slasktisdag & första april

jag har då sluppit att blivi grundlurad, eller jim gjorde ju sitt försök, men det var ett dåligt skämt så till och med jag kom på att han lurades ;p haha..

känns som att jag fått mycket gjort idag, mycket bra saker. har kört på körskolan, bokat halkbanan osv. känns skönt att ha den bokad :) sen har jag varit till båda mina praktikplatser och hälsat på, hämtat scheman osv. måste säga att jag längtar som nått tok till praktiken i maj på ivak, tror det kommer bli skitskoj. och lärorikt :) börjar praktiken på jungfrun (ett handikappboende) på måndag, hoppas det kommer att bli kul. har ingen som helst erfarenhet av handikappade så jag lär ju lära mig mycket. sen så har jag gjort klart samhällsen som ska redovisas imorgon, och så har jag tränat inför retoriken i svenskan. så imorgon kommer det bli en pinardag! men oj så skönt då det är bortgjort :) sen har jag inget mer i skolan för det här läsåret, typ.. 8 veckors praktik kommer bli jäkligt skönt :)

och idag så har jag fått plaska runt i slasken med mina tygskor, tårna har som varit lagomt russinliknande. vad fan ska man ha för skor den här årstiden utan att man ska bli blöt? gummistövlar är ju det ända alternativet typ, haha. men jag avstår nog ;p jag hatar den här fula bloggen, vill få en riktigt snygg en, men jag är så satans trög så det är omöjligt att fixa. är det någon som är proffs?

nåja, nu ska jag och mamma och övningsköra. bara det inte bli bråk igen, som det alltid blir, eller oftast. ska och backa runt gathörn och backa på parkerningar. är inte så duktig på det, så det behöver jag träna som en galning på :) och så kanske man svänger in på coop eller ica och köper lite snaskis, varför är vattnas det i munnen efter godis hela satans tiden? min träning och sluta äta godis grej är ju bortkastad. imorgon så ska jag sluta äta! och börja hårdträna igen, sådeså :) Nå nu ska jag fara..

Kommentarer
Postat av: JB

Hej

Svara på dagens fråga:

http://vastertorp.blogg.se/1207055771_april_april.html

Tack för din medverkan och ha en trevlig kväll

Mvh

JB

2008-04-01 @ 18:35:31
URL: http://vastertorp.blogg.se/
Postat av: lisa

Ha en tevlig kväll :)
Kika gärna in på min blogg, KRAM!

2008-04-01 @ 18:37:43
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: Kevin

Vad tycker du om mina inköp på min blogg? :)

2008-04-01 @ 19:00:42
URL: http://www.sonude.blogg.se
Postat av: jannice

Du måste ha photoshop eller nå liknande för å fixa designen.. För å kunna ändra storlek på bilder, å för å ändra format osv. Jaf fattar inte så mycket av det men jag har iaf lärt mig hur man fixar header lr vad det heter, och hur man byter färg åså :P

2008-04-01 @ 20:58:50
URL: http://janniice.blogg.se
Postat av: jannice

haha men då får du be nån annan gör en design åt dig :P jag försöker fortfarande lära mig hurfan man gör med photoshop, det är det som är svårast!

2008-04-02 @ 16:07:59
URL: http://janniice.blogg.se
Postat av: Sandra

jo ska be lisas mamma göra en åt mig, hon är duktig;p

2008-04-02 @ 16:37:22
URL: http://sandrrrra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0