all I want now is a white light moment



fick just ett enormt sommarsug, är så fruktansvärt less på vintern, som dessutom bara har börjat! hur ska man klara sig igenom den här kylan? det är en ganska stor fråga som det verkligen inte finns något svar på. för hur man än gör så blir man förbannad för att det är så kallt.

nåja, imorgon är jag iaf ledig och jag tänker nog inte gå ut, men än om jag måste. ska sova länge, mysa och dricka kaffe hela morgonen. om jag nu kan sova länge, vilket jag inte brukar kunna allt för ofta. 

just nu har jag så tråkigt så jag funderar till och med på att fara och köpa lite godis. undra om det är värt då man vet att man kan hålla sig? har ju trots allt undvikit allt sött och sliskigt i en och en halv vecka, bara en dag som jag ätit, och då var jag bakis. hm, det låter lockande ;) man kan ju bara köpa lite.


you're like a rush, you're like a drug, it's just the sight of you.

välkommen nya vecka. helgerna går som vanligt svinfort, och veckorna går lite segare. den här veckan jobbar jag bara tre dagar, men tiden kommer gå sakta för jag längtar redan till lördag då det blir jufest med tele :) fick tydligen inte nog i helgen, haha.

är så sjukt rastlös för tillfället, vet inte vad jag ska lyckas hitta på? orkar inte gå ut och gå idag känns det som, ska nog åka och hälsa på hos någon. vandrar bara runt här hemma och försöker hitta på något kul, men jag lyckas inte så bra.

jag längtar till på onsdag för då skriver jag på lägenhetskontraktet ;) lycka.


-





 



 


-


bad decisions that's alright, welcome to my silly life.



då var det söndag igen, till och med första advent. känns inget speciellt, har det inte gjort på flera år iof. var till luleå inatt med heidi så jag har sovit rätt länge idag, sen är det inte så mycket som blivit gjort. kommer inte bli så mycket gjort heller.

ska gå ut och promenera snart, och sen ska jag ladda upp tills klockan blir åtta då det är ensam mamma söker. jag kommer grina ihjäl mig nu när dom ska göra valen. jag vet, jag är töntig ;) men det är typ det bästa programmet jag vet. vilket program ska jag nu längta till på söndagarna?


you can tell everyone I'm a down disgrace, drag my name all over the place, I don't care anymore.



har haft en sjukt bra fredag och lördag i luleå med världens bästa. kvällen igår var lyckad! somnade fem imorse och vakna halv nio. vi har skrattat hela morgonen då vi mös i sängen, så mycket så att resten av gänget som  ville sova fick vakna, haha.

när vi vaknat till liv ordentligt tog vi bussen till stan och käka bakismat på waldorf, gissa om det var gott?! sen har vi tillbringat resten av dagen på stan, så nu är man helt slut.

ska kasta mig i duschen nu och ikväll blir det chips, dipp, cola, och mys med heidi :)


siktar mot toppen så långt jag kan nå



äntligen fredag! det har varit en riktigt bra vecka faktiskt, känner mig ovanligt glad. fått lägenhet och allting, så nu är det mycket att se fram emot på kort tid. och det gillas starkt.

sitter på jobbet och sliter nu, vill att klockan ska ticka liiiite fortare. ska bara hem och duscha och sen gasar vi mot luleå. tror att det blir en rikigt bra helg! ;)

nu ska jag gå och hämta mig någon pepparkaka och lite glögg, mmmm.


we cannot change our past, we cannot change the fact that people will act in a certain way, we cannot change the inevitable, the only thing we can do is play on the one string we have, and that is our attitude.



har umgåts med carro i eftermiddag, vilket var ett tag sen. det sköna med henne är att det spelar ingen roll hur länge det går mellan gångerna vi träffas. det känns ändå alltid som igår, som att vi umgås varje dag. vi har alltid lika mycket att prata om :)

först uteslöt vi promenaden, men sen insåg vi att man kan ju faktiskt pälsa på sig så vi tog oss en sväng, och skönt var det, men kallt.

