valborgs

jahapp, då var det valborgs, i år igen. har man nå planer, hm näe skulle inte tro det. man får aldrig göra det man vill, bara en massa skit och tjaffs. nåja, jag allex och carro ska lösa det här ändå :) vädret gör ju så att man blir lite glad iaf. ska ringa och väcka allex strax och höra ifall vi ska handla nått till att grilla.

nu ska jag äta frukost, sen ska jag ut! eventuellt få lite färg i ansiktet.

ha en bra valborgs alla..



jag vill tillbaka till sthlm och västerås. tänk att fira valborg där, åh!


Escape this town for a little while

dåså, nu ska jag försöka sammanfatta min resa, så gott som det går :)

onsdag: jag josse och anna åkte till kallax och mötte upp resten av klassen som skulle åka flyg (endel åkte tåg). när vi kom fram på arlanda hämtade vi ut väskorna och hoppade på bussen in till stockholm. letade rätt på vandrarhemmet, som faktiskt var fräscht! vi dumpade väskorna och letade oss in till stan. vi shoppade hela dagen, typ. har lite smått ångest över att jag faktiskt slösat upp alla pengar, och ändå inte fått med mig så mycket som ja hoppades på. men det är ju så det brukar vara :)

 

sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet för att duscha och fixa oss, sen satte vi igång och börja dricka. senare åkte vi till anniken och deras lägehet och fortsatte förfesta med dom. på tunnelbanan då vi skulle på korgen så träffa vi några tjejer som skulle på samma krog så dom var snälla och visade oss vägen, haha. annars vette fan hur det hade gått. det var någon slags studentskiva där vi var, men det var ändå skitskoj. vi dansade och härja hela natten, och dom hade svinbra musik. alltså tio gånger roligare och bättre än valhall! :) när klockan blev mycket var vi tvungna att börja röra oss hemmåt, vi skulle ju faktiskt upp 7. och alla lyckades ta sig upp, trots en baksmälla som hade härjat hela natten :D vi har även hunnit med en massa tjaffs och sura miner, men som fort givk över ;p sånt hör ju till då man sover 5 st tjejer i ett litet rum.

                  

torsdag: vaknade typ 6, hade sovit 2 timmar! haha, men ändå var det inte så farligt. vi åt frukost och tog tunnelbanan in till stan där vi skulle möta upp våra lärare. vi skulle på studiebesök i synaogan. kändes en aning jobbigt att sitta där och lyssna på en kyrktant, men det gick bra ändå. nu har vi en massa kunskap till provet. efter besöket vandrade vi på stan i några timmar tills det var dags för nästa studiebesök i mosken. ojoj, där hände det en massa kul som ingen skulle förstå sig på om jag berättade om det så det får vara.

efter det åkte vi in till gamla stan för att äta glass och gå runt och kolla lite. vi hann även med ett besök till slottet, hahaha! det var ett besök för sig. vi var en aning döda efter kvällen innan så vi bestämde oss för att gå hem. och där stannade vi hela kvällen, lite tråkigt eftersom att jag hade vela gå ut och äta osv. men men :)

     
   

fredag: studiebesök på astrid lindgrens barnsjukhus. väldigt intressant och lärorikt, där vill jag jobba i framtiden. vädret den här dagen var sol och stek! när dom andra åkte in mot arlanda så åkte jag in till centralen för att ta bussen till västerås. när jag kom fram kom sara (moster) och mötte mig och vi gick hem till henne. hon lagade middag och jag skyndade mig att duscha och fixa mig för kvällen. när vi ätit osv så kom hennes vänner dit för att förfesta med oss. trevligt hade vi :) sen gick vi ut på nått ställe som hette pluto. ett svinbra ställe! när dom stängde gick vi på subway för fylle mat, sen var det godnatt.

