Desperate Housewives






idag är det nyårsafton och jag vill bara kräkas. skulle hellre ligga hemma under ett gossigt täcke och kolla på dh hela dagen/natten. jag känner inget sug för att sminka mig, klä upp mig, fixa håret och sen korka upp. näe, fy! men jag hoppas att det vänder snart. för det är inge roligt att känna såhär. kvällen kanske blir lyckad trots allt, men jag ställer in mig på en icke lyckad kväll. blir bäst så, man ska inte ha för höga förväntningar.

jag och jim har legat och sett dh i morse, eller jag tror han sov mest. tur att jag har hittat en serie som båda äntligen kan se ;) sen gjorde jag världens godaste frukost, men tända ljus och allt. är jag inte en snäll flickvän så säg? :) haha. och snart måste jag bege mig hem till grytnäs faktiskt, men nu började det blåsa som fan! det verkar bara bli värre och jag våga inte köra bil då. jag kanske blåser bort, haha. hoppas bara att den så kallade stormen avtar till kvällen. annars blir jag ännu mera osugen på att fira in det nya året.

ska bara säga en sak till.. GOTT NYTT ÅR!


FisLisa!

ikväll har lisa varit och hälsat på, kuligt för det var ganska så länge sen :) haha, plötsigt fick hon för sig att visa nå gamla spice girls videos och sen var vi fast! vi har suttit och kollat på gamla musikvideosar på våra gamla älsklingsgrupper som vi älskade när vi var småa. fan vad vi har skratta :D kommer ihåg att solid harmonie var mina idoler, och jag fick gåshud då jag lyssnade på en gammal favoritlåt.




nog har vi gjort mycket kuligt i våra dagar allt ;)

So many wisches,




en bild säger mer än tusen ord..


Hold me and love me,

idag har jag och fammo varit i haparanda/torneå, och jag hittade mig en klänning till nyår. kanske inte världens glitter och glamour klänning, den var inte märkvärdig, men snygg. med smycken så blir det skitbra :) även fast jag fixat mig klännig osv så är jag ändå inte sugen på nå nyår. fattar inte vad det är med mig?

vi har även hunnit med ikea osv. köpte en ny matta, lampor och lite prydnader. jag hatar att gå igenom ikea då man är i princip pank. det bara kliar i fingrarna och jag vill ha allt typ. sen då man kommer hem och tror att man är nöjd så är det ändå lika fult. beror nog på vilket humör man är på, är man glad och uppåt så kanske det är fint, men jag är en bitterjävel just nu så..

träningen ikväll kommer att bli inställd, som alla andra kvällar. jag har ingen lust att promenera iväg till gymet helt själv för att sen sitta och slita och dra i massa tunga vikter, det är ingen bra medicin då man är på dåligt humör. ett spinningpass skulle nog muntra upp mig, men det har jag missat nu. jag hade säkert fått med mig någon om jag haft pengar på mobilen, men jag kan ju inte ens höra av mig till någon. och som vanligt är jag övergiven, jim är aldrig någonsin hemma. det är tråkigt!
 
just nu skulle jag vela ha nå bra serier att glotta på, eller någon bra film. men nu finns inte det så jag ska nog borra ner mig i soffan med jenna jamesons bok och invänta ett bättre humör.

imorgon SKA jag träna, sen ska jag tvätta och städa lite. och så ska jag på stan och göra ärenden med heidi och ngn mer säkert. och om kum har öppet imorgon så måste jag dit, hoppas dom har det. så dagen imorgon är spikad..








if I was a rich girl, nananana!

om det ändå vore så bra! är så mycket som jag vill ha just nu, och jag är dessutom skyldig massa pengar. hur ska jag få det här att gå ihop? får helt enkelt vara pank någon månad.

kan ju berätta lite om julen. den har varit väldigt lugn och skön, jag har bara varit och tagit det hur lugnt som helst. det är ju så det ska vara. på julaftons kvällen for jag och jim på b4 med massor av hans vänner, och det var faktiskt trevligt. det var smockfullt, det trodde man inte. resten av julnöjena har varit lite sisdåär, hade kunnat vara roligare faktiskt. är så sjukt less på fest just nu. vill bara träna som ett psykfall och vara nyttig, och så ska det bli också. efter den dumma onsdagen! åh.. 

