there is never a time or place for true love. it happens accidentally, in a heartbeat, in a single flashing, throbbing moment.



har levt i en drömvärld den senaste veckan, och det har varit underbart. imorgon åker jim tillbaka till västerås och jag blir kvar här, känns sådär. nu kan jag inte vänta längre, jag ska börja packa ner mitt liv i veckan och sen tänker jag inte stanna här länge till. det känns som att jag är påväg att hoppa på ett tåg mot lyckan, det här är rätt. och det känns så förbannat bra att jag verkligen insett det.

kommer säkerligen få betala dubbla hyror tills någon tar den här lägenheten, men det är skit samma. jag gör vad som helst just nu. vi har dessutom fått världens finaste lägenhet i västerås, en tvåa med mitt drömkök. hur bra kan det egentligen bli? jag kommer trivas som fisken i vattnet. allt är perfekt, helt nyrenoverad. åh, det bara spritter i kroppen nu.


my level of maturity changes depending on who I'm with.







hade jättekul igår med mina tjejor :) vi började hos heidi med mello och vin och sen blev de hotellet i vanlig ordning. har tryckt kebabtallrik och iskall cola tidigare idag, gissa om det var gott?! är helt färdig, har ont i hela kroppen så soffan har varit och är min bästa vän idag.

men jag känner att jag börjar bli sjukt rastlös nu, måste rycka upp mig.


perfect.



imorgon ska jag jobba på jungfrun 7-12. synd att det inte var ett längre pass för jag trivs så himla bra där, men det är ju fem timmar iaf, det duger :) så jag ska snart bädda ner mig så jag orkar upp imorgon.

allt känns så bra nu, lycka i vardagen är det jag har saknat. det behöver inte vara speciellt stora saker. bara att få bädda ner sig brevid den personen man håller närmast, det kallar jag lycka. nu ska jag hålla alla tummar och tår för att jag blir av med lägenheten, sen är jag fri.


-



jag vill bort härifrån nu! känner bara för att börja packa allt i flyttkartonger och ge mig iväg på en gång, helst idag. men först måste allt fixas, kan det inte bara ske nu?


i fredags.














there are two kinds of secrets, those we keep from others and the one we hide from ourselves.



har precis kommit från gymmet, har varit duktig och brännt fläsk. och nu blev jag jättelycklig. det här blir nog en bra dag! :)


-


duktigt sandra!

skulle och gymma idag, men när ja åkte dit bestämde jag mig för att enbart köra kondition. stod över 1 timme på crosstrainern. brände 900 kalorier! det går bra nu :)

har nog inte känt en sån här träningsglädje på länge.


I love listening to lies when I know the truth.



godmorgon! är på svinbra humör idag, och gissa om det är skönt att vakna upp utan att vara bakfull och fylld med massor av ångest? sitter och dricker kaffe och ska snart hoppa i gymkläderna och fara och köra ett gympass. behöver svettas ut all skit som jag stoppat i mig i helgen.

det var jättetrevligt i fredags, massor med god mat och snygga tjejor :) skulle egentligen till luleå och festa igår, men jag bangade. och det ångrar jag inte en sekund idag.


never sacrifice who you are just because someone has a problem with it.



nyduschad och mojsig. nu ska jag dricka te och se det senaste avsnittet av oth. ska upp tidigt imorgon och göra bort gymmet.

sen blir det massa mat och vin hos mig med alla brudarna samlade, hoppas det blir en kanon kväll! ;)


jag längtar till sommaren.



dom här dagarna med -30 grader gör så att man blir tokig, tror aldrig att jag har längtat efter sommaren så mycket som nu. tänk att kunna dra på sig ett par jeansshorts och nån sladdrig tröja, åh jag längtar. är spyless vintern nu, men vem är inte det?

har varit hos tandläkarn imorse. nu har ja rotfyllt min tand färdigt, och jag dödar den om den ska börja göra ont snart igen. för det var inte billigt. ska ta en sväng om med dammsugarn och sen ska jag baka en ost och skink paj till imorgon då alla bruttor kommer hit :)


recept på brödet

3 ägg
250 g keso
1 dl sesamfrön
0,5 dl hela linfrön
0,5 dl rostade solrosfrön
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk (finns bland dom glutenfria grejerna på affären)

Sätt ugnen på 250 grader, blanda de torra ingredienserna och tillsätt sedan ägg och keso. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min :)



kolhydratfria bröd!



gud vad jag är duktig! svingoda och helt utan kolhydrater ;)


godmorgon.



vaknat före fan idag med, vet inte varför jag inte kan sova. jag har iaf världens träningsvärk och jag känner mig stolt. gymmar nästan varje dag nu, och har inte stoppat i mig nå skit sen i helgen. duktigt sandra.

ska kliva upp ur sängen nu och koka kaffe, sen invänta pappsen som kommer och hämta mig. vi ska och äta en sallad på stan :)


you have unusual ability to put your best effort forth at all times.



vaknade halv åtta och var klarvaken, har sovit som en kratta inatt. har fått i mig lite frukost och kaffe, och gjort hushållssysslor. nu vill jag bara att klockan ska bli fyra så jag får fara och träna.

vill tillbringa all min vakna tid på gymmet känns det som, man slipper tänka då man är där. det är bara att bry sig om sig själv.


kan man bli gladare?




idag önskar jag att jag var i Västerås.


sitting next to you doing absolutely nothing means absolutely everything to me.