       
   

lördag: eftersom att dom hade lovat stor sol och svinvarmt hela helgen bestämde vi oss för att inte sova länge. jag vaknade redan vid åtta, men vi steg inte upp förrän tio. då gjorde vi världens godaste frukost, bättre än den på vandrarhemmet! sen gjorde vi oss klar för att gå på stan och äta bakislunch, sola, shoppa osv :) det var så varmt så att man kunde gå i kjol och linne, fan vad härligt det var! vi var ute hela dagen. låg och sola i olika parker och sånt. när vi till slut gick hem så böt vi bara om och tog cyckeln till joel (morbor). jag skjutsade sara på en cyckel med punka, så det gick lite segt. när jag hade fått se hur han bodde så cyckla vi hem igen. slänge oss i duschen, sminka oss, fixa håret och sen gick vi ut och åt. den här dagen skrattade vi så att vi grina! kramp i magen kan man säga, men kul hade vi :D

vi var inte så sugna på fest en dag till så efter vi ätit gick vi till saras vänner och drack ett vinglas med dom och sen gick vi och köpta godis och gick hem. haha, vi skulle bädda ner oss framför vänner med varsin godispåse och bara mysa, men! jag somnade efter 2 min, jag var helt död. ingen direkt ordentlig sömn på hela resan gav sina spår. sen vaknade ja till och bad sara hämta vatten. då hon kommer tillbaka efter 30 sek, sover jag igen. snacka om utslagen tjej :D vi sov iaf ut ordentligt på söndag.

     
     

söndag: vaknade, åt frukost, duscha, packa, stan, fika, sola, promenera osv osv :) sen blev klockan halv tre och det var dags för mig att sätta mig på bussen till arlanda. sara följde mig och sa hejdå, trisst! ville inte hem direkt. bussresan till arlanda var ett rent helvete! det var minst 40 grader varmt på bussen och jag hade inget vatten, fläktarna funkade ej. jag fick cellskräck och började nästan grina. när jag såg att det var 5 mil kvar så ville jag ta livet av mig. jag har aldrig haft sån panik! det var som att jag var instängd i en liten väska utan luft, usch. men när jag väl kom fram kutade jag ut ur bussen och andades friskluft, sen kuta jag och köpte iskallt vatten. sen var allt i sin ordning igen :) ja checka in och gick upp och vänta på flyget.

   

ångesten smög sig på då jag satt mig på flyget. jag ville absolut inte hem till kalla, tråkiga, hemska kalix. när jag sen kollade ut ur fönstret i planet insåg att det inte alls var öppet vatten mer ville jag dö! jag såg bara is och snö. sen påmindes jag om skolan, träning och alla måsten. näe, jag hade kunna stanna en vecka till. fast det kändes lite bättre då jim kom och hämtade mig, faktiskt :)

varför bor man i kalla tråkiga norrbotten när man kan bo var som helst i sverige där det är varmt såhär års?! hm, jag ska inte vara kvar här länge till. det är då ett som är säkert :)

nu är det bara att ladda om till på torsdag ;D tro det eller ej, men jag är fest sugen! mest för att jag inte träffat min andra kompis skara på ett tag, ska bli kul att festa och jyra med dom :)


Hemma igen..

det känns som om jag håller på att komma in i någon slags depp period, känns inge vidare kul. att komma hem till skitkalix och till kallvädret gör så att man bara vill gräva ner sig. jag har haft så kul, både i stockholm och västerås. att vakna på morgonen och göra precis vad som faller en in är en skön känsla, så skön att man blir deppig då man kommer hem.

nåja, då är man tillbaka till vardagen och alla måsten! skolan, träning, stress hit och dit. tjoho, är väl bara att börja anpassa sig då.

en resehistoria skriver jag sen, då ork och lust finns. kameran är full med bilder så håll utkik efter nya bilder på pixbox. nu ska jag gå och se OC, och drömma mig bort.