nyårafton på onsdag, och jag längtar inte! har inget att ha på mig och inga pengar, ingenting. är spyless alkohol och det kommer vara en plåga att hälla i mig det, än en gång! har nästan planer på att vara nykter, eller så dricker man vääääldigt lite. är det någon som skulle vela följa med mig till haparanda/torneå imorgon? det är KRIS. hittar jag inget där så har jag absolut inget att ha på mig. superbra!

jag känner mig ganska så bitter och funderar på att stänga ner sandrrrra.blogg.se?! fast då kommer jag ångra mig efteråt, så det skiter vi i. nåja, nu ska jag duscha och inte göra ett piss..




Merry X-mas!

God jul allihopa! 

nu har jag fått äta mina älskade laxmackor, och det blev hela 7 st! :) haha. nu ska jag bara mysa på hela dagen och vara med min familj. det är en konstig jul i år, absolut inga som helst julkänslor. brukar alltid ha så mycket så det räcker och blir över, men inte i år. hoppas det kommer senare, kanske då kalle börjar :)

längtar tills jim firat sin jul färdigt så att han kommer hit, tråkigt att vara utan han på julafton ;s

nåja, nu ska jag slänga mig på soffan och dö ett tag.





















och idag är en sån här dag då jag saknar min Ebba väldigt mycket, önskar att hon var här..

all i want for christmas is yooou

imorgon är det självaste julafton, och ikväll är det familjens myskväll då skinkan och allt annat ska fixas, julkänslor finns det inga av, men jag försöker vara glad ändå :)

för några år sedan var den här dagen innan julafton riktigt speciell, nästan mer speciell än självaste julafton. pappa gjorde skinkan och drack öl, vi såg på bingolottos uppesittarkväll och bara väntade på att skinkan skulle bli färdig. när den väl var det satt vi och vräkte i oss och fortsatte se tv tillsammans. sen då man skulle lägga sig kunde jag aldrig sova, det var omöjligt. jag vaknade oftast mitt i natten och öppnde paketen jag hade fått i min pigvinstrumpa :) åh, jag vill vara liten igen.. men ikväll så ska jag ändå se tv och äta skinka, även fast det inte känns likadant som förut. men hallå, det är ju en tradition. och traditioner är till för att dom ska följas :) hihi.

och så kan jag passa på att berätta lite om festen igår. jag heidi anna allex carro fanny amanda anniken och mari var hos oss och förfesta. lekte någon kulig lek som dog ut efter ett tag då alla började bli berusade ;p men kul hade vi :) kanske lite för kul för jag har fått städa som nå tok hela morgonen, men det är ju så det ska vara ;)

sen då vi åkte till hotellet så fick vi stå i kö i tusen år och då vi väl kom in så gick det knappt att röra sig. för mycket folk, och jag vill inte ens tänka på juldan. träffade en alldeles för full jim också, hans minne försvann redan vid elva tiden, haha kul 20 årsdag. det var faktiskt kul även om det var mycket folk, var bara jobbigt. sen blev jag och heidi less och beställde taxi hem så jag hoppade av i stan och heidi och alle åkte vidare. hoppas kvällen blir ännu bättre till juldagen :)

haha, bakismat var ett måste i morse så jag ringde allex. när hon och sebbe kommer och plocka upp mig och jim är kvasten ännu full! hahaha, hon var ganska rolig. tur för henne att hon slapp jobba ;)






GRATTIS ÄLSKLING






idag fyller världens bästa pojkvän hela 20 år. han är bäst! <3



filmpaus

nu är det reklampaus och nyhetspaus i filmen, och fyfan vad rolig den är, haha :D man får skratta hela tiden!

jag kom just på vilken stressig dag det kommer bli imorgon, jag måste verkligen stiga upp i tid. jim fyller ju 20 så vi måste och handla fika osv, sen på ska han få inviga systemet ;) och det lär ju inte vara så lite folk på stan imorgon. sen ska jag hinna köpa julklappar åt mamma pappa farmor och farfar med tobbe. jim vägrar säga vad han vill ha så hans klapp får jag allt vackert vänta med, hur kan man inte vela ha nått?! haha, sjukt.

