-


you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.









jag har haft världens mysigaste och underbaraste helg på länge. känns förjävligt att vara hemma igen, ville helst stanna föralltid.

jag behövde den här helgen, men nu har jag mycket att fundera på. ska jag gå hemma och vara arbetslös och aldrig få ett jobb, eller flytta till västerås för gott? för även om jag inte bor där så är det mitt andra hem. ska ta en dag i taget nu och leva i nuet. men hur lätt är det? jag vill ha allt planerat in i minsta detalj.

ska dricka te i mina nya fina tekoppar nu.


bort från verkligheten och leva loppan.



har precis packat färdigt, tror jag fått med mig allt. nu ska jag försöka bli trött och sova en liten stund innan klockan ringer kl TRE! flyget går sex, haha. vilken rolig tid, kommer vara som en zombie hela dagen imorgon. eller så blir det tvärt om.

ska bli så roligt och skönt att komma iväg ett litet tag nu. behöver slippa tänka på alla måsten om livet, ska ordna upp min orosmage direkt jag kommer hem. men nu ska jag bara ha roligt :D

ha en bra helg allihopa! det kommer jag ha.


-


what do you do when you know something's bad for you, but you still can't let go?



har jyrat på med sandra och amanda ikväll. har fått skratta så jag har fått ont i magen, dom där ungarna är så jävla roliga, haha. tur att man har världens roligaste vänner som alltid får en att skratta, även om man är nere.

gick förbi mariannes skor idag, kollade in i skyltfönstret och där stod dom, the lovers of my life. eller hur jag nu ska uttrycka mig! sprang in och köpte dom direkt, även fast jag egentligen borde spara varenda krona. men tänk att skor kan göra en så lycklig, det är faktiskt ganska sjukt. köpte hårfärg också, så nu ska ja fräscha upp mig lite. ser ut som en påse skit.

skulle behöva sola, fixa håret, gå på ansiktsbehandling, gå ner några kilon, bleka tänderna, köpa nya kläder.. skulle kunna göra listan lång, så jag avslutar nog nu. ska bädda ner mig och fortsätta med min favvoserie som får mig att bli alldeles varm.


so this is the new year. and I don't feel any different.



har ju upptäckt min webbkamera, hoho!

har precis sminkat mig och tagit på mig normala kläder, känns som att det var bra ett tag sen. ska på nå möte på kommunen nu, och sen blir det fika på stan med amanda :) sjukhuset ringde imorse så imrogon blir det jobb där, blir så glad då dom ringer. känner lite lycka i kroppen idag, om man jämför med igår.

blev inte ens sur då ungjävlarna väckte mig klockan sju, otroligt. kanske var bra för mig att ta mig upp i någorlunda tid. bara för att jag säger så kommer dom väcka mig varje dag. jippie!

nu tycker jag att det kan bli fredag så att jag får åka och mysa i västerås i några dagar, jag längtar. jag behöver komma bort ett tag nu, kommer bli så skönt.


måndag.



seriöst, jag skulle göra vad som helst för att få ett fast jobb. ibland så får jag sjukt ont i magen för att jag sa upp mig, jag hade fast jobb och höll på att utvecklas till något bättre än "bara" undersköterska. den sämsta egenskapen jag har är att jag tar på tok för snabba beslut ibland, vem vet hur livet hade sett ut nu om jag stannade kvar i västerås? åh, jag orkar inte tänka, blir tokig.

men samtidigt vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig utan mamma,pappa och alla vänner? det hade nog aldrig gått, och jag klarar mig inte utan er nu heller. så det som är dåligt har ändå fört någonting bra med sig, eller hur man nu säger, men ni fattar.

är sjuk deppig idag, allt känns skit. är iof inget ovanligt att det gör det nu för tiden, men det går upp och ner. har varit hem och myst med mamma, ätit svingod laxpasta och degat i soffan. det fick mig att må bra för en liten stund. hon och pappa är så sjukt snälla, hjälper så fort det krisar sig. ni är verkligen bäst!


lördag.



har sovit som en stock inatt, drömt sjuka drömmar och haft tusen sträck på kinderna då jag vaknade. det brukar betyda att jag har sovit djupt.

jag har precis ätit frukost och nu ska jag börja göra mig redo för jobb. börjar kl två, men jag ska hinna röja undan lite här innan jag måste åka.


if people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men jag har tryckt i mig en chipspåse på ca 20 min, lite godis och cola. jag är lite smått rädd, för jag skulle lätt kunna trycka mer. jag har nog bullemi, fast utan spyor då. usch.