Nog har vi kul!



haha, måste bara tillägga att hippien inte var våran vän, han/hon dök bara upp! :D



And you can't fight the tears that ain't coming, or the moment of truth in your lies



nu är allt färdigpackat och jag känner mig sådär glad och sprallig som jag alltid blir då det är nått kul på gång :) nu väntar jag bara på att tiden ska gå så att det blir morgon fort. halv nio lämna vi kalix och jag är inte tillbaka i den här hålan förrän sent på söndag kväll. det ska bli så skönt att komma iväg :)

nu ska jag slå på oc, jim är ute och mecka med pappa så han får allt missa något avsnitt. ja tänker då se lite i smyg ;) hade totalt glömt bort hur bra den här serien är!

om jag inte skriver mer.. ha det så bra alla mina vänner :D


packning!

idag måste jag fixa allt de sista. packa resväskan, tvätta det sista, köpa vin, fixa skjuts till kallax, osv osv :) älskar att hålla på och packa, då känner man att det är nått kul på gång.

min mor har precis sytt om ett par jeans åt mig, och dom blev skitsnygga, som nya ;p tur att ja kom på att jag hade dom. nu ska jag gå och börja packa, sen ska jag plugga och sen vet jag inte? bara ta de lugnt, se lite oc kanske. ska äta gotta ikväll, det har jag bestämt mig för. nu har jag nått att se fram emot under dagen ;) haha.


I still belive in you, trust in you, feeling you



I will always love you.


And I will never see the sky the samee way, and I will learn to say goodbye to yeasterday

det var ett tag sen jag skrev här. det är inte så att jag har haft fullt upp precis, snarare så att jag har haft för lite att göra. helgen har ändå varit rätt bra :) lugn och skön.

fredag: då var jag carro carro fanny sara och anniken hos allex. vi hade "tjejkväll" och vi surrade nog om allt mellan himmel och jord, men mest om det här, haha ;D var egentligen meningen att vi skulle se film, men vi hade nog aldrig klarat att se en film då vi var så pass surriga som vi var. sedan var vi och ragga på stan, som var stendöd!

lördag:
jag vaknade pigg och jim vaknade bakfull. efter jag ätit frukost får jag på gymmet och tog ett slöpass, sen åkte jag och plocka upp jim. resten av eftermiddagen var ganska så tråkig. var hemma hela dagen och bara gick och vänta på att pappa skulle börja grilla. så när det väl blev middag så smällde jag i mig den alldeles för fort, men gott var det! efter det började jag och allex fundera ut vad man kan göra en lördagkväll då man har tråkigt, till slut blev det bio i luleå :) givetvis har allex en mycket udda filmsmak. hon älskar alla filmer som jim och sebbe vill se så jag förlorar alltid! vi såg fast and the furious, som var svindålig. jag ville se män som hatar kvinnor, men den viljan anade jag tidigt att jag aldrig skulle få igenom. det ända som var bra med bio i luleå var varma chips :D stolarna var oskönare än i kalix, och då är det illa.

söndag: världens tråkigaste dag. jag och jim gjorde i stort sätt ingenting. åt middag hos hans farmor, sen till steffe, jonas och sen hem till mig för att se på filip och fredriks söndagsparty. rekomenderas ej att se! sen såg vi oc och sov. det var den söndagen :) haha.

idag: har jag hunnit vara på skolan, på en mycket onödig lektion. sen har jag suttit på banken i 40 min! svinkul. och nu sitter jag här hemma och skolkar. kände inte för att fara på musiken idag så jag ska försöka göra bort det sista i projektarbetet. fast det känns alldeles för jobbigt, usch.

senare måste jag till heidi och låna en resväska. sen ska jag börja tvätta och packa lite så jag slipper stressa ihjäl mig imorgon. på onsdag åker vi, och det ska bli svinroligt! :) jag längtar. det var länge sen jag var borta från kalix och bara roade mig och hade kul.

nu ska jag byta till mjukiskläder och sen försöka plugga lite. längtar till ikväll då jag ska och träna. jag ska på aerobic två för första gången, och jag är faktiskt lite rädd. om jag absolut inte klarar av det så ska jag mörda erika! då har jag skämt ut mig onödan, haha.

förresten, nu känns allt tio gånger bättre och jag är gladare. bara för att jag vet att om jag blir sugen på godis så är det inte förbjudet ;) tur att man har världens starkaste vilja, NOT!


det här går inte!

mat och godis är det ända som kretsar i min skalle! att jag ska banta ner mig och bli smal är ungefär lika troligt som att jag skulle kunna flyga, eller nått. utan kolhydrater kan man inte fungera normalt, det har jag iaf konstaterat. okej, jag ska hålla mig från godis på veckorna, men nu äter jag kolhydrater i form av mat, annars blir jag psyko!