har precis sett paradise och nu ska jag slänga mig i duschen och sen börja packa. för imorgon smäller det ;) då blir det luleå och fest för fulla muggar. ska fira jennfi som fyller år. sen ska vi alla tjejer sova hos henne, snacka om mys. är sjukt taggad efter två nyktra helger!


happiness is a journey, not a destenation.



det här har varit den bästa dagen på länge. då jag sluta for jag mamma och pappa och kollade på lägenheten, det var ingen snack om saken så nu är den min! :) hyresvärden var svinsnäll och lät mig flytta in 1 jan så jag hinner få någon mer lön. kunde ju inte bli bättre.

har varit och är helt sprallig, känner ett lyckorus som jag inte kännt på länge. det är rätt mysigt, har ju nästan glömt bort hur det känns. så nu får familjen stå ut med mitt eviga lägenhetsprat och planering om inredninig. men jag tror faktiskt mamma tycker det är minst lika kul ;) det kommer bli så fint.

ska gå och plåga mamma lite till och sen ska jag och avreagera mig på spinngcyckeln som jag inte gjort på gu vet när. kommer bli skönt.


äntligen en bra start på dagen

promenerade till jobbet i iskall kyla, vaknade verkligen till liv! men skönt var det, tycker det kan bli liiiiite varmare så det blir skönare att gå. kinderna fryser ju till is.

jobbar bara till halv ett idag, och direkt då jag slutar ska jag på lägenhetsvisning! hihi, jag är helt uppspelt :D jag hoppas att det går bra nu..


I’m going to smile and make you think I’m happy, I’m going to laugh, so you don’t see me cry, I’m going to let you go in style, and even if it kills me, I’m going to smile.



när jag vaknade idag dressa jag på mig och gick på en 45 minuters prom, gud vad duktig jag kände mig. ska börja gå på mornarna, när jag inte börjar allt för tidigt då. sen har jag och heidi varit och räknat matte.

är det så att man ska måsta ge upp sina drömmar bara för att man inte klarar av ett ämne som man inte har ens stor nytta av i yrket?! det är hemskt. jag vet att jag skulle bli en bra sjuksköterska, och jag vet är det är mitt drömjobb. fanockså, det känns hemskt. men what to do?

resten av dagen har jag tillbringat med heidi, färgat hennes hår och druckit kaffe hos henne. myspys :) jag är så glad över att jag har så fina vänner, man säger det allt för sällan ♥


-


så jäkla skönt att promenera i mörkret och få rensa tankarna med musiken dunkandes i öronen, ska göra det till en vana.


memory is a way of holding on to the things you love, the things you are, the things you never want to lose.



känner mig otroligt bakis, jag är helt jävla färdig. kom hem kl 5 imorse, och har vaknat för ett tag sen. jag tror faktiskt inte att nattjobb skulle vara något för mig :)

det skulle bli en lugn och mysig hemmakväll igår, vilket det var till en början. sen fick jag och fanny aggera chaufför till luleå. vi hann med en nära döden upplevelse och ganska mycket skratt, så det var nog värt att vi åkte.

idag ska jag inte göra ett skit, tror jag. möjlgtvis städa, promenera, äta och bara vara. det känns som att verkligheten verkligen har hunnit ikapp mig nu, vilket jag aldrig trodde skulle hända..


