varit på kibox ikväll, lätt bästa träningen. och nu ska den korven på resa i helgen (glömt vart), lalalala. annars hade hon fått träffa min stora lillebror som faktiskt är myndig nu :)

såhär långt inlägg har jag aldrig skrivit tror jag, mycket intressant dessutom.


tränaträna



jag är grymt taggad för träning ikväll! ska bara laga middag och sen ska jag promenera till friskis&svettis och gå på step. är "börje b" som ska leda, lite ovanligt med en kille, men det blir intressant :D ska skryta lite med att jag har köpt ett årskort, så nu blir det att träna upp fläsket inför sommaren 2010. som jag tror kommer bli awsomeeee!


just paint the picture of a perfect place, they got it better than what anyone's told you



blev ju som sagt onsdagsutgång i onsdags för mig och emelie. tradition när vi jobbar helgen vetni! :) och man tar ju dom här onsdagarna för att man ska ta det så lugnt som möjligt under helgen.

MEEEEEN

då får man erbjudande om "ett" glas ute någonstans med hanna (som jag inte träffat på år och dar typ), hennes boyfriend, emelie och sara :) har gjort några tappra försök till att säga nej, men jag är för svag så nu "måste" man ut. suck.. som om jag blev ledsen för det då? man är ju uuuuung. önskar att det kändes som det dagen efter också, haha.

så nu ska jag slänga mig på soffan under tiden tvätten och diskmaskinen brummar. sen ska jag hinna mysa med min älskling lite jag överger han.

och förresten! det håller nog på att bli vår här, trots allt ;) solen skiner och det är slask. och ett till förresten! jag har voltat med cykeln idag, mitt framför några människor. det tog ca 1 sekund innan jag sprang in med cykeln och sen in i lägenheten och skämdes ihjäl. och på köpet fick jag svullna knän som ömmar.


lördag 6 mars

jahapp, då var det mars också kom jag på. har faktiskt fått lite vårkänslor, även om det inte är så jättevarmt. men då solen är framme är det då varmt minsan! jag har haft premiär för min älskade skinnjacka idag, och det betyder att våren är påväg. eller? man kan iaf hoppas :)

idag vaknade jag och jim klockan ÅTTA! helt sjukt det här. då man jobbar och måste stiga upp före fan så är man tröttast, sen då man FÅR sova hur länge man vill, nä då kan man inte. blir galen på min sömn ju, känner mig som en gammal kärring. men jag var nyttig och drog på mig joggingskorna och gick ut och promsade :)

resten av dagen har jag tillbringat på stan med emelie :) lunchat och köpt lite nödvändigt till garderoben. och just nu sitter jag och väntar på att hon ska sluta så att vi kan äta tacos och dricka vin. jim har flytt till sthlm och träffa segis, så emelie ska vara min sovkompis inatt. det blir mysigt det :)

tacosfix står på tur nu, måste skynda ser jag, klockan blev mycket. ha en bra lördagkväll!



och det här var en enormt vacker bild som jag hittade. jag tror inte att jag vet vad solarium är, faktiskt. och sen trodde jag att jag passade i skojrtan, men jag ser mest ut som en kille. haha!


jag vill skaka loss ikväll!!


när man har såhär fint papper på chokladen så måste man äta, fast man inte får




and if I only could, make a deal with god, and get him to swap our places



sprang in på bikbok idag efter jobbet. och gissa vad som hände?! jag har nog aldrig hittat så mycket i en affär som jag ville ha. allt var snyggt och helt i min smak. jag höll på att DÖ! fyfan så snygga vårkläder.

jag får inte shoppa upp alla pengar, men det är så svårt att håll sig. 2 vardagströjor/tunikor fick iaf följa med hem, och det behövde jag så ingen ångest där inte. känns så onödigt att köpa kläder man bara hänger in nu, men man kanske ska göra det för att får dom snyggaste? jag vet inte? :)

nu ska jag se senaste glamourama avsnittet. jag älskar den serien, så sjukt sköna tjejer. jag vill vara som dom! springa runt på stureplan och festa, shoppa och jobba med något svinroligt jobb som ger mycket pengar. give me.. ofta man inte blir lyckligare av pengar?!


you wanna feel, how it feels?


RSS 2.0