då alla ärenden på stan är gjorda så blir det kalas för jims släkt och vänner. när det är över så kommer heidi hit. vi ska beställa gomat och göra oss klara för kvällen :) vars vi brudar ska förfesta imorgon är ännu oklart, men det löser sig alltid :) tror det kommer blir skitkul imorgon, men inga jättestora förhoppningar inte. vet hur det brukar sluta ;)

nu ska jag fortsätta läsa och vänta på att filmen ska börja.




Att älska som en porrstjärna

denna söndag har varit en av dom skönaste på länge..

- jag har inte varit bakis
- jag har sovit länge, för ovanlighetens skull
- jag har ätit en god frukost
- jag har legat i soffan hela dagen
- jag har läst världens bästa bok hela dagen (i soffan)
- jag har hunnit vara hem och klä granen med mamma
- jag har varit på ica och köpt chips och cola
- och nu ska jag läsa tills heartbreak hotel börjar

visst lät det som en skön söndag? ;p

alltså jag fattar inte hur jag har kunnat glömma bort boken? jag började läsa den för ett bra tag sen, och sen då alla pratat om den kom jag ju på hur bra den egentligen är. ni som inte läst den måste läsa den, det är ett måste! :)








lördag 20/12

pssst, det är ändast 4 dagar kvar till julafton. har jag julkänslor ännu? svaret blir nej! kul..

nåja, vi hade iaf våran glöggkväll här hemma igår. anna var också med, kul :) det var rätt trevligt. efter några vinglas och glöggkoppar så kom heidi och körde oss till b4. där var det mycket folk, som vanligt. jag gjorde däremot en väldigt klantig sak, glömde börsen i bilen hemma på gården så det blev inge alkohol för mig där. inte för jim heller eftersom att jag skulle bjuda han. så jag förstörde lite av kvällen ;s var ju dock inte med flit. så kan det gå, så vi blev inte långvariga utan vi åkte hem och sov.

idag har jag inte hunnit göra ett piss. är hemma i grytnäs nu och bara tar det väldans lugnt. har sovit ett tag, och sett harry potter ;) eller jag har sovit harry potter kan man säga. tror jag ska gå och fortsätta se lite nu snart. eller så går jag i duschen nu så har jag gjort bort det till sen. ikväll blir det nog att jag och jim ska till tommy och emma, tror ja? han sa nått om det iaf :) och jag ska köpa chips och dipp, sådeså. även fast jag inte är så jättebakis så får jag ändå köpa det ;p hihi.

mamma knäppte några väldigt få bilder igår också. inte så seriösa :p




   
 



JULLOV

ja nu har man jullov, gud så skönt! nu ska jag bara ta det lugnt och göra precis vad jag vill, har ingen praktik och inga tidiga mornar att tänka på ;p ikväll så blir det att fira lite, hihi. ska ha glöggkväll hemma med mamma pappa sara (moster) joel (morbror) och så jim :) sen blir det säkert att fara ut någonstans eller nå.

nu ska jag iväg på hemliga uppdrag ;)


praktik

nu har jag varit mina tre dagar på ambulansen, och jag vill inte därifrån :( har nog aldrig blivit så bra omhändertagen på någon annan praktik plats, okej där jag är nu och på ambulansen har det varit bäst! gubbarna har varit så roliga så man har fått skratta ihjäl sig hela tiden ;p även fast jag inte fått göra så himla mycket så lär man sig hela tiden. jag vet att det är akutsjukvård jag ska jobba med! har jag iof vetat länge, men nu är jag BOMBSÄKER :)

och imorgon är det sista dagen på plan 3. kommer sakna min handledare faktiskt, hon är så söt! håller på att baka nu så jag ska ta med och bjuda på fika imorgon :) det kommer bli så tomt nu när jag slutar. vad ska jag nu göra om dagarna? haha. jag kommer garanterat längta tillbaka på en gång, hoppas att jag nu får jobb där i sommar.

nu ska jag gå och ta ut kakan, och sen ska jag vara med jim :)