I opened up my eyes


when you remember me, it means that you have carried something of who I am with you, that I have left some mark of who I am on who you are.



har ätit så mycket ananas ikväll så både min och fannys käft är sönderkliade, det svider fan ännu. men det var det värt :)

jag ska nog börja bädda ner mig så att jag orkar upp till luleå imorgon. ska dit med farmor och hjälpa henne att shoppa nya kläder. vilket gulligt barnbarn jag är, men å andra sidan är hon världens bästa farmor så det är ju en självklarhet att jag hjälper henne. blir mys ♥


fredagsmyyyys.

nu skuttar jag i myskläderna och beger mig mot fanny för idolmys. börjar bli lite av en tradition med alla våra tv kvällar. men det gillas ;) för snart blir vi ju grannar typ!


det är sånt här vi sysslar med i våran familj då vi har tråkigt, använder mamma som ljusstake. helt ok, eller hur?






in the end, we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have and the decisions we walted too long to make.



efter mitt misslyckat middagsförsök ska ja dressa på mig varma kläder och bege mig ut på en promenad så att jag får bort träningsvärken, och eventuellt fläsket som hänger över byxkanten. eller? det har nog satt sig där föralltid.

idag är det en skitdag.


-


ändrade planer



nu hoppar jag i mysdressen och åker mot fanny och tillbringar resten av kvällen där ;)


I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

herregud vilken kyla, nu undrar man verkligen varför man bor i norrbotten?! eller i sverige överhuvudtaget. allting blir bara besvärligt och jobbigt, man vill inte ens gå utanför dörren. just nu sitter jag och fryser på jobbet trots att jag har en stickitröja. får dricka massa kaffe för att slippa frysa ihjäl. 

har sån fruktansvärd träningsvärk efter mina övningar som jag gjorde igår hemma på vardagsrumsgolvet, haha! nu snackar vi tränad. men idag efter jobbet blir det att fara på företagsspinningen, längtar ihjäl mig. måste köpa träningskort direkt jag får lön. ska bli skönt att få svettas lite efter att man har varit iskall en hel dag. sådeså!


love is when you shed a tear and still want him, it's when he ignores you and you still love him, it's when he loves another girl but you still smile and say I'm happy for you, when all you really do is cry.



fick hoppa in några timmar på dagis idag trots allt, det var faktiskt riktigt kul :) har aldrig riktigt gillat dagis, och har aldrig ens tänkt tanken att börja jobba där. tycker det är svårt att handskas med småbarn, men det gick faktiskt bra. tror jag skulle trivas, även om det inte är mitt drömjobb. barnen var iaf svinsöta!

nu är jag sjukt rastlös som vanligt. har hunnit med två långprommisar idag så någon promenad tänker jag inte bege mig ut på. jag lägger mig nog i soffan och degar med mamma och erika. planerar inte att stiga upp förrän jag byter till sängen.


god morgon.



jag är då verkligen uppe med tuppen idag. klev upp klockan sju då mamma ringde och väckte mig då det fattades folk på dagis, men det blev inget jobb till slut. försökte somna om, men var totalt omöjligt. ska dricka lite kaffe nu och sen bege mig ut i det iskalla vädret på en prom. vräkte i mig alldeles för mycket hos fanny igår som jag verkligen får ångra idag, usch.


everything's got a moral , if only you can find it.



gvc är ju verkligen till stor hjälp, har lust att elda upp stället! om man mår dåligt och vill ha hjälp eller medicin, vart ska man då vänta sig?! blir sjukt jävla irriterad på den här skiten. när jag blir stor ska jag öppna en egen vårdcentral där alla ska blir tagna på allvar, där man gör utredningar och verkligenn försöker bota folk! skitställe.

nåja, orkar inte tänka på det där nå mer. nu ska jag vänta tills tobbe kommer hem med bilen, sen ska jag på stan och köpa hårfärg och hämta nå papper på tele som jag inte gjorde tidigare. har sökt lägenhet som en galning idag, kan verkligen inte släppa de här nu. jag SKA ha en lägenhet, snarast.

och inte blev det något söndagsmys med fanny igår, utan vi tar det idag istället ;) ska bli myspys. nu ska jag fortsätta pimpla kaffe och vänta.


ny vecka

bra start på dagen med en massa kaffe. nu ska jag bege mig ut på en prom, ska göra stopp på vårdcentralen och på tele. nu får jag äntligen nödvändiga saker gjorda.

