härligt!

idag har det verkligen varit riktig sommar! som jag har längtat efter det här vädret. vaknade upp på jobbet och var på skitbra humör eftersom att det inte var ett moln på himlen. åkte hem och åt frukost, la mig och vila ett tag och sen åkte jag pappa och mamma ut till stugan. vi har solat hela dagen på klipporna bakom stugan, och skönt har det varit. synd bara att man inte kan bli riktigt brun. vi hade med oss mackor och sånt till lunch, varför är det så gott att äta ute?! :) haha, inte är det då lika gott inne. och efter vi hade ätit fick pappa en äckelgädda! och stor var den. fast det var lite synd om den då han slog den i skallen, hatar att se sånt där ;s har iaf haft det riktigt skönt idag :) förresten var mamma och pappa hit nyss med en hel färsk ananas och en loka. så snällt! :) nu har jag nått gott till filmen som jag snart ska se, och nyttigt dessutom. 

den här natten lär gå fort, hoppas jag iaf. längtar så mycket till imorgon så jag kommer vakna fem och inte kunna sova mer, hoho. hoppas verkligen att den här helgen blir lyckad! :) behöver verkligen komma bort..

knäppte några härliga sommarbiler idag :)

               


Kommentarer
Postat av: lisa

Nåå stumpan, hade mer är gärna kommit med er om jag varit hemma.Jag saknar dig också ju! Och det ser ju ut som att ni har haft det riktigt mysigt ;)

2008-07-25 @ 00:55:35
URL: http://lisasofiasandberg.blogg.se/
Postat av: frida

FISKJÄVEL! :o



var det inte på de där klipporna som vi var och härjade också? när vi åkte ner på röven och gjorde allt för att orka ta oss upp sen igen? :)

2008-07-25 @ 09:39:17
URL: http://fiffomiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0