jag har funderat och funderat idag och kommit fram till en sak. varför ska man gå runt och må dåligt och vara sur då man egentligen är en glad och sprallig person?! då man inte ens behöver "banta". näe, för att gå ner i vikt krävs det en enorm diciplin som jag tyvärr inte har. det kanske skulle infinna sig om jag var överviktig eller så, och det är jag absolut inte. hur jag än ser ut så kommer jag ändå aldrig vara nöjd. man blir aldrig nöjd, det är så det är :)

även om alla bilder från allex blogg får en att drömma ;) då talar jag ungefär om en sån här bild..



när jag läste allex blogg påmindes jag om att vi ska ha myskväll imorgon, vi flickor. och då ska jag köpa chips, choklad, glass, godis och dricka. såhär sugen har jag inte varit på länge. jag och allex kommer njuuuuta ;) fan vad gott det ska bli. ska även vara träningsfri imorgon. kände att jag tränat lite to much i veckan. fem stenhårda pass i rad kanske inte är så nyttigt, men men.

nu ska jag gå och duscha, har ännu inte duschat sen aerobicen. fräsch tjej!

äh, det jag ville egentligen ha sagt med det här inlägget  var att man borde skaffa sig rimliga mål, som man vet att man kan uppnå, så man slipper klaga och må rent ut sagt skit! och ett sånt mål för mig är, inget godis på veckorna, helgerna är det fritt fram. det är ett rimligt mål som jag kan följa, utan klagomål. och så mycket som jag tränar så går jag inte upp i vikt om jag äter godis en dag eller två, sådeså. nu ska jag inte orda mer om mat och viktnedgång, antar att det blir en aning tjatigt ;)


I never want to wake up with this fear




"Att man faller symboliserar ångest inför skaker som man inte kan påverka.."



And still I can't let you be, most nights I hardly sleep




vädret gör verkligen så att man blir glad, fast då finns det tusen miljarders problem som gör så att man tappar humöret och istället stänger in sig. humöret som man hade då man vaknade upp till en solig dag är plötsligt borta.

innan detta hände har jag jim och jani varit ute på isen och fiskat. fast jag följde endast med för att få lite färg och fräknar i mitt ansikte. tydligen blev det för kallt för jim efter en stund så vi begav oss hem. sen dess har jag suttit inne och irriterat mig på min familj. finns det något värre än då man redan är lite nere och sen kommer en sur jävla mamma hem som tror att hon är drottningen eller nå. där försvann humöret än en gång! hade man haft en glad familj så kanske dom sakerna som tynger ner en blivit en aning lättare.

jag och pappa ska fara och handla och jag ska köpa mig mörk choklad! allex påminde mig igår om att man faktiskt får ta en mörk choklad bit varje dag. ska se om detta kan hjälpa mitt humör på traven. annars tycker jag att jag är jätteduktig som hållt mig i fyra dagar nu. funderar på att börja röka eller snusa för att stilla mitt godissug, men det är ju inte heller hälsosamt. men det blir man iaf inte tjock av! haha, nä men det vore bra att ha nått som man tycker om som dämpar godissuget som finns där konstant.

jag längtar tills klockan blir sex för då ska jag svettas på stepbrädan.


How many times have I kicked you outta here?

alltså! jag har endast hållt mig från sött och slisk sen i lördags och jag håller redan på att . det här måste vara som att sluta röka eller snusa. jag håller på att bli tokig, det bara kryper i min kropp. snart får jag något utbrott, och det är inte länge dit kan jag lova. det blev ju inte bättre av att fara på skolan och se allt smarrigt i cafeterian, nej nej jag fick utrymma den fortare än fan. nu kan jag säga att jag längtar till lördag eller fredag, som nått jävla tok! man måste ha åtminstonde en ända dag i veckan att längta till, annars orkar man aldrig hålla i det här.

jag, sockerberoende? , näe inte alls ;) men jag ska lyckas förde.