fransk bulldog







har varit och hälsat på den lille valpen som amanda och deras familj har köpt :) nu vet jag vad jag ska köpa för hund då det blir dax för min del.


sidan som går vidare har någon redan rivit av, så jag griper tag, i vita blad.



har varit nykter hela helgen, men då har man så mycket socker i kroppen så man mår dåligt över det istället. har ont i magen och är spyfärdig, kan inte kolla på något sött för då kräks jag. super man inte så att man ska slippa må illa och ha ångest, nä då äter man ihäl sig så man mår illa och får ångest över det istället. kanske det är dax att hitta ett sätt mellan drickandet och sockret. så att man iaf mår bra?

idag ska jag och heidi åka till amanda och kolla på deras nya bebis, en fransk bulldog ;) jag kommer bli förälskad! senare ikväll så ska jag till fanny och ha söndagsmys. och emellan allt det här ska jag hinna färga håret. känns som att det blir en bra söndag.


when you remember me, it means that you have carried something of who I am with you, that I have left some mark of who I am on who you are.



blir tydligen en hemmalördag. är alldeles för trött och orkeslös för att röra på mig just nu, kommer slockna innan klockan är elva känns det som. känner bara för att vara hemma och mojsa i sängen och kolla på massa gråt filmer som ger mig klumpar i magen. älskar det, samtidigt som jag hatar det.


lycka.

Matsumoto SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM  
äntligen kom min älsklingssko in på nelly! har till och med suttit och kollat på melba.se och funderat på att beställa typ likadana, fast för 600 istället för 379. mucho better på nelly ;)


lördag



det var så skönt att vakna idag utan att vara ett dugg bakis. steg upp från sängen vid elva, åt et gröttallrik och svepte kaffe. sen har jag heidi, jennifer, pandis och novis varit och prommat och busat i slalombacken och i spåren runtomkring. alltså min kondis ska vi inte tala om, fick blodsmak och knappt nå luft då vi börja traska uppåt, trodde ja skulle dö. men ja återhämtade mig, haha!

nu känner jag mig helt skön i kroppen, fryser dock så jag ska bädda ner mig i soffan och mysa under en filt. sen ska vi äta godmiddag och senare blir det förhoppningsvis filmmys med tjejerna :)


daniel adams-ray



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunna genomskåda allt som skett
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


fredagsmys



blir myspys hos anna ikväll med favoritbruttor ;)


passion and satisfaction go hand in hand, and without them, any happiness is only temporary, because there’s nothing to make it last.



fredag ♥ nu väntar en fyra dagars ledighet, ska bli skönt, även fast jag hoppas på jobb ändå. fick tre dagar nästa vecka, så jag blev inte helt utan iaf, får vara glad för det :) slutade kl tre idag, och nu är jag då så rastlös att jag inte vet var jag ska ta vägen? hade typ hellre suttit på jobbet till nu så jag sluppit denna raslöshet.

och nu tänker jag meddela er om att jag letar lägenhet för fullt, kan inte tänka på något annat. är så sjukt ivrig att skaffe eget, igen. men den här gånger är det lite annorlunda, eller mycket annorlunda kan man väl säga. bra eller dåligt? kan inte bestämma mig. är blandade känslor, trodde aldrig att jag skulle skaffa en lägenhet själv. men men, saker förändras innan man ens hinner blinka.

så om det är någon som vet av en etta, kan ni väl hojta till! :)


after all, it is not only about providing someone with sympathy, but about acknowledging people for who they really are.



jag blir snart tokig på mina drömmar, dom är så sjukt läskiga och när jag väl vaknar så är hela dagen förstörd typ. kan inte tänka på något annat. sick dreams, som fan.