JUSTE! grattis heidigumman till körkoret :D 






grattis!



idag fyller min älskade mamma 40 år, ville bara gartulera henne lite extra! ;)



FÄRGADE LINSER

gick in på fargadelinser.com och såg annonsen om att dom som bloggar får ett par gratis linser hemskickade. skitbra tycker då jag ;p om du också har en blogg, gå in på www.fargadelinser.com och beställ du också. jag beställde gröna ;) det ska bli kul och se hur man ser ut i gröna ögon. eftersom att mamma har det så tror jag nog att jag också passar i det.
nu ska jag duscha och sen sova, har tänkt vara utvilad imorgon.



bakis!

oh ja. jag mår inte bra, jag vill kräkas. jag ska ligga och dega i soffan hela långa dagen. det ända som fattas är en iskall cola, fan vad det skulle fint just nu.

jag hade rätt kul igår, trots att det var på folkan och inte på det gamla vanliga stället. det var lite för stort tyckte jag, men ändå som kul med lite variation :) och äntligen fick heidi gå ut, lagligt ;) middagen hos henne igår var supergod, skulle kunna döda för att få äta upp den maten idag. efter middagen satte vi igång och börja dricka, sen blev allt bara roligare och roligare.

knäppte en massa bilder som jag ska lägga upp på pixbox sen, här är några..










nu ska jag slänga mig på soffan!

partyparty!

nu är jag färdig för att åka till heidi, vänta bara på att hon ska plocka upp mig. då vi kommer dit blir det att börja fixa sig och sen är det party! ;)

ha en bra kväll :D


that's what friends are for

ikväll så har jag carro carro anniken och hanna varit hos allex och sett idolfinalen :) och det var ju rätt som vann, eller hur? :) alice kommer ju ändå bli någonting och hon kommer ju få köra sin egen grej. skulle inte förvåna mig om hon blir större än kevin, det brukar ju bli så. sen har vi även tryckt en massa flott! jag mår inte så bra just nu, usch. skulle kunna kräkas om någon tryckte på min mage, så illa mår jag. varför trycker man fast man är proppmätt? man är ju dum.

nu har carro precis lämnat av mig hemma så jag har precis bäddat ner mig, och skönt är det. kommer nog somna vilken sekund som helst. måste vara utvilad så att man orkar med partyt imorgon ;) wiho vad kul det ska bli. ska fara till heidi imorgon direkt hon slutar och fixa mig med hon, och hjälpa att ställa iordning allt. så slipper hon stressa gärnet, det är ju ändå hennes dag :) hihi, jag känner mig snäll. vilket jag alltid är, eller vad säger ni mina kära vänner? ;) haha.. jag är för snäll. jag måste sluta upp med det, det är faktiskt ganska jobbigt.

äh, nu ska jag se om det finns nått att se på tv annars slår jag på aa. nattinatti :)




   
   
 


wihoo!

äntligen fredag :) 

vaknade halv nio av att heidi messade och frågade när jag kunde göra hennes hår. så hon hoppade på bussen från töre och kom hit. så jag har slingat hennes hår med ljusbrun/guldiga slingor, och det vart faktiskt rätt lyckat :) hon är tio gånger finare i brunare hår än i helblont. jag skulle vela att hon gjorde hela håret mörkbrunt! sen då hon for har jag bakat bulla med mamma, så min rygg är dödare än dödast! fast gott blev det ;) ska gå och trycka några till snart.

ikväll är det idol finalen, vill se den, men jag har inga idol vänner ;p får väl se den på söndag ist. funderar på att följa med carro och allex till hårcompaniet ikväll då dom ska fixa med håren :) får se hur jag gör, men det lutar åt det. och just nu är jag döhungrig, ska snart äta någon god gryta med fläskfile och potatisklyfter till, mumma! nu ska jag kasta mig i duschen, är lite sluskig efter en hel dags bakande.

ser det gott ut ? ;)



någon utmärkelse?




Jag har fått en utmärkelse av: Caroline Rönnlund

Regler:


1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.

3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.

4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.