ringde sjukhuset imorse och skulle säga att dom gärna kan ringa mig då dom behöver folk, då hade man turen och åkte på en hel helg, bara sådär :) så nu har jag fullt upp i helgen. jobbat kväll idag och det gick över förväntan, skönt. det sitter nog i ryggmärgen, man behöver bara fräscha upp minnet lite. gud så jag saknat stället. vad håller jag på med? sjuksköterskeprogrammet väntar ju på mig.

nu ska jag tvätta ansiktet med mina nya fina ansiktsprodukter som jag fick av världens bästa farmor och farfar idag ♥


when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.



har inte gjort ett piss idag, som vanligt. min högsta önskan just nu är att jag ska få mig ett bra heltidsjobb, en fast lön som rullar in varje månad så att man kan planera saker. det skulle vara det bästa som kunde hända, men det är bara att drömmar vidare.

tog en prom hem till grytan tidigare, och nu ska jag börja med middagen. amanda kommer mest troligt hit ikväll :) då blir det film, godis och allt som hör till. klarar inte av en kväll till i min ensamhet.


haha, roligaste bilden jag hittat på länge. blir helt glad av den.


västerås



eftersom att det inte blev någon thairesa, så har ja kvar min flygblijett till sthlm den 28 jan, så då tänker jag passa på att åka till västerås. så nu har jag något att se fram emot :) är däremot lite rädd för hur det kommer kännas. tror alltid att det kommer vara mitt andra hem på något vis.


whatever.



jag har börjat sova bort halva dagarna nu när jag inte jobbar så mycket, får ångest så imorgon ska ja ställa klockan tidigt och gå ut och gå. har varit sjukt duktig när det gäller promenader och slisk. har inte ätit något skit på typ två veckor, förutom i söndags, men det var inte alls mycket, börja må illa direkt.

men nu är det andra bullar, är svinsugen på allt som är flottigt och sött. så idag ska jag unna mig en pizza och lite godis tror jag ;) man får.

känner mig mycket gladare idag än vad jag varit på länge. har bjudit pappa på lunch idag och sen har jag städat, har till och med sminkat mig som jag inte gjort på år och dar känns de som. ska åka och handla lite strax och sen ikväll får jag se om de bli hockey eller vad de blir.


gryningspyromanen


life.


ny vecka.



sitter i soffan och dökollar på tv och dricker min goda smoothie som jag nyss har gjort. den är fullproppad med nyttigheter, behöver massor för att jag ska bli frisk någongång. mår som en påse skit, och det verkar ju aldrig bli bättre. envisa sjuka!

har hunnit jobba fem timmar, och nu är jag arbetslös resten av veckan, om det nu inte dyker upp mer jobb, men det tvivlar jag på. ska slå igång oth och mojsa ner mig nu, det får man faktiskt göra då man inte mår bra.


-



missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. it's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there with you.


en snutt från vardagsrummet.











TVN, inga kommentarer!! snart är vardagsrummet på sin plats också. har ställt upp nå gamla småkrukor osv tills jag ska till luleå och inhandla massa nytt. stora krukor till fönstret ska det vara och nya prydnader. det kommer bli så fint så.


happiness is a mood, not a destination.

blev stensjuk, precis som jag trodde. somnade vid nio igår, vaknade elva och fick pälsa på mig med morgonrock och två täcken, men ändå låg jag och skaka hela natten. har nog haft 40 graders feber inatt, har varit omöjligt att sova och jag har mått så kasst. fick lov att sjukanmäla mig och nu har jag sovit hela dagen.

det är såna här gånger man känner sig riktigt ensam och bortglömd. man vill att någon ska ta hand om en och vara en riktig betjänt så att man slipper röra sig. men nu är det som det är. har iaf världens bästa familj. farmor och farfar var precis hit med en full påse av massa gott, plus mediciner osv. hur bäst är dom inte? och tidigare var pappsen hit med apelsiner.

ska koka te och göra några skorpor så att jag får i mig lite näring iaf. har absolut ingen matlust, men man måste ju äta så man blir frisk. var tänkt att jag och mamma skulle på ikea imorgon, men nu blir det väl inte av. om inte ett mirakel sker.


