nu drar det igång!!

långtråkig dag! har bara gått och väntat på alla gäster. skönt då dom väl kom :) nu är man ett år äldre, märks inte ett skit, haha. jag  iaf fått ett jättefin armband från tomas sabo, nu har jag två st! :) jag älskar smyckena från det märket. sen har jag fått pengar och presentkort. förväntade inte mig så mycket eftersom att det blir mer presenter på fredag :)

och vad händer imorgon?! jo studentveckan startar! :D fan så kul. den här veckan ska bli den roligaste i mitt liv, eller vad säger ni klassen? ;)

imorgon på dan blir det att fara ut till våran lärares stuga. umgås, grilla, äta gott, bada badtunna, osv. sen mot kvällen blir det fest, såklart! fan vad vi ska njuta. ojoj, jag är helt sprallig. har så mycket att se fram emot just nu :D om 3 dagar ryker fulräslen tex, kommer bli lyckligast i världen. ni som haft tufftuff räls förstår mig nog ;p

nä, nu ska jag bädda ner mig och se på film. måste vila ut ordentligt nu, det kommer bli hårt, haha! kommer inte vara så aktiv i veckan, har mycket bättre saker för mig.

     
 
   

nog har vi haft kul !



 


Kommentarer
Postat av: carro

:(

2009-06-07 @ 23:04:07
URL: http://caarroekholm.blogg.se/
Postat av: Sassa

å vad du har mycke roligheter nu till veckan, jag är avis ;)

2009-06-08 @ 00:20:25
URL: http://sandrajakobsen.blogg.se/
Postat av: evin

Fan vad jag är avis! Jag vill ta studenten igen ;). Hoppas du får en helt underbar studentvecka och student :D. vi kanske syns på midsommar?

2009-06-08 @ 14:38:14
URL: http://edwiin.blogg.se/
Postat av: evin

2009-06-08 @ 22:49:20
URL: http://edwiin.blogg.se/
Postat av: evin

råka skicka ett tomt :p. ja jag kommer till kalix på midsommar, var det jag mena. så vi kanske syns:P

2009-06-08 @ 22:50:04
URL: http://edwiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0