Och dom nominerade är:

Anna Selberg
http://aannaselberg.blogg.se/

Alexandra Fors
http://alexandrafors.blogg.se/

Carro Ekholm
http://caarroekholm.blogg.se/

Lisa Sandberg
http://lisasofiasandberg.blogg.se/

Jennipher Nilsson
http://nilssonjennipher.blogg.se/

Jenny Wikström
http://jennywikstrom.blogg.se/

Mari Andersson
http://mariandersson.blogg.se/


You'll be right here with me

jag känner mig hjälplös.. jag önskar att jag kunde göra nått för dig! ♥



nåja, idag så har jag tillbringat hela dagen på folkets hus. har gjort alla delar i engelska B, nationella. gick helt åt skogen, jag lovar att jag inte får godkänt ens. känns lite pissigt, men jag hoppas att jag får någon ny chans på nå vis. nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska göra? är rastlös som tusan. kanske tar och sover tills vi ska och gratta heidi :)
 
och imorgon är jag ledig och då ska jag och mamma baka lussebullar! mumma. har inte ätit en ända en i år faktiskt, men imorgon ska jag proppa ;) så kanske man får lite julstäming trots allt. och nu är det inte länge tills det är lördag, fan vad jag längtar ;p  

nä, nu ska jag lägga mig på soffan med en gossig filt över mig, skönt.

förresten blev jag superduper less på min design så jag får ha en vanlig en ett tag, ifall ni undra :)




this day sucks!

jag önskar att jag kunder släppa alla mina tankar och all min stress, och att jag skulle lyckas med sånt som jag bara lägger på hyllan. jag hinner inte med någonting, är det jag som är svag och vek eller är det så att jag verkligen inte hinner? just nu tar praktiken upp en stor del av mitt liv, och när jag kommer hem orkar jag inte göra nått. eller rätt ord är väl att jag inte är sugen, vill bara slänga mig på soffan. hur ska jag kunna utföra den träningen jag vill när det finns 0 motivation? jag bara äter och sväller och det är det sista jag vill. projektarbetet och matematiken bara ekar i huvudet på mig, när ska jag någonsin orka börja med det? nationella provet i matte är på tisdag nästa vecka förövrigt. julen närmar sig och jag har inte köpt en ända julklapp ännu. kommer bli en tråkig jul utan klappar, jag har inte råd. hade jag varit något smartare så hade jag haft massvis med pengar just nu. sen är det en massa annat som plågar mig som inte ens är värt att dra upp här i bloggen.

nåja, det här kanske inte låter som något stort, men för mig är det de. jag går och tänker på det här konstant och jag blir snart galen! jag ska isolera mig idag och inte låta någon komma i närheten av mig. annars förstör jag någons dag..

jag har lite ångest,

över att min praktikdag börjar snart. hade bara vela vara hemma idag och ta det lugnt, typ julbaka eller nått. vill få julkänslor nu! tycker det är hemskt att jag inte älskar julen lika mycket som förut. okej, jag tycker om den lika mycket, men känslorna vill inte finns där. jag måste få julstämning, snarast :)

måste åka till lägenheten nu med nå grejer, sen till sjukhuset och där ska jag vara ända tills tio. varför måste allting kännas så motigt? kan inte allting bara få kännas roligt? bjöö, känner mig negativ idag. måste leta efter mitt braiga humör, jag kanske finner det trots allt.






söndag

gud vilken skön dag det har varit idag, har bara tagit det väldigt lugnt och så har jag även varit på spinning/body pump :) det är inte ofta man är tillstånd till att träna på söndagarna, men idag ;p sen då jag kom hem åt jag tonfisk, gurka och tomater. så jag har varit ganska hälsosam idag, och det ar välbehövligt. igår så tryckte jag pizza, kött och potatis, chips, dipp, popcorn, choklad och cola. ända till två på natten! så jag har ätit för ett bra tag framöver.

nu sitter jag nyduschad och myser i min morgonrock och vänta på att sanningens ögonblick ska börja :) och på att jim ska dyka upp någong gång. vi ska sova hemma i grytnäs inatt, jag har saknat min säng ;) funderar på om jag ska stiga upp 7 och fara på gymet eller om jag ska sova länge? börjar inte praktiken förren två. sen på tisdag så blir det att äta jullunch på praktiken, fan så gott. jag ska äta gravad lax tills jag spyr, går och är sugen på det hela dagarna. jag har rätt skön vecka famför mig, imorgon går jag kväll, sen dag tis ons tors och sen är jag ledig fre lör sön :D jag längtar tills på lördag, då ska vi fira gullungen heidi som fyller 18 på onsdag :) tror det kommer blir skitroligt!

nåja, nu ska jag bädda ner mig i sängen..