för att dämpa ilskan och irritationerna så ska jag bege mig till tc kl sex för ett spinningpass. där får jag åtminstonde tänka på något annat än allt godis och skit. man är ju ett fetto ända in i själen :D hahaha!

innan jag åker ska carro r komma hit och hämta grey's boxen säsong 4, och jag ska få oc boxen. wiho, då vet jag vad jag ska ägna mig åt ikväll :) var tusen år sen jag såg oc, och jag har ändå inte sett alla avsnitt så det blir perfekt.

det går bra nu!

har nyss ätit min nyttiga frukost efter 45 minuters morgonpromenad. börjar inte förrän två idag, men ändå är jag uppe med tuppen. jag ska verkligen hålla i dom här mogonpromenaderna :) det är faktiskt skönt att gå ut på morgonen, speciellt så solen lyser :)

nu ska jag gå ut och sätta mig i solstolen och plugga, sen äta lunch och fara på skolan.





NYTT LIV !

haha, kanske skriver om det här för femtioelfte gången, men nu är det allt för nära till beach 09.

imorse väckte allex mig med ett mess, frågan löd såhär:

- vill du gå på morgonpromenad?
- neeej, jag är död. (typ)
- men tänk så smal man blir ;D

jag kastade mig upp ur sängen och promenerade och mötte henne. det var svinvarmt och soligt ute så vi kunde till och med gå utan jackor. vi pratade om alla nya liv, mat och allt annat. och som allex sa så känner jag mig faktiskt peppad till det här nu. jag/vi ska lyckas :D imorgon fortsätter jag på samma vis, morgonpromenad, nyttig mat, träning på kvällen. har faktiskt hållt mig från något sött ända sen i lördags, stort plus till mig!

efter morgonpromenaden gick jag hem och stekte ett ägg och gjorde jordubb/mango smoothie. sen kom jim och hans vänner och hämta upp mig. vi skulle ut på isen och pimpla, sola för min del. vi träffade farmor och farfar så vi åkte ut till stugan och grilla, sola och körde skoter. man blir så glad då det börjar bli sommar, idag har det ju varit supervarmt och jag har till och med bränt mig lite i ansiktet ;p

när jag kom hem for jag ut på årets första joggingrunda. kändes väl bra, tills jag hade sprungit i sisådär 10 min. fyfan så jobbigt! spinningen och all annan träning har inte hjälpt mig ett dugg på traven med min joggning, men nu ska jag börja träna upp kondisen ordentligt. även fast jag har svinbra kondis så går ingen träning att jämgöra med joggning, det måste ta väldigt bra så jobbigt som det är :) vilket jag vet att det gör, så innan sommaren är slut ska jag vara en riktigt löpare :D

nu ska jag gossa ner mig i soffan och se på harry potter med lillebror ;D

It's never too late to send out all the invitations to the last night of your life

påsken är i princip över jag längtar tillbaka till vardagen. vill att tiden ska gå fort så att vi får åka till stockholm och sen börja längta och förbereda studenten :) loven suger alltid nu för tiden så det finns ingen mening med dom, inte för mig iaf.

i fredags då alla människor var ute och söp så låg jag bakis på en soffa och såg på då alla blev fulla, vilket var rätt roande ;p vilken skön känsla det var att vakna upp på morgonen och må superbra. vi åkte ut till stugan direkt vi vaknade och åt påsklunch, körde skoter och bara dega. sen tillbringade jag kvällen med en bakfull jim vilket inte alls var så himla kul, vi somnade i prencip klockan elva.

och idag vaknade vi halv tio, jim pyste iväg som vanligt och jag låg kvar. jag har inte gått upp ur sängen förrän nu. har legat och läst världens sämsta bok till eng B och nu ska jag göra projektarbete tror jag. ångesten smyger sig på då jag vet att jag absolut aldrig pluggar, och då jag vet att det inte alls är länge kvar tills allt ska vara klart.

jag känner mig förövrigt som världens största fetto gris! har inte rört på mig sen i onsdags, har bara tryckt och tryckt. så idag ska jag på step mix och svettas ut allt skit från min kropp. så det är slut med allt påskätande nu, tack och lov.

