pensionär?

sen när har man börjat somna innan klockan blivit nio på en fredag kväll? dessutom var sara påväg hit med en film som vi skulle se. fick minsann ställa in och förflytta mig till sängen. har sovit som en gud ända tills nu. så går det då man jobbar heltid, så fort man får chansen så sover jag :) haha!

jim är i göteborg hela helgen och jag saknar han, det är så tomt. ska iaf shoppa sommarkläder idag, behöver verkligen en påfyllning med vanliga vardagskläder. så jag ska ringa moster och väcka henne och dra med hon :) synd bara att det inte är strålande sol och varmt då man är ledig. det slår ju aldrig fel.. ge mig sommar nu.


SATC 2

har precis gjort mig en nyttig middag efter powerwalken runt björnön. gissa vad den bestod av?! jo, stekt vitkål, wokgrönsaker och basilikapuckar. de ni! nu jävlar ska fläsket av. synd bara att det blir varma chips på bion ikväll, aja har ätit så nyttigt idag så idag unnar jag mig. sen resten av helgen då jag är helt själv ska jag vara nyttig till tusen.

nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det premiär av sex and the city 2! kanske borde ha tupplurat lite, brukar ju som ha en väldigt stor tendens till att somna på bio. om jag somnar idag är det seriöst något allvarligt fel på mig. man somnar inte till satc.


there's a log on the fire, and it burns like me for you. tomorrow comes with one desire, to take me away, it's true



ny jobbvecka, och en fem dagars sådan framför mig. kommer dessutom få tillbringa helgen här helt själv då jim ska till göteborg. någon som vill komma och hälsa på? snälla!? och vart försvann den olidliga värmen som vi hade förra veckan? känns inte som att vi kommer att få någon sommar. den borde varit här för länge sen ju. okej, kallt är det inte, men ingen riktig sommarvärme heller.

fyller 20 på exakt två veckor. känns lite konstigt, haha. kommer bli en konstig födelsedag utan min familj och mina bästa vänner. ingen mamma och pappa som kommer och sjunger och ger mig tårta på sängen. jim får verkligen sätta sig in i den rollen om jag ska vara nöjd, haha! ska dessutom baka lite. hur konstigt känns inte det då? är ju alltid mamma som gör det. äh, jag får göra det bästa av det :) blir nog bra till slut.

imorgon är det löning och äntligen kan vi få ordning i sovrummet. ska köpa en matta, en stor spegel, rullgardiner och lite pynt. och storhandla är ett måste, det ekar i kylen. alltid lika roligt att lägga pengarna på svindyr hyra och massa mat.

nu ligger tvätten i maskinerna och väntar på mig. hade ju planerat en springtur, men var har min motivation tagit vägen helt plötsligt?


all the things I feel I need to say, I can't explain in any other way



jag har världens bästa mamma&pappa! sådeså! ♥


sommaren är nära!

jag blir helt pirrig och förväntansfull då det är sånt här väder, och speciellt då sommaren närmar sig med stormsteg!

mamma och pappa är ju här och hälsar på, jättemysigt. idag började vi dagen med en långpromenad runt om på mysiga ställen här som jag och sara ville visa mamma. pappa fick däremot tillbringa dagen inne i sovrummet som förövrigt är färdigtapetserat. TACK PAPPA! ♥ det är så fiiiiint! men imorgon får du vara med oss hela dagen och hitta på en massa skoj.

sen har vi stekt hela dagen ute på terassen. jag fick mig en ordentlig chock av solen så jag har bränt mig, samtidigt som jag blivit jättebrun. har inte kunnat sola alla andra dagar det varit sol och varmt då jag har jobbat, men idag så har jag tom sovit ute i solen flera timmar. druckit rosé och öl har vi också hunnit med. men nu ska jag städ sovrummet som nu är helt klart.

ikväll blir det gomiddag och sen får vi se vad vi hittar på. solen skiner så det blir säkert någon uteservering av något slag :)



det är sånt här man sysslar med i västerås när solen steker och man är ledig!


glömt att visa er mina nya älsklingar!


too much of anything can make you sick, even the good can be a curse



jag har sovit i 14 timmar inatt, hur fan kan det komma sig? jag måste ju ha varit helt färdig. men nu är jag riktigt utvilad inför jobbar helgen som kommer. och det är inte bara en jobbar helg, utan mammsen&pappsen kommer på lördag eftermiddag och stannar tills på onsdag :) ska bli så så mysigt.