 


I'm so over you



äntligen har jag fått se det första avsnittet av 90210, och jag är fast! fyfan så bra det var :) nu ska jag sätta hela säsongen på nedladdning.

alkohol

varför dricker vi det?! idag är jag bakis och jag mår väldigt illa. det är inte värt att må såhär dagen efter, man blir ju helt dum i huvudet. både jag och jim kommer nog vara sängliggande hela dagen. alkohol är ett gift som borde förbjudas! usch..

It's written all over your face

så var ännu en dag på praktiken avklarad, dagen gick fort idag :) känns inte det minsta jobbigt att stiga upp imorgon för att fara dit, snarare roligt. vi ska ju flytta upp på en ny avdelining nu, så det blir lite omväxling ;p hoppas dagen går fort imorgon!

imorgon är det dessutom fredag och jag allex, carro och carro ska dricka vin :D jag är väldans sugen måste jag säga! nåja, det blir trevligt det :D

magen kurrar och jag har mitt ägg på kokning, ska äta ägg och kaviarmackor nu. fan så gott :) mat är livet! GODNATT :D


wihooo

mamma sa ju att min klänning från gina har kommit så jag måste åka hem på störten och pröva den :D hur man man blir så glad av en liten klänning? haha. vi tjejer är konstiga ;p




träning

wiho, jag är stolt! :) klockan åtta i morse stod jag på bandet på nova, gick och sprang i 30 min sen gyma jag lika länge. fan så skönt det var att träna sådär tidigt på morgonen. synd att jag inte börjar åtta imorgon, då hade ja kunna fara dit halv 7, men nu börjar jag sju och jag har inte sån stor lust att stiga upp 5 ;p och kombipasset igår var bland det jobbigaste jag varit på, fyfan. men det var skönt efteråt :) och det är ju precis så det ska vara. känner mig motiverad till att träna nu, äntligen! :)

jag börjar kl 2 så nu ska jag gå och duscha och fixa till mig lite, sen kommer heidi hit :) ska sätta fast löshår på henne, vaför hon väljer mig är ett stor mysterium. för jag är ju inte precis bra på det ;p

julstäda!

morgonen blev en bra morgon tills slut :) och tur var ju det. jag lagade utan bedövning, hur bra är inte jag?! ;D fast dom tog inte det största hålet, har fått en ny tid för att laga det och då lär det behövas bedövning. egentligen är det att det gör ont, utan själv ljudet och att det dorrar i tänderna. det är obehagligt! när jag var klar tog jag mig en promenad hem och det var faktiskt skönt, önskade att jag hade haft bättre skor för då hade jag lätt gått längre.

nu håller jag på att julstäda :) ska storstäda hela lägenheten, och sen då jag är klar med det så blir det att julpynt lite. synd att jag inte har mammas julskivor hära för då hade jag poppat lika mycket julmusik som hon ;p vill ju få lite julfeelings nu. håller dessutom på att tvätta, jim ska vara väldigt tacksam! får jag mig inte någon belöning av nått slag efter den här dagen så blir jag väldigt förbannad. då är det han som städar hädan efter! ;p jag är faktiskt ovanligt glad idag, och det är ju alltid bra att vara glad :D hoho.

jag kommer ju vara död efter den här dagen, men träningen tar inte slut efter städandet och trappspringandet. för ikväll ska jag på kombi :) är sugen som tusan eftersom att det inte blev någon träning igår. nu ska jag gå bort med maten och sen ner i tvättstugan..


god jävla morgon!

gud vilken härlig dag det här kommer bli, NOT! om ca 20 min ska jag befinna mig hos tandläkarn för att borra och laga en massa hål. och jag har tandläkarskräck som fan, och ingen att hålla i handen den här gången :( jag börjar seriöst gråta, har panik. sen ska jag promenera hem i det iskalla vädret, med mina tygskor. gud så skönt det ska bli.. åh, den här morgonen är skit!

och jag som skulle städa och julpynt idag då jag ändå är ledig. näe, då måste man stiga upp före fan och sen kommer jag ligga i soffan och ha ont som fan i käften. jag hatar tandläkare! hur kan man vela jobba som det?! nåja, nu ska jag dricka lite te. önska mig lycka till!