I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.



den här dagen har nog varit bland den längsta på länge. den har varit skitkass, ingenting har känts bra och jag har fått plåga ihjäl mig på jobbet med skyhög feber och ledont. har knaprat panodil nu så nu är jag någorlunda människa igen, men nu ska jag bädda ner mig och sova. får hoppas att jag är frisk imorgon, för mår jag som jag gjort idag rör jag mig inte ur fläcken.


jag behöver sömnpiller.

bra att ja börjar åtta imorgon och är klarvaken den här tiden. jag har hunnit se tre avsnitt av oth, vanligtvis somnar jag efter ett halvt avsnitt. vad ska ja sysselsätta mig med nu då? har laddat hem det första avsnittet av sons of anarchy, tänkte ge den serien ett försök eftersom att alla verkar gilla den.

men det finns ändå ingen serie som slår one tree hill. ingen serie har någonsin fått mig att gråta och få så ont i hjärtat, men just nu känner jag mig söndergråten och deprimerad. det känns som att alla känslor man har förstärks såhär på natten också. allt man har inom sig kommer upp och det känns som att man vill gråta i timmar. allt känns värdelöst på något konstigt sätt.

önskar att jag hade sömnpiller så att jag fick sova en stund innan jag måste upp. för det finns inget tecken på trötthet i min kropp. jag ska kliva upp och koka lite te tror jag, det kanske gör mig pumsig.


no matter how serious life gets, you still gotta have that one person you can be completely stupid with.



jag har tagit mig en riktig tankeställare idag. jag vet vad jag vill och vad jag vill bli, sjuksköterska kommer vara min dröm så länge jag lever. men jag har inte orkat kämpa, så för ett tag gav jag upp den drömmen, men nu inser jag att jag måste kämpa. ska jag leva med att jag var lat och obrydd resten av mitt liv? jag kan inte jobba med något som inte gör mig glad. jag vill vakna upp varje dag och verkligen känna hur roligt det är att gå till jobbet, så kommer jag aldrig känna om jag inte utbildar mig vidare.

så nu ska jag ta tag i matte helvetet och ge mig fan på att klara den. det får ta hur länge det vill, ett år, två år. bara jag tar mig in på högskolan, till slut. jag vet att jag brukar klara av det jag ger mig fan på, det gäller bara att ha en bra inställning till allting.


tisdag.



träningsvärken är inte att leka med idag, var problem att ta sig upp ur sängen. ska jobba till tolv och sen hoppas jag på att amanda kommer till kalix och äter lunch och umås med mig.


temys och oth.


the heart, like the mind, has a memory. and in it are kept the most precious keepsakes.



sitter på jobbet och ska kämpa på en timme till innan jag får gå hem för dagen. ska åka på stan och kolla på lite prydnader direkt jag slutar, och sen ikväll blir det (hör och häpna), BODY PUMP!

nu är det färdigtlatat för min del, och färdigätet. men redan igår så satt jag och sandra och drömde oss bort till matens och godisets värld. men vi lyckades stå emot, gäller bara att komma över dom här jäkla sugen. sen går det nog lättare. man kanske till och med hinner till beach 2011 det här året? ;) I hope so

jag längtar tills man kan börja springa och promenera på bar mark, fan så skönt. det här är nog den längsta vintern genom tiderna. saknar faktiskt västerås fina spring och promenadställen, såna fina ställen är svåra att hitta här i kalix.


happy girls are the prettiest girls.



härligt att vara utan vatten i stort sett hela dagen, men nu är det äntligen tillbaka. man blir sjukt handikappad utan, man tror inte att man är så beroende som man är.

har precis druckit världens godaste kaffekopp. har hunnit vara ute i snön och promenera och sen har jag tränat lite på vardagsrumsgolvet. nu måste jag börja röra kroppen innan mina leder går av. ska börja gå på företagsträningen varje gång det är, plus massor med promenader. min kropp behöver det!

nu ska fortsätta grubbla på hur jag ska möblera i vardagsrummet, men det går inge bra. får vänta tills proffset kommer (pappa). han brukar kunna se det mesta.


why can't everything just work out? for once.



att man hinner tänka mycket då man är vaken såhär på natten. tror jag har hunnit tänka mig igenom hela mitt liv. det finns så mycket man vill och önskar, så det är nog bäst att inte tänka allt för mycket, men ibland går det inte att låta bli.

har varit hem och ätit middag tidigare och efter det har jag tillbringat resten av kvällen hos heidi och alle. älskar att vara hos dom. jag mår så bra då jag är där, jag glömmer bort alla bekymmer och skrattar mest hela tiden.

ska slå på oth och försöka bli bli trött. tänker sova ut imorgon, MEN då finns det ju risk att barnen här uppe sätter igång ca åtta. händer det idag igen går jag upp i bara sovtröja och trosor och vrider nacken av dom. ska man aldrig få sova ut?