är ledig idag och det kan ha varit den skönaste ledigheten på länge. har bara varit och inte alls gjort något speciellt. men nu blir det att hoppa in i duschen, sen cykla ner på stan och handla. ska laga tacos till mitt hjärta idag :) sen så ekar det i kylen så den behöver verkligen en påfyllning.

om jag hade bott i kalix nu så hade man nästan jämt haft någon att umgås med då man skulle vara ledig, men istället sitter man här själv på sina lediga dagar, och måste ta tag i hushållet.
jag kan inte sluta tänka i dom här banorna, men man kan ju inte rå för att man saknar att ha sina vänner nära.


vilken helg!

har haft så sjukt roligt i helgen så jag vill bara gräva ner mig just nu. saknar alla bruttor redan :( vi har skrattat konstant så att magen har värkt. vet inte var jag ska börja om jag ska berätta om helgen? finns ingen början och inget slut, i så fall skulle jag får skriva en hel historia och det är jag alldeles för slut för.

men jag kan då säga att så slut som jag är just nu var det länge sen jag var. fötterna är fortfarande bortdomnade och sömnen ska jag ta igen idag genom att somna vid åtta hade jag tänkt. blev då inte så mycket shopping för min del, vet inte vad som gick snett? är då olikt mig iaf. men skorna jag fick med mig hem är mina nya älsklingar. så sjukt snygga! ♥

vi har då för första gången festat loss på stureplan hela helgen, och det var riktigt kul! inte alls som man trodde. så nu vet man att dit ska man då man ska ut i sthlm next time ;)

vädret var inte med oss alls så våra planer om uteserveringar och iskall öl gick åt skogen. det var väl det ända negativa med helgen, och om det var så negativt vet jag inte. allt annat bra väger upp det. spelar ingen roll om det regnar eller inte, så länge jag får vara med mina tjejer. fick hålla inne gråten på cantralen då vi skulle skiljas. hatar att bo så långt bort från dom.

nu ska jag laga mat och sen är det soffan för resten av kvällen. jim kommer från kalix imorgon, börjar sakna han en hel del just nu.






sitter och njuter på balkongen och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå ner till tåget, underbara fredag!


my feet are on the ceiling, they don't wanna touch the ground anymore. all but a feeling, I can feel it, can you feel it?



nu har jag packat färdigt och som vanligt så får jag panik över min packning. hur tänker jag? tror jag på fullaste allvar att jag ska använda allt jag tar med mig? sällan! får nog gå igenom allt igen och kolla vad jag måste rensa ur. jag är hopplös när det gäller sånt här.

ska ge mig ut på en riktig powerwalk nu iaf, orkar inte springa idag. skulle ut och springa för några timmar sen men det har jag skjutit upp så nu orkar jag inte. men jag har varit så duktigt tidigare i veckan så det gör inget :)

sen när jag kommer hem ska jag däcka på soffan och invänta morgondagen. stockholm, shopping, fest, skratt och god mat hela helgen. kan det bli mycket bättre än såhär? näe, jag skulle inte tro det ;)

ha en bra helg!


imorgon är det fredag och då får jag äntligen tillbringa en hel helg med mina bästa flickor!




onsdag 5 maj

tiden bara rinner iväg.. det har hunnit vara valborg och allt. och nu är det snart fredag och dax för stockholm en hel helg med mina tjejer. då tycker jag att tiden kan stanna för en stund så att jag kan få vara med dom i evigheter.

tänkte bara skriva lite snabbt så att det inte ser så dött ur här i bloggen. nu ska jag cyckla iväg på jobbet, sen är det träning som gäller. springer var och varannan dag nu, och det går sjukt bra! :) fattar inte hur jag kan orka, det gjorde jag aldrig förra året. så idag blir det gym och sen en springrunda.

nu kallar jobbet, ha en bra dag. här skiner då solen för tredje dagen i rad!


RSS 2.0