mina inlägg börjar se enormt tråkiga ut nu utan bilder eller nå, men har man en smart mamma så har man. hon har nämligen lyckats slarva bort kabeln till kameran så jag kan inte föra över en ända bild. väldigt kul, och det bästa är att hon skyller på mig och vägrar att leta. hon ska allt få sig då den väl kommer fram och hon inser hur korkad hon varit!

näe, nu ska man väl ha världens roligaste dag med massa plugg och skit. nåja..

smickrande bild!



haha, fan så ful. det roliga är ju att man tror att man är skitsnygg på fyllan, fast man egentligen ser ut som skit :D det bästa självförtroendet kryper faktiskt fram då man är full, men inte klagar jag ;p


BAKIS!!

idag ska alla ut på hotellet igen, men inte jag! har legat på toan i fosterställning och spytt så jag känner inte för att svälja ner en massa vin. har mått skit hela morgonen, men nu fick jag ner en tallrik med makaroner och köttbullar iaf. jag är nog på bättringsvägen, skönt. jag pratade nyss med carro och hon var lika dålig som mig ;p

ikväll så blir det middag hos amanda. då blir det att se på alla fyllisar och trycka massa flott! sen anatar jag att jag blir chaffis till hotellet, och då ska jag njuta ännu mer då jag får se på alla som skämmer ut och gör bort sig.

nu ska jag hoppa in i duschen så att man blir lite människa iaf, och rummet behöver sig en städning men det är jag alldeles för svag för att utföra.

det är bara att konstatera att jag är en vekling, jag pallar inte två dar helt enkelt. haha :D

Baby if I act like THAT!

wiho! vaknade på världens bästa sätt imorse, min start på dagen kunde inte blivit bättre :)

jag klev upp och åt frukost och nu sitter jag här och mojsar i morgonrock. ska klä på mig strax och fara på stan. måste in på chili och se om ja hittar nå till min utrstyrsel ikväll och sen ska jag hämta vinet av jim. jag längtar tills ikväll, jättemycket. tror det kommer bli skoj :)

haha, igårkväll smörjde jag in mig med bus, och nu har ena armen blivit cp. ser ut som att jag har en tröja på mig. detta måste fixas! kan inte se ut såhär. fast det lär nog inte synas i mörkret ikväll, men ändå, jag känner mig svinig.

just nu sitter jag i datarummet och försöker undvika att kolla ut! blev en aning irriterad då jag såg vad som föll ner från himlen, usch säger jag bara. snö är det sista jag vill ha nu, blä. hoppas det slutar fram mot kvällen iaf.

nä, nu ska jag klä på mig :)


I wonder how you keep warm?

är nu inne på tredje dagen av detta påsklov och än har det inte hänt något roligt. dagarna segar och jag sitter och nördar dator pluggar eller läser. två av påsklovsdagrna kommer iaf att bli roliga, förhoppningsvis. längtar til imorgon för då ska vi ut och samma är det på fredag. så man kan sammanfatta mitt påsklov ganska kort, trampat hemma och FEST.
hade man varit liten hade man haft en hel lång lista, men tyvärr är det inte så numer.

dom har tydligen lovat strålande sol i helgen, och om det blir så beger jag mig ut till stugan på lördag iaf. jag ska ha kört skoter och grillat, en gång i år. det är ju nästan pinsamt det här. man bor högst upp i norr och inte har man tillbringat en dag ute i stugan eller något annat liknande. får nästan ångest.. får hoppas att vädergudarna håller vad dom lovar :)

idag jag ska vara husmor till familjen , och det innebär laga mat. kan laga i princip en maträtt som blir god, och det är min älskade pastasås med bacon och purjo, mmmm! ska gå och börja förbereda lite smått och sen ska jag nörda lite mer.

pinsamhet på hög nivå!