You're everyting I need and more

exakt just nu skulle jag sitta på en spinningcykel och svettas som en gris, men nu ligger jag i soffan med filten över mig. mår inte alls bra, tror jag har fått magsjuka, eller nått annat skit. för magen mår inte bra och jag vågar inte fara på spinning ifall jag skulle få en attack igen, så därför ligger jag här. försöker intala mig själv att jag inte är lat, haha. att jag faktiskt mår dåligt! då får man ligga i soffan, hihi :) fast nu mår jag faktiskt bättre, känns mig bara svag.

idag har jag varit ett snällt barnbarn. har hjälpt farmor och julstäda lite, hon har ju operera handen så hon klarar inte av så mycket. sen då jag var klar la mig i soffan och slog på canal+ och fick syn på att blood daimond var på den kanalen så jag såg hela filmen, fast jag sett den två gånger förut. jag tycker den är skitbra :) ni som inte sett den borde se den, jag lovar att ni inte kommer tycka den är dålig.

sen kom mamma och hämtade mig och vi for på stan och handla mat. hon var snäll och köpte till mig och jim också, älskade mammi :) så nu ska jag snart laga mig laxpasta, gud vad gott det ska bli. ska vara nyttig och ha fullkornspasta till, tycker faktiskt om fullkorn, och det är jag glad för ;p hoppas magen börja må bättre snart, då kanske jag kan gå ut och gå. får väldigt dåligt samvete då jag inte tränat på en dag. nåja, jag mår ju faktiskt inge bra så..

och snart kommer lisa hit och umgås, vi ska se dagboken :) har vela se den länge nu, alla säger ju att den är så bra. fast jag har sett början och då stängde jag av för den verkade urkass. ska ge den ett nytt försök ;p sen ska jag övertala lisa att vi ska se 90210, vill verkligen se det! den serien tror jag att jag kommer gilla :) sådeså, hon får helt enkelt gå med på det.
nu ska jag gå och börja med maten..








The time goes by so naturally

hello! idag har jag varit ledig från praktiken, och det var grymt skönt. har sovit länge och bara tagit det lugnt på morgonen. har varit till luleå också och spänt tandställningen, har inte så ont som jag brukar, är väl van :) och som vanligt tjatade jag om hur mycket jag vill ta bort den innan studenten. och min önskan kanske går i uppfyllelse, det kommer lätt vara det lyckligaste dagen i mitt liv, fan så jag längtar!
 
sen hann jag och mamma in på gina en sväng, köpte mig en fin klänning med spets i. skulle ju egentligen se om min älsklingsklänning fanns inne på affären, men den fanns bara på webbshoppen så jag var tvungen att beställa den. jag tror nästan jag ska ha den på nyår :) har nyss köpt pumps som passar peftekt till. och då menar jag perfekt :D så det var som meningen att jag skulle ha klänningen ;)

just nu så ligger jag och latar mig i soffan, men ska snart på spinning/torso. jag ska köra stenhårt idag! jag behöver det. känner att jag blivit fet under dom här dagarna då jag knappt tränat nå, magen bara dallrar. så jag har bokat pass till i veckan så det blir då inget latande i veckan. måste hårdträna fram till jul dör då lär det inte bli någon träning alls :) nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen ska jag byta om och promenera iväg. känns jobbigt att gå, haha.. juste, carro kanske skulle komma hit innan jag far, hon ska hämta sina grey's. jag har lite dåligt samvete att jag ännu har dom här, förlåt carro!

aja, ska ringa till jim och fortsätta tjata om skjuts.



RSS 2.0