min tanke idag var att jag skulle umgås med fanny, men hur jag ska hinna det är en bra fråga. hon börjar ju jobba fyra och jag har massvis att göra nu på dagen. kul att man måste använda sina lediga dagar till något svintråkigt. 

nu ska jag äta frukost och försöka förtränga alla sjuka tankar och drömmar, sen ta tag i allt som måste ordnas idag. 


in time, the hurt began to fade and it was easier to just let it go. at least I thought it was.



sitter på jobbet just nu och kollar ut genom fönstret där snön bara öser ner. tycker det ser rätt mysigt ut när man  sitter inne, men att gå ut det tar emot. är tydligen snökaos i södra sverige just nu, haha. kommer ihåg förra året då jag bodde i västerås, då var det nästintill mer snö än i kalix och då var de total kaos! tur man var, och är äkta norrlänning ;)

mina axlar värker värre än någonsin just nu så jag tror jag ska tvinga mammsen att massera mig lite då jag kommer hem. sen ska vi laga fisksoppa, fan så gott! ska göra lite aioli och vitlöksbröd till tror jag. imorgon är jag ledig så då ska jag passa på att sova ut och bara vara.

det behövs det också.


truth only means something when it's hard to admit.

jag är sjukt glad över att jag faktiskt har ett jobb, även om jag bara är timmis så är det grymt skönt att verkligen ha annat att göra på dagarna. det är faktiskt skrämmande hur jobbigt det är att komma hem från jobbet varje dag.

alla tankar, alla känslor och alla intryck kommer som en våg över mig så fort jag kliver in genom dörren och jag får liksom panik. vart ska jag ta vägen? och hur ska jag hitta den styrkan jag en gång hade? känner mig så liten och maktlös. allt känns bara svart.

jag är expert på att trycka undan allting, men det kanske är dax och låta allting komma nu?


without suffering, there'd be no compassion.



dreams are always crushing when they don't come true. but it's the simple dreams that are often the most painful because they seem so personal, so reasonable, so attainable. you're always close enough to touch, but never quite close enough to hold and it's enough to break your heart.


in this tug of war, you’ll always win, even when I'm right.



välkommen iskalla och hemska måndag. kul det är att vakna upp och inse att det är -15 grader och massor med snö. jag bokstavligt talat hatar vintern! finns inget bra med den alls. befinner mig på jobbet just nu och slutar klockan fem idag.

har världens värsta magkatarr på länge så jag kan inte riktigt sitta still. vill bara hem och bädda ner mig, kan knappt sitt upprätt. men jag får stå ut, jag är ju en hårding ;)

är ju all alkohol som tar kål på min mage så nu har jag verkligen bestämt mig för att vara nykter i några helger framöver. myser faktiskt hellre ner mig till en bra film och lite gotta, spyr åt fest just nu. och nu ska jag banne mig hålla det här, skulle ju vara nykter i helgen men blev en vinflaska i lördags ändå.

nu ska jag och min mage fortsätta jobba på så att man får gå hem idag.


SKÅL!


on the first page of our story, the future seems so bright. and this thing turned out so evil, I don't know why I'm still surprised?



om jag måste ligga hemma ikväll igen så skjuter jag nog skallen av mig. alkohol och massa roliga människor skulle göra min kväll perfekt.


-


if you believe in love, but find it difficult to explain. this is for you.



såg dom sista avsnitten av oth, säsong 6 igår. hur kan jag ha hållt mig?! har legat vaken till klockan tre och grinat, alltså då menar jag hulkgrinat! kändes precis som att en del av mitt hjärta försvann. finns nog ingens serie som kan beröra mig på det sättet oth gör. box säsong 7 ska beställas inom kort.

igår blev det som sagt väldigt lugnt, gjorde inte ett piss. ställde klockan för att stiga upp och åka med farmor till luleå, men väglaget är inte ok för henne så de blev inte. rätt skönt, nu kan ja ta de lugnt hela dagen. är förövrigt grymt sugen på alkohol ikväll, ska höra mig för vad kvällen har att erbjuda.


