nu slänger jag mig in i duschen, sen mot heidi för fix och sen bär det av mot pite!


att läsa carros blogg är som att få verkligheten tryckt rakt in i ansiktet på en. man både gråter och skrattar på samma gång..


I don’t understand how you can smile all day long but cry yourself to sleep at night.
How pictures change but the people in them do. How you best friend can become your worst enemy, or how strange it is when your worst enemy turns into your best friend.
How forever turns into a few short months that you’s do almost anything to get back.
How you can let go of somthing you once said you couldn’t live without.
How even though you know something is best for you,  it just hurts the same. How the people who once wanted to spend every second with you, think a few minutes of their time is too much to spare.
How people make promises despite knowing how common it is for promises to be broken.
How people can erase you from their lives just because it’s easier than working things out.


now I know we said things did things that we didn’t mean, and we fall back into the same patterns same routine



   



 

åh herregud vilken jävla dag det har varit. har varit så bakis så att svetten har runnit fast man ändå har frysit. soffan, dricka, chips, pizza, tacos och en jävla massa skratt! tror att amanda enström är den roligaste människan jag känner. något står inte rätt till i hennes huvud, haha.

var som sagt ut på b4 och hotellet igår med tjejerna. hade sjukt roligt och var i perfekt form :) men ändå blev ja såhär bakis, fyfan. har spenderat dagen i töre hos amanda och kom precis hem. ska åka och hyra film till mig och mammsen nu.

imorgon är det då bara att ladda om för pdol :) kommer bli sjukt bra!

jag tror ingen förstår hur mycket jag älskar kalix just nu?! allt som jag behöver finns här. känner mig helt lyrisk, att kunna skratta och umgås med sina bästa vänner när jag vill är typ som en dröm. herregud..


och i din port har ingenting förändrats utom just på din, för brevdvid ditt namn står ett namn till

 

sometimes people come into your life, like they're meant to be. and suddenly you've found someone who sees the world like you see.



   



   



jag kan inte förstå hur jag kan leva utan er så mycket som jag gör? det var som att vi var med varandra igår, allt var precis som vanligt. och det är precis så det ska vara :)

igår hade vi filmkväll hos heidi, och bara en sån sak. att kunna åka till någon precis när och hur man vill, slå på en film och prata om allt mellan himmel och jord. det var första gången på gud vet när, så gissa om jag uppskattar det. såna saker som ska vara så självklara.

känns som att jag slits i två bitar snart, så just nu ska jag bara njuta över att vara hemma.



resfeeeeber!

sitter vaken och har precis betalat räkningarna, fem minuter över tolv rullade pengarna in på kontot. bortgjort och klart :) haha!

har resfeber som fan, kan absolut inte sova. vill att klockan ska ticka snabbare så att jag får sätta mig på flyget och komma hem. är som ett barn på julafton idag :D har packat hela dagen, och jag har fått plocka ur massor. alla skor var ju de värsta problemet, ojoj. men nu tror ja att jag har fått koll på allt.

nu ska ja trycka chips och se tv med lillebror. imorgon syns vi hemma i KALIX! hihihihihi :)

förresten hade vi riktigt kul igår. dansade så att svetten rann!

 


I can’t tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

fy fan vad jag njuter av att ha semester! det är seriöst det skönaste jag upplevt på mycket länge, haha :) att kunna vakna på mornarna och göra precis vad som faller en in, sova hur länge som helst, och aldrig behöva känna någon stress. kan det bli bättre? tror jag vill bara arbetslös, har ju inte prövat det ännu, haha!

 

idag har jag och tobbe sprungit i affärer några timmar, lunchat på gränden, hunnit med ett läkarbesök, druckit vin och öl, prommat i den 23 gradiga kvällsvärmen, lagat tacos och sovit på varsin ände av soffan. vi har det bra vi! medans jim får jobba arslet av sig, han bara jobbar, kommer hem och sen sover. så vi roar oss själva, och det gör vi bra :)

 

imorgon ska jag tvätta och börja packa inför fredagen! :D hur ska jag kunna välja ut kläder och skor? senast jag kolla ville ja ha med mig 12 par skor hem, men nu har ja insett att det inte går. måste halvera antalet tror jag, sen hoppas jag att jag har snälla vänner som lånar ut om jag skulle gå skolös någon kväll ;) hihi.