the time for change is now.



kom precis hem efter att ha varit med heidi och pandora på en skogspromenad, efter det blev det nybakta bullar hos åsa och roger. så det blev inte att bränna så mycket, men vad gör det, åsas bullar är inte att leka med! :) sjukt goda med andra ord.

har ingen aning om vad jag ska göra idag, blir inget ansträngande iaf. hade vela få vardgasrummet helt färdigt, men det dröjer nog ett tag. är endel saker som måste inhandlas. ska ta tag i disken nu och sen ska jag snöra mig på soffan.



always laugh when you can, it is cheap medicine.



vilken meningslös dag. har vaknat, varit på vårdcentralen i två timmar, gjort ärenden på stan. fick ångest då jag insåg hur mycket pengar det går på läkarbesök och medicin, fyfarao. om mina urinvägar skulle vara normala så skulle jag kunna bli rik. faktiskt.

åkte hem till grytan och åt lite middag och nu sitter jag i soffan hemma hos mig. det är fredag och jag har nog aldrig känt mig såhär ensam, hur ska jag klara det här? skulle egentligen varit i luleå ikväll med mina tjejor, men varken orken eller tiden fanns så nu sitter jag här och funderar på vad man ska hitta på. blir antagligen soffan, film, godis och mys. men jag klagar inte, för jag hade ändå inte orkat med något annat.

bara vänja sig, för jag ska klara av att vara nykter hela januari.
 

-


en liten skymt från sovrummet.









så gott som färdigt :) nu ser jag verkligen hur mycket jag stör mig på dom bruna listerna. det ska vara VITT.


don't believe the things you tell yourself so late at night. you are your own worst enemy.



steg faktiskt upp ur sängen idag med en bättre magkänsla än vad jag gjort på flera flera dagar. fick lite energi och har slagit igång en premiärtvätt i min nya fina tvättmaskin. det går framåt i lägenheten nu och den börjar mer och mer se ut som ett hem, fast ännu är det ganska mycket kvar.

fick iaf färdigt sovrummet igår, så nu har jag ett rum som är helt klart. är så mysigt och fint, vill bara ligga och mojsa i sängen hela dagen, men jag har ju som sagt endel att göra.

ikväll ska jag försöka få hit någon som vill äta gomiddag med mig, det är ju trots allt trettondagsafton. dom flesta ska väl dricka ikväll, men för mig så är det färdigdrucket för ett bra tag framöver. orkar inte med all ångest som alkoholen ger mig, orkar inte heller med att jag blir störd i huvudet och tappar omdömet helt och hållet. ska försöka mig på att vara nykter hela januari. tror att det kan vara bra..


we do not remember days, we remember moments.



vad hade jag gjort om jag inte hade haft dom vännerna jag har?!


-


-


summering av 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
var ska jag börja?
Har du några nyårslöften?
det är ingen ide, håller dom aldrig.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
näe.
Vilka länder besökte du?
finland typ.
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
inget speciellt.
Vad var din största framgång 2010?
framgång?! jag undrar om jag någonsin kommer få uppleva det igen.
Största misstaget?
vilket av dom?!
Bästa köpet?
hm, kommer inte på något speciellt.
Vad spenderade du mest pengar på?
kläder, mat, hyror, alkohol, utekvällar. ja sånt som pengar går till.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
det var varit väldigt mycket, kan inte riktigt sätta fingret på det.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Love the way you lie!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
väldigt mycket både och. jag var lycklig, sen kastade jag bort den lyckan för att pröva en ny. och idag sitter jag ensam. jag vet inte vad som hänt med mig, så vilsen som jag känner mig nu har jag aldrig varit med om. det har varit som en berg och dal bana. även om jag skulle försöka så går det inte att förklara.
Vad önskar du att du gjort mer?
lyssnat på andra, gett människor en andra chans, inte gett upp så lätt. listan skulle kunna göras lång.
Favoritprogram på TV
grey's anatomy.
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
inget speciellt. fikade med vänner, var ledig och bara var. skulle gå på systemet, men det hade stängt pga nån vattenläcka så jag fick inte inviga det på min födelsedag.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
vinterstilen var väl svart, leggings, stickat, nitgrejer osv. sommarstilen, jeansshorts, blommigt och fladdrigt.
Den bästa nya personen du träffade?
fick många nya vänner under tiden jag bodde i västerås, så det måste vara dom.


RSS 2.0