recept på brödet
3 ägg
250 g keso
1 dl sesamfrön
0,5 dl hela linfrön
0,5 dl rostade solrosfrön
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk (finns bland dom glutenfria grejerna på affären)
Sätt ugnen på 250 grader, blanda de torra ingredienserna och tillsätt sedan ägg och keso. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min :)
250 g keso
1 dl sesamfrön
0,5 dl hela linfrön
0,5 dl rostade solrosfrön
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk (finns bland dom glutenfria grejerna på affären)
Sätt ugnen på 250 grader, blanda de torra ingredienserna och tillsätt sedan ägg och keso. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min :)
Kommentarer
Postat av: Annex
Postat av: Allex
Åh såna måste jag också göra! :) går dom att frysa tror du?
Postat av: sandra
jag har ingen aning, men det måste väl gå? :) dom var iaf goda! sjukt saftiga.
Trackback