 


love the way you lie


måndag

jag har stigit upp halv 7 idag, på min första semesterdag! nog känner jag mig rätt gammal ändå, haha :) har ätit frukost, diskat, bäddad och dammsugit. och klockan har precis passerat nio. duktig jag är!

ska börja göra mig klar nu, ska nämligen och hämta lillebroren på staionen klockan tio :) ska bli så roligt att ha han här i några dagar. undra vad vi ska hitta på idag, kanske åka och bada? solen skiner iaf, som den alltid gör här i västerås ;) på fredag bär det av hem till norr, och då ska jag ta med mig den riktiga värmen :D

nu har ja inte tid att sitta här mer idag, ha en bra dag!


inviger semestern med ett rödvinsglas på balkongen, LYCKA.


nedräkning, T V Å arbetsdagar kvar!

nu är jag nästan lite småpirrig, precis som att det vore julafton om två dagar, fast i en yngre ålder. två ynkliga arbetsdagar kvar sen smäller det!

är ledig idag och tänkte sova ut ordentligt så att jag orkar med jobbhelgen, MEN! jag vaknar klockan SJU av en jävla grästrimmer som går loss utanför sovrumsfönstret! kändes som att hela taket skulle rasa in. gick ju jättebra att sova så här sitter jag och har varit vaken sen sju. idioter!

men då när jag ändå var vaken i tid passade jag på att ringa läkarn, har nämligen uvi för ovanlighetens skull. så ska dit idag klockan ett, förhoppningsvis får ja penicilin så ja bli kvitt den här skiten. tills dess ska jag ut och lägga mig och steka i solen som verkar vara här för att stanna :)


bildregn från helgen




















3 arbetsdagar kvar till S E M E S T E R !

nej jag skojar inte, det är sjukt! 4 veckor med massa sol, bad, vin, bus, SKRATT, MINA TJEJOR, grillkvällar, festivaler, ja ni vet allt dom hör sommarn till. det är 1 vecka tills jag landar hemma i norrbotten och det ska bli så sjukt skönt :)

idag har jag varit ledig och jag har tillbringat dagen på björnön hela dagen, har varit tvungen att ligga i vattnet större delen av tiden jag var där. svinvarmt i vattnet till och med. vilken värme vi har här! :) fått mig färg på kroppen, har blivit lite bränd också, men det gör inget, hellre bränd än vit.

ska gå och kolla till min slingfärg som jag har i huvudet, sen återstår att se om jag blir mellanblond i sommar eller brunhårig. sen blir det att ta sig ett glas eller två på någon uteservering ;) vädret är på topp så varför sitta inne och mögla?!



the music is making me growing, the only thing that keeps me awake is me knowing. there's noone here to break me or bring me down.

bara håret kvar, sen på med klänningen så är jag redo.

I wan't to break free one day and fly like an eagle in the sky, and see the whole wild world with my tired eyes.


hur mycket kan man egentligen sakna sina nära och kära. det börjar bli för mycket nu, det tar nästan över min vardag. kan inte tänka på något annat just nu, väntar bara på att den 23 ska komma så att jag får åka hem till kalix. visst, jag har det jättebra, men att inte få uppleva allt som vi brukar uppleva under en sommar tar knäcken på mig.

när jag kommer hem så blir det att stressumgås med alla, kommer ha för roligt så då dagen kommer då jag ska åka tillbaka, den dagen kan jag inte tänka på. vill ha alla på samma plats, livet hade varit hundra gånger enklare då.

men livet är inte så enkelt, och det borde jag veta vid det här laget. men jag fortsätter ändå att grubbla..



utlandsvärme!

jag tror att jag flyter bort snart. det går inte att sova nå mera för att det är så varmt, man är konstant kladdig så duscha det kan man skita i. termometern står på 28 grader just nu, och klockan är åtta. jag tror jag dör snart, synd att jag inte rymdes i frysen. hade spenderat natten där inne isf!

nu kommer en del tycka att jag är sjuk i huvudet för att jag klagar såhär mycket, haha. men just nu så känner jag mig helt uttorkad. på dagarna kan det få vara hur varmt som helst, men på kvällarna får det gärna bli lite lite kallare. igår hade jag sminkat mig och piffat till mig för festligheterna till kvällen, men efter 3 minuters promenaden till carina så hade allt smink runnit bort.

nä nu ska ja sluta klaga på värmen. den får stanna här hur länge den vill, är väl kanske lite ovan med såhär varmt :) hade iaf en jätte trevlig kväll igår. vi satt i parken och drack vin och skratta, sen blev det både ute serveringar och utgång.








torsdag 1 juli

kan inte fatta att det redan är juli. snart är det höst, man hinner inte ens reagera så är den här, fyfan.

sitter och dricker ett vinglas i min ensamhet. ska snart klä på mig och gå till emelie, sen går vi och kollar på rixfm festivalen. måste göra någonting, snart börjar jag klättra efter väggarna..



RSS 2.0