LOVE CONQUERS ALL





påsklov?!

spelar som ingen roll om vi har lov eller inte. det händer ändå inget roligt på loven, det känns inte ens som lov. vi går ändå så lite skola så man anstränger sig inte precis under skolveckorna. nåja, man kanske borde hitta på nå kul under det här lovet då? men eftersom att allt kostar pengar så lär jag få ha det tråkigt, så går det då man sparar till sthlm och shopping. kan inte se det roliga i att vara fattig just nu, men det kommer nog lätt vara värt det.

nu ska jag nörda vidare. har läst jenna jameson hela dagen nu. än har jag inte läst ut den, fast den är så bra som den är. hm, efter jag har läst ut den så tror jag att jag ska beställa några riktigt bra böcker i min smak. böcker kan ju faktiskt vara bra att fördriva tid på, och dummare blir man ju inte. kan ju inte skada att jag läser lite grann :)


söndagskvällen




- 19.00 Gossipgirl
-
20.00 Wipeout
- 21.00 Sanningens ögonblick

jag antar att jag blir ensam ikväll så jag ska nog tröstäta ben&jerrys.

förresten, nu har jag ett dugligt rum som jag inte behöver kräkas åt. nu ska pappa hänga upp tvn, sen ska jag tillbringa resten av kvällen där inne. själv eller inte själv, spela roll ska ändå ha det mys!



Don't take what you don't need from me

godmorgon! tänkte bara uppdatera lite snabbt om vad som hänt i helgen.

fredag: jag och lisa åkte till anna och drack ett glas vin innan tjejkvällen på strömbergs. nästan alla mina vänner var där så vi stod och drack lite medan vi såg på carro då hon modellade, snygg var hon! vi hann även med lite småtjaffs innan visningen började, inget allvarligt som tur var. sen bar det av till B4 för mer drinkar och fest, men jag blev en aning less och kortvarig. kände ingen mening med att sitta där och sura så fanny körde hem mig, snällt av hon. sen var det godnatt.



lördag: vaknade utan att vara de minsta bakfull, åkte till lägenheten för att hjälpa jim med städning och nedpackning osv. när det var gjort åkte jag till lisa där det bjöd på amerikanska pannkakor och smoothie ;) gott var det! sen låg jag i soffan och såg repriser, tills det var dax för middag så jag kutade hem. efter middagen åkte jag och jim till allex och var med hon och sebbe. såg robinsson, en film och flottade :) skön lördagkväll.

idag: idag är det extrem makeover i mitt rum som gäller, haha. jag har ganska mycket att göra så jag måste nog sätta igång. när allt det är färdigt så kanske jag ska träna, får se vad man hinner. ska iaf bli kul att få göra fint! :) nu ska jag gå och äta frukost och sen är det bara att sätta igång.

Its like wishing for rain as i stand in the desert, but i'm holding you closer than most, cause you are my heaven