hur kan jag vara så dum och förstöra mitt nyttiga liv som faktiskt gick över all förväntan, åh! nu får jag börja om igen. imorgon bitti ska jag och gyma och sen är det fan färdigt med allt skit ätande. punkt slut.

har bara legat inne idag, soffan, tvn och mat. vilket liv alltså, men imorgon blir det andra bullar. har så sjukt mycket att göra nu dom kommande veckorna. vill att allt ska se nu nu nu, men det blir mycket jobb bakom allt. men det kommer det vara värt, så värt! åh jag längtar så..


when was the last time you did something for the first time?









blev som sagt vin i fredags, först hos fanny sen gick vi vidare till elin :) var faktiskt riktigt trevligt. men eftersom att jag dricker så sällan nu för tiden verkar jag inte tåla någonting alls, drack inte alls mycket, men ändå var jag stendöd och bakis igår. ålderstecken?!

steg upp ur sängen kl fyra och sen åkte ja hem och åt gomiddag, såg melodifestivalen och sen sov jag resten av kvällen. idag blir det paltmiddag, gissa om jag längtar?! fan så gott.


FRE FRE FRE FRE FREEEEDAG



är färdigsminkad och väntar på att fanny och amanda ska komma hit så man får korka upp ;) lite oväntat med vin ikväll, men det blir nog bra!


-



fick jobb både idag och imorgon på sjukan, så det tackade jag inte nej till. jag höll på att gå i taket igår, så det var skönt att få något att göra idag och imorgon :) har varit hos heidi efter jobbet och myst, sett i rymden finns inga känslor, för andra gången.

nu är jag nyduschad och ska precis till och bädda ner mig. måste bara komma ihåg hur den här känslan känns, (jag trycker på stopp knappen en stund). för nu känns det äntligen som att allting håller på att ordna upp sig, på god väg iaf. hihi!


I have to stop thinking, I have to move on.



började dagen med ett ben och ryggpass på gymet, plus lite kondition. sen har jag städat och tvättat, och även hunnit med en kort prommis med heidi och sötvovvarna :) synd att det är så kallt ute när det är soligt och fint.

sen har jag tagit tag i saker och ting och nu händer det grejer.


in dreams, we enter a world that's entirely our own.



har bosatt mig hemma på grytan tror jag. kan inte vara ensam just nu, då är det skönt att jag bara kan åka hem och bara vara. började dagen med gym imorse och ska göra samma imorgon. resten av dagen har jag degat i soffan med mamma och sett film. hittar inga krafter till att göra annat.

min hjärna går på högvarv just nu så jag är trött konstant, kommer nog somna tidigt ikväll med antar jag. har laddat hema en massa pretty little liars, så nu ska jag bädda ner mig och har maraton. natti!


-


you will accept nothing less than passion, and perfection.

har varit på arbets idag, måste bara få säga hur mycket jag äääälskar det stället, NOT! ingen som helst förståelse eller empati. antagligen tycker dom att det är sjukt bra att folk får gå utan pengar eller hamna hos sos. hjärndöda idioter!!

den här dagen kan dessutom dra åt helvete, ser inget ljus eller glädje. hur mycket jag än försöker, vill bara dra täcket över huvudet och sova. hur ska allting lösa sig?!


life is to short to play games. if you love somebody and you wanna be with them then go get them. deal with the mess later. we don't know what tomorrow will bring.



nu packar jag väskan och åker hem till grytnäs.


idag vill jag dö.


world of chances.



höll på att sprängas igår av ensamheten så tobbe och erika var snälla och kom och hämtade mig. vi hyrde film som jag sov till, men det gjorde ingenting, bara att ligga i soffan med människor omkring sig gjorde sitt. sov här, orkade inte börja åka hem igårkväll. alltid lika mysigt. även fast jag har mitt eget så kommer "hemma" alltid att vara hemma.

nu ska jag ta bilen och åka hem, börja fixa och dona lite inför festligheterna ikväll. känner mig lite mer sugen idag, får hoppas att det känslan bara byggs på.


skitfredag.



dagen började iaf bra med promenad, lunch och gym med älskade mamma. sen blev allt skit igen, som vanligt. imorgon är det gala med tele, och gissa om jag har något sug överhuvudtaget?! hm, näe. jag skulle bara vela spola tillbaka tiden till förra helgen.


pretty little liars.



har börjat se en ny serie, den är sjukt bra!


I want to explain how exhausted I am. even in my dreams, how I wake up tired. how i'm being drowned by some kind of black wave.



det har varit en hemsk dag idag. jag hoppas på sömn och en bättre morgondag.


what would you try if you had no fear?



har jobbat på jungfrun idag, var som ett tag sen. sen har jag och mamma varit och gymmat. ska upp i tid imorgon för att hinna med ett gympass innan kvällsjobb på sjukan. nu är det färdiglatat, sådeså. har till och med promenerat från mig till stenbäcken idag efter gymmet, hur duktig är jag inte?

har precis slagit mig ner i soffan och är totalt död efter den här dagen, har stigit upp klockan fem dessutom. kommer sova riktigt gott inatt. om jag kan sova, har en hel del funderingar som jag måste ta tag i. och stora beslut som måste fattas, det är inte lätt det här. men det är världens chans, som jag verkligen borde ta.


det här måste ju vara ödet?


be better than you were yesterday.



dricker te och myser på här hemma i långkallingar. har gjort en lång handlingslista, så sen får jag leva fattigt som fan den här månaden. gick lite för mycket pengar i västerås, men de var det värt.

ska tvätta, städa och renbädda innan pappa kommer och hämtar upp mig.


RSS 2.0