even angels have their wicked schemes and you take death to new extremes.



en kvart kvar tills jag får ta helg, heidi lämnade just mig och jennifer, men det är nog mest synd om jennifer som sitter till halv sex ;) shit vad veckan har gått fort, tiden bara springer förbi.

ska hem direkt och äta en förhippningsvis god middag, och sen får jag se vad det blir. blir iaf lugnt och så är det ju idol så man får väl ha lite fredagsmys, eller vad man nu ska kalla det nu för tiden? helgen ser ut att bli väldigt långtråkig och jobbig. men nu är läget som det är. får passa på att vila upp mig inför kommande jobbvecka. även fast jag gärna hade dragit ut på äventyr.

ska börja packa ihop vid datorn och göra helg, ha en bra kväll.


sjukt jävla bra!


I don't know that love changes. people change. circumstances change.



jag längtar tills ikväll då jag äntligen ska se få dear john. suttit och kollat igenom trailern hundra gånger på jobbet. känns redan som att jag sett filmen, haha.

jobbar till halv sex idag, sen bär det av hem för middag. sen tänkte jag faktiskt hitta på något, har somnat före nio nästan varje kväll i veckan, sover på tok för mycket. men frågan är ju vad jag ska hitta på, kanske tar en promenad eller liknande.


-


hate is a four-letter word. love is a four-letter lie.



dagen började så grymt bra idag. vaknar upp ur mina sjukaste drömmar ever, greppar tag i mobilen och ser att klockan är kvar ÖVER åtta. skulle befinna mig på jobbet klockan åtta, men nä då har jag stängt av alarmet i sömnen. jättebra start på dagen, jag försover mig aldrig dessutom.

har suttit brevid jennifer idag så dagen har gått hyffsat fort då man har någon att prata med emellanåt :) har precis tryckt i mig världens godaste laxpasta och nu sitter jag och funderar på om jag ska följa med jennifer och lämna jenny på kallax eller om jag ska duscha och bädda ner mig framför tvn och bara dega?


-


-



”People think a soul mate is your perfect fit, and that’s what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that is holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life.


A true soul mate is probably the most important person you’ll ever meet, because they tear down your walls and smack you awake. But to live with a soul mate forever? Nah. Too painful. Soul mates, they come into your life just to reveal another layer of yourself to you, and then leave.


A soul mates purpose is to shake you up, tear apart your ego a little bit, show you your obstacles and addictions, break your heart open so new light can get in, make you so desperate and out of control that you have to transform your life, then introduce you to your spiritual master…”


love isn't a game you play, and if you do play it then your always going to loose.



sitter på jobbet och har rast just nu, måste upp och röra på mig en sväng, röven värker. slutar halv fem och då ska jag hem och göra mat till familjen, om nu inte pappa redan gjort det :) har bara ätit nån macka till lunch så jag är vrålhungrig!

fåse vad jag hittar på idag, amanda ville att jag skulle komma till töre, så kanske åker dit om det inte blir allt för sent. känner mig som en gammeltant, somnar ju före fan varje kväll nu, men då vaknar jag tusen gånger på nätterna. låg vaken och vänta på hollywoodfruarna igår, men det tog nog fem min innan jag sov som en stock.

känner mig på mycket bättre humör idag faktiskt, får hoppas att det håller i sig.


It's amazing how things can change in a blink of an eye



har ganska nyligt kommit hem från jobbet, kanske världens längsta dag någonsin. har varit bakis idag, så sjukt seg och helt död i kroppen och hjärnan. sen ska vi inte tala om mitt mående. jag vill bara lägga mig ner och gråta tills jag somnar, men jag vägrar. känns som att jag har panikångest.

jag ska försöka rycka upp mig lite och kanske slå på någon serie och bara vara, orkar verkligen inte tänka idag då min hjärna ändå inte fungerar.


RSS 2.0