I brist på fantasi

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Sandra
Smeknamn: Hm, har typ inget. Sandy är väl det ända jag haft, och Bellen.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Sörjer helst inte till låtar då jag är ledsen, det bli bara värre då.
Beroende av: Nära och kära, gotta, träning.
Vem behöver du mest just nu: Mina nära och kära.
Vad tror folk om dig? Ingen aning faktiskt
Stämmer det? hm
Vad får du oftast komplimanger för? Haha, tycker inte jag får komplimanger så ofta. Men ibland får jag höra att jag har fina ögon.
Vad säger du för att imponera på någon? Haha, ingen aning.
Hur imponerar man på dig? Är man bara glad och rolig så tror jag att jag lägger märke till den personen
Brukar du skratta för dig själv? Klart :D
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jahaokej ;) då kan jag ju komma med er och se på mamma om jag får ;)
Var bor du? I Kalix
Trivs du där: Hm, svår fråga. Oftast, kalix är bra på sitt sätt, men flytta det ska jag absolut göra!
Äger du några converse: Jo, ett par bruna.
Sprit, cider, vin eller öl: Vin
Brukar du bli för full: Det händer
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk i mot något: näe, inte vad jag vet.
Har du haft sex idag: Ja
Nästa mål i ditt liv: Studenten så klart, sen flytta och skaffa jobb
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Vem ringde du senast? Jim tror jag.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att det får jag fråga själv, typ.
Antal timmar sömn inatt: 11
Sov du ensam: Nejj
Brukar du komma i tid: Jepp
När mår du bra: När jag har kul, när jag är med dom jag tycker om och när jag tränar.
När blev du fotad senast: I helgen kanske.
Hur känner du dig nu: Stressad, ska hinna packa väskan innan träningen börjar.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vitt, eller någon kulig färg.
Vad tycker du om fötter: Dom flesta verkar äcklas, men det gör inte jag. Tycker ingenting ;p
Vad saknar du: just nu saknar jag inte något spciellt
Hade du en bra kväll igår: Jo, fast jag somnde väldigt tidigt.
Favorit dryck på morgonen: Juice
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: På veckorna kring tio elva, och helgerna beror på om jag festa eller inte, men oftast senare.
Är du blyg? Nej, tror inte det ;p
Sysslar du med någon idrott: Tränar på tc och nova.
Vill du hellre ha mail än brev: Nej, tycker det är kul att få brev ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag.
Har du spytt offentligt: Jo.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, fast det kan ju bli bättre.
Är du bortskämd: Kan jag inte påstå
Vad gör du i morgon: Är på skolan på morgonen/dagen sen ska jag se på modevisning och ev B4.
Vad är det värsta du vet? Finns så mycket!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror på om jag shoppa nått eller inte, svårt att säga.
Vad behöver du just nu? Ojoj, det är mycket det. Tur att jag ska till sthlm snart ;D
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Hm, ingen aning.
Vad längtar du till? Stockholm och Balen/studenten.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag.
Vad använder du för shampoo? Elvital, det röda.
Vad är det finaste du fått? Hm, har ju fått så mycket fint. Men på senaste så är det armbandet av Jim :)
En speciell dag du minns: Kommer aldrig glömma första gången jag och Jim pussades ;)
Hur gammal är du: 18
Tycker du om någon just nu: Klart, min Jim, vännerna och familjen.
Om fem månader: Är det augusti och då jobbar jag och sen SKA jag på utlandet.
Du samlar på: Ingenting.
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Det är olika. Jim, mamma eller vännerna.
Gillar du golf: Näe.
Vilken tid gick du upp idag: 9
Har du sovit i din egna säng inatt: I Jims och min
Vad ska du göra idag: Träna och sen vet jag inte
Är det okej att gråta: Klart det är
När grät du senast: Tror det var i söndags då Jim lurade mig
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Det rymms nog inte att rabbla upp här, men först och främst skulle jag åka på en HÄRLIG semester.
Bär du glasögon eller linser: Glasögon, hemma.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Nio tio tiden
Har du piercing: Ja, i naveln.
Vill du gifta dig: Ja.
Vill du ha barn: Ja.
Solar du ofta: Nej, syns inte det?! ;p
Är du bra på att laga mat: NEJ
Gillar du att dansa: Ja då jag är full
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Jag var vig då jag var liten, men inte nu.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Hm, är som sagt ett godismonster så jag gillar väl typ alla
Tror du på ett liv efter döden: Jo, faktiskt
Tycker du om sushi: Har aldrig smakat, skulle vela.
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips, glass, kakor osv ;D
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: JA!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och.
Vilken ögonfärg har du: Bruna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej, ibland.
Röker du: På fest
Hur ofta tränar/motionerar du: 5-6 dagar i veckan
Senaste låt du hörde: Kommer inte ihåg
Vad gör du på helgerna: Festar, ser film/tar det lugnt, är med jim. Är med vännerna såklart, men dom ingår ju i fest och film, haha.

Fyfan vad jag är bra!

no more matte på ett väldigt bra tag nu, och fy fan vad skönt det känns! ska bränna upp boken senare ikväll ;)

idag är det svinigt bra väder ute, men gissa vad jag gjort? varit inne hela dagen och hållt på i lägenheten. eller ut en sväng för lunch på myggan, men sen in igen. nog går det frammåt allt. snart är allt klart och vi kan lämna den. känns inge kul, men men. sängen och tvn tar vi sist så att vi kansova där iaf.

nu ska jag plugga och sen tupplura innan jag ska på step ;p


RSS 2.0